Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

aynen benimde öyle oldu ilk bebek sorunsuzdu ikinci 17 haftalıkken nedensiz düştü ilkinde sorun yaşamadığımdan kendime çok güvendim nezle oldum onu bile önemsemedim hamilelikte biraz pinpirikli olmakta gerekiyor galiba kendine çok güvendinmi sonu hüsran düşme nedeni bilinmiyor nezle olduğumdan yüksek ateşten olabilir belkide

Meraba kizlar bir sey sorucam ben 21 eylulde kurtaj oldum kurtajdan 43 gun sonra adet oldum 3 kasimdam adet oldum dr gittim rahim gayet iyi kendini toplamis dedi bu ay korunmadim kasiklarim belim cok agriyor adetime 7 gun vardi kan testti yaptirdim negatif normalde ben adet oldugumda yani adetim yaklastiginda asla kasik agrim yada gogus agrim olmaz sadece bir gun once titremem tutar cok usurum ertesi gunu adet olurum. Ama suan bel ve kaslk agrisindan birde goguslerimin agrisindan duramiyorum ama hamilede degilim sizce kan tahlilini erken mi yaptirdim en son 17 kasim birlikte oldugum gun

Sagol cnm 6 haftalik kadardi dr en az 3 ay korun dedi ama gecen hafta przervatif yirtildi hamile kalabilirim hamile kalmaktan degil yine bi sorun olur diye korkuyorum
haftası erkenmiş sorun olacağını sanmam ben 10 haftalık düşük yaptım doktor bana 2 ay korun dedi . elbette doktor daha iyi bilir ama onlar da farklı farklı önerilerde bulunuyorlar. o yüzden biraz kaderci olup allaha bırakmak çok rahatlatıyor insanı.

Insallah bi sorun çıkmaz iki kere bos gebelik gecirdim bu sefer saglikli bi gebelik olur

Bir ay beklemen iyi bence bnm doktorum da bir ay bekle demişti kürtajdan sonra rahim iyice bi temizlenir daha iyi olur

Üzülme ben de burda bir zamanlar yazdım bak şimdi hamileyim olur Allahın izniyle Rabbim isteyen herkese bana da kucağımiza sağlıkla sihhatle almak nasip etsin

Ben de çok aglamistim çok zor günler geçirdim bu hamilelikte bile her randevuda tedirginim

Insallah bi sorun çıkmaz iki kere bos gebelik gecirdim bu sefer saglikli bi gebelik olur
Merhaba canım bizim durumlar benziyo benimde 6 haftalıkken boş gebelik olduğu için kürtaj oldum 9 kasımda sonra 9 aralıkta adet oldum ve doktorum korunma dedi bu ay korunmadım bilmiyorum bebiş gelir mi :) ilk hamileliğimde ne belirtim vardı hatırlamıyorum ama bugün yumurtlamadan sonra 7. günüm ve iki gündür kasıklarımda ağrı oluyo başka bi belirtim de yok ne yazıkki? sen ne yaptın gebelik var mı

Yok cnm onumuzdeki ay baslicaz calismalara ☺insallah hayirli saglikli bebislerimiz olur

Üzülme ben de burda bir zamanlar yazdım bak şimdi hamileyim olur Allahın izniyle Rabbim isteyen herkese bana da kucağımiza sağlıkla sihhatle almak nasip etsin
merhaba bize umut oluyorsunuz ins. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza ailırsınız siz ne kadar korundunuz peki ben 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 1 aralıkta reglimi bekliyorum doktor 3 ay korunmamızı söyledi ama bazna uzun gibi geliyor

inş. hamilesinizdir ve hayırlısıyla bebişi kucağınıza alırsınız

Evet insana geçen süre çok uzun geliyor biz 1 adet dönemi beklemistik doktor tahlillerime bakıp istersen hemen başlayabilirsiniz denemeye demişti ama biz rahim iyice bi temizlensin deyip 1 ay beklemistik amin cümlemiz hayırlı bir evlat sahibi oluruz inşallah

Selamun aleykum arkadaslar birsey sormak istiyorum kurtajdan sonra ya da dusukten sonra hemen hamile kalanlar hcg degerleri sifirlanmadan mi hamile kalmis oluyorlar? Sifirlanmadan hamis olanlar hcg degeriniz en son kaca dusmustu?

Selamun aleykum arkadaslar birsey sormak istiyorum kurtajdan sonra ya da dusukten sonra hemen hamile kalanlar hcg degerleri sifirlanmadan mi hamile kalmis oluyorlar? Sifirlanmadan hamis olanlar hcg degeriniz en son kaca dusmustu?
Sifirlanmadan hamile kalinicagini sanmıyorum canım zira çok çabuk düşüyor HCG düşük yaptığım gün 13 bin olan değer bir gün sonra 3 bine düştü

8 yaşında bir kızım var yaklaşık 4 yıldır korinmuyorduk adetlerim düzensiz ben yine günüm geçti zannedip onemsemedim evde test yaptım çıkmayınca bosverdim bir gece ağrı sanciyla hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim düşük yaptim doktor korunma dedi çok şükür şimdi tekrar hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…