Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Tamam canim yumurtlama günlerinden sonra dikkat ederim. Sen de adet ol rahatla inşallah canım.

Teşekkür ederim inşallah fazla bekletmez:) Bu arada bugün Ebru Destan'ın kitabını sipariş ettim. Adetle beraber başlanıyormuş herhalde kürlerden birine o yüzden geç gelmese bari.

Bir de ovulasyon ve gebelik testleri aldım. Yumurtlamayi da takip edicem. Hiç denemedim ama deneyimli arkadaşlara sorarım artık nasıl yapıldığını.

Hadi inşallah kitap bebeğine vesile olur canim.

Ben de ovulasyon testi kullandım daha önce elimden geldiğince yardımcı olurum canım. Ben de bu ay kullanayim diyorum bi de stres olmamak için gün aşırı mı olsa diyorum. Kararsızım işte...

Haklısın aslında strese de neden olabilir takip ederken. Neyse bir seferlik deneyeyim de. 24lusunu aldım acaba fazla mi olur? Az gelmesin de tabi. Sana danisirim o zaman gelsin de testler. Şimdiden sağol :)

Haklısın aslında strese de neden olabilir takip ederken. Neyse bir seferlik deneyeyim de. 24lusunu aldım acaba fazla mi olur? Az gelmesin de tabi. Sana danisirim o zaman gelsin de testler. Şimdiden sağol :)
2-3 ay kullanirsin canım

Hangi marka aldın canım ben hamile kaldığımda ovülasyon testi kullandığın ay hamile kaldım ama uzun sürmedi işte

gunaydin kizlar.sabah kendimi lavaboya zor attim.hic bukadar yogun adet oldugumu hatirlamiyorum.bugun 3gun kac gun surecek bakalim.temmuz ayi da hepimiz icin hayirli olsun ben 1adet donemi daha bekleyecegim sanirim.bu ay tatil planimiz var bide bazi doktor gorusmeleri dis problemim var bide 2.3kilo fazlam.sacimida boyatmam lazim gebelikden once yapayim onuda..cok is var.agustosu bekleyeyim ben

İlk regl çok sancılı geçer gelişide öyle olur 6 gün sürüyor benim 4 gün boyunca pedlere sığmamıştı o ay sokağa çıkmaya korkuyordum

İlk regl çok sancılı geçer gelişide öyle olur 6 gün sürüyor benim 4 gün boyunca pedlere sığmamıştı o ay sokağa çıkmaya korkuyordum
aynen oyleyim suan.isdeyim hemde .sabahdan beri 7ci pedi degistirdim.muslukdan akar gibi.bugun 3gunum.sabahda evdeyim zaten.bugunu atlatsam.normal mi bu kadar fazla kanama olmasi

Hangi marka aldın canım ben hamile kaldığımda ovülasyon testi kullandığın ay hamile kaldım ama uzun sürmedi işte

Laboquick aldım internetten. Kötü bir marka mi acaba araştırmadan aldım ama çok seçenek yoktu sitede. Ay inşallah bende de işe yarar. Sen de üzülme ümidini kaybetme. Hamile kalabiliyoruz en azından öyle düşünelim.

Bu arada benim de biraz belim ve karnım agrimaya başladı. Normal adetlerimde pek agrimaz. Kahverengi leke de gelmeye başladı. Herhalde adet oluyorum ay hadi inşallah

O planlar planlar :) hepsini yap ki gebeliğe kalmasın.

Benim ilk adetim 33 gün sonra geldi, 3 gün sürdü öle deli gibi de olmadım. Eskisiyle aynıydı nerdeyse. 3. Gün gel demişti doktorum ama maalesef bayrama denk gelince gidemedim, sonra da polikliniği yoktu kaldı bakalım. Artık güzel haber vermeye giderim olmazsa :)

Kızlar kürtaj sonrası ne zaman adet oldunuz benim 34. Gün hiç adet belirtisi yok kasıklarıma batma tarzında ağrılar giriyor sadece . Rahim içi yapışıklık olmus olabilir mi ya korkuyorum

Kızlar kürtaj sonrası ne zaman adet oldunuz benim 34. Gün hiç adet belirtisi yok kasıklarıma batma tarzında ağrılar giriyor sadece . Rahim içi yapışıklık olmus olabilir mi ya korkuyorum
40/45 gün süre veriliyor bu süre içinde olmazsa tabiki git ben 31 de olmuştum regllerim 30 günde olur zaten

wendy bugun azalmis biraz dunki kadar degil.2.3gune biter bence.bu ay korunmuycaksin degil mi? doktorun gerek yok korunmaya dedigine gore.guzel haberlerini verirsin artik burdan kizimin dogum gunu var agustos basi.onuda halledeyim planda yapacaklar cok.eylulbasi gebelik haberi vermek nasip olsun insallah.hayeller kuruyorum iste boyle

laboquick cok guzel marka.gebelik testin kullanmisdim.ama bu sitede laboquick guvenirliginden memnun kalan cok

benim adet olmadan 3.4gun onceden adet sancilarim baslamisdi 31ci gunumde adet oldum.29haziranda.14.15haziran gibi ovulasyon olmusdu.ovulasyon nezaman olupolmamasina bagli bence canim.15.25gun arasi oluyor yaziyor internetde.olursun bence korkma yapisiklik cok ender gorulen birsey

İnşallah dediğin gibi olur hiç adet belirtisi yok

merhaba canım, korunmucaz ama özel bi yumurtlama takibi falan da yapmıcam, bebiş için de yapmıcaz bişeyi, canımız ne zaman isterse :) akışına bırakıyoruz yani herşeyi.

inşallah sende hayırlı sağlıklı güzel haberler verirsin. hayal kurmazsak ölürüz zaten, bırak isteyelim rabbim de gönlümüze göre versin.

Kızlar bugün doktora gittim keseyi ve bebişim gördük çok şükür ama kesenin çevresinde kan var dedi doktorum yine yatak istirahati ve progesterona sabah akşam devam dedi haftaya yine çağırdı eğer kan oranı artarsa iğneye başlarız dedi sevineyimmi üzüleyim mi anlamadim 5+4 günlukmus bu arada bol bol dua edin çok korkuyorum yine kürtaj olmaktan..

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç ay sonunda oldu bu gebelik

Allah korusun sağlıkla gelsin inşallah. kanaman var mı peki senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…