- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.641
daha erken regline var dahaMerhaba bende 15 Mart tarihinde kurtaj oldum ve 48. Gün adet oldum Dr isteği ile rahîm filmi çekildim tüpler açık şükür. İkinci adetimi 28 Mayıs'ta oldum şimdi adet günümu bekliyorum iki test yaptım negatif bu ayda olmadı sanırım
Canım ovu testine göre 10 Haziran'da yumurtlama oldu ya geç catladi yada geç döllenme olabilir hamile İsem ama hava değişimi de oldu aklıma bu da geliyor bayram için kyvdelere geldikdaha erken regline var daha
benimde 13.15haziran arasi ovu oldu.şu gunlerde adet olmam gerek ama henuz gelen giden yok kurtajdan sonra 28gunum.ne zaman olurum olsamda rahatlasam karnimda tuhaf agrilar varCanım ovu testine göre 10 Haziran'da yumurtlama oldu ya geç catladi yada geç döllenme olabilir hamile İsem ama hava değişimi de oldu aklıma bu da geliyor bayram için kyvdelere geldik
cok zor biliyorum ama doktorunu dinle benceMerhabalar ben 5 aylik hamileyim ikili test yaptirdim hic bi sorun bulinmadi simdi kontrole gityimde bebegimin kafasinin su topladini soylediler ve cok hizli bi sekilde ilerliyo karnimdan sivi aldilar bayram sonu sonuclar cikacak ama doktorum % 50 hamileligi sonlandiracaz diyo su an cok kotuyum ne dusunmem gerektini bilmiyorum beklemek cok canimi yakiyo en kotusude elimden bisey gelmeyisi boyle bisey basina gelen varmi acil yorumlarinizi bekliyorum
Merhabalar ben 5 aylik hamileyim ikili test yaptirdim hic bi sorun bulinmadi simdi kontrole gityimde bebegimin kafasinin su topladini soylediler ve cok hizli bi sekilde ilerliyo karnimdan sivi aldilar bayram sonu sonuclar cikacak ama doktorum % 50 hamileligi sonlandiracaz diyo su an cok kotuyum ne dusunmem gerektini bilmiyorum beklemek cok canimi yakiyo en kotusude elimden bisey gelmeyisi boyle bisey basina gelen varmi acil yorumlarinizi bekliyorum
Merhaba kızlar 16 haziranda yumurtladim ovu testi çift çizgiydi. Dün kahverengi az bi kan gelmiş ondan sonra gelmedi bişey. Bugün de aynı şekilde azıcık geldi. Sizde de böyle bisey oldu mu? Adet oluyor muyum olmuyor muyum bilemedim.
Şöyle anlatayım canım... 22 mayista kurtaj oldum. Kanamam 13 gün sonra adet kanamasina döndü 3 gün sürdü. Ben de korktum doktora gittim. Doktor adet görmüşsün büyük ihtimal rahmin tertemiz dedi ki galiba öyleydi. Çünkü o kanamanin 14. günü ovu testinde çift çizgiyi yakaladim. 16 hazirana denk geliyor yani dün ve bugün de kahverengi lekelenmem oldu.canım kürtaj sonrası ilk adetindi dimi? bi de test yaptın mı?
Şöyle anlatayım canım... 22 mayista kurtaj oldum. Kanamam 13 gün sonra adet kanamasina döndü 3 gün sürdü. Ben de korktum doktora gittim. Doktor adet görmüşsün büyük ihtimal rahmin tertemiz dedi ki galiba öyleydi. Çünkü o kanamanin 14. günü ovu testinde çift çizgiyi yakaladim. 16 hazirana denk geliyor yani dün ve bugün de kahverengi lekelenmem oldu.
Ovu testinin pozitif olduğu gün ve 2 gün sonra ilişki oldu ama eşim korundu. Test falan da yapmadım. Ne olabilir ki acaba sökülmedi mi adetim?
Birkaç gün bekleyeyim bakalım canim belki sökülür.bi doktorunla görüş istersen. değişik bi durum olmuş senin ki :)
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana da umut oldun 22 mayista ben de kalp atimi olmayinca kurtaj oldum. İnşallah ben de çok beklemeden kavuşurum melegime.18 nisanda 6 haftalık bebeğinin anı kalp atışının duruşu ve kanama nedeni ile kürtaj oldum. Kadir gecesinde yani 22 haziranda idrar testi hafif silik cıktı bu arada adet tarihim 24 mayıstı.ilk 23 haziranda beta hag 50.76 25 mayısta 143.6 bugun 28 haziranda ise 645 cıktı.doktor düşük ihtimali üzerine protestan verdi bol bol dinlenme.bu arada 6 yaşında bir oğlum var.bunu dört gözle bekliyoruz dua edin sizde
Inşallah herkes sağ salim kucağına alır bana 3 ay bekle demişti ama çok istedik ve bekleyemedim inşallah bu tutunur gerçi içinde bir ses olacak diyor ama rabbim en iyisini bilir.sana doktor kaç ay korun dediHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana da umut oldun 22 mayista ben de kalp atimi olmayinca kurtaj oldum. İnşallah ben de çok beklemeden kavuşurum melegime.
18 nisanda 6 haftalık bebeğinin anı kalp atışının duruşu ve kanama nedeni ile kürtaj oldum. Kadir gecesinde yani 22 haziranda idrar testi hafif silik cıktı bu arada adet tarihim 24 mayıstı.ilk 23 haziranda beta hag 50.76 25 mayısta 143.6 bugun 28 haziranda ise 645 cıktı.doktor düşük ihtimali üzerine protestan verdi bol bol dinlenme.bu arada 6 yaşında bir oğlum var.bunu dört gözle bekliyoruz dua edin sizde
Gözün aydın, darısı isteyen tüm arkadaşlarıma ve bana olsun :) çok sevindim iyi gidiyo bhcg bence. dinlen mümkünse inşallah sağlıkla kucagına al.
2 ay korun dedi canim ben de temmuzda korunmasam mı diyorumInşallah herkes sağ salim kucağına alır bana 3 ay bekle demişti ama çok istedik ve bekleyemedim inşallah bu tutunur gerçi içinde bir ses olacak diyor ama rabbim en iyisini bilir.sana doktor kaç ay korun dedi
Çok ama çok teşekkür ederim inşallah bir an önce tüm isteyenler bu duyguyu tadar Canım çok saol dinleniyorum ama ev bu yemek derdi ev isi derdi bitmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?