- 1 Kasım 2016
- 32
- 5
- 16
- 42
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.361
aynen benimde öyle oldu ilk bebek sorunsuzdu ikinci 17 haftalıkken nedensiz düştü ilkinde sorun yaşamadığımdan kendime çok güvendim nezle oldum onu bile önemsemedim hamilelikte biraz pinpirikli olmakta gerekiyor galiba kendine çok güvendinmi sonu hüsran düşme nedeni bilinmiyor nezle olduğumdan yüksek ateşten olabilir belkideBide genelde hep.ilk bebekler düsük ve sonrakilerde saglikli gebelikler maşallah genelde ama benimki farklı benim ilk gebelik sağlıklı ikinci dusuk ilkinde top bile oynadigimi hatirliyorum bazen çok bilmek detayci olmak farkında olmak bilincli olmak başımıza iş açıyor bence benim gibi ilki sağlıklı olup ikincide düsük yapanlar varmi kızlarrrr varsa şimdi ne durumdasınız
geçmiş olsun canım. kaçıncı haftadaydın? Hayırlısı olsun . en hayırlı zamanda versin allah.Bende 18 kasimda bos gebelikten dusuk kurtaj oldum henuz adet gormedim ama hamile kalabilirim bu kadar erken istemiyordum
Sagol cnm 6 haftalik kadardi dr en az 3 ay korun dedi ama gecen hafta przervatif yirtildi hamile kalabilirim hamile kalmaktan degil yine bi sorun olur diye korkuyorumgeçmiş olsun canım. kaçıncı haftadaydın? Hayırlısı olsun . en hayırlı zamanda versin allah.
haftası erkenmiş sorun olacağını sanmam ben 10 haftalık düşük yaptım doktor bana 2 ay korun dedi . elbette doktor daha iyi bilir ama onlar da farklı farklı önerilerde bulunuyorlar. o yüzden biraz kaderci olup allaha bırakmak çok rahatlatıyor insanı.Sagol cnm 6 haftalik kadardi dr en az 3 ay korun dedi ama gecen hafta przervatif yirtildi hamile kalabilirim hamile kalmaktan degil yine bi sorun olur diye korkuyorum
Insallah bi sorun çıkmaz iki kere bos gebelik gecirdim bu sefer saglikli bi gebelik olurhaftası erkenmiş sorun olacağını sanmam ben 10 haftalık düşük yaptım doktor bana 2 ay korun dedi . elbette doktor daha iyi bilir ama onlar da farklı farklı önerilerde bulunuyorlar. o yüzden biraz kaderci olup allaha bırakmak çok rahatlatıyor insanı.
Bir ay beklemen iyi bence bnm doktorum da bir ay bekle demişti kürtajdan sonra rahim iyice bi temizlenir daha iyi olurBenim bebegimi patolojiye yollamadilar cenaze gibi teslim ettiler bizde dedesinin mezarına gömdük doktora.her gittiğimde suyu iyi diyordu bilemiyorum bi günde de gelmiş olabilir allahin işi ama suyu nasıl farketmedim ona kızıyorum benim iklim sezeryan suyu falan anlamadım ben bilmiyorum şimdi doktordayim son kontrolleri yaptı hiç beklemesem olur mu dedim bu riski yok ama bence bi ay bekle en azindan dokuların iyileşsin dedi ben bu dusuk lerin beklemeye ilgisi olduğunu sanmıyorum kimisi çok bekliyor yine düşüyor kısmet bence ama bilmiyorum kafamkafam karışık delirecegm
Üzülme ben de burda bir zamanlar yazdım bak şimdi hamileyim olur Allahın izniyle Rabbim isteyen herkese bana da kucağımiza sağlıkla sihhatle almak nasip etsinİNŞALLAHH Allahım bizede nasip eder bu acıları unutturur.. kürtaj sonrası hemen hamile kalanlar var okudukça nasıl mutlu oluyorum bir umut belki bizimde olur. hala durduk yere gözlerimden yaşlar gelmıyor değil çok ağladım çokk Allahım kimseye vermesin
Ben de çok aglamistim çok zor günler geçirdim bu hamilelikte bile her randevuda tedirginimİNŞALLAHH Allahım bizede nasip eder bu acıları unutturur.. kürtaj sonrası hemen hamile kalanlar var okudukça nasıl mutlu oluyorum bir umut belki bizimde olur. hala durduk yere gözlerimden yaşlar gelmıyor değil çok ağladım çokk Allahım kimseye vermesin
Merhaba canım bizim durumlar benziyo benimde 6 haftalıkken boş gebelik olduğu için kürtaj oldum 9 kasımda sonra 9 aralıkta adet oldum ve doktorum korunma dedi bu ay korunmadım bilmiyorum bebiş gelir mi :) ilk hamileliğimde ne belirtim vardı hatırlamıyorum ama bugün yumurtlamadan sonra 7. günüm ve iki gündür kasıklarımda ağrı oluyo başka bi belirtim de yok ne yazıkki? sen ne yaptın gebelik var mıInsallah bi sorun çıkmaz iki kere bos gebelik gecirdim bu sefer saglikli bi gebelik olur
Yok cnm onumuzdeki ay baslicaz calismalara ☺insallah hayirli saglikli bebislerimiz olurMerhaba canım bizim durumlar benziyo benimde 6 haftalıkken boş gebelik olduğu için kürtaj oldum 9 kasımda sonra 9 aralıkta adet oldum ve doktorum korunma dedi bu ay korunmadım bilmiyorum bebiş gelir mi :) ilk hamileliğimde ne belirtim vardı hatırlamıyorum ama bugün yumurtlamadan sonra 7. günüm ve iki gündür kasıklarımda ağrı oluyo başka bi belirtim de yok ne yazıkki? sen ne yaptın gebelik var mı
merhaba bize umut oluyorsunuz ins. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza ailırsınız siz ne kadar korundunuz peki ben 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 1 aralıkta reglimi bekliyorum doktor 3 ay korunmamızı söyledi ama bazna uzun gibi geliyorÜzülme ben de burda bir zamanlar yazdım bak şimdi hamileyim olur Allahın izniyle Rabbim isteyen herkese bana da kucağımiza sağlıkla sihhatle almak nasip etsin
inş. hamilesinizdir ve hayırlısıyla bebişi kucağınıza alırsınızMerhaba canım bizim durumlar benziyo benimde 6 haftalıkken boş gebelik olduğu için kürtaj oldum 9 kasımda sonra 9 aralıkta adet oldum ve doktorum korunma dedi bu ay korunmadım bilmiyorum bebiş gelir mi :) ilk hamileliğimde ne belirtim vardı hatırlamıyorum ama bugün yumurtlamadan sonra 7. günüm ve iki gündür kasıklarımda ağrı oluyo başka bi belirtim de yok ne yazıkki? sen ne yaptın gebelik var mı
Sağol canım allah razı olsun inşallah hepimize nasip olurinş. hamilesinizdir ve hayırlısıyla bebişi kucağınıza alırsınız
Evet insana geçen süre çok uzun geliyor biz 1 adet dönemi beklemistik doktor tahlillerime bakıp istersen hemen başlayabilirsiniz denemeye demişti ama biz rahim iyice bi temizlensin deyip 1 ay beklemistik amin cümlemiz hayırlı bir evlat sahibi oluruz inşallahmerhaba bize umut oluyorsunuz ins. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza ailırsınız siz ne kadar korundunuz peki ben 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 1 aralıkta reglimi bekliyorum doktor 3 ay korunmamızı söyledi ama bazna uzun gibi geliyor
Sifirlanmadan hamile kalinicagini sanmıyorum canım zira çok çabuk düşüyor HCG düşük yaptığım gün 13 bin olan değer bir gün sonra 3 bine düştüSelamun aleykum arkadaslar birsey sormak istiyorum kurtajdan sonra ya da dusukten sonra hemen hamile kalanlar hcg degerleri sifirlanmadan mi hamile kalmis oluyorlar? Sifirlanmadan hamis olanlar hcg degeriniz en son kaca dusmustu?
8 yaşında bir kızım var yaklaşık 4 yıldır korinmuyorduk adetlerim düzensiz ben yine günüm geçti zannedip onemsemedim evde test yaptım çıkmayınca bosverdim bir gece ağrı sanciyla hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim düşük yaptim doktor korunma dedi çok şükür şimdi tekrar hamileyimBide genelde hep.ilk bebekler düsük ve sonrakilerde saglikli gebelikler maşallah genelde ama benimki farklı benim ilk gebelik sağlıklı ikinci dusuk ilkinde top bile oynadigimi hatirliyorum bazen çok bilmek detayci olmak farkında olmak bilincli olmak başımıza iş açıyor bence benim gibi ilki sağlıklı olup ikincide düsük yapanlar varmi kızlarrrr varsa şimdi ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?