Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Canımm inşallah bu kez sağlıklı, hayırlı bir bebeğim olur. Doktorlar düşüğü çok normal karşılıyor, doğanın gereği diyorlar ama anne için yıkım oluyor. İnsanın başına gelince daha iyi anlıyor. Ben şimdi üç düşük desem benden belge falan isterler mi. Elimde sadece bir tane belge var. Ankarada bir hocanın ismini aldım bakalım inş tedbirli davranıp yapar testleri içim rahatlar. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Çok da yeniymiş. İnşallah al kucağına sağsalim. Ne kadar sonra hamile kaldın? Artık devlet yapmasa bile imkanları zorlayıp özelde yaptırırm bu kan testini.

iyi akşamlar kizlar
wendy bence sen yumurtlama donemindesin. kurtajdan sonraki 15 ile 25gunler arasi yumurtlama oluyormus.mesela benim henuz yumurtlama yok ama kadiklarda batma var sag ve solda bazrn sadece sag bazen sadece solda.bence ovulasyon donemindesin

Kaybımın ardından 4. Adetimi göreceğim bu ay malesef grip olmam nedeniyle güme gitti ondan önceki 2 ay prolaktin yüksekliği vardı hipofizde kitle çıktı heray bir sebep çıkıyor ve ben artık korkmaya başladım ilk bebeğim hemen olmuştu şimdi ise hep bir sikıntı tüp bebek aşılama herşey düşünmeye başladım

Evet canım bi gelen giden olmadı muhtemelen yumurtladım, korkuyorum da eşime söylesem mi acaba, beklesem mi bilemedim, doktorum aynen devam dedi gerçi ama.

Canım öncelikle geçmiş olsun, allahım sağlıkla bebiş nasip etsin, o zamanını biliyo annesi, kötüyü çağırma, inşallah sağlıkla sıhhatle güzel zamanda gelecek kuzun.

Sanırım bir yıl olmayınca o gibi yöntemlere başvurmak gerekiyor. Arkadaşım prolaktini tavan yapmıştı bebeğin olmaz demişlerdi o ay hamile kaldı. Kafayı rahat bırakmak gerekiyor galiba.

Sanırım bir yıl olmayınca o gibi yöntemlere başvurmak gerekiyor. Arkadaşım prolaktini tavan yapmıştı bebeğin olmaz demişlerdi o ay hamile kaldı. Kafayı rahat bırakmak gerekiyor galiba.
Kafam o kadar rahat ki vazgeçmek üzereyim herşeyden isteklerimden bu ay doktor 2 tane yumurtan gelişmiş demişti mutlu olmuştum ikiz çok istiyorum ama grip olunca kaldı tabi herşey Allah kimseyi bekletmesin zor bir süreç

Hayır canım ne belgesi isteyebilirler hicbirsey istemiyorlar bende uc dusuk var dedim ama kimyasal dusuk derseniz o dusukten bıle sayılmazmıs sız yapamayacaklarını dusunuyorsanız kesinlikle uc dusuk diyin ben oyle yapmak zorunda kaldım pıhtılasma varmıs yapmayan doktorlara kalsa bunuda pıhtılasma sorununu bilmeden belkide yıne dusuk yapacaktım Insallah sorunsuz olur canım cok tesekkur ederim en kısa zamanda sizinde guzel haberlerinizi alırız Insallah

Çok da yeniymiş. İnşallah al kucağına sağsalim. Ne kadar sonra hamile kaldın? Artık devlet yapmasa bile imkanları zorlayıp özelde yaptırırm bu kan testini.
Dusukten bır ay sonra canım bır adet gorup tekrar gebe kaldım ıste. Evet cok yenı zaten doktor bır gun gecikmen olırsa hemen gel dedı umarım bu defa tedbırlerımız ıse yarar. Canım hangı testi yapacaksın ben bır suru yaptırdım bilgim var az cok bu konuda artık eger baska testler yaptirmadiysan onereceklerım var

Bebeğimin gelişimi 4 gün geriden geliyordu, kahverengi kan geliyordu cok nadir ama doktor önemli değil demişti. Sen ne tavsiye edersin canım hiç bilgim yok. Sadece cevremde birkaç kişi kanda pıhtılaşma yuzunden kaybettim dedi onu yaptırayım dedim. Bu arada bebeğimi 8+4 te kaybettim. Tavsiyelerini bekliyorum.

Sağol canım güzel haberler vericem inşallah. Üç düşük diyicem yalan söylediğim cok belli olur becerebilirim inş
ağol

Benim de yaptıgım ıkı dusukte aynı sorunu yasıyordum hep kahverengi lekelenmelerim oluyordu sonrasında dusuk yapıyordum sadece pıhtılasma testı yaptıracaksan mthfr faktor \/ pai 1 faktor 3ve protrombin yaptırdım bunlar pıhtılasma testlerı

Sağol canım güzel haberler vericem inşallah. Üç düşük diyicem yalan söylediğim cok belli olur becerebilirim inş

ağol
Rahat ol canım saglıgını dusun Rabbım biliyor bunu kendi saaglıgımız için yapıyoruz Rabbım affetsin. Genetik doktoruma tekrarlayan dusuklerım var dedım ayrıca kendı doktorum istedigi testleri kapıda yazıp kasesını basmıştı boyle bır istek kağıdıyla gidersen daha rahat olur o zaman tekrarlayan dusukler olduguna inanıyorlar zaten sana tavsiyem once Özel bir doktora gorun o bu testleri yazsın daha kolay yaptılar benim o kagidi gorunce sorgusuz yapan bıle oldu

Amin canım. İnsanı zorunda bırakıyolar defalarca düşük yapmak anneyi üzer anlasalar. Şu anki doktorum özelde zaten ama gerek yok diyor ben zaten başlarım sana asprin bir ay öncesinden diyo ne bileyim tanı konmadan içmek içime sinmez. Bir daha gider testlerde ısrarcı olduğumu söylerim o zaman.

Kaydettim bunları canım sağolasın.

Merhaba kardeslerim tam da aradigim topic. Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sancıyla düşürüldü kürtajla temizlendi. 1 adetten sonra korunmayı bıraktım ama hala hamile kalamadim. Hep diyorlardi kurtajdan sonra hemen kalirsin diye ama ben kalamiyorum Benim durumumda olan var mi? Veya kalan varsa nasıl başardınız özel bir şey yaptınız mı?

Valla canım benım doktor dusuk olur olmaz gıt burda pahalı arastirma hastanesinde yaptır gel neden tekrar dusuk yapasın sana yazık dedı yaptırdım gebe kalıp hemen doktoruma gittim benim baska doktor da testleri yaptırmadan onlem amacli ıgne ye başlayacaktı ama senın gıbı teşhis konmadan ınsan rahat edemiyor sureklı soru ısaretlerı ile olmaz canım. İçime sinmiyor de rıca et bakalım ne diyecek. Baska testler yapılmadı mı peki canım en basıtı hormon tahlilleri yapıldı mı?

Ne iyi doktormuş öyle. Kürtajdan 2 hafta sonra yani dün sadece ultrason ile karından baktı, temiz dedi. Kan tahlili falan istemedi.

Ne iyi doktormuş öyle. Kürtajdan 2 hafta sonra yani dün sadece ultrason ile karından baktı, temiz dedi. Kan tahlili falan istemedi.
Canım doktor cok onemlı kendini canını teslim ediyorsun ilgili senı senın kadar dusunecek bır doktor olması cok onemlı

Merhaba arkadaşlar bende bugün düşükten sonra kan pihtilasmasi için test yaptıracaktim olmadi , önce drun uygun görmesi gerekiyor, henüz ilk düşugum olduğu için uygun görmüyorlar sanırım ...Ama ben ikinci gebeligimi riske atmak istemiyorum..Dahiliyeden randevu aldm ordan yönlendirmelerini istiycem.Neden bu kadar zor bu tahlill yaptırmak anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…