- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.261
Slm kizlar 6 haftalik kurtaj oldum 21 eylulde ve hala adet olmadim dun dr gittim dr rahim gayet iyi kalinlasmasi dedi kendini toplamis adetin yakin adet sokturucu vermeme gerek yok dedi. Adet olmami vekliyorum simdi
Cnm dr adetimin yakin oldugunu soyledi ins cabuk olurim cok agri yapiyor sukur her sey yolundaymis
Ins cnm hayirlisi 6 yasinda kizim var tup bebek yoluyla 6 sene sonra oldu kizim uc yasindayken ikizlerim oldu normal yolla bu ucuncu hamilelegim di hamile oldugumu bilmiyordum cok ilac kulandim deprosyon ilaclari dr mecburen aldi problem olur die rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin acaba kurtajdan sonra adet duzensizligi olurmu yasayan var mi
Anladim cnm tsk ederim gecmis olsun bu aradaBende daha yeni. Ama doktor adet duzensizliyi oluyor dedi. Vucut yenileniyor. Adet duzensizliyi 6 aya kadar sürüyor,bazilarında daha çok sürüyormuş.
Anladim cnm tsk ederim gecmis olsun bu arada
Benim daha çok yeni. 5 ekimde kürtaj oldum, 6+3 dedi doktorum. 3ay enaz toparlanmak gerektiğini söyledi hem bedenen hem ruhen. Ki ben de hakveriyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın, herkese sağlıklı hamilelik süreci ve sağlıklı bebişler versin Tek duam bu.
Çok geçmiş olsun ne güzel toparlamıssın her sey gonlunce olur inşallah.Slm kizlar 6 haftalik kurtaj oldum 21 eylulde ve hala adet olmadim dun dr gittim dr rahim gayet iyi kalinlasmasi dedi kendini toplamis adetin yakin adet sokturucu vermeme gerek yok dedi. Adet olmami vekliyorum simdi
Saol cnm tsk ederimÇok geçmiş olsun ne güzel toparlamıssın her sey gonlunce olur inşallah.
Kalp atışı iki gün önce çok yavaştı sonrasında atmadı bir daha. Ben gittiğim doktordan ötürü büyük şok yaşadım, anlatımı ve dan dan konuşması yüzünden birkaç gün kendime gelemedim. Elbetteki herşeyin hayırlısı oluyor ve olacak illaki. Ama kendini tam anlamıyla hazır hissetmek bence mühim.Geçmiş olsun canım. kanaman mı baslamıstı? yoksa kalp sesıni duyamadıgınız için mi kürtaj oldun? Aynen beklemek gerek ama kimi doktorlar erken haftalarda düşük oldugunda ilk adetten sonra beklemeye gerek yok diyor. Bana sorarsan ruhen ve fiziken hazır oldugunda olmalı.
Çok geçmiş olsun canım zor bir süreç ben 7 agustosta 14 haftalık kürtaj oldum halen kendime gelmiş değilim Rabbım bir daha yaşatmasınBenim daha çok yeni. 5 ekimde kürtaj oldum, 6+3 dedi doktorum. 3ay enaz toparlanmak gerektiğini söyledi hem bedenen hem ruhen. Ki ben de hakveriyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın, herkese sağlıklı hamilelik süreci ve sağlıklı bebişler versin Tek duam bu.
Çok geçmiş olsun canım yaklaşık 1 ay 40 günü bulur adet olman ilk adetimde çok fazla kanama ve bel ağrısı yaşadım 10 günden fazla sürdü bunlar kürtaj sonrası normal şeyler inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınSlm kizlar 6 haftalik kurtaj oldum 21 eylulde ve hala adet olmadim dun dr gittim dr rahim gayet iyi kalinlasmasi dedi kendini toplamis adetin yakin adet sokturucu vermeme gerek yok dedi. Adet olmami vekliyorum simdi
Amiiin Herşey sağlıkla huzurla gelsin inşallahÇok geçmiş olsun canım zor bir süreç ben 7 agustosta 14 haftalık kürtaj oldum halen kendime gelmiş değilim Rabbım bir daha yaşatmasın
:) doktorlar her gun aynı durumla karsılastıklarından bizim duygularımızın çok farkında olduklarını sanmıyorum :) o yuzden dan dun konusuyorlar. gönlünce olsun canım ne zaman kendını hazır hissedersen :)Kalp atışı iki gün önce çok yavaştı sonrasında atmadı bir daha. Ben gittiğim doktordan ötürü büyük şok yaşadım, anlatımı ve dan dan konuşması yüzünden birkaç gün kendime gelemedim. Elbetteki herşeyin hayırlısı oluyor ve olacak illaki. Ama kendini tam anlamıyla hazır hissetmek bence mühim.
Ben yeni yıl yeni umutlar diyorum
Evet katılıyorum. Müşteri edasıyla bakınca da öylece gözler doluyor, donup kalıyorsun tabi hormonlar falan da alt üst olunca Bizlere sabretmek düşüyor, allah beterinden korusun hepimizi:) doktorlar her gun aynı durumla karsılastıklarından bizim duygularımızın çok farkında olduklarını sanmıyorum :) o yuzden dan dun konusuyorlar. gönlünce olsun canım ne zaman kendını hazır hissedersen :)
umut oldun bize :) bebeginin ömrü güzel olsun hayırlı bir evlat olsun insallah . ben bebegımı 10 haftalıkken kaybettim evde kendi kendine düştü kürtajada gerek kalmadı.ilk adetimi gördükten sonra başladım çalışmalara :) merak ettim sen ilk adeti gördükten sonra mı hamile kaldın?
Evet ilk adetimden sonra gebe kaldımumut oldun bize :) bebeginin ömrü güzel olsun hayırlı bir evlat olsun insallah . ben bebegımı 10 haftalıkken kaybettim evde kendi kendine düştü kürtajada gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?