- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.761
Amin canım yaa inşallah 14 gün sonra idrar testinin pozitifiyle mutluluktan havalara uçarım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Amin.Ay sıra güzel haberi beklemede o zaman :) Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Ovulasyon testlerinin fotoğraflarını çektiysen örnek olsun diye atabilir misin? İlk kez yaptığım için Kaçırmak istemiyorum o önemli günü.
Maşallah 14.gün yumurtlama olmuş herhalde değil mi? Ve sonraki gün de çatlamış yumurta. Ne güzel çok belirgin olmuş olay :) Günde bir kez yapmışsın. Ben daha ilk deneymişim diye sabah 11.30 gibi ve akşam 19.30 gibi yapıyorum. Bu ikinci günüm olacak. Ben de sana atarım yorum için. İnşallah bir sonraki testin pozitif gebelik testi olur. Benim içime doğdu senin gebelik çok yakın. Allahım sen arkadaşıma ve bana nasip et annelik duygusunu...Amin canım yaa inşallah 14 gün sonra idrar testinin pozitifiyle mutluluktan havalara uçarım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Amin.Eki Görüntüle 2019644
Evet canim 14. gün yumurtam çatlama olgunluğuna geldi. 15. gün çatladı. Daha önce yaptığım için az cok kestirebiliyorum. Bu ay 14 ve 15. günleri degerlendirdim hiç üst üste yapmamistim böyle inşallah tutar da minigime kavusurum.Maşallah 14.gün yumurtlama olmuş herhalde değil mi? Ve sonraki gün de çatlamış yumurta. Ne güzel çok belirgin olmuş olay :) Günde bir kez yapmışsın. Ben daha ilk deneymişim diye sabah 11.30 gibi ve akşam 19.30 gibi yapıyorum. Bu ikinci günüm olacak. Ben de sana atarım yorum için. İnşallah bir sonraki testin pozitif gebelik testi olur. Benim içime doğdu senin gebelik çok yakın. Allahım sen arkadaşıma ve bana nasip et annelik duygusunu...
Evet canim 14. gün yumurtam çatlama olgunluğuna geldi. 15. gün çatladı. Daha önce yaptığım için az cok kestirebiliyorum. Bu ay 14 ve 15. günleri degerlendirdim hiç üst üste yapmamistim böyle inşallah tutar da minigime kavusurum.
Ayyy canimsin o kadar güzel dua etmişsin ki yüreğine sağlık inşallah bu ay ikimizin de yüzü güler. Birlikte nisan anneleri topigine gideriz. İnşallah Allahim söyletmiştir amin amin amin.
Bu saatlerde yapmaya devam et canim tabiki yardımcı olurum. Kaç günde adet oluyorsun bir de bugün kaçıncı günün?
27 günü baz alırsak senin de 14. gün testin pozitif olabilir. Heyecanlı ovulasyon surecimiz mutlulukla sonuclansin inşallah.Amin canım. Benim değişiyor biraz. 26-30 arası oldu ama aralıktan (tedavilerden) beri. Eskiden 30u da geçerdi. Kürtajdan sonra 30.gün oldum ama son 3 ayın adet ortalamasını aldım 27 çıktı. Ona göre dün 10.gün başladım. Bugün adetin 11.günü. Günde iki kez yapicam ne olur ne olmaz diye.
Merhaba kızlar bende 6 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. doktorum 2 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi ama ben beklemek istemiyorum ilk adet kanamamdan sonra kontrole gidip başlamak istiyorum sizin adet kanamalarınız kaç gun sonra oldu?
bena kontrole gelmene gerek yok ben kürtajdan sonra baktım herşey yolunda parca kalmamış 2 ay sonra görüşelim planlı bi gebelik olur dedi elbette doktor korun derse korunurum sağlık herşeyden önemli. ben ilk adetten sonra randevu alıp gideceğim. inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın sende.Merhaba. Bana da doktorum kürtaj yaptığı gün "2 adet dönemi boyunca korunun" demişti. 21 gün sonra da kontrole çağırmıştı. Gittiğimizde "rahimin ve yumurtalıkların durumu iyi o nedenle ilk adetten sonra denemeye başlayabilirsiniz" dedi. O yüzden bakalım ilk kontrol zamanın gelsin, doktorun belki son durumuna göre değişiklik yapabilir. Ben eğer değişiklik yapmasaydı dediği gibi 2 ay korunmayı düşünüyordum. Doktora güvenmek lazım bizim için en iyisini düşünmeye çalışıyorlar bence.
Bana doktor kürtajdan 3 hafta sonraki kontrolde "kürtajdan 30-35 gün sonra adet olursun" demişti. 30. gün oldum.
çok geçmiş olsun arkadaşım benim bir ay sürdü kürtaj ile ilk adet arası 49 gündüMerhaba kızlar bende 6 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. doktorum 2 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi ama ben beklemek istemiyorum ilk adet kanamamdan sonra kontrole gidip başlamak istiyorum sizin adet kanamalarınız kaç gun sonra oldu?
Amin çok sağol. En iyisini yaparsın ilk adetten sonra gitmekle. Sonuçta normal bir şey gitmek çağırmasa da, kürtaj olmuşuz ve son durumumuzu bilip içimizi rahatlatmak istiyoruz. Bakarsın "artık korunmana gerek yok" der ve hemen başlarsınız :) Ama demese de için rahat olsun, beklemek daha sağlıklı bir gebeliğe vesile olsun inşallah :)bena kontrole gelmene gerek yok ben kürtajdan sonra baktım herşey yolunda parca kalmamış 2 ay sonra görüşelim planlı bi gebelik olur dedi elbette doktor korun derse korunurum sağlık herşeyden önemli. ben ilk adetten sonra randevu alıp gideceğim. inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın sende.
bende öyle bir sıkıntı olmadı arkadaşım.Arkadaşlar ben de boş gebelikten dolayı 3 Haziran'da kürtaj oldum. İlk adetimi 30 gün sonra oldum. İki gündür eşimle beraber olmaya başladık ama birleşme esnasında ve sonrasında canım yanıyor. Önceden de acı olurdu ama bu kadar değil. Sanki içimde yara var oralara değince acıyor. Biraz yanma da oluyor. Sizde böyle şeyler oldu mu?
Bu arada ovulasyon testlerim hala aynı derecede silik çıkıyor. Galiba Laboquick çok kaliteli değil. Bir şey anlamadım bu işten.
bende öyle bir sıkıntı olmadı arkadaşım.
canım bende aynı marka kullanıyorum. batın kaçıncı günündesin arada testin bozuk olduğu çıkıyor
haklısın bu konuda ucuz olması kalitesini etkiliyor canımSon adetin 13.gunundeyim. Bu sabah da test yaptim sanki çok çok az koyulasmis gibiydi. Bakalım devam edeceğim yapmaya. Görüntü kaliteli değil bu markada. Yani çizginin üstü açık renk, altı koyu renk olabiliyor veya tam tersi. Net bir görüntü yok. Ucuz bir test sonuçta, çok kalite beklememek lazım.
Evet yalnız değilim bir çok kadın yaşamış bunu. Zor bir süreçmiş inşallah atlatacagim bunu. En kısa zamanda ben de bebek istiyorum. Allah büyüktür vardır bunda da bir hikmet diyorum. Desteğin için teşekkür ederim canım. Rabbim güzel duygular yaşamayı nasip etsin.Son adetin 13.gunundeyim. Bu sabah da test yaptim sanki çok çok az koyulasmis gibiydi. Bakalım devam edeceğim yapmaya. Görüntü kaliteli değil bu markada. Yani çizginin üstü açık renk, altı koyu renk olabiliyor veya tam tersi. Net bir görüntü yok. Ucuz bir test sonuçta, çok kalite beklememek lazım.
Uvercinka13 üzülme yalnız değilsin. Çok sık yaşanıyor düşükler ve kürtajlar. Bak hepimiz yaşadık ama o kötü dönemi atlattık. Endişelerimiz olsa da umudumuz hala var. Ben de haziran başı kurtaj oldum ve ilk adetimi de oldum. Hemen tekrar hamile kalmak istiyorum. Bir kere olduysa yine olur diyorum. Allah sabır versin. Ümidini sakin kaybetme. Dua edelim.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bebeğini kaybeden tüm annelere rabbim şifa ve sabır versin. Hamile olan annelere de rabbim sağlık versin. Bebeklerini kucaklarina almayı nasip etsin. Ben sadece yaşadıklarımı paylaşmak için yazıyorum. benimle aynı şeyleri yaşayan ve beni anlayabilecek insanların olduğunu bilmek beni rahatlatıyor. Ben 9 Haziran'da hamile olduğumu öğrendim. Bir senedir istenen ve beklenen bir bebekti. Çok şükür rabbim sonunda bana da o duyguyu yaşattı. Ama mutluluğun çok sürmedi çünkü leke ve kanama yaşamaya başladım. İğne ve ilaçlarla durdurduk. Sonra ben kendi doktorumdan farklı bir doktora görünmek istedim ama 6 haftalıkken kalp atışı yok ve olmayacak dedi. Dunya başıma yıkıldı.Sonra kendi doktoruma gittim. 7 haftalık olmuştuk ama kalp atışı hala yoktu. Bu arada muayene sırasında başka bir kese daha var dedi ve hatta kalp atışı var dedi ikiz gebelik olmuş dedi. Kalp atışını dinledik o an o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Rabbim bizim uzulmemizi istemedi bana bir mucize verdi dedim. 8 hafta muayenede sonradan oluşan bebek iyiydi ama diğer bebekte hala atış yoktu. 9 hafta yani dün tekrar muayene oldum. İlk bebeğin kalp atışı yine yok bu sefer yeni bebeğin de kalbi durmuş dedi. Yani iki bebek de artık yaşamıyormus. Pazartesi kürtaj olacağımı söyledi. Kısacık zamanda o kadar çok duygu yaşadım ki şu an ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Tek tesellim rabbim nasip etmedi diyorum. Ama duygularım karma karışık. Kürtajdan sonra hemen yine hamile kalmak istiyorum. Mutluluğum yarım kaldı tamamlamak istiyorum. Rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Uzun yazdım kusuruma bakmayın.
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bebislerimize kavuşuruz. Allah sabır versin.canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin tekrarını
bende 15 martta kürtaj oldum canım çok zor bir süreç bir bayan için...
Geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık allahım bir daha yasatmasin. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bebeğini kaybeden tüm annelere rabbim şifa ve sabır versin. Hamile olan annelere de rabbim sağlık versin. Bebeklerini kucaklarina almayı nasip etsin. Ben sadece yaşadıklarımı paylaşmak için yazıyorum. benimle aynı şeyleri yaşayan ve beni anlayabilecek insanların olduğunu bilmek beni rahatlatıyor. Ben 9 Haziran'da hamile olduğumu öğrendim. Bir senedir istenen ve beklenen bir bebekti. Çok şükür rabbim sonunda bana da o duyguyu yaşattı. Ama mutluluğun çok sürmedi çünkü leke ve kanama yaşamaya başladım. İğne ve ilaçlarla durdurduk. Sonra ben kendi doktorumdan farklı bir doktora görünmek istedim ama 6 haftalıkken kalp atışı yok ve olmayacak dedi. Dunya başıma yıkıldı.Sonra kendi doktoruma gittim. 7 haftalık olmuştuk ama kalp atışı hala yoktu. Bu arada muayene sırasında başka bir kese daha var dedi ve hatta kalp atışı var dedi ikiz gebelik olmuş dedi. Kalp atışını dinledik o an o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Rabbim bizim uzulmemizi istemedi bana bir mucize verdi dedim. 8 hafta muayenede sonradan oluşan bebek iyiydi ama diğer bebekte hala atış yoktu. 9 hafta yani dün tekrar muayene oldum. İlk bebeğin kalp atışı yine yok bu sefer yeni bebeğin de kalbi durmuş dedi. Yani iki bebek de artık yaşamıyormus. Pazartesi kürtaj olacağımı söyledi. Kısacık zamanda o kadar çok duygu yaşadım ki şu an ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Tek tesellim rabbim nasip etmedi diyorum. Ama duygularım karma karışık. Kürtajdan sonra hemen yine hamile kalmak istiyorum. Mutluluğum yarım kaldı tamamlamak istiyorum. Rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Uzun yazdım kusuruma bakmayın.
Geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık allahım bir daha yasatmasin. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin.[/QUOT
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun. Dediğin gibi Allah bir daha yaşatmasın. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?