Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Kurtajdan sonra adet gecike bilir. Sıkma canını. Ben 20 eylulde kurtaj oldum,20 ekimde adetim geldi,17 gün sonra yeniden adet oldum. Rahim kendini yenileyene kadar surecek dedi doktor. Üzülme tamammı. Kürtaj sonrası adet 30-45 günve daha fazla gecike bilir. kurtajdan sonra bende tam 12 gün kanama oldu. sonra gecti. sancim da vardı. merak etme gececek. Sen yeter ki iste Rabbim verecek.

İNŞALLAHH Allahım bizede nasip eder bu acıları unutturur.. kürtaj sonrası hemen hamile kalanlar var okudukça nasıl mutlu oluyorum bir umut belki bizimde olur. hala durduk yere gözlerimden yaşlar gelmıyor değil çok ağladım çokk Allahım kimseye vermesin

canım nasılsın? kürtaj oldun mu ? toparladın mı kendini?

canım nasılsın? kürtaj oldun mu ? toparladın mı kendini?
Evet canım geçen hafta çarşamba günü oldum çok şükür daha iyiyim kanamam neredeyse hiç olmadı ağrım da arada sırada oldu artık eski hayatıma döndüm kendimi hafiflemş hissediyorum şimdi kilo vermeye çalışıyorum bir ay korunmayı düşünüyorum bu süreçte 4 kilo verirsem benden iyisi yok sen nasılsın

canım bende 5ekimde bebeğimn kalbi durduğu için kürtaj oldum üstelik 2.tüp bebekti
şimdi 41 gün geçti ancak adet olmadım acaba ılk aydan hamıle kalma gibi bir mucize olurmu bende merak içindeyim
çok geçmiş olsun canım korunmadıysan gebelik olabilir ama 45günü geçerse doktora görün kistte olabilir

Oo süper. Sorunsuz olmasına çok sevindim. Ben iyiyim. korunmayı bıraktım ama henüz bi şey yok. Aynı dertten bende muzdaribim. kilo vermeye ugrasıyorum ama henüz veremedim benımde 5 kilo vermeye ıhtıyacım var .

inşallah canım adetim yeni bitti 3ay korundum umarım bebeğim bu ay gelir sen ne durumdasın canım
Canım ya mesajı yeni görüyorum çok afedersin. Benimde 3 Kasımda 2 ay bitti bende korunmayı bıraktım. Bı kac gün içinde 3. adetimi görücem sonrasında artık heyecanlı bekleyiş başlasın bu aydan sonra umarım birbirimize en kısa zamanda güzel haberler veririz.

spor yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum :) yeterince edemiyor olmalıyım ki kilo veremedim. sen spor yapıyomusun
Canım bende kondisyon bisikleti var ama her zaman binemiyorum ama atlama ipi aldım pazartesi ona başlayacam inşallah acayip kalori yaktırıyo birde şekeri kestim çaydan birde yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

Canım yeni üye oldum topigi baştan sona okudum diyebilirm ama sizin yazınız mantıklı geldi bana bende 9 kasımda düsük yaptim psikolojik olarak yeni yeni tevekkul etmeye başladım uzun zaman olmuş evet hala üyemisiniz bilmiyorum acınızı da tazelemek istemem ama merak ettim su an nasılsınız bebegimi varmi diye

Merhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim herşey yolunda giderken 14 haftasında bebegimi kaybettim suyu azalmış o haldeyken bile kalbi atıyordu şimdi 16 gün oldu 20 gün sonra ilişki serbest dedi dr bi oğlum var çok şükür 4 yaşında ama kardeş istemiştik rabbim verdi geri aldı yinede şükür vardır onun bildiği ama eşim hiç korunmayalim diyo takma rahat davran veren de allah alanda olacaksa ne zaman olsa yine aynı şeyler olur diyo bi 22 gün sonra zaten adet olurm diyorum (40 günde geliyormuş herhalde adet) bekleyim diyorum bi yandan hamile kalıp sağlıklı gebelik geçirenler var korunmasam mi diyorum kafayı yicem arkadaşlar yarın kon trolum var bide sanki mantar başladı bende var mi benim gibi sıkıntılar yasayan bir dr bi kere adet ol dedi diğeri 3 ay bekle dedi

Canım merhaba neredeyse aynı şeyleri yaşamısiz 14 haftalikti benimde bebeğim 9.kasimda dusuk yaptim 4 yaşında bi oğlum var yavrumun gelisimi iyidyi son gune kadr kalbi atiyodu kuzumun normal dogum gibi dusuk yaptim suyu gelmiş hiç farketmemisim kizmis bana göstermediler iyiki gisteisler ne agladim ne uzuldum oğlumda evliligimde sıkıntılar vardı gebeligimin tadını cikaramamistim ikincisinde .hamileligin keyfine varacağız demiştim kısmet olmadı plan yapmak hiç iyi değilmiş bizim hesabımızın dışında.allahin bi hesabı var ışte... ben kalp hastası değilim ama benimde düştü bence onunla ilgisi yoktur kendini suçlama iyi bi doktor bul dusunuyosan çok da geç kalma bende hiç korunmasam mi diyorum bilemedim

Bide genelde hep.ilk bebekler düsük ve sonrakilerde saglikli gebelikler maşallah genelde ama benimki farklı benim ilk gebelik sağlıklı ikinci dusuk ilkinde top bile oynadigimi hatirliyorum bazen çok bilmek detayci olmak farkında olmak bilincli olmak başımıza iş açıyor bence benim gibi ilki sağlıklı olup ikincide düsük yapanlar varmi kızlarrrr varsa şimdi ne durumdasınız

slm canım bende ağustos ayında 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesinden kaybettim neler yaşadığımı allah bilir doktor bana gebelik ilerlediği için hemen hamile kalman riskli olur dedi 3ay korun dedi bende aynı şeyleri yaşamayı kaldıramayacağım için riske atmadım 3ay korundum daha bu ay korunmayı bıraktım tekrar aynı şeyi yaşamayacağımın garantisini kimse veremez ama ben kendimi suçlamamış olacam son karar senin bide sana bişey soracam doktor sana suyunun gelmesiyle ilgili bişey dedi mi benim bebeğimin patoloji sonucuda temiz çıktı

Benim bebegimi patolojiye yollamadilar cenaze gibi teslim ettiler bizde dedesinin mezarına gömdük doktora.her gittiğimde suyu iyi diyordu bilemiyorum bi günde de gelmiş olabilir allahin işi ama suyu nasıl farketmedim ona kızıyorum benim iklim sezeryan suyu falan anlamadım ben bilmiyorum şimdi doktordayim son kontrolleri yaptı hiç beklemesem olur mu dedim bu riski yok ama bence bi ay bekle en azindan dokuların iyileşsin dedi ben bu dusuk lerin beklemeye ilgisi olduğunu sanmıyorum kimisi çok bekliyor yine düşüyor kısmet bence ama bilmiyorum kafamkafam karışık delirecegm

Çokkk geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm rabbimiz tekrar yaşatmasın hiç kimseye. Korunma sürecin hakkında yorum yapamam fakat mantar baslangıcı dıyorsun ya nasıl bı belırtısı var ? Eğer sadece kasıntı ve süt kesiği gibi akıntın varsa çözümü çok kolay yarım çay bardağı sirkeye(elma sirkesi) bır su bardağı su ekle. pamuk yardımıyla günde bir yada iki kere genital bölgeyi ve kaşınan yerleri bu su ıle sil . kaşıntı hemen kesiliyo ilk sürdüğünde bile etkisini görebilirsin. tekrar geçmiş olsun .

Tsk ederim sadece kaşıntı ve kızarıklık var bu aralar.alt muayene cok oldum ondandir diye düşünüyorum ilk doğumumdan sonra da öyle olmuştu deneyecegim

aynen öyle benimde ilk bebekte anlayamadık evlilik sorunluydu 2.plansız bir şekilde tam doğru zamanda geldi ama oda erken gitti şimdi çok yoğun istiyorum hastanedye gidiyorum hemn kalp hastasısın diye kestirp atıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…