Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

8 haftalıktı ama gelişimi bir hafta geridendi benimki. O yüzden vücut hatları çok belirgin değildi. 7 haftalık bebek nasılsa öyleydi, şeffaf kese içinde görünüyordu. Seninki 12 haftalıkmış, büyük. Bellidir her yeri. Sana daha zor Rabbim sabır versin. Parçalar sendeyse onları kumaşa sar, göm canım. Onlar bize ahirette şefaatçi olacak inşallah.

Sagolasin insallah atlaticaz bunu da uzun sure bekleyip tam oldu derken olmamasi cok uzucu... Benim ki onlarin demesi 8.haftada kalbi durmus AMA biz ultrasona 12. Haftada gittik o zaman ogrendik...dogru da olabilir zira mide bulantim o ara azalmisti ne sevinmistim az surdu diye sonucumuz gelsin hayirlisiyla biz de gomeriz...insallah sefehatci olurlar tek tesellimiz bu iste...Allah birdaha yasatmasin insallah saglikli evlatlarimiz olsun hicbir kadinin kucagi bos kalmasin Allah buyuk

Merhaba güzel bayanlar. Ben burada yeniyim. Hepinizin yazdıklarını okudum. Kendinizi üzmeyin. Rabbim her kesi sevindirir İnşallah. Ben 20 eylülde kurtaj yaptım. 7 haftalık bebeğimin kalp atışları yoktu,birde kese 5 haftalık gibi görünüyordu. O yüzden kurtaj yaptım. Adetımı beklıyorum. Denemeye devam. Pes etmek yok. Veren Allah bir de verir. Stres yapmayın,kendinizi düşünün,güzel şeyler yapın. Hayat devam ediyor.

Canim doktor sana korun dedimi

1 adet döneminden sonra korunmaya gerek yok dedi. Eş dost akraba kim varsa her birinden tek tek sordum. Her kes kürtajdan ilk adet döneminden sonra denemelere başlamış. O yüzden hiç üzülmeyin. Allah verdiyse yine vericektir. Zaten yüzde 90 ilk hamileliklerde oluyor böyle. Benim annem 3 düşükten sonra hamile kalmış. Sonra da her sene bir bebek ard arda doğurmuş.

Canim doktor sana korun dedimi

Canım sen üzülme. Tamammı? Yemin ederim stresin çok etkisi oluyor. O yüzden stres yok. Benim bir arkadaşım neler çekti neler. Önce miom ve kist ameliyatı olundu,sonra yumurtasının birini aldılar. Tüplerinin birini iltihabdan dolayı çıkardılar. Ümitsiz vakaydı. Doktorlar sen gede kalamazsın anne olamazsın dediler. Ama pes etmedi. Bir tüple bir yumurtayla hamile kaldı. Hem de 4 ay adet oluyordu hamileyken.

Bende 28 eylulde kurtaj oldum bebegimin 9.5 haftada kalbi durdugu icin doktor 3 ay korun dedi ama ben hemen olsun istiyorum bi yandanda tekrar aynı seyleri yasamakdan korkuyorum ne yapicam bilmiyorum unutamiyorum ruyalarima giriyo artik

Bende 28 eylulde kurtaj oldum bebegimin 9.5 haftada kalbi durdugu icin doktor 3 ay korun dedi ama ben hemen olsun istiyorum bi yandanda tekrar aynı seyleri yasamakdan korkuyorum ne yapicam bilmiyorum unutamiyorum ruyalarima giriyo artik

Seni çok güzel anlıyorum. Ama bir de şöyle düşün,Rabbim sana da bana da verdi. Sonra da aldı. Unutma ki,Allah bir yerden alır diğer yerden verir. Umutsuz bakma hayata. Sevin ki,hamile kala biliyorsun. Hamile ola bilmeyenler,annelik duygusundan ömürlük mahrum olanlar var. Ben inanıyorum. Rabbim bize de verecek. Adetin olsun bitsin yeniden denemeler başla. Ben de adetimi bekliyorum. Güzel şeyler düşün.

Adetimden hemen sonra denemeye baslasam bi sıkıntı olur mu acaba doktor ocakda hamile kalabilirsin dedi ama bana cok uzun geliyo

Adetimden hemen sonra denemeye baslasam bi sıkıntı olur mu acaba doktor ocakda hamile kalabilirsin dedi ama bana cok uzun geliyo

Ocak çok gec. Bana 1 adet dönemini gecir sonra dene dedi. Ben de 20 eylulde kurtaj oldum. Zaten adetin gelmesi 40-45 güne sürüyormuş. O yüzden adetini bekle sonra devam. Hiç bir şey olmaz Allahın izni ile. Benim bir akrabam 36 yasında evlendi ilk bebek düşüt kürtaj yaptılar. İki ay sonra yeniden hamile kaldı,kasımda bir erkek bebek doğuracak. O yüzden hiç bir şey düşünme. Kendini düşün. At kafandan kötü düşünceleri.

Adet oluyim bittikden sonra doktora gidip kan testi felan yaptiricam bi sıkıntı yok derse hemen baslicam cok istiyorum zaten daha kendime gelemdim tekrar hamile kalamadikdan sonra dahada kendime gelemem

Canım doğru olanı yap. Doktora git testlerini yaptır. İnşallah giç bir şey çıkmaz. Her şey güzel olur. Ben de seninle aynı durumdayım. Bir birimize destek olalım. Bu da keçecek İnşallah

Kızlar ben sizin kadar cesaretli değilim ilk adetten hemen sonra deneyemem sanırım. Zaten doktor da 3 ay sonra dedi. Bir hafta oldu kürtaj olalı. Hala az da olsa sancım oluyor. Sanki bıçak saplıyorlar bir anda. Biraz dinlenmek iyi olur. Rahmin kuvvetlenmesi gerek.

Canim haklisin ama ben hamile kalmadigim sürece toparlanamam kendimi biliyorum daha bugun 12.gun artik gunlerin sayar oldum

Canım doğru olanı yap. Doktora git testlerini yaptır. İnşallah giç bir şey çıkmaz. Her şey güzel olur. Ben de seninle aynı durumdayım. Bir birimize destek olalım. Bu da keçecek İnşallah
Zaten is yerindeyken bile her fırsatta burayi takip eder oldum acaba biri bisey yazmismi diye

Merhabalar. Canım benim ben de 3 hafta önce kurtaj oldum. Kanamam 12 gün devam etti. Sancilarım da vardı. Bazen şiddetli bazen hafif adet sancisi. 1 haftaya kadar biter sancim. Hiç bir şeyin kalmaz. İnşallah. Ben şimdi korunuyorum. Arada koyu kahve renginde lekelenmeler oluyor. Doktor normaldir dedi. Adetimi bekliyorum. Adetten sonra denemeyi düşünüyorum. Sana acil şifalar. İstediğin zaman ne sormak istersen sor. Seve seve cevaplarım. Bir de stres yapma sakın.

Zaten is yerindeyken bile her fırsatta burayi takip eder oldum acaba biri bisey yazmismi diye
Canım benim istediğin zaman yaz. Biz seninle nerdeyse aynı zamanda kürtaj olmuşuz. 1 hafta farkla. Kendine iyibak,güzel beslen. Folik asit kullan istersen. Çok önemli diyor doktorlar. Eşin de kullana bilir. İnşallah Rabbim bizleri de sevindirir.

slm kızlar hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki bende kürtaj olalı 2ay oldu banada zaman hiç geçmiyordu şimdi bakıyorum ki 2ay olmuş bende ilk adetten sonra korunmayacam diyordum ama adetimi tam 55.gün adet söktürücü içerek olabildim bir ay sonra kontrole gittiğimde 4cmlik kist oluştuğunu öğrendim sanırım o adetimi geciktirdi benim ilk adetim çok az oldu kanama çok az oluyor kahverengi siyah akıntı oluyor doktor normal dedi bidahaki adetin daha yoğun olacak dedi bilginiz olsun adetin 3.günü gittiğimde kistim duruyordu adetle atamamıştım mecburen kisti eritmesi için doğum kontrole başladım umarım bu adetle atarım zaten tam doktorumun dediği gibi 3ay beklemiş olacam hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…