Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

rahim kendini yenileyince mi adetlerim eski haline döner bunu bilmiyordum şuan bebek tutmaz mı yani

Tutar neden tutmasın. Doktorlarda söylüyor,kurtajdan sonra adet olmasan bile hamile kalınıyormuş. 1 ay önce adet olmdum hiç korunmuyorum. bakalım bu ay ne olacak. sen üzme kendini. pes etme. denemelere devam.

Kızlar ben 20 eylülde kurtaj oldum. 20 ekimde adet oldum. şimdi korunmuyorum. bakalım ne olacak. devamlı soğan kürü içiyorum. rabbim hepimizi sevindirir İnşallah.

Kızlar ben 20 eylülde kurtaj oldum. 20 ekimde adet oldum. şimdi korunmuyorum. bakalım ne olacak. devamlı soğan kürü içiyorum. rabbim hepimizi sevindirir İnşallah.
Cnm nerdeyse beraberbkurtaj olmusuz sen benden once adet olmussun hayirlisi olsun ins cnm rabbim gonlu muradini versin ins

Tutar neden tutmasın. Doktorlarda söylüyor,kurtajdan sonra adet olmasan bile hamile kalınıyormuş. 1 ay önce adet olmdum hiç korunmuyorum. bakalım bu ay ne olacak. sen üzme kendini. pes etme. denemelere devam.
inşallah canım çok teşekkürler desteğin için inşallah gelmez adetin bebişin gelir banada haber ver

inşallah canım çok teşekkürler desteğin için inşallah gelmez adetin bebişin gelir banada haber ver

Sakın üzülme. çocuk barede düşünme biraz. kafandan çıkar. pozitiv enerji ver kendine. dünyanın sonu değil ya. rabbim her şeyin çaresini vermiş. bizi de yakında sevindirir Allahım. inşallah.

Cnm nerdeyse beraberbkurtaj olmusuz sen benden once adet olmussun hayirlisi olsun ins cnm rabbim gonlu muradini versin ins

Rabbim her kesi mutlu etsin. benim annem 4 çocuğunu istemediği için kurtaj olmuştu. tam 46 gün sonra ilk adeti olmuştu. her kadın vücudu farklıdır. hiç kafana takma.

Merhaba arkadaşlar banada boş gebelik tanısı kondu çarşamba kürtaj olcam inşallah bebeğim 6 haftalık kürtaj zor bi operasyon mu öncelikle onu öğrenmek istiyorum korkum var biraz. Birde kürtajdan sonra ne kadar korunmalıyım sizce???

Merhaba! Öncelikle geçmiş olsun .Şahsen ben kürtaj olmadım fakat olanlar anestezi yapıldığı için hiç bir şey hissetmediklerini sonrasında kısa süreli çok az ağrısı olduklarını söylüyorlar. Bekleme süresine gelince doktordan doktora değişiyor öneriler :) Ben 10 haftalık düşük yaptığımda bir doktor 2 ay bir doktor 3 ay diğeri ise 6 ay korun demişti :) Ben iki ay korundum artık korunmuyorum. En mühimi bence psikolojik olarak hazır olmak.

Anladım canım benimki 6 haftalık herhalde 2 defa adet görmem yeterli olur rahim umarım toparlar bide kürtajının nasıl geçtiğinede bağlı diyorlar umarım sorunsuz atlatırım. İyi bi doktor buldum çarşamba olmayı düşünüyorum daha da büyümesine gerek yok nede olsa boş gebelik bakalım allahtan hayırlısı olsun. Sana da çok geçmiş olsun sen ne zaman düşük yaptın

Haklısın bir an önce kürtaj olmanda fayda var. Bana da iki adet dönemi yeterli gibi geliyor ama yinede doktorun daha dogru bir yönlendirme yapacaktır. Hiç endişe etme canım iyi bir doktor bulduysan sorun yaşayacağını sanmam. Kontrollerini falan aksatmazsın. Hayırlısıyla kurtulursun.Ben 3 eylülde düşük yaptım canım 10 haftalıktı ama sanırım 8 haftalıkta kalmıs gelisim olarak

Merhaba canim.seni ovulasyon testi ile .. topiğinden hatirliyorum kürtaj zor mu diye sormuştun orda da ama durumun net olmadiği için yazmamistim hemen.felaket tellalligi yapmamak icin.
Kurtaj eskiden çok zormus.suanda sistemler çok gelistigi icin hic aci duymayacaksin.
Ben sabah 10 da ac olarak hastaneye gittim dilalti bir ilac verdiler 1 saat sonra ameliyathaneye aldilar.kolumdan tam narkoz verdiler hemen uydum.10 dk sonra uyandirdilar.maalesef 10 dk icinde her sey bitmisti.kurtajin fizikselden ziyade psikolojik etkisini atlatmak inan bana daha zor.
Korunma olayina gelince.ben ilk adetimi olduktan sonra korunmayi biraktim.ama dr um psikolojin iyi degil 3 ay bekle demisti ama ben zaten hemen kalamayacagima pek ihtimal vermedigim icin ilk adet sonrasi korunmadim.ocakta kurtaj oldum temmuzda tekrar hamile kaldim rabbimin izniyle.simdi 16 haftadayim ve kizimi bekliyorum :)
Hakkimizida hayirlisi olsun insallah cok beklemeden rabbim isteyen herkesin kucagini salih evlatlarla doldursun.şimdiden çok gecmis olsun.

Merhaba canım hatırladım seni. Öncelikle Gözünaydın kızını sağlıkla kucağına al inş. Bende çarşamba günü olcam herhalde kürtaj umarım rahat ve sorunsuz geçer kendime güvenir bir doktor buldum :) beni psikolojik olarak çok etkiler mi bilmiyorum çünkü bana önce dış gebelik teşhisi kondu 3-4 gün bişey yiyp içmedim korkudan sonra boş gebelik teşhisi kondu ve rahatladım yani benimki ölüyü gösterip hastalığa ikna olmak gibi bişey oldu. Bi an önce hayırla kurtulmak istiyorum bu durumdan bende herhalde 2 adet beklerim ve sonra korunmayı düşünmüyorum bi aksilik olmadığı sürece :) çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun bende 6 haftalık hamileyim içi boşmuş bende bi an önce kürtaj olup sağlığıma kavuşmak istiyorum canım inşallah yine anne olmayı nasip eder Rabbim bize

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun bende 6 haftalık hamileyim içi boşmuş bende bi an önce kürtaj olup sağlığıma kavuşmak istiyorum canım inşallah yine anne olmayı nasip eder Rabbim bize
Çokk teşekkür ederim canım. Geçti sayılır. Sana da çok geçmiş olsun. yaşadıklarımız kolay değil ama Allah sabrını veriyor. Güzel dualarına aminn tez zamanda insallah Allah isteyen herkese bekletmeden verir.

Merhabalar. kurtaj zor bir operasyon değil. Ben 20 eylülde kürtaj olundum. Anestezi ile uyuttular. 10-15 dakika sürmüş. İlk gün ağrım falan olmadı,kanamam da çok az oldu. Sonra hem kanamam hem ağrım arttı. Ama 10 gün içinde her şey geçti gitti. doktorum adetini bekle,adetinden sonra kendini hazır hissedersen korunma dedi. 20 ekimde adetim oldu ve bitti. Şimdi korunmuyorum. İnşallah Rabbim bizleri de sevindirir tez bir zamanda. Sen korkma tamammı geçecek bunlar. Vallah.
Önemli olan senin sağlığındır. İnşallah Allah seni öyle bir sevindirsin ki,tüm acılarını unutasın.

Sağol canım içimi rahatlattın inşallah dediğin gibi sorunsuz atlatırım herkes olmuş galiba şöyle bi forumda bayağı bi kişi olan kürtaj. Önemli olan benim sağlığım tabiki haklısın bebek yine olur allah nasip ederse. Bakalım ben kaç gün sonra adet olacağım. Benimde adet siklusum 28 günde 1

İçinde birşey olduktan sonra mı kalp atışı duyuluyor.. eğer öyle değilse daha beklemen gerek miyor mu..içi boş derken?

merhaba arkadaşlar,
benimde hikayem oldukta zor ve yorucu geçen kış 2 aşılamam negatif sonuçlandı ardından 1 tüp bebek tutmadı ve 2.tüp bebek derken ılk kez pozitifi gördüm.. önce kanda çıktı ardından kese kalp atışı derken hiçbir sorun yoktu sadece aradan 1hafta geçti ve kalbinin durduğunu öğrendik ve yıkıldık tabiki 5 ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım çok uzun günlerce kanamam durmadı daha bir kaç gündür durdu diyebilirim.
yaklaşık üzerinden 41gün geçti hala adet olmadım bende hemen istiyorum korunmadık birdaha nasıl kavuşuruz bebeğimize bilmiyorum..doktor korunma dedi yeniden tüp bebek için hazırlanacağız ancak mucize ya hala belki diyorum

ne güzel umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bende 3ay oldu kürtaj olalı korundum artık korunmak istemiyorum ama tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum o kadar çok istiyorum ki

canım bende 5ekimde bebeğimn kalbi durduğu için kürtaj oldum üstelik 2.tüp bebekti
şimdi 41 gün geçti ancak adet olmadım acaba ılk aydan hamıle kalma gibi bir mucize olurmu bende merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…