- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.821
tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah :)İnan benimde öyle.neden böyle oluyoruz acaba.digerinde test yapmaya gerek kalmadan anlamistim.simdi 3 test yaptim hala emin diilim.kasık ağrısı şişlik hic biri yok.ilk gebelik olmadigi icindir belki.kendinize iyi bakın.umutsuzluga kapilmadan devam :) inşallah 2018 bizim yılımız olcak hanımlar :)
Benim de kurtaj sonrasi 2. Adetim bitti. Calismalar baslasinTakipleşelim guzel haberler için : )
insallah canim) ocak anneleri topigine hamileligi oyrenmeden onceden yaziyordum.bu sefer gebelik olsussun insallah sonra katilicam ..hepimiz katilirizben.bugun folik asite tekrar basladim.bide ovu takipi yapicam
benim dongum 28.31gun arasi kacinci gunden baslayayim test yapmaya
aslinda benimde 1oglum olursa fena olmaz 1kizim varsende bizdensin o zaman, hadi bakalım Allah güzel haberler nasip etsin :)
valla aşırı bilgiliyim diyemicem ama 10 günden sonra mantıklı gibi. o topiğe de yaz istersen. ben geçen sefer çin takvimi ovülasyon o bu herşeyi yaptım, erkek olsun inşallah dedim. Allah sağlık versin demedim diye üzüldüm biraz düşük olunca. bu sefer canımız ne zaman isterse ovü günlerine yakın daha sık akışında herşey. sağlıkla inşallah gelsin.
aslinda benimde 1oglum olursa fena olmaz 1kizim varerkek bebek.icin en mantiklisi galiba ovu gunune en yakin.olan iliski y spermleri acisinda omru daga kisa ama daha hizli.yumurtaya en erkken ulasan onlar cunku..insallah olur ya cok istiyorum
sende bizdensin o zaman, hadi bakalım Allah güzel haberler nasip etsin :)
Amin cümlemize. : ) ben de cok anlamıyorum cinsiyetti , yumurtlamaydı. İki güne bir deneriz inş tutar. Bu ay dogum izni acısından benim için önemli. : )
valla aşırı bilgiliyim diyemicem ama 10 günden sonra mantıklı gibi. o topiğe de yaz istersen. ben geçen sefer çin takvimi ovülasyon o bu herşeyi yaptım, erkek olsun inşallah dedim. Allah sağlık versin demedim diye üzüldüm biraz düşük olunca. bu sefer canımız ne zaman isterse ovü günlerine yakın daha sık akışında herşey. sağlıkla inşallah gelsin.
Amin cümlemize. : ) ben de cok anlamıyorum cinsiyetti , yumurtlamaydı. İki güne bir deneriz inş tutar. Bu ay dogum izni acısından benim için önemli. : )
evet canim adet belirtisi.benim oyle basliyorSlm arkadaslar bişey sorcam ben kürtajdan sonra 28 gün sonra adet oldum ama ikinci adetime 4 gün kaldı ama acık kahve lekem gelmiş bu adet başlangıcımı sizce
Bu sefer 7 ya da 8.hafta olana kadar doktora gitmicem.Anladim ki ben ne yaparsam yapayım en iyi doktorlara da gitsem dünyada yiyecegi ekmek varsa gelicek.suriyeli kadinlara bakiyorum.savastan kacmis cadirda sagliksiz ortamlarda yasiyolar ve hepsinin kucaginda minicik bebekler var.cok konustum ama siz beni anladiniz bence
Aynısını bana doktorum söyledi biliyo musun suriyeli kadınlar ne şartlarda doğuruyor. Bu kadar şanslıyken hayatta bu kadar kafana takma dedi.Bu sefer 7 ya da 8.hafta olana kadar doktora gitmicem.Anladim ki ben ne yaparsam yapayım en iyi doktorlara da gitsem dünyada yiyecegi ekmek varsa gelicek.suriyeli kadinlara bakiyorum.savastan kacmis cadirda sagliksiz ortamlarda yasiyolar ve hepsinin kucaginda minicik bebekler var.cok konustum ama siz beni anladiniz bence
Aynen Katılıyorum ayaklarında Çorap yok Burdada cingan çocukları var donları yok ortamları pis hepsininde 3-5 tane cocuk var hepsindedeBu sefer 7 ya da 8.hafta olana kadar doktora gitmicem.Anladim ki ben ne yaparsam yapayım en iyi doktorlara da gitsem dünyada yiyecegi ekmek varsa gelicek.suriyeli kadinlara bakiyorum.savastan kacmis cadirda sagliksiz ortamlarda yasiyolar ve hepsinin kucaginda minicik bebekler var.cok konustum ama siz beni anladiniz bence
Merhaba arkadaşlar,
Benim dün yani adetin 26.günü beyaz ve çok hafif kahverengi karışımı akintim geldi. Yumurtlama takibi yaptığım için adetimi 29.gün bekliyordum. O yüzden aklıma yerleşme kanamasi geldi. Ama az önce de çamurlu gibi kahverengi akıntı geldi ve bu genelde benim adetimin habercisidir. Yani bu ay da olmadi.
Bu arada son konusmalariniza katılıyorumwendy ve S secil3530
Kürtaj mı oldun? Sonraki adetin mi bahsettiğin?Merhaba arkadaşlar,
Benim dün yani adetin 26.günü beyaz ve çok hafif kahverengi karışımı akintim geldi. Yumurtlama takibi yaptığım için adetimi 29.gün bekliyordum. O yüzden aklıma yerleşme kanamasi geldi. Ama az önce de çamurlu gibi kahverengi akıntı geldi ve bu genelde benim adetimin habercisidir. Yani bu ay da olmadi.
Bu arada son konusmalariniza katılıyorumwendy ve S secil3530
3 Haziranda kürtaj oldum. Sonra 2 Temmuzda adet oldum. 30 Temmuzda yine adet olmayı bekliyorum. Onu sormuştum :)Kürtaj mı oldun? Sonraki adetin mi bahsettiğin?
Ben de 29 mayısta kürtaj oldum ilk adetim belli belirsizdi , ikinci normale döndü. Bu ay hepimiz müjdeli haberler verelim3 Haziranda kürtaj oldum. Sonra 2 Temmuzda adet oldum. 30 Temmuzda yine adet olmayı bekliyorum. Onu sormuştum :)
wendy evet desteğe devam tabi ki :) Ama hala kırmızı kan gelmedi. Doktorum daha önce adet baslangici kırmızı kandir, kahverengi başlangıç değil demişti de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?