- 17 Ocak 2016
- 375
- 304
- 103
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.461
kurtajdan sonraki 10gun.yarindan itibaren korunmayi birakacagim..kurtajdan sonra zaten ilişki olmadi.korkdum..bakalim .folik asit aliyorum şimdilik.kanama lekelenme yok bitti
antibiyotik falan kullanmadın mı? 1 ay sabretsek mi bilemedim, hakkında hayırlısı olsun, güzel haberler ver inşallah.kurtajdan sonraki 10gun.yarindan itibaren korunmayi birakacagim..kurtajdan sonra zaten ilişki olmadi.korkdum..bakalim .folik asit aliyorum şimdilik.kanama lekelenme yok bitti
Allah yardimcin olsun. Doktorun ne zaman ilişki önermişti? Bana 3 hafta hiç ilişki yok dedi doktor. Sonraki 2 ayda da korunun dedi. Vakit kaybı gibi görüyorum ama yapacak bir şey yok. Sonucu güzel olacaksa beklemeye razıyım. İnşallah uzun sürmez yine de.
antibiyotik falan kullanmadın mı? 1 ay sabretsek mi bilemedim, hakkında hayırlısı olsun, güzel haberler ver inşallah.
inşallah güzel haberler verirsiniz en sağlıklısından :)
kullandim canim.sadece 3gun..beynimiz hazirsa bizde haziriz demek..gebelik haftam kucukdu 4haftalik..hatta bugun ovu trst yapdim ovuıasyon yakin benceantibiyotik falan kullanmadın mı? 1 ay sabretsek mi bilemedim, hakkında hayırlısı olsun, güzel haberler ver inşallah.
inşallah güzel haberler verirsiniz en sağlıklısından :)
Amin hepimiz güzel haberler verelim inşallah kısa zaman içinde : ) Şu mübarek günlerde Allah hepimizin duasini kabul etsin. 1.5 yıldır istiyoruz, evlilikte de 4 yıl olmak üzere. Artık mutlu haberi ailelerimize vermek istiyoruz. Haberleselim burdan zaman zaman.
kullandim canim.sadece 3gun..beynimiz hazirsa bizde haziriz demek..gebelik haftam kucukdu 4haftalik..hatta bugun ovu trst yapdim ovuıasyon yakin bence
bencede vakit kaybi canim..etrafimdaki herkes kanamasi kesilince korunmayi birakmis.doktor korun dedi..ama umrumda degil.bir kizim var 22aylik..ondan onceki gebeligim dusuk olmusdu ertesi ay dr korun dedi sıkı sıkı.ama ben korunmadim.sonuc kizima o ay adet gormeden gebe kaldim.o yuzden içim bu kadar rahat.cok guzel 9y gecirdim hatta sorunsuzAllah yardimcin olsun. Doktorun ne zaman ilişki önermişti? Bana 3 hafta hiç ilişki yok dedi doktor. Sonraki 2 ayda da korunun dedi. Vakit kaybı gibi görüyorum ama yapacak bir şey yok. Sonucu güzel olacaksa beklemeye razıyım. İnşallah uzun sürmez yine de.
bencede korunma.şimdiki zamanda kurtaj yontemleri cok gelişdi.eskilerdeki gibi degil..cok dikkatlice yapiliyor.bence korkmana gerek yokİnşallah canım, o haberi vermeyi nasip etsin Allahım :)
benim de öyle küçüktü ama ramazan dolayısıyla antibiyotiği 1'er içebiliyorum, ondan ilk ay korkuyorum biraz. eşim hiç korunma taraftarı değil ama. hayırlısı bakalım.
bencede vakit kaybi canim..etrafimdaki herkes kanamasi kesilince korunmayi birakmis.doktor korun dedi..ama umrumda degil.bir kizim var 22aylik..ondan onceki gebeligim dusuk olmusdu ertesi ay dr korun dedi sıkı sıkı.ama ben korunmadim.sonuc kizima o ay adet gormeden gebe kaldim.o yuzden içim bu kadar rahat.cok guzel 9y gecirdim hatta sorunsuz
bencede vakit kaybi canim..etrafimdaki herkes kanamasi kesilince korunmayi birakmis.doktor korun dedi..ama umrumda degil.bir kizim var 22aylik..ondan onceki gebeligim dusuk olmusdu ertesi ay dr korun dedi sıkı sıkı.ama ben korunmadim.sonuc kizima o ay adet gormeden gebe kaldim.o yuzden içim bu kadar rahat.cok guzel 9y gecirdim hatta sorunsuz
inşallah canim saglikıa gelsinlerAllah gönlüne göre versin inşallah :) olumsuz düşünmemek lazım sanırım, en önemli etken o.
benimde 3 yaşında kızım var, sağlıkla 2. gelsin inşallah.
amin canim hepimizin..24yaşindayim..pkos var hafif duzeyde.ilk kizim 15ay sonunda oldu doktor korun dediginde nasil olsa gebe kalamiyorum kolay kolay korunmamaya karar verdim ve o ay da oldu.adet olmadan gebe kaldim.dusuk kurtaj sonrasi hemen gebelik oluyor.korunmazsan.ben korubmayi dusunmuyorum hicAa ne kadar güzel ya maşallah. Böyle örnekler cesaretlendiriyor. Allah bağışlasın bebeğini. Bizimkiler de dusukten sonra gebe kalmak daha kolay diyor ama ben yine de korkuyorum 1-2 ay korunacagim sanırım. Rahim kendini toparlamadan daha riskli olabilir sanki seninki gibi örneklere rağmen. Yasin kaç bu arada? Ben 31im ve ilk gebeligim olacak daha. Gec de kalıyorum ama...
amin canim hepimizin..24yaşindayim..pkos var hafif duzeyde.ilk kizim 15ay sonunda oldu doktor korun dediginde nasil olsa gebe kalamiyorum kolay kolay korunmamaya karar verdim ve o ay da oldu.adet olmadan gebe kaldim.dusuk kurtaj sonrasi hemen gebelik oluyor.korunmazsan.ben korubmayi dusunmuyorum hic
Allaha sigindim canim.hayirlisini verir inşallah.sen kendini hazir hiss ettigin anda korunmayi birak..iş beyinde bitiyor..benimde korkularim var ama uudumda cokDoğrudur tabi de insan arada kalıyor ya sağlıksız gebelik olursa, rahim kendini daha tam toparlamadiysa diye. Ne güzel Allah sana nasip etmiş. Bakalım 2 hafta sonra kontrolum var, doktor ne diyecek? Korunma meselesini tekrar sorarım olmazsa.
Allaha sigindim canim.hayirlisini verir inşallah.sen kendini hazir hiss ettigin anda korunmayi birak..iş beyinde bitiyor..benimde korkularim var ama uudumda cok
amin inşallah canimGünaydın. Söylediklerinde çok haklısın canım. Allah bütün umudunu yitirenlere, yorulanlara, hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin...
karişik duygular icerisindeyim..nolcak bilmiyprum
Merhaba bende 27 haftalik dogum yaptim bebegim karnimda kalp atislari durdu icin suna 30 gun oldu yavrumun benden ayrilali lohusalikta hamile kalan varmi yorumlarinizi bekliyorumDoğrudur tabi de insan arada kalıyor ya sağlıksız gebelik olursa, rahim kendini daha tam toparlamadiysa diye. Ne güzel Allah sana nasip etmiş. Bakalım 2 hafta sonra kontrolum var, doktor ne diyecek? Korunma meselesini tekrar sorarım olmazsa.
Merhaba bende 27 haftalik dogum yaptim bebegim karnimda kalp atislari durdu icin suna 30 gun oldu yavrumun benden ayrilali lohusalikta hamile kalan varmi yorumlarinizi bekliyorum
Evet normal dogum yaptimnormal doğum mu yaptınız? Allahım sabır versin tez zamanda acınızı hafifletsin, kucağınızı doldursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?