Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Kist neden oluşmuş kürtajla ilgili mi yani bende de olabilir mi
canım herkeste olacak diye bişey yok ama adetin çok gecikirse mutlaka kontrole git vücut kendini 9ay boyunca hamileliğe adapte ediyormuş kürtaj olunca yumurtlama olmuş ama yumurta çatlamamış kist oluşmuş

Folik asit kullanmaya devam ediyorum ama zaman geçmiyo ya geçmiyo hasta olmayi bekliyorum

Merhaba bayanlar bende kürtaj olalı 2 ay bitti bu süre içinde çok fazla kanamalarim oldu ara kanamalar kahverengi siyah hep devam etti dr prımolut kullan dedi ve ekledi sende rahim perdesi var diye zaten bebeğimi kaybettim psikolojim bozuk üstüne doktorun söyledikleri iyice moralim bozuldu fakat benim 5 yaşında bir kızım var 41. Haftada normal doğumla dünyaya geldi dün başka bir doktora göründüm bu sefer doçent dr işini iyi yapıyor perde falan yok şu an çok kolay hamile kalabilirsin deyince çok ferahladim açıkçası yani ilk adet sonrası rahim temizse deneyebilirsiniz hanımlar hepinize tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım. Bende öyle düşünüyorum. Rabbim her kesi sevindirsin.

Evet öyledir. Zaman geçmiyor. Amma

Evet zaman geçmiyor. Bygün nasılsın? Kendini nasıl hiss ediyorsun?
Iyiyim canım kananamam kesildi 4 gun oldu simdi adet olmayi bekliyorum acaba doktora gitsemmi şimdiden beta hcg dusmusmudur ki bu arada sen nasılsın

Iyiyim canım kananamam kesildi 4 gun oldu simdi adet olmayi bekliyorum acaba doktora gitsemmi şimdiden beta hcg dusmusmudur ki bu arada sen nasılsın

Şimdi çok erken biraz bekle. Adetin gelene kadar toparkanacaksın. Ben iyiyim ama biraz kasık ağrılarım var sanki adet olacakmışım gibi. Bir arada kahve rengi akıntıların var. Doktor normaldir diyor. İnşallah Allahım bebeğimizi verir ve tüm çekriklerimi çabuk unutturur.

arkadaşlar merhaba,
12 haftalık bebeğimin kalbi durmuş. iki hafta önce kürtaj oldum. patoloji sonucum temiz çıktı normal bir gebelikmiş.
şu ansa aklımda beynimde bitmek bilmeyen sorular var. affınıza sığınarak soruyorum eşimle ilişki esnasında kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullanarak hamile kaldım. en doğalının bu olduğunu biliyorum. acaba spermlerin kalitesini vs bebeğin sağlığını etkilemiş olabilir mi. her ayrıntı aklıma geliyor. kendımde suç arıyorum. sonra diyorum rabbimin takdiri ömrü yokmuş. psikolojim allak bullak. bu ultrason jeli hakkında bilginiz var mı zararlı mı değil mi bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. allah hiçbirinize evlat acısı yaşatmasın bundan sonra inşallah.

canm öncelikle olcak varsa istediğini de yapsan oluyo rabbim ne yazdıysa o. bu yüzden kendini suçlama. ultrason jeli hakkında bir bilgim yok da neden kayganlaştırıcı kullanma gereği duyuyorsunuz kuruluk problemimi var?

Canim sen ne zaman kurtaj olmustun

Merhabalar. Böyle şeyleri kafana takma. Rabbim ne isterse o olur. Ama jel falan kullanma tabi ki onun da etkisi ola bilir. Bir yabancı dergide okumuştum.

20 eylulde kurtaj olundum. 7 haftalık bebek 5 haftalık gibi göründü ultasonda. Kalp atışları yoktu bir de kanamam vardı.
Benimde 9.5 haftalikken koyi renkli akıntılar gelmeye basladi kalp atislari durmustu 28 eylulde kurtaj oldum

Benimde 9.5 haftalikken koyi renkli akıntılar gelmeye basladi kalp atislari durmustu 28 eylulde kurtaj oldum

Canım benim Allah bir daha yaşatmasın. Sağlıklı güzel bebeklerimize kovuşmamıza az kaldı. İnşallah bebeklerimiz gelecek ve bunları bize unutturacak. Bu arada ben Azerbaycan/Baküden yazıyorum. Ben Azeriyim (Azerbaycan Türkü). Adım Leyli.

İnşallah canim sabirla ayların gecmesini bekliyorum

Kürtajdan sonra hemen hamilee kaldım şuan çok şükür 8 aylık bir sıpam war :) kürtaj olduktan sonra insan küçük bir depresyona girmiyor değil ama nekadar az düşünür kfaya takarsan hamile kalman kolaylaşıyor

Canim kurtaj olduğunda kac haftalik hamileydin ve ne kadar sonra kaldin

umut oldun bize :) bebeginin ömrü güzel olsun hayırlı bir evlat olsun insallah . ben bebegımı 10 haftalıkken kaybettim evde kendi kendine düştü kürtajada gerek kalmadı.ilk adetimi gördükten sonra başladım çalışmalara :) merak ettim sen ilk adeti gördükten sonra mı hamile kaldın?

Teşekkür ederim canım. Güzel bir moral oldu bize. Allah nazarlardan korusun evladını.

Benim daha çok yeni. 5 ekimde kürtaj oldum, 6+3 dedi doktorum. 3ay enaz toparlanmak gerektiğini söyledi hem bedenen hem ruhen. Ki ben de hakveriyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın, herkese sağlıklı hamilelik süreci ve sağlıklı bebişler versin Tek duam bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…