- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.501
Ben de iki ay korunacagim temmuzda baslicam tekrar inşallah. Senin yaşın benimkine göre çok cok iyi canım. Ben 35 yaşındayım temmuzda 2 senelik evli olucam. Gec evlenince çocuk işi de gecikiyor. Rabbim 18 ayda verdi onun da ömrü yokmuş inşallah hemen hamiş oluruz da 2. için zamanimiz olurEvet o kadar surduyse kan kaybı halsizlik yapar. Bize 2 ay korunun dedi yani kurtajdan sonra 2 adet dönemi gecirecekmisim. Gecikmese bari ikisi de. Bir an önce çalışmalara baslasak iyi olur çünkü 31 yaşındayım. İkinci çocuğu dusuneceksem fazla da gec kalmamaliyim.
Benim de 12 gün oldu ara ara kanıyor. Doktor en az üç ay korun dedi vakit geçmiyor sanki.Merhaba kızlar benim de kürtaj olalı 19 gün oluyor. Kanamam hala kesilmedi hatta arada üç gün adet kanaması gibi geldi. Doktor ilk adetini olmussun dedi. Sizin de bu kadar sürdü mü kanamanız ?
Aynen canim zaman geçmek bilmiyor inşallah çok beketmez rabbim bebeklerimize kavuşuruz hemen .Benim de 12 gün oldu ara ara kanıyor. Doktor en az üç ay korun dedi vakit geçmiyor sanki.
Benimki gitti 15 gün sonra kontrole gittigimde sonuç çıkmıştı. Doktor sorun yok dedi.Bebeğini patolojiye gönderen var mı? Sonuçlar ne zaman çıkıyor?
İnşallah canım. Rabbim nasip etsin inşallah. Pazartesi kontrole gidecim inş sonuçlar çıkmış olur. Gerçi doktor çok bir şey bekleme sebebi çıkmayabilir dedi ama...Benimki gitti 15 gün sonra kontrole gittigimde sonuç çıkmıştı. Doktor sorun yok dedi.
Kontrolun iyi geçer inşallah canim. Gelince yazarsin bize de doktorun ne dedigini.İnşallah canım. Rabbim nasip etsin inşallah. Pazartesi kontrole gidecim inş sonuçlar çıkmış olur. Gerçi doktor çok bir şey bekleme sebebi çıkmayabilir dedi ama...
Tabiki canım.Kontrolun iyi geçer inşallah canim. Gelince yazarsin bize de doktorun ne dedigini.
Evet hamile kalma şansı varmış ama mesela doktor bana 3 ay korun dedi. Rahim kendi toparlasın diye. Folik asite başlarız dedi. Sen korunmamayı mı düşünüyorsun?gunaydin kizlar.internetde kurtajdan sonra 15.25gunler arasi ovulasyon gerceklesiyor yaziyor.dpgruluk payi ne kadar sizce? kurtaj spnrasi adet gormeden yumurtayan varmi?
4haftalikdu benimki.ben birakdim korunmayi.rahim ne topaarlanacakki 4haftalik gebelikde zaten buyumemis durumdaydi.kanamam durudgyndan itibaren birakdim korunmayiEvet hamile kalma şansı varmış ama mesela doktor bana 3 ay korun dedi. Rahim kendi toparlasın diye. Folik asite başlarız dedi. Sen korunmamayı mı düşünüyorsun?
Küçükmüş daha kolay olur toparlanman inş. 8 bucuk haftada gitti benimki. Allah yüzümüzü güldürsün. Ben de cok istiyorım ilk bebek bir de heyecanı daha farklı galiba.4haftalikdu benimki.ben birakdim korunmayi.rahim ne topaarlanacakki 4haftalik gebelikde zaten buyumemis durumdaydi.kanamam durudgyndan itibaren birakdim korunmayitekrardan gebelik istiyorum hemde deli gibi
Ben de iki ay korunacagim temmuzda baslicam tekrar inşallah. Senin yaşın benimkine göre çok cok iyi canım. Ben 35 yaşındayım temmuzda 2 senelik evli olucam. Gec evlenince çocuk işi de gecikiyor. Rabbim 18 ayda verdi onun da ömrü yokmuş inşallah hemen hamiş oluruz da 2. için zamanimiz olur
Ben de iki ay korunacagim temmuzda baslicam tekrar inşallah. Senin yaşın benimkine göre çok cok iyi canım. Ben 35 yaşındayım temmuzda 2 senelik evli olucam. Gec evlenince çocuk işi de gecikiyor. Rabbim 18 ayda verdi onun da ömrü yokmuş inşallah hemen hamiş oluruz da 2. için zamanimiz olur
amin canim inşallah hayirlisini diliyorum..buradan guzel haberler paylasalim..bebisli haberler.hatta dogum hikayelerimiziKüçükmüş daha kolay olur toparlanman inş. 8 bucuk haftada gitti benimki. Allah yüzümüzü güldürsün. Ben de cok istiyorım ilk bebek bir de heyecanı daha farklı galiba.
Ben de 29 olucam bu yaz. Allah nasip etti mi 40 yaşında da ediyor tedavisiz. Hepimiz güzel haberler paylaşalım buradan en kısa zamanda inş
amin canim inşallah hayirlisini diliyorum..buradan guzel haberler paylasalim..bebisli haberler.hatta dogum hikayelerimiziAllah nasip ettirmeyecegi seyi hayal ettirmezzz
Bence doktoru dinle biliyorum zaman geçmiyor ama vitaminler folik asit daha sağlıklı bir bebiş gelirMerhaba bende 1ay önce kürtaj oldum ilk adetimi henüz olmadım doktorum kürtaj sonrası elevit vermişti kontrole gittiğimde herşey gayet iyi yumurtalıkların güzel iki adet dönemnden sonra korunmayı borakabilirsin dedi ama ilk adetimden sonra başlasam mı çok kararsızım
Sizlere de dua edicemEvett ben de inanıyorum, bir bir paylaşacağız burdan o dört gözle beklediğimiz haberleri! Anne oluyorum diye haykıracağız! Hayal etmek başarmanın yarısıdır demişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?