Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Amin canım Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin inşallah.eğer için çok rahat etmiyorsa kontrole başka bir doktora git canım.en azından kontrol dönemini kaçırmamış olursun.
Bilemiyorum canim kime gitmeli gelsin bi doktorum da konuşuruz ona göre hareket ederim

Nasıl yaptırılıyor o test ? biraz bilgi rica etsem.adet gününde falan mı olmak gerekiyor ?
Üniversite hastanelerinin kadın doğum bölümüne gidip düşük gećmişinizi anlatın pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum deyince genetik bölümüne gönderiyor orada kan veriyosunuz sonuçlar üç ay gibi geç bir sürede çıkıyor yalnız.Ben kanı verdikten sonra hamile kalmışım benim halen sonuçlarım çıkmadı fakat doktorum riske atmamak için üç düşüğüm var benim oyüzden hamileliğimi öğrendiğim anda pıhtılaşma iğnesine başladık.Çünkü genellikle düşüklerin büyük bir sebebi pıhtılaşmasından dolayı oluyormuş.Bunu bana kimse söylememişti bilseydim öncekilerde iğne başladım.Oyüzden düşük yapan herkesi bilgilendirmek istiyorum çünkü çok acılar çektim Allah bir daha kimseye yaşatmasın kötü son

Kizlar ben 17 mayista kuryaj oldum hic korunmadik yarin kurtajdan sonraki 30. Gunum adet bekliyodum yabi.. dun gece bi ruya gordum ve cok etkilendim sabah kalkip idrar testi yaptim predictor ve ben şok cift cizgi ikinci cizgi biraz silik ama cikmisti hala sokum yarindan sonra bidaha idrar testi yapcam eger ondada cikarsa pazartesi kan vercem.. ben hamilemiyim simdi acaba baska bisey degildir dimi

İnsallah hamilisindir arkadaşim.. Çünkü kurtajdan sonra hemen adet hamile kalinabiliyor. Yalniz şunu belirteyim vucudn hamilelik hormonumu atmamis olabilir. Bende nisanin basind kurtaj oldum haziraninb basinda kan vermiştim en son doktor hormonlarin sdaha yeni sinira yaklastigini soylemisti. Yani biraz daha beklemelisin. Ama adetin normalde duzenli midir? Kac gun kaldi adetine? mineltk

Duzenlidir yarin olmam lazim yani bugun oldu artik persembe.. ben 7 haftalik hamileyken kurtaj oldum o yuzden kanda beta hcg dusmesine falan pek bakmadi doktor bakalim hayirlisi ne olacak

Duzenlidir yarin olmam lazim yani bugun oldu artik persembe.. ben 7 haftalik hamileyken kurtaj oldum o yuzden kanda beta hcg dusmesine falan pek bakmadi doktor bakalim hayirlisi ne olacak
Hadi o zaman inşalah hayr olsun sonucu . duzenliyse ve gelmezse size doktor yolu gözüküyor inşallah:)

canım benim bu pıhtılaşma testlerinden ve pıhtılaşma iğnesinden inan ki haberim yoktu bilgi için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.bende yeni gebelik düşünüyorum açıkçası nasip olur da hamile kalırsam doktoruma bende söyleyeceğim bu iğneleri.Rabbim kimsenin başına vermesin bebek kaybı çok çok acı.bedensel acılar yanında hiç kalıyor.

inşallah sağlıkla da alırsın bebeğini kucağına

Aynen bir ümitle başlıyorsun sonra hayallerin yıkılıyor.Benim 13 yaşında bir oğlum var okadar güzel bir hamileliktiki.Sonrasında böyle şeyler yaşayacağım aklıma gelmezdi birincisi normal dendi ikincide hadi normal dendi üçüncüde pıhtılaşma olabilir iğne başlayalım derken iğne olacağım gün onuda kaybettim.Şimdi hamileliğimi öğrendiğim gün başladım iğnelere.Hamile kalmadan önce de hergün bir coraspin ve folikasit başladık.Yani anlatmak istediğim normal bu düşükler diye birşey yok acı tecrübelerden sonra bunu öğrendim bir kere bi sorun yaşadıysan hemen önlemini almak gerekiyor.Rabbim isteyen herkese kolaylıkla bu yolu tamamlamayı nasip etsin.

kesinlikle öyle.görmeden bağlanmak dedikleri şey bu olsa gerek...görmüyorsun,dokunmuyorsun.kokusunu almıyorsun ama bir kalp atışı dünyaya bedel oluyor.minicik bir kalbin artık atmadığını öğrendiğinde insanın canından can gidiyor.hala aklıma geldiğinde burnumun direğini en derinden sızlatıyor...Allah kimseye yaşatmasın,bizlere de tekrarını göstermesin.şuanda bende folikasit kullanmaya devam ediyorum.kürtajdan sonra hiç bırakmadım.ama coraspin kullanmıyorum kullansam mı acaba bende bilemedim.Sen önlemini al canım gerisi takdiri ilahi...

Son düşüğümden sonra doktor söylemişti öncesinde folikasit ve kan sulandırıcı coraspin başla diye.Çünkü pıhtılaşma varsa yumurta ile sperm birleşirkende sorun oluyormuş oyüzden başlattı .Bakalım hayırlısı şimdilik önlemimizi aldık 8.haftadayız kalp atışını duyduk devamında hep atar umarım.Senin haberlerinide bekliyorum mutlaka bu süreçte haber et merak ederim mutlu oluruz hep beraber inşaallah

Allah tamamına erdirsin canım.doktordan duyacağınız en kötü şey 'herşey yolunda' cümlesi olur inşallah...mutalaka haber veririm canım inşallah tez zamanda

Kizlar merhaba ben bu sabah tekrar idrar testi yaptim bu sefer ucuzlarindan ve negatif sanirim hamile degilim .. diger testte gecen hamileligimden kalma hormonlardan pozitif cikti heralde

Canım Allah buyuktur üzülme elbette bitane veren Rabbim ikincisini de vericektir inşallah. Ben bişey sormak istiyorum kurtaj dan sonra nezman gördün ilk adetini bilgilendirirsen sevinirim
Can'ım giremiyorum Bayadır geç oldu kusura bakma Amin inşallah Rabbim nasip eder tekrardan 35 gün falan olması lazım ama kist oluşmuştu daha doğrusu kist diyorum ama dr kist değil aslında yumurtlaman devam etmiş atamamışşın yumurtanı derdi ondan ilaçla oldum sonra ki aylarda normal regl döngüm devam etti sen olabildin mi adetini

Kizlar merhaba bugun kurtaj sonrasi 35. Gunum hala adet olmadim .. esimle korunmadik hic kurtajdan sonrada doktorum 45. Gune kadar bekle adet olmazsa bana gel dedi acaba kurtaj olan arkadaslar ne zaman adet oldunuz.. asiri akintim kasık agrim bel agrim falan var ama gelen giden yok ..

Bendede aynen akinti ve agri olmustu canm 47 gun sonra oldum bende. Kurtajdan snra 20-45 gun arasi oluyomus canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…