- 5 Ağustos 2015
- 62
- 41
- 8
- 40
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.081
Patoloji işte aynı zaman da genetik tarama da yapıldı biz istedikSenin parçayı neden önce patolojiye değilde genetiğe gönderdiler ilk kürtajın değilmi
Anladım Can'ım saolPatoloji işte aynı zaman da genetik tarama da yapıldı biz istedik
Rica ederim canım sende SağolAnladım Can'ım saol
Geçmiş olsun Can'ım Rabbim tez Zaman'da sağlıklı bir Bebek nasip etsin inşallah. Bende 8 gün önce kürtaj oldum kanamam devam ediyo. Bende tam bilmiyorum ama kürtajdan sonra ilk adetin gelmesi uzun sürüyormuş düzen bozuluyor biraz umarım gelmezde hamile kalmışsındırmerhaba arkadaslar bende 17 mayıs ta kurtaj oldum kese duzensızdı kalp atısları yoktu ve ıkız gebelıkmıs doktorum cok fazla korunma hamıle kalabılırsın yıne dedı hatta kurtaj oldugu ay hamıle kalanlar bıle vardedı bızde korunmuyoruz.. persembe gunu kurtajdan sonrakı 30. gunum acaba adet olacakmıyım kurtajdan sonra ne zaman adet olucam bılmıyorum ama ınsallah olmam bu sefer bebısım benımle kalır ınsallah :)
canm ben tam 47 gün sonra adet oldum ama seninki inşalah bebektendirmerhaba arkadaslar bende 17 mayıs ta kurtaj oldum kese duzensızdı kalp atısları yoktu ve ıkız gebelıkmıs doktorum cok fazla korunma hamıle kalabılırsın yıne dedı hatta kurtaj oldugu ay hamıle kalanlar bıle vardedı bızde korunmuyoruz.. persembe gunu kurtajdan sonrakı 30. gunum acaba adet olacakmıyım kurtajdan sonra ne zaman adet olucam bılmıyorum ama ınsallah olmam bu sefer bebısım benımle kalır ınsallah :)
Ilk adetini nezaman gördün canimyaa kızlarr kürtajdan snra ilk adete kadar korunduk bu ay serbestiz bakalım 2 gün önce bitti adetim. bu arada oruç tutuyorum açlığın bir sakıncası olurmu hamile kalırsam falan?
1 haziranda adet oldum canım. 3 gündür de oruç tutuyorum.Ilk adetini nezaman gördün canim
Bende 23 Mayısta oldum bende bıraktım korunmayı ama orucumu da tutuyorum .inş bebeklerimiz vardir ve inş da bişey olmaz canım .Rabbim korur onları bu mübarek günlerin hürmetine inş.. bence gönlünü ferah tut.1 haziranda adet oldum canım. 3 gündür de oruç tutuyorum.
Yani kaç gün geçti kürtajdan sonra1 haziranda adet oldum canım. 3 gündür de oruç tutuyorum.
benm daha yeni bittiği için zaten adetim 1 kez ilişki oldu bakalım bu ay gün aşırı olmasına dikkat edicem rabbim korusun inşallah herkesin bebeğiniBende 23 Mayısta oldum bende bıraktım korunmayı ama orucumu da tutuyorum .inş bebeklerimiz vardir ve inş da bişey olmaz canım .Rabbim korur onları bu mübarek günlerin hürmetine inş.. bence gönlünü ferah tut.
47. gün oldum kürtajdan sonra.Yani kaç gün geçti kürtajdan sonra
Nasıl yaptırılıyor o test ? biraz bilgi rica etsem.adet gününde falan mı olmak gerekiyor ?Geçmiş olsun .size tavsiyem pıhtılaşma testi yaptırın önleminizi alın .
canım seninki henüz belli değil mi ? adetin baya geçti yanlış hatırlamıyorsamBu arada bende orucumu tutuyorum Rabbim inşallah güzel eylesin niyetlerimizi dualarımizi
Belli canim belli maalesef hamile değilmşim dün adet gördüm ama çok sancım var napsam bilmiyorum dr um da kanda ya gitmiş 4.gunu kontrole gel demişti napicam bilmem.insallah hayirlisiyla olsun hepimizin bebekleri çok zor süreç gerçekten Rabbim aratmasincanım seninki henüz belli değil mi ? adetin baya geçti yanlış hatırlamıyorsam
Amin canım Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin inşallah.eğer için çok rahat etmiyorsa kontrole başka bir doktora git canım.en azından kontrol dönemini kaçırmamış olursun.Belli canim belli maalesef hamile değilmşim dün adet gördüm ama çok sancım var napsam bilmiyorum dr um da kanda ya gitmiş 4.gunu kontrole gel demişti napicam bilmem.insallah hayirlisiyla olsun hepimizin bebekleri çok zor süreç gerçekten Rabbim aratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?