- 3 Ekim 2016
- 7
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.201
Benim kan uyusmazlim var ilk dusukte inne yapmadiklari icin ikincici oldu ve korkuyorum ne yapicami doktor bi sorun olmaz dedi ama allah herkese sabir versin cnm cok zorrCan'ım ben de ilk kaybım olmasına rağmen genetik testlerimizi de yaptırdık . Doktor korunmayı bırakabilirsin dedi . Aynı korku bendede var . Test sonuçlarını mı beklesem yoksa denesem mi diye . Bu arada bebeğim kromozom bozukluğu yüzünden ölmüş . Eğer olacak varsa biz engel olamayız . Tamamen Allah'ın takdiri .
Amin Can'ım . Yaşamayan anlamıyor . Çoğuna yaptığımız testler pinpiriklenmek gibi geliyor . Allah kimseye yaşatmasın . Zor çok zor .Benim kan uyusmazlim var ilk dusukte inne yapmadiklari icin ikincici oldu ve korkuyorum ne yapicami doktor bi sorun olmaz dedi ama allah herkese sabir versin cnm cok zorr
çörek otunu nasıl kullandın canım yazabilir misin bide nasıl gelmişti çok mu azdı kanama mıydı kahverengi miydiBenim kız zamanlarımda bir keresinde adetim 2 hafta gecikmişti . Biri önerdi çörek otunu . İşe yaradığını düşünüyorum çünkü adet oldum sonrasında . Bu arada benim de kürtajımın 26. Günü doktora gittim . Gelen şey adet mi değil mi diye . Doktor rahmin temiz gözüküyor sen adet olmuşsun dedi . Yaşım 25 bu Arada.
geçmiş olsun canım bende mayısta hamile kalmıştım 13 haftalıktı benim bebeğimde ağustosta kaybettim 53 gün oldu adet olamadım daha sen adet olmadan mı hamile kaldın doktor 3ay korun dedi korunuyorum seninkide büyükmüş bence en azından 2ay bekle derim biliyorum çok zor ama tekrar tekrar bu acıları yaşamak daha zorSlm kizlar bi sorum olucakti ben mayis hamile kaldim düşük yaptim haziranda tekrar hamile 1 ay arayla yani dusukten hemen sonra hamile kaldim ve 2 bebegim 12+5 gunluk doktora gittim bebegim ölmüş dedi gelismedi icin bebegimi aldilar ve bana korunmana gerek yok dedi ben korkuyorum tekrar ayni seyi yasamaya sizce ne yapmaliyim
Canım direk yedim . Kürtajdan sonraki şuan olduğum adet kahverengi adetin son dönemlerinde olan koyu akıntı gibi .çörek otunu nasıl kullandın canım yazabilir misin bide nasıl gelmişti çok mu azdı kanama mıydı kahverengi miydi
bir günde ne kadar yedin canımCanım direk yedim . Kürtajdan sonraki şuan olduğum adet kahverengi adetin son dönemlerinde olan koyu akıntı gibi .
Yaklaşık 1 çorba kaşığı kadar yedim .bir günde ne kadar yedin canım
tamam tatlım teşekkür ederimYaklaşık 1 çorba kaşığı kadar yedim .
Ben mayista dusuk yaptim hic adet olmadan hamila kaldim agustos 25 konturole gittim bebegin ölmus dedi 26 kurtaj oldum eylul 26 ilk adet oldum bitti yani 1 ay sonra adet oldum seninki gecikmis biraz 52 gun cok fazla doktora gittinmigeçmiş olsun canım bende mayısta hamile kalmıştım 13 haftalıktı benim bebeğimde ağustosta kaybettim 53 gün oldu adet olamadım daha sen adet olmadan mı hamile kaldın doktor 3ay korun dedi korunuyorum seninkide büyükmüş bence en azından 2ay bekle derim biliyorum çok zor ama tekrar tekrar bu acıları yaşamak daha zor
hakkında hayırlısı olsun canım şimdi korunuyor musun evet çok fazla pazartesi günü gittim adet söktürücü verdi 4cmlik kist oluşmuş adetin 3.günü gel kist gitmezse doğum kontrol hapı verecem dedi ilaç bitti hala gelmedi adetimBen mayista dusuk yaptim hic adet olmadan hamila kaldim agustos 25 konturole gittim bebegin ölmus dedi 26 kurtaj oldum eylul 26 ilk adet oldum bitti yani 1 ay sonra adet oldum seninki gecikmis biraz 52 gun cok fazla doktora gittinmi
İnsallah olursun cnm merak etme olursun ben 1 ay korundum ilk adetimi oldum ama simdi kararsizim belki korunmamda hemen olsun istiyorum bakalim hayirlisi saglikli olsundahakkında hayırlısı olsun canım şimdi korunuyor musun evet çok fazla pazartesi günü gittim adet söktürücü verdi 4cmlik kist oluşmuş adetin 3.günü gel kist gitmezse doğum kontrol hapı verecem dedi ilaç bitti hala gelmedi adetim
doktor ne dedi sana canım korun veya korunma demedi miİnsallah olursun cnm merak etme olursun ben 1 ay korundum ilk adetimi oldum ama simdi kararsizim belki korunmamda hemen olsun istiyorum bakalim hayirlisi saglikli olsunda
Doktor bana korunmana gerek yok dedi hamile kalmak istiosan kalabilirsin ara vermene gerek yok dedi ama ben ikitane bebegim kaybettim korkuyorumdoktor ne dedi sana canım korun veya korunma demedi mi
sen bilirsin canım ben böyle bişeye karışamam ama folik asit kullanmıyorsan kullanmaya başla derimDoktor bana korunmana gerek yok dedi hamile kalmak istiosan kalabilirsin ara vermene gerek yok dedi ama ben ikitane bebegim kaybettim korkuyorum
Oo ne oluoki bana hic ilacta vermediler sadece ikikere kontrole gittim ama ilac kullanmadim hic vermedilersen bilirsin canım ben böyle bişeye karışamam ama folik asit kullanmıyorsan kullanmaya başla derim
doktorları hiç anlamıyorum resmen hayatımızla oynuyorlar bazen bebeğin beyin gelişimi için folbiol kullanıyorum benOo ne oluoki bana hic ilacta vermediler sadece ikikere kontrole gittim ama ilac kullanmadim hic vermediler
Merhaba birsey sormak istiyorum bebegi size verdiler mi hemen ve gomme isini nasil yapacaksiniz Ben de gommek istiyorum kucuk oldugu icin hocalik isi yok degil miRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Ben bugün düşük yaptım, kürtaj oldum. 8 haftalıktım. 3 hafta ilişki yasak, 3 ay da gebe kalma, dinlen, dedi. Ben kesesini, bebeğimi gördüm. Bende. Bir yere gömeceğim onu. Hayırlısı...
size de gecmis olsun yuce mevlam birdaha yasatmasin insallah.bizimki vakkumlandigi icin parcalanmistiGeçmiş olsun arkadaşım. Elime düştü benim, doktor almadı. Evde düşürdüm zaten ben, o yüzden kesesiyle birlikte bende. Doktor kalan parçaları aldı sadece kürtajla. Çok küçük olduğu için hocalık bir işi yok. Bizim buradaki mübarek bir zatın kabinin yakınındaki toprağa gömdük. Derin kazdık ki kedi köpek eşelemesi. Ayrıca beyaz bir temiz kumaş parçasına sardım. Evladımı o mübarek zata teslim etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?