- 5 Ağustos 2015
- 62
- 41
- 8
- 40
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.061
Canım Allah buyuktur üzülme elbette bitane veren Rabbim ikincisini de vericektir inşallah. Ben bişey sormak istiyorum kurtaj dan sonra nezman gördün ilk adetini bilgilendirirsen sevinirimSelam hanımlar bende mart ayında kürtaj oldum 10. Haftada kalbi durmuş ben 11. Haftada öğrendim doktor 1 ay korun yeter gebelik küçük olduğu için dedi 2 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım zaten eşimin sperm sayısına az ilkinde de kolay olmamıştı 2.5 yıl sonra olmuştu Allahım inşallah bu sefer bekletmez yüce Rabbim ol der ve olur inşallah bu mübarek ayda Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hanımlar
Inşallah canim inşallahcanm denge baya değişiyor 15 nisanda oldum kürtajı 1 haziranda adet oldum düşün 47 gün var arada. ama korunmayın dediyse belki olur bu ay işallah guzel haberini alırız
Benim kanamam 15 gün sürmüştü ara ara kahverengi akıntı şeklinde pembe pembe gelmişti.seni çok iyi anlıyorum çünkü bizde 3 yıldır bekliyorduk ve birden kendiliğinden verdi Rabbim. Ama olmadı işte genetik tarama sonucu triploidi çıktı.insallab hepimiz bir an evvel hamile kalırız sağlıkla sıhhatle evlatlarimizi kucagimiza alırızMerbaha. Bende yazmak istedim geçen hafta kürtaj oldum 8 haftalık kalp atışı olmadığı için. 6 gün oldu hala kanamam devam ediyor sizin ne kadar sürmüştü kanamanız merak ediyorum? 2 buçuk yıllık evliyim tedavi görüyorduk geçen ay tüp bebeğe başlamıştık ama ben tedavinin 3. Gününde hamile olduğumu öğrendim tedaviyi hemen kestik hiç ummadığım anda aldığım bu haber beni çok mutlu etmişti başta herşey güzeldi değerlerim güzel katladı keseyi gördük sma sonra değerler 2 katı artmamaya başladı çok zor bi süreçti yolk sac keseside oluştu son gittiğimde Bebek de vardı ama kalp atışı alamadık mucizem bir kürtajla son buldu şuan toparlanmaya çalışıyorum ama zor boşlukta gibiyim tekrar hamile kalabilecekmiyim beynimde sürekli bu soru.inşallah sizlerede banada en kısa zamanda Rabbim tekrarsağlıklı bebekler nasip eder bu mübarek Ramazan ayı hürmetine
Benimde patolojiye gitti alınan parça ama ne çıkar bilmiyorum. İnşallah Can'ım ya Rabbim tez Zaman'da tekrar nasip eder inşallah hepimize tek duam bu. Beni anlayan insanlarla konuşmak biraz olsun rahatlatıyor ama buraya yazan yok pekBenim kanamam 15 gün sürmüştü ara ara kahverengi akıntı şeklinde pembe pembe gelmişti.seni çok iyi anlıyorum çünkü bizde 3 yıldır bekliyorduk ve birden kendiliğinden verdi Rabbim. Ama olmadı işte genetik tarama sonucu triploidi çıktı.insallab hepimiz bir an evvel hamile kalırız sağlıkla sıhhatle evlatlarimizi kucagimiza alırız
Evet maalesef yazmiyorlar napalım sağlık olsun insallah en hayırlı şekilde hamile kalıp bebeklerimizi kucağımiza alırızBenimde patolojiye gitti alınan parça ama ne çıkar bilmiyorum. İnşallah Can'ım ya Rabbim tez Zaman'da tekrar nasip eder inşallah hepimize tek duam bu. Beni anlayan insanlarla konuşmak biraz olsun rahatlatıyor ama buraya yazan yok pek
Bana doktor korun yada korunma bişey demedi patoloji sonucundan sonra karar verelim dedi sana bişey söylemişmiydi doktorunEvet maalesef yazmiyorlar napalım sağlık olsun insallah en hayırlı şekilde hamile kalıp bebeklerimizi kucağımiza alırız
Geçmiş olsun canım Rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten yaşayan bilir .aynı seyleri yaşamışız seninle .benimde tüp bebek tedavisi başlayacağı ay gebe olduumu öğrendim .kese göründü bebek de göründü ama kalp atışı olmadıgı için nisan ayında kürtaj oldum . Rabbim verdi rabbim aldı.inş sağlıkla tekrar verir kavuşur uz evlatlarımıza. Benim 10 gün sürdü kanamam sonra da 34.gün sonra adet oldum .inş herşey gönlünce olsun .Merbaha. Bende yazmak istedim geçen hafta kürtaj oldum 8 haftalık kalp atışı olmadığı için. 6 gün oldu hala kanamam devam ediyor sizin ne kadar sürmüştü kanamanız merak ediyorum? 2 buçuk yıllık evliyim tedavi görüyorduk geçen ay tüp bebeğe başlamıştık ama ben tedavinin 3. Gününde hamile olduğumu öğrendim tedaviyi hemen kestik hiç ummadığım anda aldığım bu haber beni çok mutlu etmişti başta herşey güzeldi değerlerim güzel katladı keseyi gördük sma sonra değerler 2 katı artmamaya başladı çok zor bi süreçti yolk sac keseside oluştu son gittiğimde Bebek de vardı ama kalp atışı alamadık mucizem bir kürtajla son buldu şuan toparlanmaya çalışıyorum ama zor boşlukta gibiyim tekrar hamile kalabilecekmiyim beynimde sürekli bu soru.inşallah sizlerede banada en kısa zamanda Rabbim tekrar sağlıklı bebekler nasip eder bu mübarek Ramazan ayı hürmetine
Evet canim benim de genetik sonucu gelince korunmayin dedi.cunku hicbirsorun çıkmadı çok şükür.cift sperm aynı an da girmiş yumurtaya ve o şekilde kapanmış yumurtalık.dr m tamamen sansizlik olmuş dedi ve korunmayin dedi inşallah ama inşallah hem oruç tutuyorum hem de hamile kalmışımdır Rabbim mübarek günlerde kabul buyursun dualarimiziBana doktor korun yada korunma bişey demedi patoloji sonucundan sonra karar verelim dedi sana bişey söylemişmiydi doktorun
Tşk ederim Can'ım zor gerçekten Mevla'm tekrar yaşatmasın böyle bi acı inşallah tekrar hamile kalırız sağlıklı bebeklerimiz olur eskiden çok umutsuzdum ama artık bi umudum var hamile kalabiliyoruz en azından dualarla tekrar olacak inşallahGeçmiş olsun canım Rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten yaşayan bilir .aynı seyleri yaşamışız seninle .benimde tüp bebek tedavisi başlayacağı ay gebe olduumu öğrendim .kese göründü bebek de göründü ama kalp atışı olmadıgı için nisan ayında kürtaj oldum . Rabbim verdi rabbim aldı.inş sağlıkla tekrar verir kavuşur uz evlatlarımıza. Benim 10 gün sürdü kanamam sonra da 34.gün sonra adet oldum .inş herşey gönlünce olsun .
İnşallah Can'ım bu bir imtihandı ve biz isyana düşmeden atlatıcaz ve mükafatını alıcaz inşallah hep beraberEvet canim benim de genetik sonucu gelince korunmayin dedi.cunku hicbirsorun çıkmadı çok şükür.cift sperm aynı an da girmiş yumurtaya ve o şekilde kapanmış yumurtalık.dr m tamamen sansizlik olmuş dedi ve korunmayin dedi inşallah ama inşallah hem oruç tutuyorum hem de hamile kalmışımdır Rabbim mübarek günlerde kabul buyursun dualarimizi
Amin canim benim amin inşallah iTşk ederim Can'ım zor gerçekten Mevla'm tekrar yaşatmasın böyle bi acı inşallah tekrar hamile kalırız sağlıklı bebeklerimiz olur eskiden çok umutsuzdum ama artık bi umudum var hamile kalabiliyoruz en azından dualarla tekrar olacak inşallah
Bende inanıyorum ve umutluyum Rabbim bilir herseyin en iyisini inşallah isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattirsin çok zo bi süreç çünkü. Günler geçiyor ya bakalım hayirlsii Allah tan henüz adet görmedim merak ediyorum sonuç hayirlisiyla insallaj pozitiftirAmin canim benim amin inşallah i
İnşallah pozitifi görürsün haberdar edersen sevinirim canımBende inanıyorum ve umutluyum Rabbim bilir herseyin en iyisini inşallah isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattirsin çok zo bi süreç çünkü. Günler geçiyor ya bakalım hayirlsii Allah tan henüz adet görmedim merak ediyorum sonuç hayirlisiyla insallaj pozitiftir
Tamam canım bugün 6 gün geçti ama olabiliyormus gecikebiliyormus da ama korunmadik hiç. Inşallah sıkıntı sorun yasamayalim birdaha ve hepimiz sağlıkla sıhhatle hamile kalalim en çok da bunu istiyorum hepimiz adınaİnşallah pozitifi görürsün haberdar edersen sevinirim canım
Senin parçayı neden önce patolojiye değilde genetiğe gönderdiler ilk kürtajın değilmiTamam canım bugün 6 gün geçti ama olabiliyormus gecikebiliyormus da ama korunmadik hiç. Inşallah sıkıntı sorun yasamayalim birdaha ve hepimiz sağlıkla sıhhatle hamile kalalim en çok da bunu istiyorum hepimiz adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?