Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Aynen canim aynısı amininsallah cumlemizinkini bugün hastanede bebekleri görünce bebek özlediğimi daha iyi anladım:)

Canım ben doktoruma sordum siz bana 3 ay dediniz ama ben hemen hamile kaldim sorun olur mu dedim yok olmaz daha dikkatli olacağız dedi :)) adam benden bunaldı galiba :))
Olabilir canim ama napalim biz de sorularimiza cevap arıyoruz.

Benim 18 ay sonunda aşılama ile olunca ben de hemen olsun istiyorum ama ayni şeyleri yaşamak da istemiyorum. Sağlıkla gelsin minik kelebeklerimiz inşallah.

Tarihlere bakılırsa 2.adet zamanın gelmiş gibi. İlk başlarda kahverengi gelebiliyor benim de öyle olur bu kadar uzun surmese de. Bence bir iki güne başlar. Daha da gecikirse doktora görünmek lazım bence.

Hayırlısı olsun artışlar bence de güzel gibi. Bir adet dönemini de gecirmissin, yeterli bence. Devamı gelir inşallah.

Arkadaşlar bu arada ben de bugün doktora gittim kurtajdan sonra ilk kontrole. Doktor rahim ve yumurtaliklar iyi görünüyor sorun yok dedi. Bugün kurtaj sonrası 25.gün. Kurtajdan 30-35 gün geçince adet olursun dedi (umarim öyle olur). Adetin bitince korunmayı bırakın dedi cokkk sevindim. Normalde 2ay bekleyin demisti kurtaj yaptığında. 3 ay boyunca kendiniz deneyin, gebelik olabilir dedi. Olmazsa iğne tedavisine baslicaz dedi.

8
Inşallah canım bir an önce kavuşursun değerlerim iyi dusuktede çok iyi ilerliyordu ama 2 gün önce kalbini duyduk iki gün sonra anı kanama bunda inşallah aynı durumla karşılaşmayız

Olabilir canim ama napalim biz de sorularimiza cevap arıyoruz.

Benim 18 ay sonunda aşılama ile olunca ben de hemen olsun istiyorum ama ayni şeyleri yaşamak da istemiyorum. Sağlıkla gelsin minik kelebeklerimiz inşallah.

Canım ne kdr strese girersen o kdr ters tepiyor buna eminim artik oluruna ne kdr bırakırsan da herşey oluyor yeterki rabbim iştesin inşallah bir an önce anne olursun tüm dualarım seninle

Şimdilik beklemedeyim canim bakalım olmazsa giderim doktora.

Senin adına çok sevindim bana da 3 ay deneyin olmazsa tedavi dedi. İnşallah ikimiz de 3 ay içinde hamiş oluruz canım.

Canım ne kdr strese girersen o kdr ters tepiyor buna eminim artik oluruna ne kdr bırakırsan da herşey oluyor yeterki rabbim iştesin inşallah bir an önce anne olursun tüm dualarım seninle
Canimsin amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin.

ne guzel bir haber bu :) insallah tez vakitte gebe kalirsin canim.bende adet olmayi bekliyorum 30gun oldu bugun

kizlar deligibi bebek istiyorum agustos gelsede baslasak.dun bide gebelik testi yaptim bhcg sifirlanmismi diye temamen negatif cikti

Ah aynısı bende de var. 1 ay önce kürtaj oldum. Bi durdu bir başladı derken adet mi oluyorum, hala kürtaj sonrası kanama mı anlamıyorum. Bir an önce normale dönsün istiyorum. Tekrar hamile kalmak istiyorum.

beren20 korunma sekline bagli canim gericekme ise gebelik ihtimali ola bilir
Günaydın canim eşim pre...tif kullandı. Bugün söküldü adetim. Bu adetle denemeye basliycaz galiba rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah hepimize.

Son düzenleme:
Ah aynısı bende de var. 1 ay önce kürtaj oldum. Bi durdu bir başladı derken adet mi oluyorum, hala kürtaj sonrası kanama mı anlamıyorum. Bir an önce normale dönsün istiyorum. Tekrar hamile kalmak istiyorum.
Günaydın canım ben adet oldum söküldü. İyice icim temizlensin ben de bu ay korunmayı düşünmüyorum.

Günaydın canım ben adet oldum söküldü. İyice icim temizlensin ben de bu ay korunmayı düşünmüyorum.

Beren çok sevindim canim ıns bir an öncede evladını kucağına alirsin ama birşey demek istiyorum ben beklemedim ama çok zor geçiyor kızlar asiri.kasik ve karin ağrım var yataktan kalkamıyorum protestan ı günde 2 kez fitil olarak atıyorum doktorunuzu dinleyin ben dinlemedim şimdi ağrı ve endişe içindeyim.

Amin canim benim amin...

Canim rabbim bu bebegine sağlık sıhhat versin sıkıca tutunsun sana inşallah.

Doktor bana iki ay korunma vermişti. Yogun kanamam olmuştu doktora gittim rahmin tertemiz adet görmüşsün galiba dedi. Ve o adetin üzerine benim bu ikinci oluyor. O yüzden korunmak istemiyorum ama sen de böyle deyince korktum.

Doktoruna uy canim ben uymadım bana 3 ay demişti ama şuan ciddi ciddi ağrı ve endiselerim çok yataktan kalkamıyorum inşallah tutunur bol bol dua edin pazartesi kontrolüm var keseyi görmek için inşallah bu bizimle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…