Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Ben 4 gözle adet olamayı bekliyorum olsamda denemelere başlasam hemen. siz kaçıncı günde oldunuz ilk adetı
benim 49. gün geldi ilk adet canım. ondan sonrada 29 günde bir olan adetim 26-27 güne düştü regl uzunluğu kısaldı şimdi 5 günde temizleniyorum eskiden 7 günü buluyordu

Geçmiş olsun canım Rabbim size sağlık sıhhat versin.. martta dış gebelikten operasyona alındım rahimden parça aldığını söyledi doktorum. Ama ben nisanda tekrar hamile çıktım onunda kalbi durunca kürtaj oldum. Dr 2 ay korun dedi. İki ayı doldurdum ama ben bebek konusuna pek yaklaşamıyorum 3 ayda 2 kez kürtaj masası yordu haliyle. Psikolojik olarak kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla. Tabi bir kaç ay rahmin toparlansın onu bekle. Brokoli suyu çok faydalı onun için.... arkadasım boi gebelikten kürtaj oldu ve sonrasında hamile kaldı şuan doğurdu çocuğunu çok şükür... bu iş nasip kısmet işi hayırlısı olsun hakkınızda ..

Brokoli suyu mu rahmi toparlıyor nasıl içmeliyiz

iyi aksamlar kizlar bugun regln 10gunu inanilmax kasik sancim var sabah ovu test yapdim t cizgisi c esit degildi hafif soluk kirmiziydi esim sehir disinda yarin grlecek ovulasyonu kacirirmiyim?

iyi aksamlar kizlar bugun regln 10gunu inanilmax kasik sancim var sabah ovu test yapdim t cizgisi c esit degildi hafif soluk kirmiziydi esim sehir disinda yarin grlecek ovulasyonu kacirirmiyim?

Bence kaçırmazsın canım, ama eşinin geldiği günü kaçırma :) bat ne zaman senin? Benimki 22-23 Ağustos, aynı zamanlar sanki, adetin 14. Günüymüş bugün.

Bence kaçırmazsın canım, ama eşinin geldiği günü kaçırma :) bat ne zaman senin? Benimki 22-23 Ağustos, aynı zamanlar sanki, adetin 14. Günüymüş bugün.
benimde bat 23.24agustos gozukuyor.bugun reglin 11gunu ama sabah ovu test yaptim morelim bozuk aslinda ben koyu beklerken cok silik cikti.ama birsey var 2saat icinde sivi alinmamali yaziyomus ben o iki saatte 2bardak su icmisim.etkilermi sence?

benimde bat 23.24agustos gozukuyor.bugun reglin 11gunu ama sabah ovu test yaptim morelim bozuk aslinda ben koyu beklerken cok silik cikti.ama birsey var 2saat icinde sivi alinmamali yaziyomus ben o iki saatte 2bardak su icmisim.etkilermi sence?

Ya ben hiç kullanmadım, bilmiyorum o yüzden. Bi daha tekrarlasan akşama doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…