- 25 Kasım 2015
- 1.173
- 929
- 53
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.301
gelecek hafta 3ay olacakKaç ay oldu kürtaj olalı?
ben 2 defa oldum ikiside çok azdı daha önceleri benimkide çok yoğundu umarım üçüncüde düzene girerimbenım ilk adetim cok azdı ama ikinci yogundu diyebilirim
Normaldir. rahim kendini yenileyene kadar böyle olacak. mesela benim kürtajdan sonraki ilk adetim çok ağrılı ve çok akıntılı oldu.gelecek hafta 3ay olacak
neden düştüğü belli değil aniden sancılar kanama dr ilgisizliği bir bilinmez.tekrar düşünüyorm düşen bebek bizim için bi süprizdi.şimdi daha çok istiyoruz ailecek hayırlısı bakalım veren allah nasipde varsa sizde çok geçmiş olsunSizin neden düştü tekrar düşünüyormuşunuz çok geçmiş olsun
rahim kendini yenileyince mi adetlerim eski haline döner bunu bilmiyordum şuan bebek tutmaz mı yaniNormaldir. rahim kendini yenileyene kadar böyle olacak. mesela benim kürtajdan sonraki ilk adetim çok ağrılı ve çok akıntılı oldu.
yok canım benım eskiler aksıne daha kolay hamıe kalacagını ıddıa eder. ama doktorlar fark yok dıyorrahim kendini yenileyince mi adetlerim eski haline döner bunu bilmiyordum şuan bebek tutmaz mı yani
canım benımde adetten once ıkı hafta karnım agrıdı. endıselenme bı sorun yok kurtajdan sonra ılk adet iki ayı bulabılıyormus.Kizlar daha oncede yazmistim 21 eylulde kurtaj oldum hala. Ve hala adet olmadim dr gittim drnher sey normal diyor kanaman yakin diyor ama bir sey yok ortada fitil verdi biraz akintim vardi idrarimi yaparken bu gun tam 43 gun oldu deli olucam ben yaa iyice sistim karin agrim kasiklarim 15 gundur agriyor gelen giden yok
Bende 28 eylulde kurtaj oldum ve hala adet olmadim karnim agriyo hergün bugün olucam diyorum ama tik yokKizlar daha oncede yazmistim 21 eylulde kurtaj oldum hala. Ve hala adet olmadim dr gittim drnher sey normal diyor kanaman yakin diyor ama bir sey yok ortada fitil verdi biraz akintim vardi idrarimi yaparken bu gun tam 43 gun oldu deli olucam ben yaa iyice sistim karin agrim kasiklarim 15 gundur agriyor gelen giden yok
inşallah canım adetim yeni bitti 3ay korundum umarım bebeğim bu ay gelir sen ne durumdasın canımyok canım benım eskiler aksıne daha kolay hamıe kalacagını ıddıa eder. ama doktorlar fark yok dıyor
tatlım kürtajdan sonra kontrole gittin mi ben 1ay sonra gittiğimde kist oluşmuştu söktürücü kullanarak olabildimBende 28 eylulde kurtaj oldum ve hala adet olmadim karnim agriyo hergün bugün olucam diyorum ama tik yok
Canim kurtajdan 5 gun sonra gittim ultrasonla bile bakmadi hayta bidaha gelmene gerek yok 3 ay sonra hamile kaldiginda gorusuruz dedi banatatlım kürtajdan sonra kontrole gittin mi ben 1ay sonra gittiğimde kist oluşmuştu söktürücü kullanarak olabildim
nasıl bakmaz ya bir hafta sonra kontrole çağırması gerekirdi bence sen başka doktora git 3ay korun mu dedi sanaCanim kurtajdan 5 gun sonra gittim ultrasonla bile bakmadi hayta bidaha gelmene gerek yok 3 ay sonra hamile kaldiginda gorusuruz dedi bana
3 ay korun ocakdan sonra tekrar hamile kalabilirsin dedinasıl bakmaz ya bir hafta sonra kontrole çağırması gerekirdi bence sen başka doktora git 3ay korun mu dedi sana
canım 10 haftalık kürtaj oldum ilk adetimi gördüm peşine hamile kaldım. yani kafa yapın çok önemli psikolojin düzeltiyse düşün düzelmediyse biraz daha sabret. hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerine hamile kalırsın ve dünyaya getirirsin canımMerhaba arkadaşlar bende tam 10.haftaya girmiştim ve bir hevesle mutlulukla gittğim konrtolümde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ve doktorum birde alattan muayene etti yine yok insanoğlu işte umudumu yitirmedim ve hemen araştırma hastanesi(izmirde oturanlar bilir)tepeciğe gittik ama malesef sonuç aynı bebeğim ölmüş ilaçla düşürmemi sağladılar ve taburcu edilirken doktorum 3 aydan önce hamile kalmamamı söyledi şaşırdım kürtaj olup hemen hamile kalan arkadaşımda var ama yine kararsız kaldım.sizlerin de fikirlerini düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar
ne güzel umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bende 3ay oldu kürtaj olalı korundum artık korunmak istemiyorum ama tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum o kadar çok istiyorum kicanım 10 haftalık kürtaj oldum ilk adetimi gördüm peşine hamile kaldım. yani kafa yapın çok önemli psikolojin düzeltiyse düşün düzelmediyse biraz daha sabret. hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerine hamile kalırsın ve dünyaya getirirsin canım
sakın sakın korma ilk bebeğimde 7 ay uğraşmıştık bu bebeğimde nasıl olsa hemen kalmıyorum boşuna 3 ay beklemiyim dedim hamile kaldım. doktorum ve psikoloğum dediki sexi bebek için yapmadın kafan rahattı kaygın yoktu o yüzden hamile kaldın dedi. sende rahat ol oluruna bırak o bebekleri geleceği zamanı bilir.dilerim Allahımdan hepinizin göbüşleri hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bebeklerle dolarne güzel umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bende 3ay oldu kürtaj olalı korundum artık korunmak istemiyorum ama tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum o kadar çok istiyorum ki
sağ salim kucağına alırsın inşallah çok güzel örnek olmuşşun 3 ay korun 6 ay korun denmesine karşılık 14 haftalık düşürdüm bende 7 ekimde hayırlısı olsun bakalım.sakın sakın korma ilk bebeğimde 7 ay uğraşmıştık bu bebeğimde nasıl olsa hemen kalmıyorum boşuna 3 ay beklemiyim dedim hamile kaldım. doktorum ve psikoloğum dediki sexi bebek için yapmadın kafan rahattı kaygın yoktu o yüzden hamile kaldın dedi. sende rahat ol oluruna bırak o bebekleri geleceği zamanı bilir.dilerim Allahımdan hepinizin göbüşleri hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bebeklerle dolar
amin inşallah canım umut oldun bana adetim yeni bitti hayırlısı artıksakın sakın korma ilk bebeğimde 7 ay uğraşmıştık bu bebeğimde nasıl olsa hemen kalmıyorum boşuna 3 ay beklemiyim dedim hamile kaldım. doktorum ve psikoloğum dediki sexi bebek için yapmadın kafan rahattı kaygın yoktu o yüzden hamile kaldın dedi. sende rahat ol oluruna bırak o bebekleri geleceği zamanı bilir.dilerim Allahımdan hepinizin göbüşleri hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bebeklerle dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?