- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.421
Evet olur tabiki neden olmasın.Biz de 3 yıl olmadı denedik olmadı.Tüp bebek yaptırmıcam Allah verirse olur tüp bebek bahane dedim.Vazgeçtim tüp Bebek'ten nasılsa olmuyor dedim.Eşim de hazırladı kendini kredi çekeriz Dedi 3 4 yıl sonra borçlar bitince öyle yaptırırz Dedi.Nasıl hamile kaldım şaşırdık.Doğal yoldan olması daha iyi.Eşim de vitamin kullandı hep.Sigarayı bıraktı.2. Ay hamile kaldım.Olur tabi yeterki pes etme ve inan.Ben yine olacağına inanıyorum hayırlısıyla.Bu ilaçlardan saglıklı oluşamamış olabilir.İlaçlar etkiliyordur.Bende boş gebelik oldu sıkı tutundu ama Bebek gözükmedi o yüzden genetikten olduğunu sanmıyorum patoloji sonucum daha çıkmadı henüz.Kaç yıllık evlisiniz ki?Benim içimde kalbi durdu ben DNA hasarı yada genetikten şüpheleniyorum morfoloji 1 bizde,vitaminlere başladık evicap çinko incir kürü bir yıl böyle deneyelim dedik.Tüp bebek için ara vermeye karar verdik.Sence kendiliğinden olur mu bizde de 40 milyon sperm yüzde on ileri hareketlilik ondan önce sıcak yerde çalışıyordu 15 milyondu spermdi 3 yılda çoğaldı
Evet olur tabiki neden olmasın.Biz de 3 yıl olmadı denedik olmadı.Tüp bebek yaptırmıcam Allah verirse olur tüp bebek bahane dedim.Vazgeçtim tüp Bebek'ten nasılsa olmuyor dedim.Eşim de hazırladı kendini kredi çekeriz Dedi 3 4 yıl sonra borçlar bitince öyle yaptırırz Dedi.Nasıl hamile kaldım şaşırdık.Doğal yoldan olması daha iyi.Eşim de vitamin kullandı hep.Sigarayı bıraktı.2. Ay hamile kaldım.Olur tabi yeterki pes etme ve inan.Ben yine olacağına inanıyorum hayırlısıyla.Bu ilaçlardan saglıklı oluşamamış olabilir.İlaçlar etkiliyordur.Bende boş gebelik oldu sıkı tutundu ama Bebek gözükmedi o yüzden genetikten olduğunu sanmıyorum patoloji sonucum daha çıkmadı henüz.Kaç yıllık evlisiniz ki?
Bende Pko eşimde de çift taraflı varikosel vardı ameliyat oldu.Ben 74 kiloydum diyetle 56 kiloya düştüm eşimde sigarayı bıraktı 4. Denemede hamile kaldım.Benim on yıla yakın oldu canım bende yaptırmayacaktım aslında aileler istedi.En yüksek eşimin sonucu bu tedavide çıktı aslında doğal yoldan olur diyen doktor pek çıkmadı bize bende de pko var diyetteyim onuda şimdiye kadar bir doktor dedi sigarayı ilk defa bıraktı eşim 1 ayı geçti
Bende Pko eşimde de çift taraflı varikosel vardı ameliyat oldu.Ben 74 kiloydum diyetle 56 kiloya düştüm eşimde sigarayı bıraktı 4. Denemede hamile kaldım.
Sigara çok etkiliyor.Bir de kilo etkiliyor bel bölgesinde yağ oluyor biz Pkolarda çünkü.Kafa dağıtıyorsun zaten spor diyet yaparken ben umutsuzca diyet yaptım hep belki hamile kalırım diye .Anında etkili oldu.Şuan kürtaj oldum spora devam ediyorum evde pilates yapıyorum dışarda yürüyüş yapıyorum.Tatlıyı azalttım.Vakti geldiği Zaman olur hayırlısını versin Allahım erken olmuş hayırsız olmuş neye yarar.Sadece dua ve sağlıklı beslenme ile nasip olur bence.
Ben de ilaçlardan saglıklı spermle olmadıysa ondandır diye düşünüyorum.Normal yokdan yaşasaydın o Zaman genetik problem diyebilirdim.Beni düşündüren tüp bebekle kalbi durması canım inş genetik birşey değildir sağlıksız spermi döllenmeye çalışmışlardır belki ondan diyorum sen ne düşünüyorsun canım bu konuda
Ben de ilaçlardan saglıklı spermle olmadıysa ondandır diye düşünüyorum.Normal yokdan yaşasaydın o Zaman genetik problem diyebilirdim.
bence şart değil benimki 13 haftalık gebelikti ki gebelik haftası yükseldikçe korunma süresini arttırıyorlar.ilk regli oldum doktor muayene sonrası istersen 1 ay daha korun ama ille korun demiyorum dedi ben korunmayı bıraktım ama bu sefer egl düzensizliği başladıMrh. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Doktor 3 ay kullanmam için progesteron içeren Cerazette kadın doğum kontrol hapı verdi. Bu ilacı kullanan oldumu? İlla 3 ay beklemek şart mı yeni gebelik için. Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
Canım bende 7haftalıkkrn kese bostu dusuk yaptım ve kurtaj oldum ama doktor bana korunma demedi hatta Özel bir hastanede cok ıyı bır bayan doktora gittim bız uc ay korunma onerıyoruz ama ilk ay gebelik olussa bıle ne size ne bebeğe zararı olmaz korkma demisti bende kurtaj dan sonra gebelik suphesıyle gitmiştim doktor bu sekılde soyledi korkmana gerek yok dınlenmen daha ıyı ama gebe kalsan bıle bır sorunun yoksa sorun olmaz bende PIHTILASMAYA MEYİL oldugu söylendi ikincisine korunmadım ama pıhtılaşma sebebiyle tekrar dusuk yaptım sen deneyebilirsin dedigim gibi bır sorun yoksa eger testlerinı yaptırdıktan sonra dene derim yinede ben ikincisi de dusuk olunca tum testleri yaptırmadan risk almadımKızlar merhaba 7+5 haftalık hamileydim . Fakan kese 5+5 te kaldıgı için kürtaj oldum. 3 gün oluyor . Hiç kırmızı bi şekilde kanama olmadı hep kahve küçük küçük lekelenmelerim oldu bugün de nerdeyse olmadı diyebilirim. Bize de 20 gün ilişki yok dedi sonra korunmanıza gerek yok dedi . Böyle olupta yumurtlama günü hangi günü denk geliyor acaba hiç adet görmeden adetini beklerken tekrar hamile oldugunu öğrenen varmıdır acaba
İnşallah en kısa zamanda bebegine kavusursun . Cevabın için cok tesekkür ederim. Baba bir seveo söylemedı zaten kese içinde bebeği hiç göremedik 11 mm di heralde aldırdıgımızda. Ayrıca coraspin kullanmıstım agrım sızım kanamam hiç olmadı kürtaj olcagım gün kahve akıntım geldi o kadar. Korunmayı dülünmüyorum ama hemen kalamam gibi geliyor . Polikistik over var aynı zamanda Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahCanım bende 7haftalıkkrn kese bostu dusuk yaptım ve kurtaj oldum ama doktor bana korunma demedi hatta Özel bir hastanede cok ıyı bır bayan doktora gittim bız uc ay korunma onerıyoruz ama ilk ay gebelik olussa bıle ne size ne bebeğe zararı olmaz korkma demisti bende kurtaj dan sonra gebelik suphesıyle gitmiştim doktor bu sekılde soyledi korkmana gerek yok dınlenmen daha ıyı ama gebe kalsan bıle bır sorunun yoksa sorun olmaz bende PIHTILASMAYA MEYİL oldugu söylendi ikincisine korunmadım ama pıhtılaşma sebebiyle tekrar dusuk yaptım sen deneyebilirsin dedigim gibi bır sorun yoksa eger testlerinı yaptırdıktan sonra dene derim yinede ben ikincisi de dusuk olunca tum testleri yaptırmadan risk almadım
Nasıp canım ben defalarca denedim olmadı esimin yola cıkacagı bır gun ve adetımin son gunu tek seferlik ılıskı ile gebe kalmistim normalde adetin son gunu tıbben cok dusuk bır ihtimalken olabiliyor ihtimaller :)İnşallah en kısa zamanda bebegine kavusursun . Cevabın için cok tesekkür ederim. Baba bir seveo söylemedı zaten kese içinde bebeği hiç göremedik 11 mm di heralde aldırdıgımızda. Ayrıca coraspin kullanmıstım agrım sızım kanamam hiç olmadı kürtaj olcagım gün kahve akıntım geldi o kadar. Korunmayı dülünmüyorum ama hemen kalamam gibi geliyor . Polikistik over var aynı zamanda Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin canım senin adına cok sevindiiimmm banada nasip olur inşallahRabbım en kısa zamanda tum isteyenlere bu mubarek ayda ellerini acan herkesin istedigini hayırlısıyla versın insallah
Allahım inşallah bizlere de nasip eder cevabın için sağol canım sağlıkla büyüsün bebişinMerhabalar 2 yıl önce bebeğimi kaybetmiştim sabah akşam burada benimle aynı şeyleri yaşayan var mı nasıl bir yol izlediler diye okuyup durdum harap ettim kendimi psikolojim bozulmaya yakın bir arkadaşımın napıyorsun sen kendine gel olumsuz şeyler okuma olumlu şeyler oku deyince abarttığımın farkına vardım HERŞEY RABBİMDEN gönlünüzden geçeni versin inşallah olumlu olun pozitif olun şimdi 16 aylık bir bebeğim var isteyen herkese nasip etsin moral olsun
Canım gebeligim dusukle sonuçlanmıştır onu Önceki yazımda yazmıştımAmin canım senin adına cok sevindiiimmm banada nasip olur inşallah
Edicek ümitsizlik yokCanım gebeligim dusukle sonuçlanmıştır onu Önceki yazımda yazmıştımdaha bebısım olmadı bende dahil Rabbım hepimize nasıp etsin insallah :
Ayy canım olacak benim umudum cok cunku kısa surede ıkı gebelik yaşamıştım ama ikiside dusukle sonuçlanınca tedbırımı alarak deniyorum suan bakalım bu ay hayırlısıyla olur insallah :) sende durumlar nasıl canımEdicek ümitsizlik yokŞimdi başlıyoruz tekrar her yolu denicez birlikte çıkalım bu yola var mısın arkadaşım dua ile tevekkül ile inşallah olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?