- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.381
Canim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin saglik sihhat afiyet versin inseallah amin..bende dusuk yaptim 5 haftalikti sonra kurtaj oldum cok sukur sonuçlar temiz takdiri ilahi iste..normal dongum 25 gibiydi dusukten sonra 28 gun oldu adetim su an cok sukur cok beklemedim adet olmak icin..bizlerede dua edin akliniza geldikce hayirlisiyla evlat sahibi olmamiz nasip olsun amin :)Sifirlanmadan hamile kalinicagini sanmıyorum canım zira çok çabuk düşüyor HCG düşük yaptığım gün 13 bin olan değer bir gün sonra 3 bine düştü
Amin canım sağol Allah isteyen ve hasretle bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat inşallah sizler de bir an önce kavusun bana düşükten sonra hamile kalmak daha kolay dediler ben 4 yıldır bekliyordum pkoluyum düşükten sonra inofolic verdi doktor rabbimde nasip etti olduCanim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin saglik sihhat afiyet versin inseallah amin..bende dusuk yaptim 5 haftalikti sonra kurtaj oldum cok sukur sonuçlar temiz takdiri ilahi iste..normal dongum 25 gibiydi dusukten sonra 28 gun oldu adetim su an cok sukur cok beklemedim adet olmak icin..bizlerede dua edin akliniza geldikce hayirlisiyla evlat sahibi olmamiz nasip olsun amin :)
Cumamiz mubarek olsun canim..ayy kurtaj sonrasi hemen hamile kalinabiliyor sozu o kadar hosuma gidiyor ki teselli niteliginde benim icin :) Amin isteyen herkese nasip etsin amin amin amin..Bende düşükten sonra kürtaj oldum parça kaldığı için 3 ekimde düşük yaptım 14 kasım da adet oldum son adetim oldu sonra hamile olduğumu öğrendim
Canim benim cok gecmis olsun Rabbim tekrar yasatmasin ayni seyleri amin..canim benim bildigim haftasi az olan dusuklerde beklemeye gerek olmuyor..sen doktorun tavsiyesi uzerine devam et istersen..Rabbim kisa zamanda saglikli afiyetli gebelikle birlikte kucagina almani nasip etsin amin..bende 11 haftalıkken bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim
gece cytotec ile düşük yaptım sabah da kürtaj oldum
hem düşük hem gürtaj var. aceb a hemen hamilelek düşünsem tekrar bişey olur mu
Gecmis olsun nezor durum.Bende düşük yapmıştım ekimde .korunduk üç ay ilk denemede hamile kaldım fakat terrar düşük olucak sanırım dün kan tahlili yaptırdım degerlerim düşen bebek gibi cikti .Allah sana birdahaki bebegini sağlıklı kucaguna almayı nasib etsin inş.bende 11 haftalıkken bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim
gece cytotec ile düşük yaptım sabah da kürtaj oldum
hem düşük hem gürtaj var. aceb a hemen hamilelek düşünsem tekrar bişey olur mu
canm genetik test falan yapılmadımı? neden durmuş kalbi patolojiye gittimi? inşallah bgn gzel şeyler söyler doktorun24 şubat tarihinde kontrole gidene kadar 10 haftalık hamileydim, kalbinin durduğunu öğrendik kanama filan olmadı kürtajla alındı 2. gebeliğimdi ilki de dış gebelikti zaten tek tüpüm alınmıştı .... Psikolojik olarak zamana ihtiyaç var biliyorum ama gönül istiyorki yeniden aynı yollara düşmek... Yarın kürtaj sonrası ilk muayenem var bakalım bundan sonraki süreçte bizi neler bekliyor
canm genetik test falan yapılmadımı? neden durmuş kalbi patolojiye gittimi? inşallah bgn gzel şeyler söyler doktorun
canm genetik test falan yapılmadımı? neden durmuş kalbi patolojiye gittimi? inşallah bgn gzel şeyler söyler doktorun
aminn inşallah hakında hayırlısı olsunMerhaba, doktor ilk 3 ayda bu durumun genellikle genetik anomali sebebiyle yaşandığını söyledi ama net bişe söylemek icin patoloji sonucunu bekleyeceğiz, patolojiye gönderildi bakalım sonuca göre bi yol izleyecez Allah hayırlısını nasip eder inşallah
2 ay demek istemiştir yaa. İki yıl ne öle saçmalamış ooMerhabalar ben bugün boş gebelik yüzünden kürtaj oldum.Hemşire 2 yıl hamile kalınmaması lazım rahim anca toparlıyor Dedi.Doktorum da kürtaj sonrası hamilelik kolay oluyor korkma demişti.Nasıl iş anlamadım 2 yıl çok degil mi
Eşime sordum yanlış mı anladım dedim.Hayır 2 yıl Dedi diyor.2 yılda tabim toparlanırmış.2 ay normal bence 2 yıl da nedir ya2 ay demek istemiştir yaa. İki yıl ne öle saçmalamış oo
O yanlş sölemiş bence. Bende kürtaj oldum doktorum sadece ilk adete kadar korun dedi. Doğru duymuşsunuzdurda bence dili sürçmüştür o hemşirenin. Her dişük be kürtajda iki yıl beklense millet yandı valla. Sen soktorunla konş canm bence. Hata var bu işteEşime sordum yanlış mı anladım dedim.Hayır 2 yıl Dedi diyor.2 yılda tabim toparlanırmış.2 ay normal bence 2 yıl da nedir ya
Haftaya kontrolüm var zaten.4 gün önce diyorum kürtaj sonrası kolay hamile kalınıyor korkma Dedi.Yani 2 yıl demedi.1 2 aydan bahsettiO yanlş sölemiş bence. Bende kürtaj oldum doktorum sadece ilk adete kadar korun dedi. Doğru duymuşsunuzdurda bence dili sürçmüştür o hemşirenin. Her dişük be kürtajda iki yıl beklense millet yandı valla. Sen soktorunla konş canm bence. Hata var bu işte
O zaman hemşireyi takma canmHaftaya kontrolüm var zaten.4 gün önce diyorum kürtaj sonrası kolay hamile kalınıyor korkma Dedi.Yani 2 yıl demedi.1 2 aydan bahsetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?