Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

doğum yaptıktan sonra toparlanma ve gebe kalma süresi 2 yıl. hamşire karıştırmış

Canım şimdi gördüm seni merak ediyordumm. Çok geçmiş olsun
Bende 15 marta kurtaj oldum.
2 yıl çok uzun canım yaa hemşire yanlış soylemis

Bilen yorumlayabilir mi?
Patoloji sonucum: koryal elemanlar, kanamalı ve nekrotik desidual dokular ... Doktorla pazartesi görüşcem ama o zamana merak ederim

Canım benimde aynı sekilde dusuk oldu kürtaj oldum ama ılk adetten sonrada suan hamileyim yenı ama doktora sordum sorun olmaz korkma bız genelde üc ay oneriyoruz ama olursa da korkma dedı bende beklıyorum bakalım benimki bos gebelikten dolayı olmustu esımle ben cok isteyince tekrar denedıkrabbım hayırlısını nasip etsin hepimize insallah

benimde 41 gün oldu bugün trombofili testi sonrası özel muayenesi olan doktora gittim kontrol etti korunmayı bıraktığımı söyledim önce çok erken dedi muayene edelim bakalım dedi baktı herşey gayet iyi yumurtalıkların gayet güzel gebelik çin hiçbir sorun yok ama istersen 1 ay daha korunabilirsin dedi ama ben korunmıcam Allah ne zaman veririse

benimde 41 gün oldu bugün trombofili testi sonrası özel muayenesi olan doktora gittim kontrol etti korunmayı bıraktığımı söyledim önce çok erken dedi muayene edelim bakalım dedi baktı herşey gayet iyi yumurtalıkların gayet güzel gebelik çin hiçbir sorun yok ama istersen 1 ay daha korunabilirsin dedi ama ben korunmıcam Allah ne zaman veririse

Bende korunmadım canım doktor oyle deyince içim daha rahat sekilde calısmalar sürdü :) zaten kolay olmuyo hamilelik bırde koruduk mu sankı dahada zorlaştırıyoruz gibime geliyo benim

Kızlar kürtaj sonrası adetinizi kaçıncı gün oldunuz?Değerim kürtaj günü 12binlerde falandı sanırım.Etkiler mi ki

Benderyayimki canım bı sorun yok gibi benım değerlerimle benzer cok gecmis olsun,

1 Mart'ta hamile olduğumu öğrendim 22 Mart'ta tam 8 hastalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim o an dünya başıma yıkıldı zannettim biliyorum hayırlısı böyleymiş ama yine de kabullenmek hiç kolay olmadı olmuyor umarım en kısa zamanda tekrar annelik duygusunu tadarım Allah'ım hiç kimseye yaşatmasın bunu çok zor

Kızlar kürtaj sonrası adetinizi kaçıncı gün oldunuz?Değerim kürtaj günü 12binlerde falandı sanırım.Etkiler mi ki

Ben senin yorumlarını takip ediyordum düşük mü yaptın çok üzüldüm şuan bende yaptım düşük benim içimde öldü

BENDE TÜP BEBEKLE hamile kaldım yedinci haftada kalbi durmuş düşükle sonuçlandı ben DNA hasarından şüpheleniyordum morfoloji bozuksa çoğunlukla düşük oluyor benim okuduklarımda

Ben senin yorumlarını takip ediyordum düşük mü yaptın çok üzüldüm şuan bende yaptım düşük benim içimde öldü
Düşük değil Can'ım kürtaj oldum mecbur.Degerlerim artıyordu çünkü.İnşallah hayırlısı olsun.Tekrar saglıklı bir hamilelik geçiririz inşallah :)

Arkadaşlar doğurgan günlerimdeyim yumurtalıklarımda her zamanki yumurtlama ağrısı vardı spor yaptık sonra kahverengi hafif bir lekelenme oldu yumurta çatlarken olur yumurta kalitesi daha iyi olur diye okudum sonra ilişki oldu ama şuanda araştırıyorum yumurta çatlayamamasından olur diyor ilk kez oldu önceden hep yumurta akı olurdu kafam karıştı yaşamış varmı içinizde yeniden Bebek düşünürken bu hiç iyi olmadı

Yoo ileri hareketlilik sınırdaydı ama değerler normaldi artık.morfolojisi yüksekti.

Benim içimde kalbi durdu ben DNA hasarı yada genetikten şüpheleniyorum morfoloji 1 bizde,vitaminlere başladık evicap çinko incir kürü bir yıl böyle deneyelim dedik.Tüp bebek için ara vermeye karar verdik.Sence kendiliğinden olur mu bizde de 40 milyon sperm yüzde on ileri hareketlilik ondan önce sıcak yerde çalışıyordu 15 milyondu spermdi 3 yılda çoğaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…