- 17 Ocak 2016
- 375
- 304
- 103
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.721
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç ay sonunda oldu bu gebelik
Allah korusun sağlıkla gelsin inşallah. kanaman var mı peki senin?
D Damlatila91 hayırlı olsun. İnşallah bir sıkıntı olmaz içini ferah tutmalisin. Bak ben hep kötü düşündüm ve hatta acaba boş gebelik mi falan diyordum hiç sorun yokken ve kalp atışını duymaya gittiğimde boş gebelik oldugunu öğrenmiştimO yüzden bu sefer pozitif düşünmeye çalışıyorum. Dinlen, dua et ve olumlu düşün. Sonu güzel olur İnşallah. Allah yardimcin olsun ❤
Merhaba arkadaslar bende su an yasadiklarimi sizlerle paylasmak istiyorum! Yaklasik 1,5 sene sonra hamile kaldim ama 6 haftalikken normal düsük oldu. Doktorum kürtaja gerek yok rahimim gayet temiz dedi ve hemen hamile kalabilirsin dedi. 30 mayista düsügüm gerceklesmisti ve ben bir ay sonra yani 23 de test yaptim pozitif cikti, bugün doktora gittim ultrasson la bakti ama kese göremedi gec döllenme olabilir dedi fakat bugün agrili kanamam basladi! Hic böyle bir durumla karsilasan oldumu acaba? yardim ederseniz mutlu olurum.
Saol canim kanamam yok ama kese etrafında kan var dedi progestan kullanıyorum ve yataktan cikmiyorum
Tesekkür ederim canim. Bugün kan degerlerimi aldim azda olsa hala hamilelik hormonlarim varmis 36 gün gecmesine rahmen! ama hamile degilimYasmin merhabalar anlattığım kimyasal gebelik de olabilir boş gebelikte canim doktorunun teşhis koyması önemli inşallah bir an önce bebeğine kavusursun
Günaydın hatunlar... Nasılsınız?
Ben bu ay korunmayı düşünmüyorum hayirlisi artik.
Hayit suyu ve sogan suyu içiyorum sabah aksam inşallah ise yarar.
Amin inşallah canım pozitif düşünmeye çalışıyorum. Senin hamişlik nasıl gidiyor?Günaydın cnm hayırlısı inşallah ama bu dediğin suları hiç içmedim ben yüce rabbim ol derse olur inşallah sen pozitif düşün herşey olur ins.
Hadi inşallah bu ay rabbim meleklerimizi versin. Korunmayı bıraktın mı yoksa korunma süren mi doldu canım?Günaydın :)
Ben de Ebru Destan'ın bitki kürüne başladım. Bu 3.gün. Adetimin de 4.gunu. Allah'a şükür doktorumun muayenede tahmin ettiği gibi 30.günde oldum. Bir yandan ovulasyon testi ve Ebru Destan'ın kitabını aldım. Diğer kürü de sonraki ay düşünüyorum. Hepimize Temmuz ayı için bol şans diliyorum. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarma :)
Hadi inşallah bu ay rabbim meleklerimizi versin. Korunmayı bıraktın mı yoksa korunma süren mi doldu canım?
Çok güzel bir haber bu canım ben de 45 günde iki kere adet oldum. Ben de denemelere başlayalım diye düşündüm. Bugün 9. günüm genelde 14. gün yumurtluyorum ovu takibi yapsam mı acaba?Daha adetim devam ediyor canım. Doktor normalde 2ay korunun demişti kürtaj yaptığı gün. Ama 3hafta sonraki kontrole gittigimde ilk adetini olunca korunmayı bırakabilirsiniz dedi. Tam duymak istediğim şeyi söyledi. Biz de baslicaz artık ilk aydan hayırlısıyla. Siz ne durumdasınız?
Çok güzel bir haber bu canım ben de 45 günde iki kere adet oldum. Ben de denemelere başlayalım diye düşündüm. Bugün 9. günüm genelde 14. gün yumurtluyorum ovu takibi yapsam mı acaba?
Ha canım senin bebeginin kalbi mi durmuştu düşük mü olmuştu?
Anladım canım en iyisi ovu testi yapayim sen de yapacaksin demi birlikte degerlendiririz artik testleri. En iyisi korunmamak...2kere adet olduysan zaten senin de beklemene gerek yok artik bence. Bence kesinlikle takip et. Denemeye de başlayın
Hayır canım ne kalbi durdu ne de düşük oldu. Boş gebelik yani kese düzgün bir şekilde vardı ama içinde bebek yoktu hiç oluşmamıştı. Hiç kanama, ağrı, mide bulantısı falan da olmadı. Kalp atışını duymaya gitmiştik normal muayeneye ve bunu öğrendik ve aynı gün kürtaj oldum.
Anladım canım en iyisi ovu testi yapayim sen de yapacaksin demi birlikte degerlendiririz artik testleri. En iyisi korunmamak...
Ben de kalp atışını duymaya gittim ama duyamadik işte. Aynen ne kanama ne ağrı hicbisey olmadi.
Bundan sonra yüce rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin bize.
Yaptim canim 50 lik almıştım bitirdim sonra aşılama zamaninda kullanmadim. Yine aldim 50 tane amin inşallah hemen hamiş kaliriz.Amiiin... Sana da geçmiş olsun. Tamam beraber yapalım. Sen daha önce ovulasyon testi yaptın mi? Benim ilk deneyişim olacak o yüzden Laboquick in kullanım kilavuzuna göre hareket edicem. Çok güzel ve ayrıntılı anlatmış. İnşallah ilk aydan işe yarar da bir daha kullanmaya gerek kalmaz :)
Tamam senden tüyo alırım o zaman. Senin bu testlerle olmadi ama değil mi? Aşılamada sonuç aldın herhalde? Bu arada bendeki 12 kutuymus yani toplam 24 test var galiba. Adetin 10.günü başlayayım diyorum sence nasıl? Çok soru sordum ama :)Yaptim canim 50 lik almıştım bitirdim sonra aşılama zamaninda kullanmadim. Yine aldim 50 tane amin inşallah hemen hamiş kaliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?