- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.581
ovulasyon testimi yorumlar misiniz kizlar kurtajdan 16 gun sonraEki Görüntüle 2008585 Eki Görüntüle 2008585 Eki Görüntüle 2008585
ikiside ayni olmaliymis yaziyorlar ...ikinci testi ne zaman yapayim? aksam mi yoksa yarin mi?bence olmuş, değerlendir.
ikiside ayni olmaliymis yaziyorlar ...ikinci testi ne zaman yapayim? aksam mi yoksa yarin mi?
wendy dun de yapmisdim 1tane ama o cok soluktu..bugunki baya koyu cikti..aksamda yapayim yarinda yaparim..kacirmak istemiyorum :)
1kizim var simdi gebe kalirsam ve erkek olursa tabiki cok.mutlu olurum .ama ilk once saglikli olsun..Rabbim hayirlisini versin canim gonlumuzdeki olur insallahhadi bakalım canım, genelde ovülasyon gününde olan bebişler erkek oluyo, inşallah güzel haberler verirsin. biz ramazan sektesine ve yorgunluğa yenik düştük, hemde biraz dinleneyim istedim, önümüzdeki ay inşallah ovülasyonu değerlendirmek istiyorum bende.
1kizim var simdi gebe kalirsam ve erkek olursa tabiki cok.mutlu olurum .ama ilk once saglikli olsun..Rabbim hayirlisini versin canim gonlumuzdeki olur insallah
Canım yumurtlaman yakın akşam tekrar yap. Yarin da sabah 11 gibi aksam da 6da falan yaparsin. Yumurtlama olması icin T çizgisiyle eşit ya da ondan koyu olmasi lazim. Yumurtan catlayinca testin tekrar siliklesir.ovulasyon testimi yorumlar misiniz kizlar kurtajdan 16 gun sonraEki Görüntüle 2008585 Eki Görüntüle 2008585 Eki Görüntüle 2008585
Canim en azından bir ay korun ki vücudun toparlansin bence doktor da bu nedenle öyle söylemiştir. Adet gör ki adetin de düzene girsin rahmin iyice temizlensin. Aşılamayla hamile kalmıştım inan ben de korunmak istemiyorum ama gene de doktoru dinliycem.beren20 karisik duygular icerisindeyim.bilemiyorum korunsammi korunmasammi.az once whatsappdan doktoruma yazdim soyle boyle diye korunursan daha iyi dedi
ne demek bu simdi.off kafam allak bullak
Gebelik haftanızı bilmiyorum ancak 1-2 adet korunmakta yarar var 14 haftalıkken kaybettim ben ilk reglimde hala hamilelik hormonları mevcuttuberen20 karisik duygular icerisindeyim.bilemiyorum korunsammi korunmasammi.az once whatsappdan doktoruma yazdim soyle boyle diye korunursan daha iyi dedi
ne demek bu simdi.off kafam allak bullak
gunaydin kizlarberen20 evet haklisin galiba 2adet donemi gecirsem daha iyi olacak sanki..doktorlarin ccogu korunmayi oneriyor.hele hele adet gormeden gebe kalmayi kesinlikle onermiyorlar.korkdum bende korunucam.bugun ovu gunum korunmalida olsa iliski istemiyorum kesinlikle.hayirlisi bu bence.bu ayla temmuzu bos geciricem.agustos denemelere baslariz ne guzel yaza dogruda dogum olur hayirlisiyla :)
aynen canin.boylesi daha iyi.kafamizi dinleriz 2aya yakin sure var onumuzde.simdi adetimi bekliyorum 4gozle.daha yeni oldu ovu :) folik asit aliyorum bide ben.gebelik dusunduyum ay baslamisdim gebe kalmayida kolaylastiriyormus okudum cogu yerden..istersen basla sende.agustosda gebe kaliriz insallah.beklemekde fayda var..aklimda bin turlu senaryo kuruyordum ya gebe kalmis olsaydim rahim agzi yetmezligi falan korktum acikcasiBen de aynı planları yapıyorum. Bir de doktor 3hafta ilişki yok dedi ama ben enfeksiyondan falan korkuyorum süreyi uzatirim herhalde. Ağustosta başlarız biz de hadi rastgele :)
aynen canin.boylesi daha iyi.kafamizi dinleriz 2aya yakin sure var onumuzde.simdi adetimi bekliyorum 4gozle.daha yeni oldu ovu :) folik asit aliyorum bide ben.gebelik dusunduyum ay baslamisdim gebe kalmayida kolaylastiriyormus okudum cogu yerden..istersen basla sende.agustosda gebe kaliriz insallah.beklemekde fayda var..aklimda bin turlu senaryo kuruyordum ya gebe kalmis olsaydim rahim agzi yetmezligi falan korktum acikcasi
ipucu veriyor aslinda.ama kurtaj sonrasi isler biraz farkli oluyor.burayada bizden baska ugrayan yok :)Ay aslında senin gibi ovulasyon testi yapmak mantıklı olurdu. O şekilde adetinin yaklaştığını bilebilirsin değil mi?
Ben kurtaj olana kadar folik asit kullanıyordum hatta doktor daha iyisine başlatmıştı. Kurtaj sonrası ilaçlara başlayınca bıraktım ama haftaya kontrolde sorayım diyorum hangisine devam edeyim diye.
Canim doktora folikasiti sorunca bana da bilgi verir misin? Ben hamilelikten önce ve hamilelikte folidays kullandım. Kürtajdan sonra gynoferon kullandim. Doktora sormayı unuttum ben de elimdeki folidays bitsin diye onu kullanıyorum ama bitmek üzere. Yeni alırsam ne alayım bilmiyorum.Ay aslında senin gibi ovulasyon testi yapmak mantıklı olurdu. O şekilde adetinin yaklaştığını bilebilirsin değil mi?
Ben kurtaj olana kadar folik asit kullanıyordum hatta doktor daha iyisine başlatmıştı. Kurtaj sonrası ilaçlara başlayınca bıraktım ama haftaya kontrolde sorayım diyorum hangisine devam edeyim diye.
İyi düşünmüşsün canım benim de 2 ay korunma aynı zamanlarda basliycaz bebek çalışmalarına rabbim tez zamanda nasip eder inşallah bebislerimizi. Benim de yarin veya yarindan sonra yumurtlama olabilir. Adetimiz aynı zamanda gelir o zaman.gunaydin kizlarberen20 evet haklisin galiba 2adet donemi gecirsem daha iyi olacak sanki..doktorlarin ccogu korunmayi oneriyor.hele hele adet gormeden gebe kalmayi kesinlikle onermiyorlar.korkdum bende korunucam.bugun ovu gunum korunmalida olsa iliski istemiyorum kesinlikle.hayirlisi bu bence.bu ayla temmuzu bos geciricem.agustos denemelere baslariz ne guzel yaza dogruda dogum olur hayirlisiyla :)
İyi düşünmüşsün canım benim de 2 ay korunma aynı zamanlarda basliycaz bebek çalışmalarına rabbim tez zamanda nasip eder inşallah bebislerimizi. Benim de yarin veya yarindan sonra yumurtlama olabilir. Adetimiz aynı zamanda gelir o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?