Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Canım Allah bi daha yaşatmasın, en sağlıklısından kucağını doldursun inşallah.

Arkadaşlar son günlerdeki ovulasyon testlerime bakar misiniz? Bugün koyulasti ama diğer çizgiyle hala aynı değil. Aynı olmayadabilir mi yani bu koyulukta kalma ihtimali de var mi? Bugün yumurtlama günüm diyebilir miyim? Akşam da test yapacağım.

Eklentiler

• 20170712_121050-1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 20170712_195111-1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 20170713_120456-1.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 20170713_195059-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 20170714_115631-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 20170715_115843-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 67
Aynı olması lazım canim akşam testi tekrarla koyulaşıyor bak bu akşam ya da yarın koyu çizgiyi görürsün.

Az kalmış canım bu akşam veya yarin sabaha görürsün koyu cizgiyi

Arkadaşlar bu sabahki ovulasyon testim de bu. Sanki daha da koyulasti ama aynı mi diğer çizgiyle bilmiyorum. Buraya yukleyince görüntü kalitesi de biraz düşüyor.

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-16-12-06-36-1-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 79
Arkadaşlar bu sabahki ovulasyon testim de bu. Sanki daha da koyulasti ama aynı mi diğer çizgiyle bilmiyorum. Buraya yukleyince görüntü kalitesi de biraz düşüyor.
Bugün yumurtan çatlama olgunluguna erişmiş bu akşamı degerlendir ve testi siliklesinceye kadar yapmaya devam et canim

gunaydin kizlar nasilsiniz ne zamandir ugrayamadim.yeni haberler var mi? Lorde ovulasyonu yakalamissin hayirli olsun sonucunu en.iyi sekilde alirsin insallah.ben.bu ayi bos gecirdim.onumuzdeki aya bakicaz artik

Merhaba bende laboquick ovülasyon testi aldım yumurtlama günüm yarın falan olması lazım tahmini dün biraz koyulaşmıştı bu sabah hiç çizgi çıkmadı akşam üzeri yaptım çok silik çıktı bozuk olma ihtimali var mı

gunaydin kizlar nasilsiniz ne zamandir ugrayamadim.yeni haberler var mi? Lorde ovulasyonu yakalamissin hayirli olsun sonucunu en.iyi sekilde alirsin insallah.ben.bu ayi bos gecirdim.onumuzdeki aya bakicaz artik

Teşekkürler canım inşallah işe yarar :) Daha adetim ay sonu gelir gibi görünüyor ovulasyona göre. Sen adet oldun mu ki önümüzdeki aya diyorsun?

Arkadaşlar merhaba , hepinize geçmiş olsun .. hamislerede bebislerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin etsin Rabbim. Bende 27 gün önce 5 aylık meleğimin kalp atışlarının durması sebebi ile kaybettim.normal yolla alacağız dedi doktor önce doğum sonra kürtaj oldu.4 gün önce fln kamamam kesildi.Dr 3 ay korun dedi.vücudun kendine gelsin.inş. eylül ekim gibi tekrar denemek istiyorum.bir yandanda korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan ne zaman adet olurum ki acaba..normalde adetleri çok duzenliyDi yine öyle düzenli olurmuyumki

Evet canım ilk adetten sonra eski düzenine dönüyo

canım çok geçmiş olsun inşallah rabbim bir daha göstermez canım.
canım hcg kanda ne kadar çabuk düşerse o kadar çabuk adet oluyorsun. 2 aya kadar normal diyor drlar ben 49. gün adet oldum.

Bir hayli uzun sürüyormuş 2 ay kadar normalse ... zaten vucudda kendini ancak topluyor sanırım. Ben beklemeye devam edeyim.inş bu arada sizlerin hamsi haberini alırım

Kürtajdan sonra adet ve yumurtlama belirtilerim kayboldu 4.adetimi oldum ama hala aynı ne adete yakın göğüslerim ağrıyor nede yumurtlamaya yakın akıntım oluyo oyüzden yumurtlama zamanımıda anlamıyorum benim gibi olan var mı

Benimde göğsüm vs hiç şiş değil be agrımıyor hala adet olmadım 54. Gün bugün doktor bekle dedi bekliyorum ama hiçbir belirti yok dediğin gibi canım

Aynen ben de 2 kez adet oldum 3. Bekliyorum adet yumurtlama belirtilerim kayboldu.ben de anlam veremiyorum

İyi aksamlar arkadaslar bende gecen hafta 22haftalik melegimi kaybettim normal dogum ardindan hemen kurtaj oldum. Yeni bir bebek olursa anca toparlarim gibi geliyor. Doktor birsey demedi korun veya dene gibisinden baska bir doktora gorunsemmiki yoksa olurunami biraksam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…