Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Sizin neden düştü tekrar düşünüyormuşunuz çok geçmiş olsun
neden düştüğü belli değil aniden sancılar kanama dr ilgisizliği bir bilinmez.tekrar düşünüyorm düşen bebek bizim için bi süprizdi.şimdi daha çok istiyoruz ailecek hayırlısı bakalım veren allah nasipde varsa sizde çok geçmiş olsun

Kizlar daha oncede yazmistim 21 eylulde kurtaj oldum hala. Ve hala adet olmadim dr gittim drnher sey normal diyor kanaman yakin diyor ama bir sey yok ortada fitil verdi biraz akintim vardi idrarimi yaparken bu gun tam 43 gun oldu deli olucam ben yaa iyice sistim karin agrim kasiklarim 15 gundur agriyor gelen giden yok

canım benımde adetten once ıkı hafta karnım agrıdı. endıselenme bı sorun yok kurtajdan sonra ılk adet iki ayı bulabılıyormus.

Bende 28 eylulde kurtaj oldum ve hala adet olmadim karnim agriyo hergün bugün olucam diyorum ama tik yok

tatlım kürtajdan sonra kontrole gittin mi ben 1ay sonra gittiğimde kist oluşmuştu söktürücü kullanarak olabildim
Canim kurtajdan 5 gun sonra gittim ultrasonla bile bakmadi hayta bidaha gelmene gerek yok 3 ay sonra hamile kaldiginda gorusuruz dedi bana

Canim kurtajdan 5 gun sonra gittim ultrasonla bile bakmadi hayta bidaha gelmene gerek yok 3 ay sonra hamile kaldiginda gorusuruz dedi bana
nasıl bakmaz ya bir hafta sonra kontrole çağırması gerekirdi bence sen başka doktora git 3ay korun mu dedi sana

canım 10 haftalık kürtaj oldum ilk adetimi gördüm peşine hamile kaldım. yani kafa yapın çok önemli psikolojin düzeltiyse düşün düzelmediyse biraz daha sabret. hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerine hamile kalırsın ve dünyaya getirirsin canım

ne güzel umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bende 3ay oldu kürtaj olalı korundum artık korunmak istemiyorum ama tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum o kadar çok istiyorum ki

ne güzel umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bende 3ay oldu kürtaj olalı korundum artık korunmak istemiyorum ama tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum o kadar çok istiyorum ki
sakın sakın korma ilk bebeğimde 7 ay uğraşmıştık bu bebeğimde nasıl olsa hemen kalmıyorum boşuna 3 ay beklemiyim dedim hamile kaldım. doktorum ve psikoloğum dediki sexi bebek için yapmadın kafan rahattı kaygın yoktu o yüzden hamile kaldın dedi. sende rahat ol oluruna bırak o bebekleri geleceği zamanı bilir.dilerim Allahımdan hepinizin göbüşleri hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bebeklerle dolar

sağ salim kucağına alırsın inşallah çok güzel örnek olmuşşun 3 ay korun 6 ay korun denmesine karşılık 14 haftalık düşürdüm bende 7 ekimde hayırlısı olsun bakalım.

amin inşallah canım umut oldun bana adetim yeni bitti hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…