Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Benim kan uyusmazlim var ilk dusukte inne yapmadiklari icin ikincici oldu ve korkuyorum ne yapicami doktor bi sorun olmaz dedi ama allah herkese sabir versin cnm cok zorr

Benim kan uyusmazlim var ilk dusukte inne yapmadiklari icin ikincici oldu ve korkuyorum ne yapicami doktor bi sorun olmaz dedi ama allah herkese sabir versin cnm cok zorr
Amin Can'ım . Yaşamayan anlamıyor . Çoğuna yaptığımız testler pinpiriklenmek gibi geliyor . Allah kimseye yaşatmasın . Zor çok zor .

çörek otunu nasıl kullandın canım yazabilir misin bide nasıl gelmişti çok mu azdı kanama mıydı kahverengi miydi

geçmiş olsun canım bende mayısta hamile kalmıştım 13 haftalıktı benim bebeğimde ağustosta kaybettim 53 gün oldu adet olamadım daha sen adet olmadan mı hamile kaldın doktor 3ay korun dedi korunuyorum seninkide büyükmüş bence en azından 2ay bekle derim biliyorum çok zor ama tekrar tekrar bu acıları yaşamak daha zor

Ben mayista dusuk yaptim hic adet olmadan hamila kaldim agustos 25 konturole gittim bebegin ölmus dedi 26 kurtaj oldum eylul 26 ilk adet oldum bitti yani 1 ay sonra adet oldum seninki gecikmis biraz 52 gun cok fazla doktora gittinmi

Ben mayista dusuk yaptim hic adet olmadan hamila kaldim agustos 25 konturole gittim bebegin ölmus dedi 26 kurtaj oldum eylul 26 ilk adet oldum bitti yani 1 ay sonra adet oldum seninki gecikmis biraz 52 gun cok fazla doktora gittinmi
hakkında hayırlısı olsun canım şimdi korunuyor musun evet çok fazla pazartesi günü gittim adet söktürücü verdi 4cmlik kist oluşmuş adetin 3.günü gel kist gitmezse doğum kontrol hapı verecem dedi ilaç bitti hala gelmedi adetim

İnsallah olursun cnm merak etme olursun ben 1 ay korundum ilk adetimi oldum ama simdi kararsizim belki korunmamda hemen olsun istiyorum bakalim hayirlisi saglikli olsunda

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Ben bugün düşük yaptım, kürtaj oldum. 8 haftalıktım. 3 hafta ilişki yasak, 3 ay da gebe kalma, dinlen, dedi. Ben kesesini, bebeğimi gördüm. Bende. Bir yere gömeceğim onu. Hayırlısı...

Merhaba birsey sormak istiyorum bebegi size verdiler mi hemen ve gomme isini nasil yapacaksiniz Ben de gommek istiyorum kucuk oldugu icin hocalik isi yok degil mi

Geçmiş olsun arkadaşım. Elime düştü benim, doktor almadı. Evde düşürdüm zaten ben, o yüzden kesesiyle birlikte bende. Doktor kalan parçaları aldı sadece kürtajla. Çok küçük olduğu için hocalık bir işi yok. Bizim buradaki mübarek bir zatın kabinin yakınındaki toprağa gömdük. Derin kazdık ki kedi köpek eşelemesi. Ayrıca beyaz bir temiz kumaş parçasına sardım. Evladımı o mübarek zata teslim etti

size de gecmis olsun yuce mevlam birdaha yasatmasin insallah.bizimki vakkumlandigi icin parcalanmisti tahlile gonderdik gelince ben de gomecem aklima takilmisti nasil gomulecegi minik de olsa canliydi insan kiymiyor atilsin.vucut hatlari belliydi degil mi? bana da sekiz haftalikken kalbi durmus dediler ama ben 12. haftada ultrasona gidince ogrendim,ultrasonda gozlerini filan gordum sonra dedim acaba benzettim mi 8.haftada gelisimi durduysa belli olur muydu gozleri filan.guzel allahim saglikli evlatlar versin insallah en kisa zamanda cok uzucu,boyle seyleri yasatmasin birdaha hickimseye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…