Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Evet canım testlerle olmadı ama bu dünyada her şey vesile zaten rabbim ol desin ki olsun.

Adet döngün kaç gün? Mesela benim 27- 28 gün arası 12. gün başlıyorum genelde 14. gün pozitifi görüyorum.

Merhaba kızlar ikinci adetinizi ne zaman oldunuz kürtaj öncesi döneminize göre mi bide benim kürtaj öncesi adet olucam zamanda göğüslerim hassaslaşırdı şimdi yok

Evet canım testlerle olmadı ama bu dünyada her şey vesile zaten rabbim ol desin ki olsun.

Adet döngün kaç gün? Mesela benim 27- 28 gün arası 12. gün başlıyorum genelde 14. gün pozitifi görüyorum.
Canım hayırlı olsun :) darısı başımıza inşallah :)

Benim çok düzenli değil. Yani 27-28-29-30 lara da cikabiliyor. Yine de 26'dan az veya 35ten fazla olmadi pek. O yüzden son 3 ayın ortalamasını aldim, prospektüste öyle yazıyor. O da 27 etti. Ben de 10.gün başlamayı düşünüyorum ovulasyon testine. Sabah 11gibi akşam 7gibi yapicam.

Hadi inşallah :) son adetin ne? Ben daha yumurtlamadım sanırım.
27 haziran son adet tarihim bugün 13. günüm 4 gibi ovulasyon testi yapicam sabah yumurta akı kıvamında akıntım oldu. İnşallah bu yüzümüz gülsün.

İstersen ovulasyon testiyle takip et canım.

27 haziran son adet tarihim bugün 13. günüm 4 gibi ovulasyon testi yapicam sabah yumurta akı kıvamında akıntım oldu. İnşallah bu yüzümüz gülsün.

İstersen ovulasyon testiyle takip et canım.

Yok etmicem, akışına bırakıyorum bu ay, zaten yumurtladığımı ağrımdan hissediyorum ben, acelem yok ne zaman isterse gelsin kızım.

Arkadaşlar ilk bitki kürüme adetin 2.günü başladım. 7gün ictim. Adetim bittiği için devam edemedim. Yeterli mi bilmiyorum. Yarın adetin 10.günü ovulasyon testine baslicam. Hayırlısı...

Hayıt tohumunu da dün araştırdım. O da hormonları düzeltip gereken seviyeye getiriyormuş. Sonuç alan çok olmuş. Diğer ay da rakı kuruyle beraber onu denemeyi düşünüyorum.

Uğraşmadan üstüne düşmeden olmayacak bu iş. Geçen sene yumurtlama günlerine bile dikkat etmeden denedik hiç olmadi. Bir de böyle emek vererek denemek mantıklı geliyor bana.

İnşallah yaptığın kürler bebegine vesile olsun. Ben de bugün ovu testinde çift çizgiyi gördüm. İnşallah bu ay sağlıkla gelir minigim.

İnşallah yaptığın kürler bebegine vesile olsun. Ben de bugün ovu testinde çift çizgiyi gördüm. İnşallah bu ay sağlıkla gelir minigim.Eki Görüntüle 2018703

Amin canım sana da hayırlı olsun İnşallah tam tutturursunuz bu sefer :) Bu tam koyulasmis anlamına mi geliyor yoksa test yapmaya devam edecek misin yine de? Peki günleri nasıl degerlendiriyorsun böyle bir durumda?

Amin canım sana da hayırlı olsun İnşallah tam tutturursunuz bu sefer :) Bu tam koyulasmis anlamına mi geliyor yoksa test yapmaya devam edecek misin yine de? Peki günleri nasıl degerlendiriyorsun böyle bir durumda?
Amin canım inşallah. ..
Ovulasyon testinde t ve c çizgileri eşit koyulukta yada t cizgisi c den koyu olmalı. Benim de t koyu bu yumurtanın gelişmiş catlamaya hazır olduğunu gösteriyor. T çizgisi tekrar siliklestiginde ise yumurtan çatlamış oluyor. Akşam bi test daha yaparım büyük ihtimal aynı koyulukta olur. Yarın da yaparım siliklesmis mi diye.
Değerlendirme kısmına gelince 7-9-11 ilişki oldu. 14 yani bugün de olur. Ardından yarın mı olsa çarşamba mı karar veremedim.

Teşekkürler açıklama için :) Bence çarşamba olsun çünkü her gün olunca sperm kalitesi düşüyor. Zaten spermler belli bir süre canlı kalabildigine göre... Ben mesela 2 gün üst üste ilişki olduğunda hamile kalmıştım ama boş gebelik oldu sonu. Belki sebeplerden biri de buydu. Allah bir daha sağlıksız gebelik yaşatmasın hiçbirimize.

Amin canım inşallah ben de öyle düşünüyorum bazi yerlerde de 3 gün üst üste diyor ama ben bir gün ara veririm galiba

Günaydın :)

Biraz sessizlesti burası. Neler yapıyorsunuz? Çalışmalara başladık herhalde :) Ben adetle beraber 7gün Ebru Destanin bitki kürünü içtim. Dün kitabı da geldi sonunda. Dünden beri ovulasyon testine başladık. Daha çok silik. Bir de dün süt maydanoz rakı kürünü yaptim. Çok terletti. Hemen banyoya attim kendimi. İnşallah faydasını görürüz. Diğer aya da hayıt tohumu çayı içmeyi düşünüyorum. Bakalım işe yarayacak mi bunlar? Bu arada iliskiye de bugün yarın başlayacağız.

Günaydın canım... Ben de soğan suyu içiyorum yumurtlama dönemindeydim ovulasyon testi yaptım 14. gün pozitifi gördüm. Tabi çalışma da oldu inşallah tutar bebeğim gelir bu ay hayırlısıyla.

Ben bekleme dönemine giriyorum artik sıra sende canım

Ay sıra güzel haberi beklemede o zaman :) Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Ovulasyon testlerinin fotoğraflarını çektiysen örnek olsun diye atabilir misin? İlk kez yaptığım için Kaçırmak istemiyorum o önemli günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…