- 28 Mayıs 2017
- 282
- 113
- 23
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.561
Kesinlikle çok önemli ne olursa olsun açık sözlü tedbirli olsun.Canım doktor cok onemlı kendini canını teslim ediyorsun ilgili senı senın kadar dusunecek bır doktor olması cok onemlı
Geçmiş olsun canım ben de anlamıyorum devlere yük mü çok mu pahalı bir test.Merhaba arkadaşlar bende bugün düşükten sonra kan pihtilasmasi için test yaptıracaktim olmadi , önce drun uygun görmesi gerekiyor, henüz ilk düşugum olduğu için uygun görmüyorlar sanırım ...Ama ben ikinci gebeligimi riske atmak istemiyorum..Dahiliyeden randevu aldm ordan yönlendirmelerini istiycem.Neden bu kadar zor bu tahlill yaptırmak anlamadım
Rastgele gidip yaptırmak istiyorum deyince yapmazlar ama ozelde ben kendı doktorun yazdı o testleri o kagıtla gidince yapıyorlar yoksa gıdıp ben dusuk yaptım bu testı kendim yaptırmak istiyorum deyince genelde yapmazlarMerhaba arkadaşlar bende bugün düşükten sonra kan pihtilasmasi için test yaptıracaktim olmadi , önce drun uygun görmesi gerekiyor, henüz ilk düşugum olduğu için uygun görmüyorlar sanırım ...Ama ben ikinci gebeligimi riske atmak istemiyorum..Dahiliyeden randevu aldm ordan yönlendirmelerini istiycem.Neden bu kadar zor bu tahlill yaptırmak anlamadım
Merhaba kardeslerim tam da aradigim topic. Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sancıyla düşürüldü kürtajla temizlendi. 1 adetten sonra korunmayı bıraktım ama hala hamile kalamadim. Hep diyorlardi kurtajdan sonra hemen kalirsin diye ama ben kalamiyorumBenim durumumda olan var mi? Veya kalan varsa nasıl başardınız özel bir şey yaptınız mı?[/QUOTOk
Geçmiş olsun canım. Allah yine verir illa sorun olması gerekmiyor bazen hemen tutuyor bazen beklemek gerekiyor. Allah sabır versin. Bu 14 haftada her şey normal miydi?
Tabı canım testler pahalı testler yaptırdıgımda doktorlar bunlar pahalı testler demıslerdıGeçmiş olsun canım ben de anlamıyorum devlere yük mü çok mu pahalı bir test.
Şimdi hemen bakırköy sadi konuk egitim ve arast hastahanesini aradım tıbbi genetik bölümünden randevu aldım , umarım sorgulamadan yaparlar ...Bizde akrabalık da var esimle 2.dereceden 6 yıl sonra olan bir gebelikti şüphelerim çok umarım sorun çıkarmazlar .Tabı canım testler pahalı testler yaptırdıgımda doktorlar bunlar pahalı testler demıslerdı
Canım bende aynı hastane de yaptın bır ay once fatma Ekici doktorun seninde randevu aldığın sanırım.Şimdi hemen bakırköy sadi konuk egitim ve arast hastahanesini aradım tıbbi genetik bölümünden randevu aldım , umarım sorgulamadan yaparlar ...Bizde akrabalık da var esimle 2.dereceden 6 yıl sonra olan bir gebelikti şüphelerim çok umarım sorun çıkarmazlar .
Öyle mi evet iki dr ismi söyledi , sizin kaç düşügünüz var ve dr mu istedi o testleri ?Canım bende aynı hastane de yaptın bır ay once fatma Ekici doktorun seninde randevu aldığın sanırım.
Ve bayana gidince tekrarlayan dusuklerın oldugunu esinle akrabalık oldugunu kesinlikle belirt eger doktor yönlendirmesi yoksa. Ama bayandan ben baska test istemiştim talep uzerine yapmıyoruz demisti kendı doktorumun kendi yazdığı testleri yaptı sadece. Ama cok ılımlı bı doktorCanım bende aynı hastane de yaptın bır ay once fatma Ekici doktorun seninde randevu aldığın sanırım.
Çok teşekkür ederim umarım yapmayı kabul ederler, allah hepimizin yardımcısi olsunVe bayana gidince tekrarlayan dusuklerın oldugunu esinle akrabalık oldugunu kesinlikle belirt eger doktor yönlendirmesi yoksa. Ama bayandan ben baska test istemiştim talep uzerine yapmıyoruz demisti kendı doktorumun kendi yazdığı testleri yaptı sadece. Ama cok ılımlı bı doktor
Evet ıkı doktor var ben bayan olana gittim digeri serhat bey sanırım. Benım ıkı dusugum var ve ozeldekı doktorum testleri yazdı kendı bunları yaptır dedı ben o yazdığı kayıtları testleri o sekılde yaptırdım senin tek dısukse tek dusuk demeni tavsiye etmıyorumÖyle mi evet iki dr ismi söyledi , sizin kaç düşügünüz var ve dr mu istedi o testleri ?
Amin canım ınsallahÇok teşekkür ederim umarım yapmayı kabul ederler, allah hepimizin yardımcısi olsun
Teke düşük demeyi düşünmüyorum , ama neden illa iki , üç düşük yaşamamız gerekiyor bu test icin anlamıyorum ..Tedbir amaçlı yaptırmak belki buna göre gebe klamak istiyoruz..Ben aynı süreci tekrar yaşamak istemiyorum ki, on yıl yaslandim ..Bir daha olmasın inşallah ne diyeyim allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin .Evet ıkı doktor var ben bayan olana gittim digeri serhat bey sanırım. Benım ıkı dusugum var ve ozeldekı doktorum testleri yazdı kendı bunları yaptır dedı ben o yazdığı kayıtları testleri o sekılde yaptırdım senin tek dısukse tek dusuk demeni tavsiye etmıyorum
İste tıp bi sorun oldugunu demekki uc dusukle sınırlıyor ama yasadıgımızı bı bız biliyoruz. Ama bır sorun varmis kı ben ıkı dusuk yaptım yanı ucuncu yu de dusurup oyle mı gitseydim. Çok sukur onlem aldım gebeyım suan ve ıgne kullanıyorum Rabbım bır daha yasatmasınTeke düşük demeyi düşünmüyorum , ama neden illa iki , üç düşük yaşamamız gerekiyor bu test icin anlamıyorum ..Tedbir amaçlı yaptırmak belki buna göre gebe klamak istiyoruz..Ben aynı süreci tekrar yaşamak istemiyorum ki, on yıl yaslandim ..Bir daha olmasın inşallah ne diyeyim allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin .
Çok sevindim maaşallah , allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin .Darısı başımıza inşallah canımİste tıp bi sorun oldugunu demekki uc dusukle sınırlıyor ama yasadıgımızı bı bız biliyoruz. Ama bır sorun varmis kı ben ıkı dusuk yaptım yanı ucuncu yu de dusurup oyle mı gitseydim. Çok sukur onlem aldım gebeyım suan ve ıgne kullanıyorum Rabbım bır daha yasatmasın
Amin amin canım Rabbım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsin.Çok sevindim maaşallah , allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin .Darısı başımıza inşallah canım
Amin amin canım Rabbım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsin.
Cok tesekkur ederim canım. Ben dusukten bır ay sonra gebe kaldım daha uc haftalık :) korunmadım ben ikinci dusukten sonra ilk ay olmadı bu ikinci ay ve gebe kaldım cok sukur. Ben gebe kalmak ıcın ovulasyon testleri ve ates olcme yöntemini de uygulayıp takibi ıyı yaptım ve binlerce sukur Rabbım nasıp etti. Bana sorunsuz bir gebelik Sizede Insallah en kısa zamanda bu guzel duyguyu nasıp etsınTebrik ederim, sağlıkla kucağına alırısın inşallah. darısı burda amin diyen, isteyen tüm arkadaşlara. Ne kadarlık şimdi? ne zaman sonra kaldın hamile?
Cok tesekkur ederim canım. Ben dusukten bır ay sonra gebe kaldım daha uc haftalık :) korunmadım ben ikinci dusukten sonra ilk ay olmadı bu ikinci ay ve gebe kaldım cok sukur. Ben gebe kalmak ıcın ovulasyon testleri ve ates olcme yöntemini de uygulayıp takibi ıyı yaptım ve binlerce sukur Rabbım nasıp etti. Bana sorunsuz bir gebelik Sizede Insallah en kısa zamanda bu guzel duyguyu nasıp etsın
Ay Insallah canım Insallah Allahın izniyle. Sız isteyen tum kardeşlerime de nasıp etsin insallah bu mubarek ayda.amin canım bize ışık oldun, inşallah sağlıkla kavuş sende bebişine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?