- 23 Ağustos 2012
- 14.803
- 39.141
- 798
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.841
3 Haziranda kürtaj oldum. Sonra 2 Temmuzda adet oldum. 30 Temmuzda yine adet olmayı bekliyorum. Onu sormuştum :)
wendy evet desteğe devam tabi ki :) Ama hala kırmızı kan gelmedi. Doktorum daha önce adet baslangici kırmızı kandir, kahverengi başlangıç değil demişti de.
Ben de 29 mayısta kürtaj oldum ilk adetim belli belirsizdi , ikinci normale döndü. Bu ay hepimiz müjdeli haberler verelim
Hala umut var diyosun yani :) inşallah.
Adet olmaktan nefret ederdim, kürtaj sonrası dört gözle bekledim. : ))) Normale dönecektir canım gün içini ferah tutNe güzel iki adet gecirmissin. Benim de ilki normaldi. Belki ikincisi böyle tuhaf geçip bitecek. Aynen inşallah Ağustosta güzel haberleri paylasiriz birbirimizle :)
Aslında benim umudum yok yine olmaz diyorum ama yine de insanın içinde bir şüphe oluyor tabi :) Karnım ara ara hafif şişiyor. Nadiren ağrıyor çok değil. Belim de bir kere anlık ağrıdı bugün. Eğer eninde sonunda adet olacaksam hemen başlasın istiyorum.
Ne kadar zaman geçti kürtajın üzerinden?Kurtajdan sonra 1 kez adet oldum bir daha da olmadim
Ne kadar zaman geçti kürtajın üzerinden?Kurtajdan sonra 1 kez adet oldum bir daha da olmadim
Evet dediğin gibi normale döndü. Bugün adet olmayı bekliyordum ve artık pıhtı şeklinde gelmeye başladı bugün. Ben de ilk adetimi dört gözle beklemistim. İkinciyi de oldum üçüncüyü olmam inşallah :)Adet olmaktan nefret ederdim, kürtaj sonrası dört gözle bekledim. : ))) Normale dönecektir canım gün içini ferah tut
Benim kurtaj sonrası ilk adetim normaldi. Bu ikinci adetim önce lekelenme ile başladı. Zaten adeti bugün bekliyordum ve bugün oldum. Senin de normal başlar adetin bir iki gune bence.HEmen hamile kalınıyor diyorlardı bugun leke gibi bişey geldi Ağustos'un 2 nde bekliyorum adetimi ama bu lekelerden usandım adet olmak iyi çok şükür ama işte leke olunca insan bu ne diyor
Ne güzel senin adına çok sevindim tebrik ederim. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah :)Kurtajdan sonra 1 kez adet oldum bir daha da olmadim
Kürtaj oldum. Kanamam bitti. 1 ay sonra da adet oldum. Ve son adetim o. Yanı 2 ay bile olmadiNe kadar zaman geçti kürtajın üzerinden?
Yakında olursun o zaman gebelik yoksa tabi . İstiyosan Allah tekrar nasip etsin inşallah.Kürtaj oldum. Kanamam bitti. 1 ay sonra da adet oldum. Ve son adetim o. Yanı 2 ay bile olmadi
Benimde ilk adetim normaldi ama hatta ilki 28. Gunde oldum 2. De 28. Gunde oldum şükür ama çok oluyorum.Gene başladık hamilelik beklemelere haftaya dr gideceğim patoloji sonucum bebek tutunamadığı için ölmüş bunu öğrencecez ama neden tutunamazki bilen varmı?Evet dediğin gibi normale döndü. Bugün adet olmayı bekliyordum ve artık pıhtı şeklinde gelmeye başladı bugün. Ben de ilk adetimi dört gözle beklemistim. İkinciyi de oldum üçüncüyü olmam inşallah :)
Benim kurtaj sonrası ilk adetim normaldi. Bu ikinci adetim önce lekelenme ile başladı. Zaten adeti bugün bekliyordum ve bugün oldum. Senin de normal başlar adetin bir iki gune bence.
Ne güzel senin adına çok sevindim tebrik ederim. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah :)
Hamilemisiniz?Kürtaj oldum. Kanamam bitti. 1 ay sonra da adet oldum. Ve son adetim o. Yanı 2 ay bile olmadi
Yanı devam ederse bir sorun yaşamazsam öyleyimHamilemisiniz?
Yanı devam ederse bir sorun yaşamazsam öyleyim
Patolojiden çok bir sonuc çıkmıyor canım enfeksiyon kapmış mı, kanserli hücre var mı o cıkar dedi doktor. HATTa genetik test bile yaptırdım daha ileri testler lazım ama yaptırma ilk düşükte dedi. İlk düşük cok normal hamile kalmaya çalış dedi. İçini ferah tut mayıs annesi olacagız inşallah : )))Benimde ilk adetim normaldi ama hatta ilki 28. Gunde oldum 2. De 28. Gunde oldum şükür ama çok oluyorum.Gene başladık hamilelik beklemelere haftaya dr gideceğim patoloji sonucum bebek tutunamadığı için ölmüş bunu öğrencecez ama neden tutunamazki bilen varmı?
Patolojiden çok bir sonuc çıkmıyor canım enfeksiyon kapmış mı, kanserli hücre var mı o cıkar dedi doktor. HATTa genetik test bile yaptırdım daha ileri testler lazım ama yaptırma ilk düşükte dedi. İlk düşük cok normal hamile kalmaya çalış dedi. İçini ferah tut mayıs annesi olacagız inşallah : )))
Ikinci adetimi dün oldum yani benden bu ay yok bişey ya çok oluyorum adet.Benim patolojide tutamamış çıktı.Bilmiyorım ya bu ay sağlık acısından bittiğimPatolojiden çok bir sonuc çıkmıyor canım enfeksiyon kapmış mı, kanserli hücre var mı o cıkar dedi doktor. HATTa genetik test bile yaptırdım daha ileri testler lazım ama yaptırma ilk düşükte dedi. İlk düşük cok normal hamile kalmaya çalış dedi. İçini ferah tut mayıs annesi olacagız inşallah : )))
Kurtaj sonrasi ilk adetimi 27, ikinciyi 28 gun sonra oldum. Senin ne kadar oldu?Ben 4 gözle adet olamayı bekliyorum olsamda denemelere başlasam hemen. siz kaçıncı günde oldunuz ilk adetı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?