- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.601
Aynen canim rabbim hepimize birden nasip etsin de bebislerimizi konuşalım inşallah. Tamam canim senden haber bekliyorum.Evet hepimiz aynı ay başlıyoruz demek ki :) Beraber beklemek daha güçlü kılacak bizi inşallah.
Bu arada folik asiti doktora sorunca sana da haber veririm tabi
evet canim agustos ayi bizim ayimiz olur insallah bol bebis haberleri veririzİyi düşünmüşsün canım benim de 2 ay korunma aynı zamanlarda basliycaz bebek çalışmalarına rabbim tez zamanda nasip eder inşallah bebislerimizi. Benim de yarin veya yarindan sonra yumurtlama olabilir. Adetimiz aynı zamanda gelir o zaman.
Amin canım aminevet canim agustos ayi bizim ayimiz olur insallah bol bebis haberleri veririzburdan
o zaman umut olsun sana 3.tane düşük yaptım ve 4.bebeğimi kucagıma aldım .Araştırdın mı nedenini peki umarım bir daha yasamazsın canımAyy canım olacak benim umudum cok cunku kısa surede ıkı gebelik yaşamıştım ama ikiside dusukle sonuçlanınca tedbırımı alarak deniyorum suan bakalım bu ay hayırlısıyla olur insallah :) sende durumlar nasıl canım
Allahım bu yavruna uzun ömür versin canim ben de 25 gün önce falan kurtaj oldum. Rabbim inşallah başka üzüntü yasatmaz sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder.o zaman umut olsun sana 3.tane düşük yaptım ve 4.bebeğimi kucagıma aldım .Araştırdın mı nedenini peki umarım bir daha yasamazsın canım
Hosgeldin canim inşallah bir gün bizim de yüzümüz gülecek. Biz de bebeklerimize kavuşacağız hayırlısıyla.Merhaba bende 1 haziranda maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım..Şimdi antibiyotik kulanmaya devam ediyorum inşallah bende ağustos gibi çalışmalara basliycam .Çok korkuyorum yine aynı şey başıma gelir mi diye.. Ama bazı yazılanlar bana güç veriyor.Lütfen hamile kaldıktan sonra burda paylaşım yapmaya devam edin bizlere destek oluyor .Umarım herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarina alır..
Ilk adetini atlatmış oldun canim kaç ay korunacaksin?Ben ilk adetimi pazartesi 32.günümde oldum
korunmakla iyi yapmissin canim..darisi agustosaKızlar-Lorde- kirgincicekler bakın yumurtluyorum ama tabi ki korunacagim. En azından vücudumun normale döndüğünü öğrenmiş oldum. Eki Görüntüle 2009640
Amin inşallah canımkorunmakla iyi yapmissin canim..darisi agustosa
Doktor iki adet dönemi dedi bi ay daha bekliycem canımIlk adetini atlatmış oldun canim kaç ay korunacaksin?
Evet canım pıhtılasma cıktı. Şuan gebeyım ve ıgne oluyorum hergun umudum var Allahın izniyle bu defa kucağıma alacagim insallah ve isteyen herkese bu duayı gonuldrn ediyorumo zaman umut olsun sana 3.tane düşük yaptım ve 4.bebeğimi kucagıma aldım .Araştırdın mı nedenini peki umarım bir daha yasamazsın canım
Canım hıc uzulme senle aynı durumdaydım ilk gebeligim de dusuk yaptım kurtaj oldum ikinci de oyle olur dıye o kadar korkuyordum kı korktuğum basıma geldı dusuk yaptım ama kurtaj olmadım cok sukur ve risk almadım bı daha tum tetkikleri yaptırdım pıhtılasma sorunu cıktı ve sorunu ogrenin ce yıne gebe kaldım suan ıgne verdi doktorum duayla umutla bekliyorum Insallah sizde onlem almadan gebelik denemeyin nolur ben yasadım cok yıprandımMerhaba bende 1 haziranda maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım..Şimdi antibiyotik kulanmaya devam ediyorum inşallah bende ağustos gibi çalışmalara basliycam .Çok korkuyorum yine aynı şey başıma gelir mi diye.. Ama bazı yazılanlar bana güç veriyor.Lütfen hamile kaldıktan sonra burda paylaşım yapmaya devam edin bizlere destek oluyor .Umarım herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarina alır..
Pıhtılaşma için hangi testi yaptırdınız kanda plt değerine baktırmak yeterli miCanım hıc uzulme senle aynı durumdaydım ilk gebeligim de dusuk yaptım kurtaj oldum ikinci de oyle olur dıye o kadar korkuyordum kı korktuğum basıma geldı dusuk yaptım ama kurtaj olmadım cok sukur ve risk almadım bı daha tum tetkikleri yaptırdım pıhtılasma sorunu cıktı ve sorunu ogrenin ce yıne gebe kaldım suan ıgne verdi doktorum duayla umutla bekliyorum Insallah sizde onlem almadan gebelik denemeyin nolur ben yasadım cok yıprandım
Hayır canım benım o test sonucum normal geldi ama yaptırdıgım testlerde pıhtılasma cıktı. Mthfr pai1 faktör 5lei protrombın ve faktör x111 bunları yaptırdım canımPıhtılaşma için hangi testi yaptırdınız kanda plt değerine baktırmak yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?