- 28 Mayıs 2017
- 282
- 113
- 23
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.861
Olsun da tek mayis olsun : )))nisan olamıyoz mu yaw? baktım mayıs olmuşuz tüh yaza ele avuca gelsin istiyodum ben, sağlıkla gelsin de yapacak bişi yok.
ilk adetim kurtajdan 31gun sonra oldu.ikinci adetim 28gun sonraBen 4 gözle adet olamayı bekliyorum olsamda denemelere başlasam hemen. siz kaçıncı günde oldunuz ilk adetı
benim 49. gün geldi ilk adet canım. ondan sonrada 29 günde bir olan adetim 26-27 güne düştü regl uzunluğu kısaldı şimdi 5 günde temizleniyorum eskiden 7 günü buluyorduBen 4 gözle adet olamayı bekliyorum olsamda denemelere başlasam hemen. siz kaçıncı günde oldunuz ilk adetı
Ben tam 28. Gunde 2. Adetimize oldumBen 4 gözle adet olamayı bekliyorum olsamda denemelere başlasam hemen. siz kaçıncı günde oldunuz ilk adetı
benim bugub 27. günüm hiç bir belirti yok sabırsızlanıyorumKurtaj sonrasi ilk adetimi 27, ikinciyi 28 gun sonra oldum. Senin ne kadar oldu?
dotorda 40-45 gün dedi. bugun 27 gün oldu biran önce olsun istiyorumbenim 49. gün geldi ilk adet canım. ondan sonrada 29 günde bir olan adetim 26-27 güne düştü regl uzunluğu kısaldı şimdi 5 günde temizleniyorum eskiden 7 günü buluyordu
normalde benimde 28 günde bir olur bugun 27. gün umarın aynı döngüde olurBen tam 28. Gunde 2. Adetimize oldum
benim 27. gün bekliyorum diye olmayacak sanırım farklı bı duyguilk adetim kurtajdan 31gun sonra oldu.ikinci adetim 28gun sonra
haklısın bende senin gibiydim normale dönmek için adet olmam gerek diyordumdotorda 40-45 gün dedi. bugun 27 gün oldu biran önce olsun istiyorum
dotorda 40-45 gün dedi. bugun 27 gün oldu biran önce olsun istiyorum
İnşallah canımÇok iyi anlıyorum seni. 40-45 güne kadar uzayabilirmiş. Artık adet olurken hiç hissetmiyoRum ne karnım agrıyor ne gögsüm. Bir anda olursun inş sen de
Merhaba arkadaşlar bende tam 10.haftaya girmiştim ve bir hevesle mutlulukla gittğim konrtolümde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ve doktorum birde alattan muayene etti yine yok insanoğlu işte umudumu yitirmedim ve hemen araştırma hastanesi(izmirde oturanlar bilir)tepeciğe gittik ama malesef sonuç aynı bebeğim ölmüş ilaçla düşürmemi sağladılar ve taburcu edilirken doktorum 3 aydan önce hamile kalmamamı söyledi şaşırdım kürtaj olup hemen hamile kalan arkadaşımda var ama yine kararsız kaldım.sizlerin de fikirlerini düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar
Brokoli suyu mu rahmi toparlıyor nasıl içmeliyizGeçmiş olsun canım Rabbim size sağlık sıhhat versin.. martta dış gebelikten operasyona alındım rahimden parça aldığını söyledi doktorum. Ama ben nisanda tekrar hamile çıktım onunda kalbi durunca kürtaj oldum. Dr 2 ay korun dedi. İki ayı doldurdum ama ben bebek konusuna pek yaklaşamıyorum 3 ayda 2 kez kürtaj masası yordu haliyle. Psikolojik olarak kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla. Tabi bir kaç ay rahmin toparlansın onu bekle. Brokoli suyu çok faydalı onun için.... arkadasım boi gebelikten kürtaj oldu ve sonrasında hamile kaldı şuan doğurdu çocuğunu çok şükür... bu iş nasip kısmet işi hayırlısı olsun hakkınızda ..
iyi aksamlar kizlar bugun regln 10gunu inanilmax kasik sancim var sabah ovu test yapdim t cizgisi c esit degildi hafif soluk kirmiziydi esim sehir disinda yarin grlecek ovulasyonu kacirirmiyim?
Merhaba bende 4 haftalık hamileydim ilk gebeligimdi plansiz di ama havalara ucmustuk fakat bugün kürtaj olmam gerekti canım çok yanıyor
benimde bat 23.24agustos gozukuyor.bugun reglin 11gunu ama sabah ovu test yaptim morelim bozuk aslindaBence kaçırmazsın canım, ama eşinin geldiği günü kaçırma :) bat ne zaman senin? Benimki 22-23 Ağustos, aynı zamanlar sanki, adetin 14. Günüymüş bugün.
benimde 4haftalikdi canim.tekrardan gebelik dusunuyorum Rabbim nasip etsin hepimizdMerhaba bende 4 haftalık hamileydim ilk gebeligimdi plansiz di ama havalara ucmustuk fakat bugün kürtaj olmam gerekti canım çok yanıyor
benimde bat 23.24agustos gozukuyor.bugun reglin 11gunu ama sabah ovu test yaptim morelim bozuk aslindaben koyu beklerken cok silik cikti.ama birsey var 2saat icinde sivi alinmamali yaziyomus ben o iki saatte 2bardak su icmisim.etkilermi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?