- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.161
İnşallah bu defa kısa zamanda sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebeklerimiz olur tüm bayanlara öncelikle sabır diliyorumCok sagol canimm insallah oyle olur boyle seyler duyunca iyi geliyo insana evet beklemek cokk zor ben 8 ay hamile kalmayi bekledim hic korunmadim 8 ayin sonunda hamile kaldim tam hersey cok guzel giderken bu defa bebegimin kalbinin gelismedigini ogrendim kolay degil Allah bi daha yasatmasin
Insallah uzun bi sure gecmeden hamile kalirim
Cok gecmis olsun canım Rabbım bir daha yaşatmasın umarım kısa zamanda herşey yoluna girer hepimiz sağlıklı bebeklere sahip oluruzBurda bebeğini kaybeden herkese Allah sabır versin nisan ayında bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum temmuzda tekrar dış gebelik geçirdim çok zordu daha iyileşmedim
canım eşinin sonuçlarına bakıldı mı yada bebegin ölüm nedenine bakıldımı ne cıktı sonuçlar?Stres yapma diyorlar gel de sen stres yapma ağlama 5 sene sonunda 8 ay deneme sonucu hamile kaldım 10 haftalik iken öldü kürtaj oldum 1 ay korundum suan 6 ay geçti hala bebek yok gel de sen stres yapma ağlama psikolojim berbat nasıl olacak böyle anlamıyorum her adet geldikten sonra denemeye başlayınca bıkiyorum yine olmayacak deyip ağliyorum ne olcak bu halimiz Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin yaşayan bilir
cok geçmiş olsun canım meleğin cennette bekler seni inşallah. bende kürtaj oldum ama benm zatn gelişmiyordu cok küçüktü. ilk adete kadar korunmamı söylemişti bende öyle yaptım hatta kontrole bile gitmedm. kürtajdan snraki ilk kontrol hariç tabi. ama şimdi bir mucizem daha var bekliyorum yolda. kalp atışı için dua ediyorum bende. bence kontrolunde dpktoruna rahminin durumunu sor ona göre 3 ay beklemene gerek kalmaz belki.slm kızlar bende 2 hafta önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim hala kendime gelemiyorum inanmıyorum çok güzel hayallerimiz vardı ama olmadı bebeğim bizi bıraktı bir bebek ya da hamile bir kadın görünce neler hissettiğimi anlatamam sürekli ağlamak istiyorum doktor 3 ay korunun dedi beklemek o kadar zor ki size sorum sizler neler yaptınız korundunuz mu suni sancı verildi bana sonrada temizleme işlemi yapıldı fikir verirseniz çok sevinirim
teşekkürler canım geçen hafta kontrole gittiğimde rahim temiz dedi benimki büyüktü 13 hafta zaten onun için bu kadar acı çekiyorum büyümüştü miniğim ne yapsam bilmiyorum ama ilk adete kadar korunuyorum sonra ne yapacağımı bilmiyorum herkes bişey söylüyor kimisi korunma hemen hamile kalırsın diyor kimisi korun bebek sağlıksız olur diyor allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin sende inşallah pıt pıtları duyarsın sağlıkla gelsin minnakıncok geçmiş olsun canım meleğin cennette bekler seni inşallah. bende kürtaj oldum ama benm zatn gelişmiyordu cok küçüktü. ilk adete kadar korunmamı söylemişti bende öyle yaptım hatta kontrole bile gitmedm. kürtajdan snraki ilk kontrol hariç tabi. ama şimdi bir mucizem daha var bekliyorum yolda. kalp atışı için dua ediyorum bende. bence kontrolunde dpktoruna rahminin durumunu sor ona göre 3 ay beklemene gerek kalmaz belki.
rahim temiz ve toparlanmışsa bi sorun olmaz diye düşünüyorum. ama yine de en iyisini doktorun bilir canım. rabbim yaşatmasın bir daha böyle acı.teşekkürler canım geçen hafta kontrole gittiğimde rahim temiz dedi benimki büyüktü 13 hafta zaten onun için bu kadar acı çekiyorum büyümüştü miniğim ne yapsam bilmiyorum ama ilk adete kadar korunuyorum sonra ne yapacağımı bilmiyorum herkes bişey söylüyor kimisi korunma hemen hamile kalırsın diyor kimisi korun bebek sağlıksız olur diyor allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin sende inşallah pıt pıtları duyarsın sağlıkla gelsin minnakın
Bende perşembe günü kürtaj oldum.. Bebeğim 12 haftalıktı... Kalbi durmuş.. 10 haftalıkken kalp atışlarını duymuştuk.. Benim korunmaya hiç niyetim yok.. İlk adette doktora gidip rahime baktırcam.. Toparlanmış derse doktor çalışmalara başlayacam... Bebeğini kaybeden herkese başsağlığı diliyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın hiçbirimize inşallah..slm kızlar bende 2 hafta önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim hala kendime gelemiyorum inanmıyorum çok güzel hayallerimiz vardı ama olmadı bebeğim bizi bıraktı bir bebek ya da hamile bir kadın görünce neler hissettiğimi anlatamam sürekli ağlamak istiyorum doktor 3 ay korunun dedi beklemek o kadar zor ki size sorum sizler neler yaptınız korundunuz mu suni sancı verildi bana sonrada temizleme işlemi yapıldı fikir verirseniz çok sevinirim
çok geçmiş olsun canım ben ilk adete kadar korunuyorum benim eşimde hiç korunma taraftarı değil ilk adete kadar zor ikna etim sonrasında ne olacak gerçekten bende bilmiyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumBende perşembe günü kürtaj oldum.. Bebeğim 12 haftalıktı... Kalbi durmuş.. 10 haftalıkken kalp atışlarını duymuştuk.. Benim korunmaya hiç niyetim yok.. İlk adette doktora gidip rahime baktırcam.. Toparlanmış derse doktor çalışmalara başlayacam... Bebeğini kaybeden herkese başsağlığı diliyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın hiçbirimize inşallah..
sağol canım..inşllh bir sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur..ben ilk kızımda hiç böyle bişey yaşamamıştım..o yüzden bende çok korkuyorum canım ya...çok geçmiş olsun canım ben ilk adete kadar korunuyorum benim eşimde hiç korunma taraftarı değil ilk adete kadar zor ikna etim sonrasında ne olacak gerçekten bende bilmiyorum ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
kürtajdan sonra 40 günde bile adet gelebiliyormuş canım...istersen sen yinede bir test yap için rahat etsin...Arkadaşlar 23 temmuzda kürtaj oldum. Hala adet olmadım. Gebe olma ihtimali var mı?
Hayirli olsun bebeginiz leyla Hanimsağol canım..inşllh bir sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur..ben ilk kızımda hiç böyle bişey yaşamamıştım..o yüzden bende çok korkuyorum canım ya...
Canım dediğin gibidir inşallah da hamişimdir...5 ekimi bekliyorum..henüz test yapmadım...takvim önceki gebeliğimde uğur getirmişti.yine getirir belki diye koydum...inşallah güzel haber verebilirim...benim 5-6 gün kanama ve sonrasında bir kaç gün lekelenme oldu..bu ay ovulasyonu yakaladık çalışmalarıda yaptık...kaderine artık...inşallah mucizem gelmiştir...inşallah sizlerede umut olurum..hayırlısı hakkımızda inşallah...olmazsa önümüzdeki maçlara bakacaz...sen neden kürtaj olmuştun canım?kaç haftalıktı?Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah hiçbirimize..güzel duaların içinde Allah razı olsun gülüm...Hayirli olsun bebeginiz leyla Hanimbenden bir gun once kurtaj olmustunuz okuyorum yazilari arada Benim kanamam bir hafta oldu tam olarak bitmesi sizinki kisa mi surdu? Ben ovulasyon testi yapmistim hafif kanamam varken kasiklarim agriyinca suphelenip yaptim pozitifti AMA cesaret edemedim malum tam olarak regli donemi olmasa da insan tedirgin oluyor.sizde nasil oldu kanama kusuruma bakmayin uzun sure bekleyip tam oldu derken yine olmamasi cok uzucu guzel umut verici seyler gorunce belki bir fikir alirim diye ayrintili yaziyorum.yuce rabbim insallah bu beneginizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder.
canm benmde böyle olmuştu 47. günde falan adet olmuştum. böyle gecikmeler olabiliyor canm sıkma canını.slm kızlar bugün kürtaj olalı 46 gün oldu korundum hala adet olmadım kafayı yicem ben neden adet olamıyorum
Insallah gonlunden gecirdigin gibi olurCanım dediğin gibidir inşallah da hamişimdir...5 ekimi bekliyorum..henüz test yapmadım...takvim önceki gebeliğimde uğur getirmişti.yine getirir belki diye koydum...inşallah güzel haber verebilirim...benim 5-6 gün kanama ve sonrasında bir kaç gün lekelenme oldu..bu ay ovulasyonu yakaladık çalışmalarıda yaptık...kaderine artık...inşallah mucizem gelmiştir...inşallah sizlerede umut olurum..hayırlısı hakkımızda inşallah...olmazsa önümüzdeki maçlara bakacaz...sen neden kürtaj olmuştun canım?kaç haftalıktı?Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah hiçbirimize..güzel duaların içinde Allah razı olsun gülüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?