Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah :)

Benim de kurtaj sonrasi 2. Adetim bitti. Calismalar baslasin Takipleşelim guzel haberler için : )

sende bizdensin o zaman, hadi bakalım Allah güzel haberler nasip etsin :)

valla aşırı bilgiliyim diyemicem ama 10 günden sonra mantıklı gibi. o topiğe de yaz istersen. ben geçen sefer çin takvimi ovülasyon o bu herşeyi yaptım, erkek olsun inşallah dedim. Allah sağlık versin demedim diye üzüldüm biraz düşük olunca. bu sefer canımız ne zaman isterse ovü günlerine yakın daha sık akışında herşey. sağlıkla inşallah gelsin.

aslinda benimde 1oglum olursa fena olmaz 1kizim var erkek bebek.icin en mantiklisi galiba ovu gunune en yakin.olan iliski y spermleri acisinda omru daga kisa ama daha hizli.yumurtaya en erkken ulasan onlar cunku..insallah olur ya cok istiyorum

aslinda benimde 1oglum olursa fena olmaz 1kizim var erkek bebek.icin en mantiklisi galiba ovu gunune en yakin.olan iliski y spermleri acisinda omru daga kisa ama daha hizli.yumurtaya en erkken ulasan onlar cunku..insallah olur ya cok istiyorum

amin canım :)

Amin cümlemize. : ) ben de cok anlamıyorum cinsiyetti , yumurtlamaydı. İki güne bir deneriz inş tutar. Bu ay dogum izni acısından benim için önemli. : ) wendy

Slm arkadaslar bişey sorcam ben kürtajdan sonra 28 gün sonra adet oldum ama ikinci adetime 4 gün kaldı ama acık kahve lekem gelmiş bu adet başlangıcımı sizce

Hepinize çok teşekkür ediyorum.gecen sefer 5.haftadan itibaren sürekli doktora gidiyordum.sürekli acaba kan degeri artcak mi acaba kese görüncek mi acaba kalp atisi olcak mi diye stres yapiyordum.deli gibi sürekli internetten bi seyler okuyordum..bulantım azaldi diye bile doltora kosuyordum.sonuc.tam da her sey yolundayken kalbi durmuş bebegimin.anneler gününde.kötü düsünceler de bizi böyle yapıyo galiba.

Bu sefer 7 ya da 8.hafta olana kadar doktora gitmicem.Anladim ki ben ne yaparsam yapayım en iyi doktorlara da gitsem dünyada yiyecegi ekmek varsa gelicek.suriyeli kadinlara bakiyorum.savastan kacmis cadirda sagliksiz ortamlarda yasiyolar ve hepsinin kucaginda minicik bebekler var.cok konustum ama siz beni anladiniz bence

Günaydın canım. Bazen bakıyorum bebiş olmuş neler yapıyolar düşsün istemiyoruz diye, ne ağır kaldırmalar, ne ilaçlar. düşmüyo doğuyo. Bazen de 3-4 ay yatıyor kımıldamıyolar yine düşecek bebiş durmuyo. yani çokta elimizde olan bişi yok. Allahtan hayırlısını, sağlıklısını istemek lazım. Kafaya da takıp araştırmamak lazım sanırım. akışında olan her şey güzel.

Aynısını bana doktorum söyledi biliyo musun suriyeli kadınlar ne şartlarda doğuruyor. Bu kadar şanslıyken hayatta bu kadar kafana takma dedi.

Aynen Katılıyorum ayaklarında Çorap yok Burdada cingan çocukları var donları yok ortamları pis hepsininde 3-5 tane cocuk var hepsindede

Merhaba arkadaşlar,

Benim dün yani adetin 26.günü beyaz ve çok hafif kahverengi karışımı akintim geldi. Yumurtlama takibi yaptığım için adetimi 29.gün bekliyordum. O yüzden aklıma yerleşme kanamasi geldi. Ama az önce de çamurlu gibi kahverengi akıntı geldi ve bu genelde benim adetimin habercisidir. Yani bu ay da olmadi.

Bu arada son konusmalariniza katılıyorum wendy ve S secil3530

Önümüzdeki aya hep birlikte hazırlanıyoruz canım, Nisan annesi olcaz :) sende bize katılırsın hiç sıkma canını :)

Kürtaj mı oldun? Sonraki adetin mi bahsettiğin?

Kürtaj mı oldun? Sonraki adetin mi bahsettiğin?
3 Haziranda kürtaj oldum. Sonra 2 Temmuzda adet oldum. 30 Temmuzda yine adet olmayı bekliyorum. Onu sormuştum :)

wendy evet desteğe devam tabi ki :) Ama hala kırmızı kan gelmedi. Doktorum daha önce adet baslangici kırmızı kandir, kahverengi başlangıç değil demişti de.

Ben de 29 mayısta kürtaj oldum ilk adetim belli belirsizdi , ikinci normale döndü. Bu ay hepimiz müjdeli haberler verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…