- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.221
Sagolasin insallah atlaticaz bunu da uzun sure bekleyip tam oldu derken olmamasi cok uzucu... Benim ki onlarin demesi 8.haftada kalbi durmus AMA biz ultrasona 12. Haftada gittik o zaman ogrendik...dogru da olabilir zira mide bulantim o ara azalmisti ne sevinmistim az surdu diye8 haftalıktı ama gelişimi bir hafta geridendi benimki. O yüzden vücut hatları çok belirgin değildi. 7 haftalık bebek nasılsa öyleydi, şeffaf kese içinde görünüyordu. Seninki 12 haftalıkmış, büyük. Bellidir her yeri. Sana daha zor Rabbim sabır versin. Parçalar sendeyse onları kumaşa sar, göm canım. Onlar bize ahirette şefaatçi olacak inşallah.
Canim doktor sana korun dedimiMerhaba güzel bayanlar. Ben burada yeniyim. Hepinizin yazdıklarını okudum. Kendinizi üzmeyin. Rabbim her kesi sevindirir İnşallah. Ben 20 eylülde kurtaj yaptım. 7 haftalık bebeğimin kalp atışları yoktu,birde kese 5 haftalık gibi görünüyordu. O yüzden kurtaj yaptım. Adetımı beklıyorum. Denemeye devam. Pes etmek yok. Veren Allah bir de verir. Stres yapmayın,kendinizi düşünün,güzel şeyler yapın. Hayat devam ediyor.
Canim doktor sana korun dedimi
Bende 28 eylulde kurtaj oldum bebegimin 9.5 haftada kalbi durdugu icin doktor 3 ay korun dedi ama ben hemen olsun istiyorum bi yandanda tekrar aynı seyleri yasamakdan korkuyorum ne yapicam bilmiyorum unutamiyorum ruyalarima giriyo artikCanım sen üzülme. Tamammı? Yemin ederim stresin çok etkisi oluyor. O yüzden stres yok. Benim bir arkadaşım neler çekti neler. Önce miom ve kist ameliyatı olundu,sonra yumurtasının birini aldılar. Tüplerinin birini iltihabdan dolayı çıkardılar. Ümitsiz vakaydı. Doktorlar sen gede kalamazsın anne olamazsın dediler. Ama pes etmedi. Bir tüple bir yumurtayla hamile kaldı. Hem de 4 ay adet oluyordu hamileyken.
Bende 28 eylulde kurtaj oldum bebegimin 9.5 haftada kalbi durdugu icin doktor 3 ay korun dedi ama ben hemen olsun istiyorum bi yandanda tekrar aynı seyleri yasamakdan korkuyorum ne yapicam bilmiyorum unutamiyorum ruyalarima giriyo artik
Adetimden hemen sonra denemeye baslasam bi sıkıntı olur mu acaba doktor ocakda hamile kalabilirsin dedi ama bana cok uzun geliyoSeni çok güzel anlıyorum. Ama bir de şöyle düşün,Rabbim sana da bana da verdi. Sonra da aldı. Unutma ki,Allah bir yerden alır diğer yerden verir. Umutsuz bakma hayata. Sevin ki,hamile kala biliyorsun. Hamile ola bilmeyenler,annelik duygusundan ömürlük mahrum olanlar var. Ben inanıyorum. Rabbim bize de verecek. Adetin olsun bitsin yeniden denemeler başla. Ben de adetimi bekliyorum. Güzel şeyler düşün.
Adetimden hemen sonra denemeye baslasam bi sıkıntı olur mu acaba doktor ocakda hamile kalabilirsin dedi ama bana cok uzun geliyo
Adet oluyim bittikden sonra doktora gidip kan testi felan yaptiricam bi sıkıntı yok derse hemen baslicam cok istiyorum zaten daha kendime gelemdim tekrar hamile kalamadikdan sonra dahada kendime gelememOcak çok gec. Bana 1 adet dönemini gecir sonra dene dedi. Ben de 20 eylulde kurtaj oldum. Zaten adetin gelmesi 40-45 güne sürüyormuş. O yüzden adetini bekle sonra devam. Hiç bir şey olmaz Allahın izni ile. Benim bir akrabam 36 yasında evlendi ilk bebek düşüt kürtaj yaptılar. İki ay sonra yeniden hamile kaldı,kasımda bir erkek bebek doğuracak. O yüzden hiç bir şey düşünme. Kendini düşün. At kafandan kötü düşünceleri.
Adet oluyim bittikden sonra doktora gidip kan testi felan yaptiricam bi sıkıntı yok derse hemen baslicam cok istiyorum zaten daha kendime gelemdim tekrar hamile kalamadikdan sonra dahada kendime gelemem
Canim haklisin ama ben hamile kalmadigim sürece toparlanamam kendimi biliyorum daha bugun 12.gun artik gunlerin sayar oldumKızlar ben sizin kadar cesaretli değilim ilk adetten hemen sonra deneyemem sanırım. Zaten doktor da 3 ay sonra dedi. Bir hafta oldu kürtaj olalı. Hala az da olsa sancım oluyor. Sanki bıçak saplıyorlar bir anda. Biraz dinlenmek iyi olur. Rahmin kuvvetlenmesi gerek.
Zaten is yerindeyken bile her fırsatta burayi takip eder oldum acaba biri bisey yazmismi diyeCanım doğru olanı yap. Doktora git testlerini yaptır. İnşallah giç bir şey çıkmaz. Her şey güzel olur. Ben de seninle aynı durumdayım. Bir birimize destek olalım. Bu da keçecek İnşallah
Kızlar ben sizin kadar cesaretli değilim ilk adetten hemen sonra deneyemem sanırım. Zaten doktor da 3 ay sonra dedi. Bir hafta oldu kürtaj olalı. Hala az da olsa sancım oluyor. Sanki bıçak saplıyorlar bir anda. Biraz dinlenmek iyi olur. Rahmin kuvvetlenmesi gerek.
Canım benim istediğin zaman yaz. Biz seninle nerdeyse aynı zamanda kürtaj olmuşuz. 1 hafta farkla. Kendine iyibak,güzel beslen. Folik asit kullan istersen. Çok önemli diyor doktorlar. Eşin de kullana bilir. İnşallah Rabbim bizleri de sevindirir.Zaten is yerindeyken bile her fırsatta burayi takip eder oldum acaba biri bisey yazmismi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?