Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Benimde göğsüm vs hiç şiş değil be agrımıyor hala adet olmadım 54. Gün bugün doktor bekle dedi bekliyorum ama hiçbir belirti yok dediğin gibi canım
Bende kürtajdan 32.gün adet olmuştum kasık ağrısı olmuştu ama bnde diğer belirtiler olmasada bnm Dr 45 gün bekle demişti gecikirse söktürücü verecem demişti sana niye vermiyorsa 54gün olmuş

Teşekkürler canım inşallah işe yarar :) Daha adetim ay sonu gelir gibi görünüyor ovulasyona göre. Sen adet oldun mu ki önümüzdeki aya diyorsun?
2ci adetimi bekliyorum canim.ilk adetim 31gunde gelmisdi.bu ay korundum ben.o yuzden oyle dedim.gebelik şansim neredeyse yok gibi.ara ara agrim oluyor yuzumdede tek tuk sivilce cikti kucuk.ondan anliuorum yaklastigini.bugun 24gunum

Yeniden bebek düşünüyoruz fakat yumurtlamayla ilgili bir belirti olmayınca umudumu kaybediyorum bu şekilde hamile kalamam gibi geliyor
Bende aynı durumdayım 2 aydır korunmuyoruz ama yumurtlamayı anlayamadığım için iyi değerlendiremiyoruz bir dahaki ay yumurta takibine gidecem

Mrb herkese.26 mayısta 8haftalik bebegimi kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım.3 hafta iliski yasagina uyduktan sonra 1 hafta korunmadik.hamilelik belirtilwrim olmasina ragmen kürtajdan 1 ay sonra 26 haziranda regl oldum.notmalbi sekilde sürdü.bize doktorum korunmaniza gerek yok demisti.korunmadik.dün certaij marka test yaptik pozitif cikti.test hakkinda olumsuz yorumlar okuyunca clearblue dijital test alip yaptim o da pozitif cikti.

hamile miyim bilmiyorum ilk gebeligimdeki his ve fiziksel belirtilerin hic biri yok.hatta tersi seyler bile var.eger hamileysem umarim bu sefer olumsuz seyler yasamam.size de tavsiyem kendinizi hazir hissediyosaniz eger korunmayin.Allah ne zaman nasip ederse.

Ilk kürtaj oldugumda internette umutla kürtajdan sonra hamile kalan var mi diye araştiriyordum.uzun uzun ve hemen yazmamin nedeni de bu oldu galiba.benim gibi olan varsa umut olur inşallah.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. darısı isteyenlere, bana :)

Hayırlı olsun inş bir daha aynı şeyleri yaşamazsın. Bende 16 mayısta kürtaj oldum. Denemelere başladık fakat dediğin gibi hiçbir belirti yok. Ne akıntı ne göğüste şişlik. Böyle olunca da korku sarıyor insanı. Moral verdin tşkler yazdığın için.

İnan benimde öyle.neden böyle oluyoruz acaba.digerinde test yapmaya gerek kalmadan anlamistim.simdi 3 test yaptim hala emin diilim.kasık ağrısı şişlik hic biri yok.ilk gebelik olmadigi icindir belki.kendinize iyi bakın.umutsuzluga kapilmadan devam :) inşallah 2018 bizim yılımız olcak hanımlar :)

Öncelikle hayırlı olsun :) Bizimle paylaşıp umut olduğun için de teşekkürler. Benim de tam tersi kürtajla sonlanan gebeligimde neredeyse hiçbir belirti olmamıştı. Yine de nedense hissetmiştim ve 33.günde test yapıp pozitif sonucu almıştım.

gunaydin hanimlar :) bugun kurtajdan sonraki ikinci adetimi oldum.28gunde geldi.ve bu ay itibarile korunmayi birakdim.adetim bitsin calismalara baslariz artik

Oh ne güzel zamanı gelmiş tekrar denemenin. Ben de kurleri yaptim. Ovulasyon takibi de yaptim şimdi bekliyorum. Adetime 4- 5 gün kaldı. Ağustosta da hayıt tohumu kullanmayı düşünüyorum. Hayırlısı artık...

gunaydin hanimlar :) bugun kurtajdan sonraki ikinci adetimi oldum.28gunde geldi.ve bu ay itibarile korunmayi birakdim.adetim bitsin calismalara baslariz artik

canım aynı anda aynı şeyleri yaşadık, inşallah bu ay burdan beraber güzel haber verir nisan anneleri topiğine gideriz :)

hadi hayirli haberi verirsin insallah canim.tatli telas bunlar :)

canım aynı anda aynı şeyleri yaşadık, inşallah bu ay burdan beraber güzel haber verir nisan anneleri topiğine gideriz :)
insallah canim) ocak anneleri topigine hamileligi oyrenmeden onceden yaziyordum.bu sefer gebelik olsussun insallah sonra katilicam ..hepimiz katiliriz ben.bugun folik asite tekrar basladim.bide ovu takipi yapicam
benim dongum 28.31gun arasi kacinci gunden baslayayim test yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…