- 4 Ocak 2016
- 611
- 298
- 53
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.441
Ben suan 20 günlük perhizdeyim sonrasında bakıcaz duruma işte hayırlısıyla gene olurAyy canım olacak benim umudum cok cunku kısa surede ıkı gebelik yaşamıştım ama ikiside dusukle sonuçlanınca tedbırımı alarak deniyorum suan bakalım bu ay hayırlısıyla olur insallah :) sende durumlar nasıl canım
hadı Insallah ya umarım zor olmaz :) ne zamandır ıstıyorsun canımBen suan 20 günlük perhizdeyim sonrasında bakıcaz duruma işte hayırlısıyla gene olurBende de pco var biraz zorlanıcaz ama olur inşallah
8 ay falan oldu canım 6. ayda klomenle kaldım ama gitti işte şimdi kendilipinden olmasını beklicem bu bal tarcın cörek otuda baya etkili yalnızhadı Insallah ya umarım zor olmaz :) ne zamandır ıstıyorsun canım
Yumurta kalitesini arttırıyor ben gecen ay denemiştim o şekilde hamile kaldım zaten şimdi yine deneyeceğimNe bakımdan etkili canım ben pek birsey denemedim acikcasi 8aylık evliyim iki kez gebe kaldım ama dustu dedigim gibi su aralar cok istiyorum ne bakımdan etkili bu ay tutmazsa gelecek ay bende denerim ne işe yarıyor
Bende 3 yıllık evliyim ama daha yeni yeni istemeye başladımNe bakımdan etkili canım ben pek birsey denemedim acikcasi 8aylık evliyim iki kez gebe kaldım ama dustu dedigim gibi su aralar cok istiyorum ne bakımdan etkili bu ay tutmazsa gelecek ay bende denerim ne işe yarıyor
Ben erken baslamısım demekki :) canım soyledıgın kür nasıl hazırlanıyor yazar mısınBende 3 yıllık evliyim ama daha yeni yeni istemeye başladım
Vala tam bende bilmiyorum her yerde farklı oluyor arastırıyorun henüz kimi 10 kasık kimi bit kasık koyup bilmem ne diyor. Gecen ay yapmıstım 12 tarlı kasıgı çörek otu 10 kaşık bak ve 10 kaşık tarcındı sanırım internetten okumustum bendeBen erken baslamısım demekki :) canım soyledıgın kür nasıl hazırlanıyor yazar mısın
He bide bu kürü adetin 2.gün başlanıp 12 gün kullanacaksın. Ben bu ay kürtajın 8. Günü başlayacağım 12 gün sonra oerhiz bitmiş olucak hemBen erken baslamısım demekki :) canım soyledıgın kür nasıl hazırlanıyor yazar mısın
Canım bende kurtaj oldum bir ıkı haftaya anca düzelir o cok takmaVala tam bende bilmiyorum her yerde farklı oluyor arastırıyorun henüz kimi 10 kasık kimi bit kasık koyup bilmem ne diyor. Gecen ay yapmıstım 12 tarlı kasıgı çörek otu 10 kaşık bak ve 10 kaşık tarcındı sanırım internetten okumustum bendeya bide birley soracagım sana bende gebelik cizgisi olusmustu hala da var o çizgi kürtaj olalı bugün 5. Gün ama göğsüm hala şiş ucları acıyor iştahım hala acık bu belirtiler ne zaman gececek acaba bi fikrin var mı
Canım mrb Kurtaj olmuşsun dınlenmen ıyı olur bır ay bile olsa bence ama doktor sakıncası yok dedı bana ama yıne de ben kurtaj oldugun icin toparlanmanı tavsiye ederimgunaydin hanimlar..bir kizim var 22 aylik.kardesi olsun istedik korunmayi biraktigim gibj hamile kaldim.ama 4haftada gelisimi durdu lekelenmelerimde oldugu icin usg gitdim.7haftalik olmaliydi 4haftalik cikdi ayni gun icinde kurtaj oldum..sukur hic agrim sizim yok.kanamamda bitti hafif lekelenmelerim oluyor..bugun 8gun..ama ben korynmayi dusunmuyorm..gebelik haftanda kucuk oldugy icin
vakuum aspirasyonla yapildi gebelik haftamda kucuk oldugu icin bejlemek istemiyorum canim.şansimi deniycem rahim hazir degilse zaten gebelik oluşnayacakdir..olmazsada uzulmuycem..hakkimizda hayirlisiCanım mrb Kurtaj olmuşsun dınlenmen ıyı olur bır ay bile olsa bence ama doktor sakıncası yok dedı bana ama yıne de ben kurtaj oldugun icin toparlanmanı tavsiye ederim
Aynı yöntemle bende kurtaj oldum ilk ay korundum ikinci ay gebe kaldım oda kimyasal dusukle sonuclandıvakuum aspirasyonla yapildi gebelik haftamda kucuk oldugu icin bejlemek istemiyorum canim.şansimi deniycem rahim hazir degilse zaten gebelik oluşnayacakdir..olmazsada uzulmuycem..hakkimizda hayirlisi
benim kizimdan once dusuk yapmisdim adet oımadan gebe kaldim ve kizim dogdu cok guzel gebelik donemi gecirdim.. Allahin izniyle hersey guzel olacak.Rabbime siginiyorum.Aynı yöntemle bende kurtaj oldum ilk ay korundum ikinci ay gebe kaldım oda kimyasal dusukle sonuclandı
evet yazsalar keşkee..Merhaba kızlar;
genelde kürtaj olup yeniden bebiş isteyenler yazıyo sanırım buraya.
Kürtaj sonrası gebe olanlar da yazsa keşke, ne kadar sürdü arası? 6 ay falan diye düşünüyorum o bile çoook uzun geliyo gözüme. Allahım hayırlı zamanda sağlıkla versin gerçi en önemlisi o ya.
bende 15 gün önce kürtaj oldum, cuma kontrole gidicem inşallah, doktorum ne der bilemiyorum ama sanki daha çok uzun süre var adetime, öyle hissediyorum, sanki adet olamıcakmışım gibi. hayırlısı bakalım.
bazı doktorlar 3 adet döngüsü bekleyin diyor, bazısı beklemeyin diyo, kafam allak bullak. en iyisi Allaha bırakmak sanırım. Allah hepimizin kucagını doldursun inşallah :)
Canım Insallah bende en kısa zamanda saglıklı gebelik yaşayıp bebegıme kavusurum Rabbım her isteyene anne olmayı nasip etsinbenim kizimdan once dusuk yapmisdim adet oımadan gebe kaldim ve kizim dogdu cok guzel gebelik donemi gecirdim.. Allahin izniyle hersey guzel olacak.Rabbime siginiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?