Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Geçmiş olsun canım ben de anlamıyorum devlere yük mü çok mu pahalı bir test.

R
Rastgele gidip yaptırmak istiyorum deyince yapmazlar ama ozelde ben kendı doktorun yazdı o testleri o kagıtla gidince yapıyorlar yoksa gıdıp ben dusuk yaptım bu testı kendim yaptırmak istiyorum deyince genelde yapmazlar

Tabı canım testler pahalı testler yaptırdıgımda doktorlar bunlar pahalı testler demıslerdı
Şimdi hemen bakırköy sadi konuk egitim ve arast hastahanesini aradım tıbbi genetik bölümünden randevu aldım , umarım sorgulamadan yaparlar ...Bizde akrabalık da var esimle 2.dereceden 6 yıl sonra olan bir gebelikti şüphelerim çok umarım sorun çıkarmazlar .

Canım bende aynı hastane de yaptın bır ay once fatma Ekici doktorun seninde randevu aldığın sanırım.

Canım bende aynı hastane de yaptın bır ay once fatma Ekici doktorun seninde randevu aldığın sanırım.
Ve bayana gidince tekrarlayan dusuklerın oldugunu esinle akrabalık oldugunu kesinlikle belirt eger doktor yönlendirmesi yoksa. Ama bayandan ben baska test istemiştim talep uzerine yapmıyoruz demisti kendı doktorumun kendi yazdığı testleri yaptı sadece. Ama cok ılımlı bı doktor

Çok teşekkür ederim umarım yapmayı kabul ederler, allah hepimizin yardımcısi olsun

Öyle mi evet iki dr ismi söyledi , sizin kaç düşügünüz var ve dr mu istedi o testleri ?
Evet ıkı doktor var ben bayan olana gittim digeri serhat bey sanırım. Benım ıkı dusugum var ve ozeldekı doktorum testleri yazdı kendı bunları yaptır dedı ben o yazdığı kayıtları testleri o sekılde yaptırdım senin tek dısukse tek dusuk demeni tavsiye etmıyorum

Teke düşük demeyi düşünmüyorum , ama neden illa iki , üç düşük yaşamamız gerekiyor bu test icin anlamıyorum ..Tedbir amaçlı yaptırmak belki buna göre gebe klamak istiyoruz..Ben aynı süreci tekrar yaşamak istemiyorum ki, on yıl yaslandim ..Bir daha olmasın inşallah ne diyeyim allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin .

İste tıp bi sorun oldugunu demekki uc dusukle sınırlıyor ama yasadıgımızı bı bız biliyoruz. Ama bır sorun varmis kı ben ıkı dusuk yaptım yanı ucuncu yu de dusurup oyle mı gitseydim. Çok sukur onlem aldım gebeyım suan ve ıgne kullanıyorum Rabbım bır daha yasatmasın

Çok sevindim maaşallah , allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin .Darısı başımıza inşallah canım

Amin amin canım Rabbım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsin.

Tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırısın inşallah. darısı burda amin diyen, isteyen tüm arkadaşlara. Ne kadarlık şimdi? ne zaman sonra kaldın hamile?

Tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırısın inşallah. darısı burda amin diyen, isteyen tüm arkadaşlara. Ne kadarlık şimdi? ne zaman sonra kaldın hamile?
Cok tesekkur ederim canım. Ben dusukten bır ay sonra gebe kaldım daha uc haftalık :) korunmadım ben ikinci dusukten sonra ilk ay olmadı bu ikinci ay ve gebe kaldım cok sukur. Ben gebe kalmak ıcın ovulasyon testleri ve ates olcme yöntemini de uygulayıp takibi ıyı yaptım ve binlerce sukur Rabbım nasıp etti. Bana sorunsuz bir gebelik Sizede Insallah en kısa zamanda bu guzel duyguyu nasıp etsın

amin canım bize ışık oldun, inşallah sağlıkla kavuş sende bebişine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…