- 25 Kasım 2015
- 1.173
- 929
- 53
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.181
cevabın için teşekkürler tatlım sende hamişssin sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldıncanm benmde böyle olmuştu 47. günde falan adet olmuştum. böyle gecikmeler olabiliyor canm sıkma canını.
nisanda kürtaj oldum canım temmuzda hamile kaldım :) 3 ay var yanii. sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahcevabın için teşekkürler tatlım sende hamişssin sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldın
canım ben ateş ölçme yöntemiyle fertiliyt frend programı var onu tele indirdim...ateşe göre ovulasyon zamanı belli olunca o program hangi tarihte adet olacağını söylüyor...her ay ölçüyordum...istersen sende gel ateş ölçme yöntemi topicine ilk sayfada detaylı anlatılıyor...ben o sayede hamile olduğumu öğrenmiştim..sen de ne sorun varda bebiş olmaması yönünde yani canım?Insallah gonlunden gecirdigin gibi olurBenim ki 8. Haftada kalbi durmus dediler AMA 12.haftada ogrendik.kurtaj sonrasi daha cabuk hamile kaliniyormus oyle okumustum acaba Benim gibi zor hamile kalanlar icin de umut olur mu.bir de bes ekim demissin regli tarihine onu neye gore belirledin.benim normalde 26 gunde olur AMA bu olaydan sonra ovulasyon tarihim de degisti regli tarihim de Allah bilir ne zaman bekliyorum bakalim
Ovulasyon testi kullaniyorum Ben vucut da belli ediyor zaten sagolsuncanım ben ateş ölçme yöntemiyle fertiliyt frend programı var onu tele indirdim...ateşe göre ovulasyon zamanı belli olunca o program hangi tarihte adet olacağını söylüyor...her ay ölçüyordum...istersen sende gel ateş ölçme yöntemi topicine ilk sayfada detaylı anlatılıyor...ben o sayede hamile olduğumu öğrenmiştim..sen de ne sorun varda bebiş olmaması yönünde yani canım?
anladım canım..hayırlısı olsun ...inşallah tez vakitte Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...Ovulasyon testi kullaniyorum Ben vucut da belli ediyor zaten sagolsunBenim demeleri birseyim yok, gecen sene ramazsnda prolaktin hormonum yukselmisti yaklasik dokuz ay ilac kullandim tabi dusmustu o arada kontrollerde hersey normal tahlillerde de,olmuyor iste en son asilama yaptirdik ilkinde tutmustu dr demesi 8. Haftada kalbi durmus kurtaj oldum kismet bu isler varsa nasibizde evlat sahibi olmak olur.yipratiyor bu kosturmalar AMA elden birsey gelmiyor
amin insallahanladım canım..hayırlısı olsun ...inşallah tez vakitte Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
canım dün doktora gittim kist oluşmuş adet söktürücü verdi adetin 3.günü gel ultrasonda muayene edelim kist gitmezse doğum kontrol hapı verecek kistin gitmesi için ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum napacam bilmiyorumnisanda kürtaj oldum canım temmuzda hamile kaldım :) 3 ay var yanii. sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
geçmiş olsun canım neden olurşmuş acaba kist? inşallah gerek kalmaz doğum kontrol hapına da adetle dökersin kistinicanım dün doktora gittim kist oluşmuş adet söktürücü verdi adetin 3.günü gel ultrasonda muayene edelim kist gitmezse doğum kontrol hapı verecek kistin gitmesi için ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum napacam bilmiyorum
teşekkürler canım yumurtlama olmuş ama yumurta çatlamamış 4cmlik kist olmuş bende öyle dua ediyorumgeçmiş olsun canım neden olurşmuş acaba kist? inşallah gerek kalmaz doğum kontrol hapına da adetle dökersin kistini
anladım canım içini ferah tut canım rabbim şifasını verir inşallahteşekkürler canım yumurtlama olmuş ama yumurta çatlamamış 4cmlik kist olmuş bende öyle dua ediyorum
Canim normal Ben kurtajdan tam 62gun sonra Adet oldum doktor a gitmistim neden hasta olmadim diye zaten kurtaj sirasinda icin temizlendi diye normal gelir demistislm kızlar bugün kürtaj olalı 46 gün oldu korundum hala adet olmadım kafayı yicem ben neden adet olamıyorum
canım ben pazartesi gittim 4cmlik kist oluşmuş tarlusal adet söktürücü verdi onu kullanıyorum 48gün oldu hala yok adetin 3.günü gel kist gitmezse doğum kontrol hapı verecem dedi onuda kullanmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdımCanim normal Ben kurtajdan tam 62gun sonra Adet oldum doktor a gitmistim neden hasta olmadim diye zaten kurtaj sirasinda icin temizlendi diye normal gelir demisti
bir adet olayım kist gitmezse mecbur kullanacam bende canım bugün 53.gün tarlusal bitti hala adet yokCanim dogum kontrol hapi kotu bir sey degil bebek istiyorsun anladigïm kadar ama Ben de yurt disindayim kurtaj olunca iki ay kullandim yumurtaliklara yararli kist icinde etkili Ben kilo aliyordum diye biraktim ama iki ay kullandim adetlerim duuzene girdi biraktim
Merhaba canım , çörek otu yemeyi denedin mi ? O da adet söktürücü diye biliyorum .bir adet olayım kist gitmezse mecbur kullanacam bende canım bugün 53.gün tarlusal bitti hala adet yok
merhaba tatlım hayır denemedim doktor adet söktürücü verdi geçen pazartesi ilaçta bitti olmazsam denerim amaMerhaba canım , çörek otu yemeyi denedin mi ? O da adet söktürücü diye biliyorum .
Benim kız zamanlarımda bir keresinde adetim 2 hafta gecikmişti . Biri önerdi çörek otunu . İşe yaradığını düşünüyorum çünkü adet oldum sonrasında . Bu arada benim de kürtajımın 26. Günü doktora gittim . Gelen şey adet mi değil mi diye . Doktor rahmin temiz gözüküyor sen adet olmuşsun dedi . Yaşım 25 bu Arada.merhaba tatlım hayır denemedim doktor adet söktürücü verdi geçen pazartesi ilaçta bitti olmazsam denerim ama
Can'ım ben de ilk kaybım olmasına rağmen genetik testlerimizi de yaptırdık . Doktor korunmayı bırakabilirsin dedi . Aynı korku bendede var . Test sonuçlarını mı beklesem yoksa denesem mi diye . Bu arada bebeğim kromozom bozukluğu yüzünden ölmüş . Eğer olacak varsa biz engel olamayız . Tamamen Allah'ın takdiri .Slm kizlar bi sorum olucakti ben mayis hamile kaldim düşük yaptim haziranda tekrar hamile 1 ay arayla yani dusukten hemen sonra hamile kaldim ve 2 bebegim 12+5 gunluk doktora gittim bebegim ölmüş dedi gelismedi icin bebegimi aldilar ve bana korunmana gerek yok dedi ben korkuyorum tekrar ayni seyi yasamaya sizce ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?