Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Kızlar merhaba günaydın Benim bugün kürtaj sonrası 15. Gün doktora gideceğim . Bana 20 gün ilişki yok demişti ama 15 gün oldu bugün doktora gittikten sonra konuşacagım. Bu arada bu 15 güne geldim ama sanki enfeksiyon kaptım kaşıntı vs oluyor ve kahverengi hafif akıntılarım devam ediyor hakkımızda hayırlısı . Bugün süt maydanoz buharını araştırdım ve uyguladım iltihap vs varsa akar gider inşallah dualarım sizlerle inşallah güzel haberler alırız

Hayırlısı olsun canim hakkımızda çok bekletmesin sipalar bizi.

bugün belim karnım inanılmaz derecede ağrıyo, belim ağrımasa yumurtluyorum heralde diyicem ama belimde ağrıyo. daha 23 gün olmuş kürtaj olalı. adet mi oluyorumdur sizce kızlar?

Doktor ilk düşük olduğı için genetik test yaptırıp kendini strese sokma istersen aspirin başlarız dedi. Sizce ne yapmalıyım?

bugün belim karnım inanılmaz derecede ağrıyo, belim ağrımasa yumurtluyorum heralde diyicem ama belimde ağrıyo. daha 23 gün olmuş kürtaj olalı. adet mi oluyorumdur sizce kızlar?
Çok de erken sayılmaz. Bence adet olacaksın. :) Ay inşallah ben de çok beklemeden adet olurum şu iki aylık dönemde ve bir an önce çalışmalara devam ederiz :)

Doktor ilk düşük olduğı için genetik test yaptırıp kendini strese sokma istersen aspirin başlarız dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Doktora yapın deyince yapacaksa ne güzel bence fırsatı kaçırma. Gerçi sebepleri kesin olarak ortaya cikmiyormus. Ben doktorum yaparız deseydi yaptirirdim ama hiç bahsetmedi bile.

Adet olabilirsin 40 gün içinde olursun dedi doktor bana da geçmiş olsun.

Teşekkür ederim, inşallah olurum da ilk ayı rahatça geçirmiş olurum.

Çok de erken sayılmaz. Bence adet olacaksın. :) Ay inşallah ben de çok beklemeden adet olurum şu iki aylık dönemde ve bir an önce çalışmalara devam ederiz :)

İnşallah canım, hayırla gelsin bebişler.

Canım teste zaten kesin bi bilgi çıkmıyo, ilk düşükte pek önemsemiyorlar. Tekrarlayan düşükte bakıyorlar. Bence de strese girme. Doktoruna güven yola devam et.

Bir tek kanda pıhtilaşmayı düşünüyorum canım ama doktor caresi aspirin zaten dedi bilemedim. Ah ne zor işlermiş

Doktora yapın deyince yapacaksa ne güzel bence fırsatı kaçırma. Gerçi sebepleri kesin olarak ortaya cikmiyormus. Ben doktorum yaparız deseydi yaptirirdim ama hiç bahsetmedi bile.
Yok canım özelde yaptırcaktım yaptır dese adam o kadar rahat güleryüzlü ki o konusunca ikna oluyorum ama bu bir iki gün sürüyo pimpiriğim çünkü

Bir tek kanda pıhtilaşmayı düşünüyorum canım ama doktor caresi aspirin zaten dedi bilemedim. Ah ne zor işlermiş

Ben genetik polikliniğine çok yakınım, doktorum ilk düşük önemsiz dedi yakın diye gittim, taşıyıcı falan çıkarsam da o iğneyi olmak falan çok zor gelecek valla. Aklında soru işareti kalmasın, yakınında varsa git genetiğe ne olacak ki? Zaten genetik doktorumuz da sadece 1 teste bakıcam gerisi şu an için sana olmaz dedi.

Artık Ankaraya gidince yaptırırım en fazla Çanakkalede var mıdır bilmiyorum ki. Bu genetik hangi birim oluyor, direkt poliklinik mi?

Artık Ankaraya gidince yaptırırım en fazla Çanakkalede var mıdır bilmiyorum ki. Bu genetik hangi birim oluyor, direkt poliklinik mi?

Evet canım, tıbbi genetik polikliniği. Sonuç zaten 15/20 güne çıkıyo, sonucunu da rahatça gösterebileceğin bi yerde yaptır.

Canım mrb benımd
Canım mrb ben suan doktordan geliyorum iki dusugum var bos ve kimyasal dusuk 9aydır evliyim doktorlar 3dusuk olmadan o testleri pek yapmıyorlar ayrıca kimyasal dusuk de tıbben dusuk olarak kabul edilmiyor mus ve tek dusugum oldugunu kabul ediyorlar gelelim testlere kesinlikle ama kesinlikle testlerınızı yaptırmadan gebelik dusunmeyın ruhen ve bedenen yıpranmak istemiyorsanız onlem almak erken teşhis kadar onemlı bı durum olamaz. Ben Özel bir hastanede doktorumda gorusunce risk alma testler yapti arastirma hastanesine yonlendirdi testler pahalı oldugu icin ıkı ay bu testleri yaptırmakla ugrastım bosuna yapıyorsun bunları eline bırsey gecmez diyen doktorlara ragmen yaptırdım pıhtılaşmaya meyil var ve dusuk sebeplerim pıhtılasma cıktı ve suan ucuncu ye gebeyım ve bır ay once coraspin b12 kullandım gebe kaldım ıgne verdi doktorum hanımlar kesinlikle tek dusuk bıle varsa nolur ilgilenin ısrarla isteyin bu testlerı

Yaparlar mı ki canım ilk düşük ya 3 den sonrasjnı ciddi alıyolar sanki.
Canım gerekirse uc dusuk var de senin canından kıymetli mı? Bana doktorun bırı bır dusugumu saymadı bıle ıkı dusugum olmasına ragmen ama ben baya ugrastım ve bı dunya test yaptım doktorum cok sukur ilgiliydi hemen dusuk olunca yaptır dedı yaptırdım pıhtılasma az da olsa var ve suan ucuncu ye 3haftalık gebeyım cok sukur ama ıgne verdi gebe kalır kalmaz kullanmam gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…