- 28 Haziran 2017
- 53
- 49
- 18
- 34
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.661
Canım ben doktoruma sordum siz bana 3 ay dediniz ama ben hemen hamile kaldim sorun olur mu dedim yok olmaz daha dikkatli olacağız dedi :)) adam benden bunaldı galiba :))2 ay korun dedi canim ben de temmuzda korunmasam mı diyorum
Aynen canim aynısı amininsallah cumlemizinkini bugün hastanede bebekleri görünce bebek özlediğimi daha iyi anladım:)kesinlikle, ilk hamileliğimin keşke daha çok keyfini çıkarsaymışım, çocuk yoktu en azından, şimdi ona yemek yapmasan, yedirmesen, oynamasan olmaz :) allah evlatlarıma sağlık versin, ailemizi genişlettirsin :)
Aynen canim aynısı amininsallah cumlemizinkini bugün hastanede bebekleri görünce bebek özlediğimi daha iyi anladım:)
Canım ben doktoruma sordum siz bana 3 ay dediniz ama ben hemen hamile kaldim sorun olur mu dedim yok olmaz daha dikkatli olacağız dedi :)) adam benden bunaldı galiba :))
Olabilir canim ama napalim biz de sorularimiza cevap arıyoruz.Canım ben doktoruma sordum siz bana 3 ay dediniz ama ben hemen hamile kaldim sorun olur mu dedim yok olmaz daha dikkatli olacağız dedi :)) adam benden bunaldı galiba :))
Merhaba kızlar 16 haziranda yumurtladim ovu testi çift çizgiydi. Dün kahverengi az bi kan gelmiş ondan sonra gelmedi bişey. Bugün de aynı şekilde azıcık geldi. Sizde de böyle bisey oldu mu? Adet oluyor muyum olmuyor muyum bilemedim.-Lorde- kirgincicekler @anneveoglusu
18 nisanda 6 haftalık bebeğinin anı kalp atışının duruşu ve kanama nedeni ile kürtaj oldum. Kadir gecesinde yani 22 haziranda idrar testi hafif silik cıktı bu arada adet tarihim 24 mayıstı.ilk 23 haziranda beta hag 50.76 25 mayısta 143.6 bugun 28 haziranda ise 645 cıktı.doktor düşük ihtimali üzerine protestan verdi bol bol dinlenme.bu arada 6 yaşında bir oğlum var.bunu dört gözle bekliyoruz dua edin sizde
8Tarihlere bakılırsa 2.adet zamanın gelmiş gibi. İlk başlarda kahverengi gelebiliyor benim de öyle olur bu kadar uzun surmese de. Bence bir iki güne başlar. Daha da gecikirse doktora görünmek lazım bence.
Hayırlısı olsun artışlar bence de güzel gibi. Bir adet dönemini de gecirmissin, yeterli bence. Devamı gelir inşallah.
Arkadaşlar bu arada ben de bugün doktora gittim kurtajdan sonra ilk kontrole. Doktor rahim ve yumurtaliklar iyi görünüyor sorun yok dedi. Bugün kurtaj sonrası 25.gün. Kurtajdan 30-35 gün geçince adet olursun dedi (umarim öyle olur). Adetin bitince korunmayı bırakın dedi cokkk sevindim. Normalde 2ay bekleyin demisti kurtaj yaptığında. 3 ay boyunca kendiniz deneyin, gebelik olabilir dedi. Olmazsa iğne tedavisine baslicaz dedi.
Olabilir canim ama napalim biz de sorularimiza cevap arıyoruz.
Benim 18 ay sonunda aşılama ile olunca ben de hemen olsun istiyorum ama ayni şeyleri yaşamak da istemiyorum. Sağlıkla gelsin minik kelebeklerimiz inşallah.
Şimdilik beklemedeyim canim bakalım olmazsa giderim doktora.Tarihlere bakılırsa 2.adet zamanın gelmiş gibi. İlk başlarda kahverengi gelebiliyor benim de öyle olur bu kadar uzun surmese de. Bence bir iki güne başlar. Daha da gecikirse doktora görünmek lazım bence.
Hayırlısı olsun artışlar bence de güzel gibi. Bir adet dönemini de gecirmissin, yeterli bence. Devamı gelir inşallah.
Arkadaşlar bu arada ben de bugün doktora gittim kurtajdan sonra ilk kontrole. Doktor rahim ve yumurtaliklar iyi görünüyor sorun yok dedi. Bugün kurtaj sonrası 25.gün. Kurtajdan 30-35 gün geçince adet olursun dedi (umarim öyle olur). Adetin bitince korunmayı bırakın dedi cokkk sevindim. Normalde 2ay bekleyin demisti kurtaj yaptığında. 3 ay boyunca kendiniz deneyin, gebelik olabilir dedi. Olmazsa iğne tedavisine baslicaz dedi.
Canimsin amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin.Canım ne kdr strese girersen o kdr ters tepiyor buna eminim artik oluruna ne kdr bırakırsan da herşey oluyor yeterki rabbim iştesin inşallah bir an önce anne olursun tüm dualarım seninle
ne guzel bir haber bu :) insallah tez vakitte gebe kalirsin canim.bende adet olmayi bekliyorum 30gun oldu bugunTarihlere bakılırsa 2.adet zamanın gelmiş gibi. İlk başlarda kahverengi gelebiliyor benim de öyle olur bu kadar uzun surmese de. Bence bir iki güne başlar. Daha da gecikirse doktora görünmek lazım bence.
Ah aynısı bende de var. 1 ay önce kürtaj oldum. Bi durdu bir başladı derken adet mi oluyorum, hala kürtaj sonrası kanama mı anlamıyorum. Bir an önce normale dönsün istiyorum.Şöyle anlatayım canım... 22 mayista kurtaj oldum. Kanamam 13 gün sonra adet kanamasina döndü 3 gün sürdü. Ben de korktum doktora gittim. Doktor adet görmüşsün büyük ihtimal rahmin tertemiz dedi ki galiba öyleydi. Çünkü o kanamanin 14. günü ovu testinde çift çizgiyi yakaladim. 16 hazirana denk geliyor yani dün ve bugün de kahverengi lekelenmem oldu.
Ovu testinin pozitif olduğu gün ve 2 gün sonra ilişki oldu ama eşim korundu. Test falan da yapmadım. Ne olabilir ki acaba sökülmedi mi adetim?
Günaydın canim eşim pre...tif kullandı. Bugün söküldü adetim. Bu adetle denemeye basliycaz galiba rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah hepimize.beren20 korunma sekline bagli canim gericekme ise gebelik ihtimali ola bilir
Aynen ben de senin gibiyim canim sokakta gördüğüm bebeklere içim gidiyor.kizlar deligibi bebek istiyorum agustos gelsede baslasak.dun bide gebelik testi yaptim bhcg sifirlanmismi diye temamen negatif cikti
Günaydın canım ben adet oldum söküldü. İyice icim temizlensin ben de bu ay korunmayı düşünmüyorum.Ah aynısı bende de var. 1 ay önce kürtaj oldum. Bi durdu bir başladı derken adet mi oluyorum, hala kürtaj sonrası kanama mı anlamıyorum. Bir an önce normale dönsün istiyorum.Tekrar hamile kalmak istiyorum.
Günaydın canım ben adet oldum söküldü. İyice icim temizlensin ben de bu ay korunmayı düşünmüyorum.
Beren çok sevindim canim ıns bir an öncede evladını kucağına alirsin ama birşey demek istiyorum ben beklemedim ama çok zor geçiyor kızlar asiri.kasik ve karin ağrım var yataktan kalkamıyorum protestan ı günde 2 kez fitil olarak atıyorum doktorunuzu dinleyin ben dinlemedim şimdi ağrı ve endişe içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?