- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.281
süperrr :)Evet ilk adetimden sonra gebe kaldım
Kürtajdan sonra hemen hamilee kaldım şuan çok şükür 8 aylık bir sıpam war :) kürtaj olduktan sonra insan küçük bir depresyona girmiyor değil ama nekadar az düşünür kfaya takarsan hamile kalman kolaylaşıyor
Sogan kürü ne ? Nasil yapiliyor? Ne ise yariyor? Bu arada bende ikinci adetimi oldum. Fakat rengi tipki dusukte oldugu gibi parlak kirmizi endiselenmeli miyim bilmiyorum senin nasildi?Kızlar merhaba. ben daha önce yazmıştım. 20 eylülde kürtaj oldum. 7 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için doktorum kurtaj yapmamı istedi. ilk adetın 20 ekimde oldu ve dün bitti çok şükür. şimdi soğan kürüne başlayacağım. allahın izni ile. bakalım ne olacak.
Sogan kürü ne ? Nasil yapiliyor? Ne ise yariyor? Bu arada bende ikinci adetimi oldum. Fakat rengi tipki dusukte oldugu gibi parlak kirmizi endiselenmeli miyim bilmiyorum senin nasildi?
Tesekkurler :)Doktor İbrahim Saracoğlunun alternativ tedavisidir. rahim duvarlarını kalınlaştırır,kist,miom,ve diger hastalıkları tedavi ediyor. tüm rahim içini temizliyor. yani çocuk olmasında çok yardımcı oluyor
ilerleyen haftalarda olunca çok zor kabullenmek 14 haftalık düştübende maalesef 7 ekimde 14 haftalık düşük yaptım bir kızım var 3,5 yaşında bu bebeğimiz bir sürpriz gibi gelmişti bize kalp hastasıyım kalp yetersizliği hamilelik tehlikeli masada kalırsın dedi drlar aldırmalısın dediler aldırmadım çok iyi kardiyloğ buldum kalbin taşır hamileliği dedi hiç bi sıkıntım yoktu bebektede yoktu bendede 14 haftada 1 gün için de sancılar kanama düştü kendimi çok suçladım iyi bi dr gitmedim ne yedim içtim nezleden mi oldu acaba çok sorguladım bi neden yokken düştü doktarun hastanenin ilgisizliğide ap ayrı bişey eli kolu herşeyi oluşmuş o gün kontrole gittiğimde cinsiyet öğrenecektim ama kendi düşerek gösterdi oğlan bebekmiş. hala düşününce bi yanım eksik hala yastayım daha çok bebek istiyorum kızımda çok istiyo dua ediyo ama 1 ay bile geçmedi sağlıklı olurmu pek emin değilim korkularım var 3 ay bekle 6 ay bekle kimseye yaşatmasın allah
slm canım çok geçmiş olsun bende ağustos ayında 14haftalık bebeğimi kaybettim benim suyum geldi ben kürtaj oldum sana kürtaj yapılmamış sanırım bana 3ay korunma verdi doktorum sana korun ya da korunma demedi mi dokotrunu dinle bence canım tekrar aynı şeyleri yaşamak daha kötü olur ben hala korunuyorum korunma sürem dolmak üzere bende kürtajdan sonra kist oluştu bakalım bu ay gidecek mi birazda doktora gidecem bende merak içindeyimbende maalesef 7 ekimde 14 haftalık düşük yaptım bir kızım var 3,5 yaşında bu bebeğimiz bir sürpriz gibi gelmişti bize kalp hastasıyım kalp yetersizliği hamilelik tehlikeli masada kalırsın dedi drlar aldırmalısın dediler aldırmadım çok iyi kardiyloğ buldum kalbin taşır hamileliği dedi hiç bi sıkıntım yoktu bebektede yoktu bendede 14 haftada 1 gün için de sancılar kanama düştü kendimi çok suçladım iyi bi dr gitmedim ne yedim içtim nezleden mi oldu acaba çok sorguladım bi neden yokken düştü doktarun hastanenin ilgisizliğide ap ayrı bişey eli kolu herşeyi oluşmuş o gün kontrole gittiğimde cinsiyet öğrenecektim ama kendi düşerek gösterdi oğlan bebekmiş. hala düşününce bi yanım eksik hala yastayım daha çok bebek istiyorum kızımda çok istiyo dua ediyo ama 1 ay bile geçmedi sağlıklı olurmu pek emin değilim korkularım var 3 ay bekle 6 ay bekle kimseye yaşatmasın allah
28 eylulde kurtaj oldum ve hala adet olmadimslm kızlar nasılsınız kürtajdan sonra benim adetlerim çok azaldı sorun mu var diye çok korkuyorum sizinki nasıldı
3ay içinde kendini topla bi dedi. takip eden dr.kürtaj yapan başka bi dr kalp hastasıyım diye bir daha hamilelik kesinlikle düşünme dedi burdakı yorumlara bakıyorumda olabilir gibide geldi ve korunmuyorum.zaten bi korunma yöntemide yok eşin korunması gerek oda korunmak istemiyo.şimdi lerde çok yoğun bebek istiyorum zaman la geçiyo daha gerçekçi bakmayı öğreniyor insan ama.olan varmı hamile sorunsuz devam eden varmı bi araştırayım dedim sizede çok geçmiş olsun bebek dahada büyüyünce daha zor ona çok alışıyosun hala hamileymiş hissiyatı oluyo.slm canım çok geçmiş olsun bende ağustos ayında 14haftalık bebeğimi kaybettim benim suyum geldi ben kürtaj oldum sana kürtaj yapılmamış sanırım bana 3ay korunma verdi doktorum sana korun ya da korunma demedi mi dokotrunu dinle bence canım tekrar aynı şeyleri yaşamak daha kötü olur ben hala korunuyorum korunma sürem dolmak üzere bende kürtajdan sonra kist oluştu bakalım bu ay gidecek mi birazda doktora gidecem bende merak içindeyim
kürtaj yapıldı bide uyutulmadan yapıldı bebek kendiliğinden düştü hiç bi sorun yoktu sancılarım çok arrttı bebektede bi sıkıntı yoktu. sonra bebekten sonra kalanını kürtaj yaptılar.bebeğin olduğu tarafta hafif bi sızlama var rahim toplamadan bir daha hamilelik pek sağlıklı olmaz herhalde bazı yorumlarda rahim zaten toparlamasa hamilelik olmaz deniyo hamilelik yaşayan lar var3ay içinde kendini topla bi dedi. takip eden dr.kürtaj yapan başka bi dr kalp hastasıyım diye bir daha hamilelik kesinlikle düşünme dedi burdakı yorumlara bakıyorumda olabilir gibide geldi ve korunmuyorum.zaten bi korunma yöntemide yok eşin korunması gerek oda korunmak istemiyo.şimdi lerde çok yoğun bebek istiyorum zaman la geçiyo daha gerçekçi bakmayı öğreniyor insan ama.olan varmı hamile sorunsuz devam eden varmı bi araştırayım dedim sizede çok geçmiş olsun bebek dahada büyüyünce daha zor ona çok alışıyosun hala hamileymiş hissiyatı oluyo.
benım ilk adetim cok azdı ama ikinci yogundu diyebilirimslm kızlar nasılsınız kürtajdan sonra benim adetlerim çok azaldı sorun mu var diye çok korkuyorum sizinki nasıldı
Ben olmadım daha 7 ekimde kürtaj oldum ama resmen şişti heryerim.ama zamanla düzene giriyomuşbenım ilk adetim cok azdı ama ikinci yogundu diyebilirim
Sizin neden düştü tekrar düşünüyormuşunuz çok geçmiş olsunBen olmadım daha 7 ekimde kürtaj oldum ama resmen şişti heryerim.ama zamanla düzene giriyomuş
aynen sizin henüz erkenmiş ama yakında regl olursunuz. cok geçmiş olsunBen olmadım daha 7 ekimde kürtaj oldum ama resmen şişti heryerim.ama zamanla düzene giriyomuş
bende maalesef 7 ekimde 14 haftalık düşük yaptım bir kızım var 3,5 yaşında bu bebeğimiz bir sürpriz gibi gelmişti bize kalp hastasıyım kalp yetersizliği hamilelik tehlikeli masada kalırsın dedi drlar aldırmalısın dediler aldırmadım çok iyi kardiyloğ buldum kalbin taşır hamileliği dedi hiç bi sıkıntım yoktu bebektede yoktu bendede 14 haftada 1 gün için de sancılar kanama düştü kendimi çok suçladım iyi bi dr gitmedim ne yedim içtim nezleden mi oldu acaba çok sorguladım bi neden yokken düştü doktarun hastanenin ilgisizliğide ap ayrı bişey eli kolu herşeyi oluşmuş o gün kontrole gittiğimde cinsiyet öğrenecektim ama kendi düşerek gösterdi oğlan bebekmiş. hala düşününce bi yanım eksik hala yastayım daha çok bebek istiyorum kızımda çok istiyo dua ediyo ama 1 ay bile geçmedi sağlıklı olurmu pek emin değilim korkularım var 3 ay bekle 6 ay bekle kimseye yaşatmasın allah
slm kızlar nasılsınız kürtajdan sonra benim adetlerim çok azaldı sorun mu var diye çok korkuyorum sizinki nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?