Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Rabbim bebeğini sana bağışlasın canim bir daha o acıyı yasamayalim inşallah.

Kontrolden sonra etiketle canim merak ederim.

içini ferah tut, 9 ay kanaması olup sağlıklı bebiş doğuran anneler var. inşallah sıkıntı olmadan alırsın kucağına. vücut hazır hissetmese bebiş olmazdı zaten.

Geçmiş olsun canım belki bir kaç ay sonra da hamile kalsan yine ağrın olabilirdi. Allah kucağına almayı nasip etsin kendini suçlama.

canım sevindim adet olmana, inşallah önümüzdeki aya güzel haberler verirsin en sağlıklısından
İnşallah canım amin dedigin gibi melegim gelir hemen. O kadar çok korkuyorum ki tekrar hamile kalamamaktan.

8
Inşallah canım bir an önce kavuşursun değerlerim iyi dusuktede çok iyi ilerliyordu ama 2 gün önce kalbini duyduk iki gün sonra anı kanama bunda inşallah aynı durumla karşılaşmayız

Allah isterse oluyor gerçekten, buna inanmak lazım, dediğin gibi durup dururken her şey kötüye gidiyor. Hayırlısıysa olsun demek lazım o yüzden.

Canım ne kdr strese girersen o kdr ters tepiyor buna eminim artik oluruna ne kdr bırakırsan da herşey oluyor yeterki rabbim iştesin inşallah bir an önce anne olursun tüm dualarım seninle

Yine katılıyorum çünkü boş gebeliğimde kendimi o kadar kötü şeyler duymaya hazırladım ki, içimde bebek oluşmadığına o kadar emindim ki sonu da kötü oldu. İyi düşünmem gerekiyordu demek ki dedim. Bu sefer umudumu kaybetmeyeceğim. Ama şöyle de bir şey var ilaç, iğne kullanmadığım ay hamile kaldım. Asla kalamam dediğim ay yani. Beklentiye girmemiştim.

ne guzel bir haber bu :) insallah tez vakitte gebe kalirsin canim.bende adet olmayi bekliyorum 30gun oldu bugun

Teşekkürler canım. Hep beraber bekleyelim bakalım adetleri. İnşallah gecikmeden gelirler.

Günaydın canım ben adet oldum söküldü. İyice icim temizlensin ben de bu ay korunmayı düşünmüyorum.

Çok sevindim adına. Bitince çalışmalar başlasın artık aksatmadan. Ben Ebru Destan'ın kitabını alıp uygulamayı düşünüyorum kürlerini.

Günaydın canım. Darısı bana Eskiden hic adet olmak istemezdim, yolunu gozluyorum simdi. Bir dahaki ay bebis haberini verirsin insallah .
Canim inşallah sen de hemen adet olursun. Aynen adet oldum rahatladim inan.

Amin canım inşallah çok zor hamile kaldim tedaviyle hatta bir ara hiç hamile kalamacagim sandım. Bu sefer bebisim çok bekletmeden gelir saglikla hayirla.

Sağol canım belki taşınma telaşı arasında geliverir belki bebişim. O kitabı ben de duydum inşallah işe yarar kürler...

selam kizlar nihayet 31gun sonra ilk adetimi oldum bende nasil sevindim gormeliydiniz bu ay korunsammi korunmasammi bilemedim doktorum iki adet gecirmem gerek diyor

Aynen ben de senin gibiyim canim sokakta gördüğüm bebeklere içim gidiyor.
insallah tez vakitte olur canim hepimize dua ediyorum bolbol benim kiz bebeklikden yeni cikdi ama bebek ozlemim basladi yine :) o uykusuz geceler tekrar gelse.insallah olur tekrar hepimizin.guzel bir 9ay gecirip bebeklerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olur

Sağol canım belki taşınma telaşı arasında geliverir belki bebişim. O kitabı ben de duydum inşallah işe yarar kürler...

Aa o zaman her ihtimale karşı kendine dikkat et. Hamilelik ihtimalini unutma. Ağır falan sakın taşıma. Kendini yorma.

selam kizlar nihayet 31gun sonra ilk adetimi oldum bende nasil sevindim gormeliydiniz bu ay korunsammi korunmasammi bilemedim doktorum iki adet gecirmem gerek diyor

Çok sevindim hayırlı olsun :) Bir ben kaldım herhalde :) Doktorlar bence hastanın durumuna göre davranıyor. Kürtaj sonrası muayenede 2 ay dediyse demek ki senin 2 aya ihtiyacın var toparlanmak için. O yüzden ben olsam doktorumu dinlerim. Onlar en iyisini bilir. Güvenmek lazım.

evet bencede..senin kurtaj tarihin ne zamandi canim

evet bencede..senin kurtaj tarihin ne zamandi canim

Ben 3 Haziran'da kürtaj oldum. Yani bugün 27. gün. Doktor 30-35 gün arası olursun dedi muayeneden sonra. Uzayadabilir, bakalım hayırlısı. Bu arada bana karından baktı ultrasonla. Vajinal ultrasona gerek yok dedi. Sizlere nasıl baktı?

beni kurtajdan sonra hic cagirmadi ki.kanaman uzarsa cogalirsa atesin cikarsa siddetli agrilarin olursa gel dedi.yoksa gerek yok vakuumla aldim minimum hasarla yapdim dedi.40gun icindede adet olursun dedi oylede oldu.bence karindan ultrason da yeterlu

kurtaji yapan baska doktor kendi doktorum baska.kendi doktorum dedi korunmam gerektigini.kurtaj yapan sadece henuz korun dedi sure soylemedi

Kurtajdan sonra 3 ay korundum.3 aydan 2 ay sonraydi galiba hamile kaldım

Bana da karından baktı.

Maşallah kızın var demek canım benim ilk bebegim olacak inşallah. Rabbim dualarını kabul etsin bebek kokusuna hasret kalmayalım inşallah.

Tamam canim yumurtlama günlerinden sonra dikkat ederim. Sen de adet ol rahatla inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…