Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Ben suan 20 günlük perhizdeyim sonrasında bakıcaz duruma işte hayırlısıyla gene olur Bende de pco var biraz zorlanıcaz ama olur inşallah

hadı Insallah ya umarım zor olmaz :) ne zamandır ıstıyorsun canım
8 ay falan oldu canım 6. ayda klomenle kaldım ama gitti işte şimdi kendilipinden olmasını beklicem bu bal tarcın cörek otuda baya etkili yalnız

Ne bakımdan etkili canım ben pek birsey denemedim acikcasi 8aylık evliyim iki kez gebe kaldım ama dustu dedigim gibi su aralar cok istiyorum ne bakımdan etkili bu ay tutmazsa gelecek ay bende denerim ne işe yarıyor

Ne bakımdan etkili canım ben pek birsey denemedim acikcasi 8aylık evliyim iki kez gebe kaldım ama dustu dedigim gibi su aralar cok istiyorum ne bakımdan etkili bu ay tutmazsa gelecek ay bende denerim ne işe yarıyor
Yumurta kalitesini arttırıyor ben gecen ay denemiştim o şekilde hamile kaldım zaten şimdi yine deneyeceğim

Bende 3 yıllık evliyim ama daha yeni yeni istemeye başladım

Ben erken baslamısım demekki :) canım soyledıgın kür nasıl hazırlanıyor yazar mısın
Vala tam bende bilmiyorum her yerde farklı oluyor arastırıyorun henüz kimi 10 kasık kimi bit kasık koyup bilmem ne diyor. Gecen ay yapmıstım 12 tarlı kasıgı çörek otu 10 kaşık bak ve 10 kaşık tarcındı sanırım internetten okumustum bende ya bide birley soracagım sana bende gebelik cizgisi olusmustu hala da var o çizgi kürtaj olalı bugün 5. Gün ama göğsüm hala şiş ucları acıyor iştahım hala acık bu belirtiler ne zaman gececek acaba bi fikrin var mı

Ben erken baslamısım demekki :) canım soyledıgın kür nasıl hazırlanıyor yazar mısın
He bide bu kürü adetin 2.gün başlanıp 12 gün kullanacaksın. Ben bu ay kürtajın 8. Günü başlayacağım 12 gün sonra oerhiz bitmiş olucak hem

Canım bende kurtaj oldum bir ıkı haftaya anca düzelir o cok takma

gunaydin hanimlar..bir kizim var 22 aylik.kardesi olsun istedik korunmayi biraktigim gibj hamile kaldim.ama 4haftada gelisimi durdu lekelenmelerimde oldugu icin usg gitdim.7haftalik olmaliydi 4haftalik cikdi ayni gun icinde kurtaj oldum..sukur hic agrim sizim yok.kanamamda bitti hafif lekelenmelerim oluyor..bugun 8gun..ama ben korynmayi dusunmuyorm..gebelik haftanda kucuk oldugy icin

Canım mrb Kurtaj olmuşsun dınlenmen ıyı olur bır ay bile olsa bence ama doktor sakıncası yok dedı bana ama yıne de ben kurtaj oldugun icin toparlanmanı tavsiye ederim

Canım mrb Kurtaj olmuşsun dınlenmen ıyı olur bır ay bile olsa bence ama doktor sakıncası yok dedı bana ama yıne de ben kurtaj oldugun icin toparlanmanı tavsiye ederim
vakuum aspirasyonla yapildi gebelik haftamda kucuk oldugu icin bejlemek istemiyorum canim.şansimi deniycem rahim hazir degilse zaten gebelik oluşnayacakdir..olmazsada uzulmuycem..hakkimizda hayirlisi

vakuum aspirasyonla yapildi gebelik haftamda kucuk oldugu icin bejlemek istemiyorum canim.şansimi deniycem rahim hazir degilse zaten gebelik oluşnayacakdir..olmazsada uzulmuycem..hakkimizda hayirlisi
Aynı yöntemle bende kurtaj oldum ilk ay korundum ikinci ay gebe kaldım oda kimyasal dusukle sonuclandı

Merhaba kızlar;

genelde kürtaj olup yeniden bebiş isteyenler yazıyo sanırım buraya.

Kürtaj sonrası gebe olanlar da yazsa keşke, ne kadar sürdü arası? 6 ay falan diye düşünüyorum o bile çoook uzun geliyo gözüme. Allahım hayırlı zamanda sağlıkla versin gerçi en önemlisi o ya.

bende 15 gün önce kürtaj oldum, cuma kontrole gidicem inşallah, doktorum ne der bilemiyorum ama sanki daha çok uzun süre var adetime, öyle hissediyorum, sanki adet olamıcakmışım gibi. hayırlısı bakalım.

bazı doktorlar 3 adet döngüsü bekleyin diyor, bazısı beklemeyin diyo, kafam allak bullak. en iyisi Allaha bırakmak sanırım. Allah hepimizin kucagını doldursun inşallah :)

Aynı yöntemle bende kurtaj oldum ilk ay korundum ikinci ay gebe kaldım oda kimyasal dusukle sonuclandı
benim kizimdan once dusuk yapmisdim adet oımadan gebe kaldim ve kizim dogdu cok guzel gebelik donemi gecirdim.. Allahin izniyle hersey guzel olacak.Rabbime siginiyorum.

evet yazsalar keşkee..

benim kizimdan once dusuk yapmisdim adet oımadan gebe kaldim ve kizim dogdu cok guzel gebelik donemi gecirdim.. Allahin izniyle hersey guzel olacak.Rabbime siginiyorum.
Canım Insallah bende en kısa zamanda saglıklı gebelik yaşayıp bebegıme kavusurum Rabbım her isteyene anne olmayı nasip etsin

Arkadaşlar ben de 5 gün önce boş gebelik nedeniyle kurtaj oldum. Son adete göre 8 haftalık hamileydim. Kalp atışı için gittiğimizde kesenin boş olduğunu öğrendik ve aldırdım hemen. 1.5 yıldır deniyorduk, son 5 ayı tedaviyle olmak üzere. En son çekilen rahim filminden 2 adet döngüsü sonra ilk bebegime hamile kaldım ama olmadi. Doktor tavsiyesiyle 2 ay korunacagiz artık.

Burda bizim gibi olup tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alanları duymak istiyoruz. Lütfen destek olun bize

kurtajdan sonraki 10gun.yarindan itibaren korunmayi birakacagim..kurtajdan sonra zaten ilişki olmadi.korkdum..bakalim .folik asit aliyorum şimdilik.kanama lekelenme yok bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…