Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Ben korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldım sonraki ay da 9haftalıkken kalbi durdugu icin bebegimin kürtaj oldum.Aralık annesi olacaktım.nasip olmadı.bu hafta tüm genetik testleri yaptirdik eşimle.26 mayıs kürtaj günü.benim doktorum vakumla oldugu icin beklemenize gerek yok.o eskidendi.3 haftadan sonra denemeye baslayabilirsiniz dedi

iyi akşamlar kizlar nasilsiniz adet olan var mi? benim kurtajdan sonraki 21gunum 2gundur adet olacakmisim gibi krnim agriyor.adet olsamda rahatlasam

Bende henüz olmadım, geç yumurtladım ama muhtemelen de geç olcam reglimi de. bbekliyoruz bakalım. 21 mayısta küretaj olmuştum.

hemen hemen aynı sayılır kürtaj tarihlerimiz. bana da korunma dedi doktorum. bu ay azıcık dinlenelim dedik. önümüzdeki ay Allahım nasip eder inşallah hepimize.

Geçmiş olsun. Benim de dogumum aralıktaydı nasip olmadı. Size bir sorum olacak yaptırdığınız testler ne zaman sonuçlanacak? Cok sürüyor mu ç?

İnşallah canım.biz korunmuyoruz.Allah ne zaman nasip ederse artık.regl olmadım daha.27.gün bugün.siz oldunuz mu?

İnşallah canım.biz korunmuyoruz.Allah ne zaman nasip ederse artık.regl olmadım daha.27.gün bugün.siz oldunuz mu?

Benim de 30. Günüm hala olmadım olacak gibi de durmuyorum bizde korunmadık ama öyle çok bişi de yaşamadık. Geç yumurtladım dediğim gibi 35. Belki de 40. Güne adet olurum gibi geliyo.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun. Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Ben abdest alıp dua etmek istiyorum. Özellikle bu gecede okuyabileceğim hangi dualar var, tavsiye edebileceğiniz ibadetler nelerdir? Bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum :)

Biz de pek bi sey yaşamadık ama ben sanki hamileymişim gibi hissediyorum.ilk gebeligimde gebe kaldigim iliskiden 1 saat kadar sonra sol kasigimda agri baslamisti.ve o agri uzun süre hep vardi.cumartesi gününden sonra(ilk iliskimizdi) ayni agri yine basladi.belki kurtajdan dolayi regl öncesi agrimdir bilemiyorum.ama öyle hissediyorum işte.
Benim de 30. Günüm hala olmadım olacak gibi de durmuyorum bizde korunmadık ama öyle çok bişi de yaşamadık. Geç yumurtladım dediğim gibi 35. Belki de 40. Güne adet olurum gibi geliyo.[/QUOTE

İnşallah öylesindir :)

Allahım sağlıklı sıhhatlisinden hayırlı evlatlar versin, haberdar et bizi :) kürtaj sonrası yeniden gebelik olasılığı çok yüksekmiş, neden olmasın?

Benim de 30. Günüm hala olmadım olacak gibi de durmuyorum bizde korunmadık ama öyle çok bişi de yaşamadık. Geç yumurtladım dediğim gibi 35. Belki de 40. Güne adet olurum gibi geliyo.
Siz regl oldunuz mu?benim bugün 29.gün oldu.kan tahlili verdim ama hamile kaldigimi düsündüğüm tarihten daha 6 gün gecti.belli olur mu henüz bilemiyorum.belki de hüsnü kuruntumdur.

Siz regl oldunuz mu?benim bugün 29.gün oldu.kan tahlili verdim ama hamile kaldigimi düsündüğüm tarihten daha 6 gün gecti.belli olur mu henüz bilemiyorum.belki de hüsnü kuruntumdur.

Olmadım hala, benimde içimde şüphem var ama sanmıyorum çünkü bu ay pek değerlendiremedik, belli de olmaz tabi. hamilelik üzerinden en erken 11 gün sonra kanda belli oluyomuş, negatif çıkarsa da umutsuzluğa kapılma şimdiden istersen, bayram sonu bi daha verirsin kan.

benim bu gün 33. günüm. normalde 2 hafta sonra ovülasyon olur bu sefer 3. haftada oldu ondan 1 hafta kesin gecikir diyorum ben. bayram sonuna kadar bekliyeceğim bakalım. inşallah güzel haberler veririz :)

Ben kan testini aldım bugün 6.gün iliski olali.sonuc 3.15 cikti.dr da emin olamadi.bayrami dikkatli gecir.yorulma.asonra gel tekrar testi yapal dedi.aklimi kaybediyo olabilirim ama ben eminim sanki.Allah utandırmasın.

Ben kan testini aldım bugün 6.gün iliski olali.sonuc 3.15 cikti.dr da emin olamadi.bayrami dikkatli gecir.yorulma.asonra gel tekrar testi yapal dedi.aklimi kaybediyo olabilirim ama ben eminim sanki.Allah utandırmasın.

Canım bende bu düşüğümde hamile olduğumu biliyordum, aklını kaybetmiyorsun hissediyorsun bence :) ben hamile olduğumu kan testiyle de öğrendiğim halde yola çıkıcaz diye çok iş yaptım, valiz hazırla, evi temizle toparla derken tutunmasına mani oldum kuzumun bence düşük oldu 3 gün sonra. Lütfen hamile veya değilsin dikkat et kendine yorma sakın. Bayram sonrası haberleşiriz :)

Ve ilk reglimi oldum kızlar, 33. Günüme denk geldi. maalesef iftara 45 dk kala oldum ama

İnşallah önümüzdeki aylarda rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

İnanılmaz şekilde ben de hamile oldugumu hissetmiştim. Üstelik adetim çok da gecikmemisti. Nedense bir test yapma isteği duydum ve sonuç pozitifti.

Ve ilk reglimi oldum kızlar, 33. Günüme denk geldi. maalesef iftara 45 dk kala oldum ama

İnşallah önümüzdeki aylarda rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

Ay çok sevindim ya hadi ilkini oldun bile. Darısı başıma enn kısa zamanda :) Adet olduğumuza sevinmek de varmış kaderimizde... Orası da ayrı...

Ben mart ayinda hamile kaldigimda da ilk günden hissetmistim.kasigimda iliski sonrasi tuaf bi batma seklinde agri baslamisti.yediklerime dikkat etmeye baslamistim falan eşim sen kafayı yedin iyice diyodu.ama sonu gelmedi bebeģimi kalbinin durdugunu da hissettim ama.annelik çok güclü bi duygu galiba.

Merhaba bende 15 Mart tarihinde kurtaj oldum ve 48. Gün adet oldum Dr isteği ile rahîm filmi çekildim tüpler açık şükür. İkinci adetimi 28 Mayıs'ta oldum şimdi adet günümu bekliyorum iki test yaptım negatif bu ayda olmadı sanırım

Değil mi :) olsun gelsinler unutacağız herşeyi zaten :)

Hadi gözün aydın canım.diģer aya hayirli haberlerin gelir inşallah.bakalım benim durumum ne olacak.
İnşallah güzel haberler bekliyorum senden bayram sonrasına.

Kesinlikle katılıyorum, insan kendini tanıyorsa vücudundaki değişiklikleri de hissediyor.

Ovülasyon testiyle yumurta takibi yaptın mı hiç?

Yapıyorum canım gebe kaldığım ay ve iki ay kullandım bu ay 10 haziran da yumurtladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…