- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.121
Canim eminmisin moral bozmak gibi olmasin ama kurtaj sonrasi betahcg degerleri hemen dusmuyo ... bende kirtaj sonrasi test yapmistim pozitif cikmisti ama biraz arastirinca degerlerin hemen dusmedigini gordum sonrada adet oldum zaten seninki sifirlanmismiydiMerhaba ben de kurtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım testim pozitif doktora gidecem bakalım neymis
pmerhaba kızlar,ben aylarrdır gırmıyorum.piskolojım bozuldu baya.
ben ıkı kez kurdaj oldum bebegımın kalp atısları durdu ıkı kezde.
kurdas olalı8ay oldu,4aydır denıyoruz henuz bısey olmadı
ıkı hamılelıgımede hemen kalmıstım..benım gıbı calısmalara devm eden varmı
rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ıns.
Hayırlısı olsun canım.ben kürtajdan sonraki adete kadar korunmamayı göze almadım 5 aydır da deniyorum.bakalım artık kısmet.Merhaba ben de kurtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım testim pozitif doktora gidecem bakalım neymis
rabbım hayırlıs ıle versın ıns canım.aslında varya korunmasa ınsanlar daha ıyı cunku hemen olmuyor kurdas sonrasıBende 1 Nisanda kürtaj oldum.. Bebeğimin 10.haftada kalbi durmustu.. Hic korunmadık ama olmadı. Şuan 4.adetimi oluyorum. Adetim.hiç gecikdi zamaninda geldi. Ama ona rağmen 2.adetimden sonra bile vucudumda bthcg vardı.
bnce akısına bırak canım bnımde ıkıta öldü kalp atısları durdu.ucuncu denıyecegız ıns olur.bu kez ıgne verecek doktorBizde iki aydır deniyoruz ama olmadı inşallah olur dr um bu ay klomen verdi dunde beri kullanıyorum inşallah Rabbim inde izniyle bu ay hayirlisyla olur hepimizin üzülme canim ben 3 yıldır istiyorum olmadı. asilama denedik her yolu denedik olmadı. Sonra hiçbişey yapmadik kendiliğinden oldu.ama yavrum gelişmedi aldılar. Genetik tarama yapıldı triploidi çıktı çok üzgünüm ama yapılacak bişey yoktu Rabbim kimseye yaşatmasin inşallah tekrar böyle şeyleri
Kandan mı baktırdın yoksa idrar testiyle mi ?Bende 1 Nisanda kürtaj oldum.. Bebeğimin 10.haftada kalbi durmustu.. Hic korunmadık ama olmadı. Şuan 4.adetimi oluyorum. Adetim.hiç gecikdi zamaninda geldi. Ama ona rağmen 2.adetimden sonra bile vucudumda bthcg vardı.
Kandan. En sonKandan mı baktırdın yoksa idrar testiyle mi ?
Benim 3ayda sıfırlandı cok yavas düsüyor dedi doktor en son sıfırı gördük sıfırı görene kadar 2haftada bir kan verdirdi doktorKandan. En son
2.adetimi olmuştum hemde 11 gun surmustu. Ondan sonra verdigimde bile 5,8 di. Sınır 5 miş... Doktor hafatayda gel demisti bubaldigimdan gitmemistim ... Dun 4.adetimi oldum hala hamile kalamadim... Var bi hayir...
Ben 18 temmuzda ilk adetimi oldum. Adetim bittikten 2 gün sonra idrar testi yaptım sıfırlanmış mı diye 2. Çizgi çıkmadı. Hani hamile kalıp test yaptığımda çift çizgiyi görürsem şüpheye düşmeyeyim diye netleştirmek istedimKandan. En son
2.adetimi olmuştum hemde 11 gun surmustu. Ondan sonra verdigimde bile 5,8 di. Sınır 5 miş... Doktor hafatayda gel demisti bubaldigimdan gitmemistim ... Dun 4.adetimi oldum hala hamile kalamadim... Var bi hayir...
Merhaba arkadaşlar bende tam 10.haftaya girmiştim ve bir hevesle mutlulukla gittğim konrtolümde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ve doktorum birde alattan muayene etti yine yok insanoğlu işte umudumu yitirmedim ve hemen araştırma hastanesi(izmirde oturanlar bilir)tepeciğe gittik ama malesef sonuç aynı bebeğim ölmüş ilaçla düşürmemi sağladılar ve taburcu edilirken doktorum 3 aydan önce hamile kalmamamı söyledi şaşırdım kürtaj olup hemen hamile kalan arkadaşımda var ama yine kararsız kaldım.sizlerin de fikirlerini düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar
Eğer psikolojiniz yerindeyse lorunmaya gerek yok. Yani doktorlarin bazisi korunun diyo bazisi demiyo. Ama zaten ilk adeti gordukten sonra korunmanin anlami yok. Ben ilk adeti beklemedim bile. Bu besinci ay hala daha olmadi. Zaten bebek sagliksizsa, kurtaj/dusuk olup olmasi farketmez her turlu yaşama sansi olmuyor tersine eger bebegin yasayacagi varsa kurtajdan hemen sornada olabiliyor aylar sonrada... Kurtajdan sonra bide 3 ay bekleseydim.benim psikolojim daha kotu plurdu. Bence kprunmaya gerek yok. Zaten hemen olmiyor
Eğer psikolojiniz yerindeyse lorunmaya gerek yok. Yani doktorlarin bazisi korunun diyo bazisi demiyo. Ama zaten ilk adeti gordukten sonra korunmanin anlami yok. Ben ilk adeti beklemedim bile. Bu besinci ay hala daha olmadi. Zaten bebek sagliksizsa, kurtaj/dusuk olup olmasi farketmez her turlu yaşama sansi olmuyor tersine eger bebegin yasayacagi varsa kurtajdan hemen sornada olabiliyor aylar sonrada... Kurtajdan sonra bide 3 ay bekleseydim.benim psikolojim daha kotu plurdu. Bence kprunmaya gerek yok. Zaten hemen olmiyor[/QUOTE
Rahim kendini toparlarsa ihtimal hep var ama keşke 1 adet korunsaydınMerhaba bayanlar ben yeni üyeyim buraya hepinize öncelikle geçmiş olsun bende sizin gibi bebeğimi kaybettim14 haftalik ti karnimda öldü 20 temmuzda kurtaj oldum doktorum bir adet görmen gerekli dedi ama bu ay hiç korunmasiz ilişki yaptık sizce hamile kalma ihtimalim varmı yada tehlikesi
Rahim hazirsa bebek olur. Rahim hazir degilse isterseniz aylarca korunun gene olmaz. Birde nasip isi. Bende nisanda kurtaj oldum. Hic korunmadim daha nasip etmrdi Rabbim... Bakalim. HayirlisiAslında istiyodum korumak ama hap kullanmıyorum ben eşimde korunmak istemedi açıkçası
Hayırlısı neyse o olsun canım. Bende haziranda kürtaj oldum. 1 adet korundum doktorum 2 adet demişti dinlemedim. Bu ay korunmadım ama 2. Adetimi de oldum. Bi nevi doktorı dinlemiş oldum. Rahim toparlamamış demek ki kendini. Hakkımızda hayırlısı olsun imşallahAslında istiyodum korumak ama hap kullanmıyorum ben eşimde korunmak istemedi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?