Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Bende 26temmuzda kürtaj oldum..hala adet görmedim..açıkçası düşük yapmadığım ve bebeğim öldüğünden dolayı korunmuyoruz bizde

Bende 26temmuzda kürtaj oldum..hala adet görmedim..açıkçası düşük yapmadığım ve bebeğim öldüğünden dolayı korunmuyoruz bizde
Bende düşük yapmadım canım. Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ben kürtajdan sonra 27. Gün adet oldum. Senin daha var canım

Herkese merhabalar hanımlar öncelikle geçmiş olsun bende 7 ağustosta 14 haftalık düşük yaptım bebeğin kalp atışı vardı ama eşi kanama yapıyordu ardından kurtaj oldum özel hastanede doktor rahim toparlanmış ve tertemiz 3 ay korun dedi sağlık ocağında hemşire 1 adet geçsin tekrar dene diyor araştırma hastanesinde muayene olmadim henüz aslında bende hiç beklemek istemiyorum herkes farklı birşeyler söylüyor rahim temiz ve kendini toparlamışsa korunmanın bir anlamı yok sağlıklı bebek her şekilde tutunur sizce bir ay korunmak gerekirmi?

Merhaba canım..öncelikle çok geçmiş olsun.bende nisan ayında bebeğimin kalp atışları durduğundan dolayı kürtaj oldum.doktorum da bana 2 adet kanamasından sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti.bende öyle yaptım.2 ay boyunca korundum.mayıs ayının ortasından beri korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım.şimdi farklı bir hastanede profösöre gidiyorum.hiçbir sorunun yok.kürtajdan sonra rahim kendini ne zaman toplarsa o zaman hamile kalırsın dedi.şimdiki aklım olsa beklemezdim.hamile kalırmıydım onu da bilmiyorum çünkü hamile kalamadığıma göre rahim daha toparlanmamış demekki.dediğim gibi ben olsam beklemezdim ama yine de senin tercihin.Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canım bende 22 haziranda kalp atışını duyamadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor bana 2 adet korun demişti. Özellikle sordum 2 adetten önce hamile kalırsam ne olur risk mi var diye. Risk her kadında var rahim kendini toparlasın diye 2 adet diyoruz dedi. Bi yerde de okumuştum rahim kendini toparlamazsa hamile kalınmaz diye. Ben 1 adet korındum doktprumu dinlemedim çünkü bir an önce bebek istiyordum ama olmadı 2. Adetim de geldi demek rahim kendini toparlamamış dedim. Şimdi 3. Gelmesin diye dua ediyorum

Hanımlar cevaplarınız için teşekkürler demekki korunmanın bir anlamı yok rahim kendini toparlamadikca hamile kalinmiyor zaten kürtaj sonrası hamilelik zor diyen daha kolay diyenler arasında kaldım birde korunursam iyice kafayı yerim en kısa zamanda güzel sağlıklı bebişlere sahip olursunuz inşallah

Bende 1 ay once kurtaj oldum bebegimin kalbi gelismedigi icin doktor 2 ay korun dedi ama 2 hafta korundum sonra korunmaktan vazgectim daha adette olmadim bakalim bi yandan korkuyorum bi yandanda cookk istiyorum 2 ay cok uzun bi sure benim icin bir iki haftaya kadar belli olur benimde hamile olup olmadigim

canım öncelikle geçmiş olsun ben de sağlık ocağında hemşireyim hemde nisanda düşük sonrası kürtaj oldum kürtaj sonrası gebe kalmak daha kolay olur.ben 1 adet sonrası korunmayı bıraktım ve o ay tekrar hamile kaldım şu anda 15 haftalık gebeyim allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar düşük riski falanda olmadı.

ne güzel hemen hamile kalabilmişsiniz tebrik ederim.Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.biz hala olsun diye uğraşıyoruz keşke bende korunmasaydım

ne güzel hemen hamile kalabilmişsiniz tebrik ederim.Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.biz hala olsun diye uğraşıyoruz keşke bende korunmasaydım
inş. sizinde en kısa sürede olur bebişiniz ama öncelikle stresi bırakın düşük olan bebeğimde 1 yıl bekledim bende 3,5 yaşında da oğlum var.

Cok gecmis olsun canım Rabbım sağlıklı evlatlar nasip etsin beklemek çok zor geliyor çevremde çok duydum düşük sonrası hemen hamile kalan hatta komşum söylemişti ilk bebeğim düştü adet olmadan gebe kaldım diye üstelik o çocuğunun oğlu bile var çevremdeki örnekleri görünce motive oluyorum

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun Rabbım bir daha yaşatmasın acaba nasıl bir yanlış yaptım diyorum sonra bakiyorumki tek düşük yapan ben değilim doktorların verdiği süre psikolojik olarak düzelmek için diyorlar ama tekrar hamile kalmadan psikolojimin düzeleceğini sanmıyorum hatta ilk adeti bile beklemek istemiyorum sizce yanlış mı yapıyorum sonuçta sizin bilgileriniz daha fazla ve sürekli bu tür olaylarla karşılaşabiyorsunuz Rabbım bir sancıda kurtarır inşallah

kızlar kendimi anlatayım. nisan ayında kürtaj oldum 1 hazirana kadar korundum ve şuan hamileyim hatta polikistik overim var benm nisanda diyete başladım 15 kilo verdim ve tedavisiz hamile kaldım. evet daha cok yeni değerimin 3000 civarı olmasını bekliyoruz keseyi daha görmedik ama sonucta gebelik var) eşimde morfoloji sorunu vardı bu ay ona da keçiboynuzu kürü yaptım ona da işe yaradı sanırım. ama gecen ay bu siteye 1 ay girmicem dedim çnkü tğm okuduklarımı kendime yontuyordum buyüzden hiç girmedim ve strese de hç sokmamaya çalıştım kendimi. benden size tavsiye sürekli yazılanları okursanız sizdede var gibi hissedersiniz 1 ay rahat kafayla çalışın bakın güzel sonuçlar alacaksınız. bu arada 2 yıllık evli ve 1 yıllık bebek isteyen biri olarak soyluyorum bunları.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böyle güzel haberler duymak istiyoruz

Cok sagol canimm insallah oyle olur boyle seyler duyunca iyi geliyo insana evet beklemek cokk zor ben 8 ay hamile kalmayi bekledim hic korunmadim 8 ayin sonunda hamile kaldim tam hersey cok guzel giderken bu defa bebegimin kalbinin gelismedigini ogrendim kolay degil Allah bi daha yasatmasin
Insallah uzun bi sure gecmeden hamile kalirim

Burda bebeğini kaybeden herkese Allah sabır versin nisan ayında bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum temmuzda tekrar dış gebelik geçirdim çok zordu daha iyileşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…