Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

merhaba arkadaslar bende 17 mayıs ta kurtaj oldum kese duzensızdı kalp atısları yoktu ve ıkız gebelıkmıs doktorum cok fazla korunma hamıle kalabılırsın yıne dedı hatta kurtaj oldugu ay hamıle kalanlar bıle vardedı bızde korunmuyoruz.. persembe gunu kurtajdan sonrakı 30. gunum acaba adet olacakmıyım kurtajdan sonra ne zaman adet olucam bılmıyorum ama ınsallah olmam bu sefer bebısım benımle kalır ınsallah :)

Geçmiş olsun Can'ım Rabbim tez Zaman'da sağlıklı bir Bebek nasip etsin inşallah. Bende 8 gün önce kürtaj oldum kanamam devam ediyo. Bende tam bilmiyorum ama kürtajdan sonra ilk adetin gelmesi uzun sürüyormuş düzen bozuluyor biraz umarım gelmezde hamile kalmışsındır

yaa kızlarr kürtajdan snra ilk adete kadar korunduk bu ay serbestiz bakalım 2 gün önce bitti adetim. bu arada oruç tutuyorum açlığın bir sakıncası olurmu hamile kalırsam falan?

canm ben tam 47 gün sonra adet oldum ama seninki inşalah bebektendir

1 haziranda adet oldum canım. 3 gündür de oruç tutuyorum.
Bende 23 Mayısta oldum bende bıraktım korunmayı ama orucumu da tutuyorum .inş bebeklerimiz vardir ve inş da bişey olmaz canım .Rabbim korur onları bu mübarek günlerin hürmetine inş.. bence gönlünü ferah tut.

benm daha yeni bittiği için zaten adetim 1 kez ilişki oldu bakalım bu ay gün aşırı olmasına dikkat edicem rabbim korusun inşallah herkesin bebeğini

Merhaba. Bende 1 nisanda kurtaj oldum. Bbegimin kalbi durmustu.... Doktor bir ay korununn dedi ama korunmadik biz 2 adet gecti. Bakalim bu ay ne olacaj . adete bir hafta var. Yalnizkurtaj olan arkadaslara sogan jurubu oneriyorum. İceriyi tenizliyor. Hatta bende parca kalmis 1.adetimi odugum halde degerlerim sifirlanmamişti. 1.adetten sonra sogan kuru yaotim icim baya temizlendi . hatta dedim.ki kesske kurtajin hemen arkasindan yapsaynisim

canım seninki henüz belli değil mi ? adetin baya geçti yanlış hatırlamıyorsam
Belli canim belli maalesef hamile değilmşim dün adet gördüm ama çok sancım var napsam bilmiyorum dr um da kanda ya gitmiş 4.gunu kontrole gel demişti napicam bilmem.insallah hayirlisiyla olsun hepimizin bebekleri çok zor süreç gerçekten Rabbim aratmasin

Amin canım Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin inşallah.eğer için çok rahat etmiyorsa kontrole başka bir doktora git canım.en azından kontrol dönemini kaçırmamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…