Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Evet normal dogum yaptim

sevindim adınıza, sezeryan olup beklemek zorunda kalmamışsınız ne güzel. çevremizde iki çocuğu arası 14 ay olan anneler çok var, lohusayken değil ama 2-3 ay sonrasında hamile kalan insan çok. acele etmeyin o yüzden. 1-2 ay vücudunuz dinlensin güzelce rahminiz bebişinize hazırlasın kendini. Allahım tez zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin tekrardan.

dogru yapildiginda engellemez bence.ben kurtaj oldugumda sordum hatta doktora.bazilari ard arda kurtaja gelmezdi o zaman diyor

-Lorde- wendy kizlar ayni zamanda kurtaj olmusuz.burdan haberleselim.neyaptigimiza dair..ben bir delilik yapdim.korunmayi birakdim bugunden..Allah sonumu hayirli etsin.birseyi tecrube edindim biz ne kadar kafaya takdikca cok arastirdikca isler zorlasiyor.baksaniza hic doktor gormeyen hic kontrole gutmeyib saglikli doguran yuzlerce binlerce kadin var..biraz bos birakmak lazim aslinda. bide yazim hatalarimcin ozur dilerim azeriyim olabilir bunlar :) olabildigince artik

Merhaba bende 27 haftalik dogum yaptim bebegim karnimda kalp atislari durdu icin suna 30 gun oldu yavrumun benden ayrilali lohusalikta hamile kalan varmi yorumlarinizi bekliyorum
oncelikle gecmis olsun Rabbim ayni seyi bi daha yasatmasin insallah..bence 3ay yeterli.benimde arkadasim ard arda dpgum yapdi.gayet saglikli bebisleri var 3ay arayla dogurdu

bide calisiyorum ben kziima kv bakiyor.eve gittigimde olabildigince vakit gecirmeye calisiyorum kizimla..bide iki cocuga yetememek korkusu var.bilemiyorumm.ama kardessizde kalmasin.isriyorum.hayirlisiya bir gebe kalalim.arkasi gelir insallah

inşallah haberleşelim burdan da ışık oluruz hem kürtaj olup yeniden bebiş isteyenlere. ben bugün kontrole gidicem doktora, orda söyleyeceğim korunmak istemediğimi bakalım ne diyecek. İnşallah sağlıkla haberler veririsin sende, Allahım hayırlı zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin.

bide calisiyorum ben kziima kv bakiyor.eve gittigimde olabildigince vakit gecirmeye calisiyorum kizimla..bide iki cocuga yetememek korkusu var.bilemiyorumm.ama kardessizde kalmasin.isriyorum.hayirlisiya bir gebe kalalim.arkasi gelir insallah

valla bende aklımla istemiyorum ama kardeş olmadan da olmaz :) hatta kızıma bi kız kardeşte istiyorum, bi oğlum olsun da istiyorum. Allahım gönlümüze göre versin

Rabbim gonlundekini versin canim insallah :) benim ikiz bebis hep hayalim.insallah gercek olur hatta teyzemin ikizleri var anne hattiyla geciyormus.bende olma olasiligi olabilir mi..evet sorunca cevabinj babasa yaz olur mu

Rabbim gonlundekini versin canim insallah :) benim ikiz bebis hep hayalim.insallah gercek olur hatta teyzemin ikizleri var anne hattiyla geciyormus.bende olma olasiligi olabilir mi..evet sorunca cevabinj babasa yaz olur mu

bende çok isterim ikiz, Allah sağlık versin ama en önemlisi o. Doktordan gelince yazarım sana da canım. doktorlar da 2'ye bölünmüş durumda, kimi hiç korunma diyo kimi 3 ay ara diyo. dur bakalım benimki ne dicek :)

bende çok isterim ikiz, Allah sağlık versin ama en önemlisi o. Doktordan gelince yazarım sana da canım. doktorlar da 2'ye bölünmüş durumda, kimi hiç korunma diyo kimi 3 ay ara diyo. dur bakalım benimki ne dicek :)
gelince yaz bana canim..benim basima geldigi icin korunmuycam.ilk kizimdan onceki dusugumde hatta dogum kontrol hapi verdi korunmak adina.iyikide kullanmamisim yoksa dunyalar tatlisi kizim olmayacakdi simdi.bu seferde icimde bir umut var.ama ne hikmetse gebe kaldigim aylarda icime doguyor..bu ay olcak diye.iki gebeligimdede ayni durumu yasadim.hicbir belirtisiz..cok istiyorum bi daha anne olmayi minicik bebisim olsun.kizim artik buyudu durmuyo kucakda hep kosusturmaca :)

kurtajdan 11gun geciyor.. hic kurtaj olmamis gibi rahatim.cok sukur..en kisa zamanda gobusler bebisle dolsun Allahim lutfen.ben ve benim gibi isteyen herkesin bebegi olsun..minnak minnak

Merhaba kızlar benim de kürtaj olalı 19 gün oluyor. Kanamam hala kesilmedi hatta arada üç gün adet kanaması gibi geldi. Doktor ilk adetini olmussun dedi. Sizin de bu kadar sürdü mü kanamanız ?

Merhaba kızlar benim de kürtaj olalı 19 gün oluyor. Kanamam hala kesilmedi hatta arada üç gün adet kanaması gibi geldi. Doktor ilk adetini olmussun dedi. Sizin de bu kadar sürdü mü kanamanız ?
30mayis kurtaj oldum 4haftalikdi.kurtaj oldugum gun hafif kanamam oldu.sonrasinda leke seklinde gelmeye basladi.ta ki 5gunune kadar 5ci gunu yogun kanamam oldu hatta parca dusurdum iki kez.sonrasinda gene hafif lekelenmeye dondu ve iki gundur hicbirsey yok.normal akintiya dondu herzamanki akintiya.doktora sordugumda bu kadar erken adet olmazsin dedi.bilemiyorum bence o yasadigin adet degil canim.ama 1aya kadar olmasi normal lekelenmenin.aktiv kanmaysa doktora gorun derim

Kanama 14. gün başladı doktora gittim adet görüyorsun dedi. Ben de bilemedim canim.

Doktorum kontrol etti, adetliyken gel bi de dedi, sakın korunma aynen devam dedi :) sevindim bi sanki ilk ay korun falan diyecek sanmıştım :) inşallah allahım nasip etsin.

Allah evlatlarımıza da sağlık versin.

kurtajdan 11gun geciyor.. hic kurtaj olmamis gibi rahatim.cok sukur..en kisa zamanda gobusler bebisle dolsun Allahim lutfen.ben ve benim gibi isteyen herkesin bebegi olsun..minnak minnak

Aminn.

Benim kürtaj sonrası eve geldiğimde kanamam kesilmişti. O günden bu güne de olmadı, sayesinde ramazanı kazasız tam tutmayı planlıyorum dur bakalım. Her kadının vücudu farklı ne güzel rahmin toparlanmışta adet bile olmuşsun, takma kafana. İnşallah önümüzdeki aylarda güzel haber verirsin sende.

Benim de 20. Günüm bugün, henüz bi belirtim yok, bu ay geç olurum gibi geliyo dur bakalım.

Son düzenleme:
ne guzel cok sevindim insallah burdan guzel haberleri paylasiriz umut oluruz bizde

wendy çok sevindim. Keşke bana da öyle deseydi doktorum.

beren20 doktorun öyle diyorsa öyledir. Ne güzel ilk adetini gördün bile. Benim kürtaj günü hafif kanamam oldu ama ped dolmadı yine de. Sonraki birkaç gün de sadece peceteyle silince hafif leke oluyordu. 6 gün önce oldum kürtaji bu arada. İnşallah ilk adetim gecikmez benim de.

Benim 19 gündür baya oldu 3 gün de yoğun oldu. O nedenle olsa gerek uyku hali yorgunluk halsizlik var hep.

İnşallah senin adetin de zamaninda gelir canim. Doktorun sana kaç ay korunma verdi?

Benim 19 gündür baya oldu 3 gün de yoğun oldu. O nedenle olsa gerek uyku hali yorgunluk halsizlik var hep.

İnşallah senin adetin de zamaninda gelir canim. Doktorun sana kaç ay korunma verdi?

Evet o kadar surduyse kan kaybı halsizlik yapar. Bize 2 ay korunun dedi yani kurtajdan sonra 2 adet dönemi gecirecekmisim. Gecikmese bari ikisi de. Bir an önce çalışmalara baslasak iyi olur çünkü 31 yaşındayım. İkinci çocuğu dusuneceksem fazla da gec kalmamaliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…