- 23 Ağustos 2012
- 14.803
- 39.141
- 798
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.781
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bebeğini kaybeden tüm annelere rabbim şifa ve sabır versin. Hamile olan annelere de rabbim sağlık versin. Bebeklerini kucaklarina almayı nasip etsin. Ben sadece yaşadıklarımı paylaşmak için yazıyorum. benimle aynı şeyleri yaşayan ve beni anlayabilecek insanların olduğunu bilmek beni rahatlatıyor. Ben 9 Haziran'da hamile olduğumu öğrendim. Bir senedir istenen ve beklenen bir bebekti. Çok şükür rabbim sonunda bana da o duyguyu yaşattı. Ama mutluluğun çok sürmedi çünkü leke ve kanama yaşamaya başladım. İğne ve ilaçlarla durdurduk. Sonra ben kendi doktorumdan farklı bir doktora görünmek istedim ama 6 haftalıkken kalp atışı yok ve olmayacak dedi. Dunya başıma yıkıldı.Sonra kendi doktoruma gittim. 7 haftalık olmuştuk ama kalp atışı hala yoktu. Bu arada muayene sırasında başka bir kese daha var dedi ve hatta kalp atışı var dedi ikiz gebelik olmuş dedi. Kalp atışını dinledik o an o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Rabbim bizim uzulmemizi istemedi bana bir mucize verdi dedim. 8 hafta muayenede sonradan oluşan bebek iyiydi ama diğer bebekte hala atış yoktu. 9 hafta yani dün tekrar muayene oldum. İlk bebeğin kalp atışı yine yok bu sefer yeni bebeğin de kalbi durmuş dedi. Yani iki bebek de artık yaşamıyormus. Pazartesi kürtaj olacağımı söyledi. Kısacık zamanda o kadar çok duygu yaşadım ki şu an ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Tek tesellim rabbim nasip etmedi diyorum. Ama duygularım karma karışık. Kürtajdan sonra hemen yine hamile kalmak istiyorum. Mutluluğum yarım kaldı tamamlamak istiyorum. Rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Uzun yazdım kusuruma bakmayın.
Amin inşallah canım. Dileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin.Canım Allah bi daha yaşatmasın, en sağlıklısından kucağını doldursun inşallah.
Aynı olması lazım canim akşam testi tekrarla koyulaşıyor bak bu akşam ya da yarın koyu çizgiyi görürsün.Arkadaşlar son günlerdeki ovulasyon testlerime bakar misiniz? Bugün koyulasti ama diğer çizgiyle hala aynı değil. Aynı olmayadabilir mi yani bu koyulukta kalma ihtimali de var mi? Bugün yumurtlama günüm diyebilir miyim? Akşam da test yapacağım.
Aynı olması lazım canim akşam testi tekrarla koyulaşıyor bak bu akşam ya da yarın koyu çizgiyi görürsün.
Az kalmış canım bu akşam veya yarin sabaha görürsün koyu cizgiyi
Bugün yumurtan çatlama olgunluguna erişmiş bu akşamı degerlendir ve testi siliklesinceye kadar yapmaya devam et canimArkadaşlar bu sabahki ovulasyon testim de bu. Sanki daha da koyulasti ama aynı mi diğer çizgiyle bilmiyorum. Buraya yukleyince görüntü kalitesi de biraz düşüyor.
Canım olmuş bu gün dahil çalışmalar baslasinArkadaşlar bu sabahki ovulasyon testim de bu. Sanki daha da koyulasti ama aynı mi diğer çizgiyle bilmiyorum. Buraya yukleyince görüntü kalitesi de biraz düşüyor.
gunaydin kizlar nasilsiniz ne zamandir ugrayamadim.yeni haberler var mi? Lorde ovulasyonu yakalamissin hayirli olsunsonucunu en.iyi sekilde alirsin insallah.ben.bu ayi bos gecirdim.onumuzdeki aya bakicaz artik
Evet canım ilk adetten sonra eski düzenine dönüyoArkadaşlar merhaba , hepinize geçmiş olsun .. hamislerede bebislerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin etsin Rabbim. Bende 27 gün önce 5 aylık meleğimin kalp atışlarının durması sebebi ile kaybettim.normal yolla alacağız dedi doktor önce doğum sonra kürtaj oldu.4 gün önce fln kamamam kesildi.Dr 3 ay korun dedi.vücudun kendine gelsin.inş. eylül ekim gibi tekrar denemek istiyorum.bir yandanda korkuyorum aynı şeyleri yasamaktanne zaman adet olurum ki acaba..normalde adetleri çok duzenliyDi yine öyle düzenli olurmuyumki
canım çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba , hepinize geçmiş olsun .. hamislerede bebislerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin etsin Rabbim. Bende 27 gün önce 5 aylık meleğimin kalp atışlarının durması sebebi ile kaybettim.normal yolla alacağız dedi doktor önce doğum sonra kürtaj oldu.4 gün önce fln kamamam kesildi.Dr 3 ay korun dedi.vücudun kendine gelsin.inş. eylül ekim gibi tekrar denemek istiyorum.bir yandanda korkuyorum aynı şeyleri yasamaktanne zaman adet olurum ki acaba..normalde adetleri çok duzenliyDi yine öyle düzenli olurmuyumki
Benimde göğsüm vs hiç şiş değil be agrımıyor hala adet olmadım 54. Gün bugün doktor bekle dedi bekliyorum ama hiçbir belirti yok dediğin gibi canımKürtajdan sonra adet ve yumurtlama belirtilerim kayboldu 4.adetimi oldum ama hala aynı ne adete yakın göğüslerim ağrıyor nede yumurtlamaya yakın akıntım oluyo oyüzden yumurtlama zamanımıda anlamıyorum benim gibi olan var mı
Aynen ben de 2 kez adet oldum 3. Bekliyorum adet yumurtlama belirtilerim kayboldu.ben de anlam veremiyorumKürtajdan sonra adet ve yumurtlama belirtilerim kayboldu 4.adetimi oldum ama hala aynı ne adete yakın göğüslerim ağrıyor nede yumurtlamaya yakın akıntım oluyo oyüzden yumurtlama zamanımıda anlamıyorum benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?