Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

ovu test burada cok pahali canim 6lira bi tanesi.isdende cikamiyorum yoksa yymurta takibi yaptirirdim.of ben ne yapicam.yarin 1tane daha yapip birakicam artik

Çok stres yaptın canım ya, Allah verecekse ovülasyon testine falan bakmaz. Az çok tahmin ediyosun işte gününü, eşin geldiyse değerlendir bu günleri. Stres herşeyin düşmanı. Akışına bırak relax ol bakim azıcık hadi.

sen korunmuyorsun degil mi?

Yok canım, bakalım ne olursa artık. Akışına bıraktım, canımız ne istiyorsa öyle davranıyoruz test mest yok :)

son adetin ne zamandi canim?evet oyle yapicam galiba akisina birakayim en.iyisi

Kürtajdan sonra 5.adetim ama ilk defa hiç karnım ağrımadı ve az diğer aylar çok yoğundu aynı düşük yapıyo gibiydi bu sefer kısa sürdü artık normalemi dönüyo acaba rahmin temizlendiği için mi az geldi

Kızlar ben hala adet olmadım 71 gün oldu bugün doktora gittim yumurtlama başlamıs dedi progestan verdi kullandım bir hafta içinde adet olursan gel dedi olmassan 2 hafta sonra bebek için görüşürüz dedi. Benim bugün 6. Günüm yani yarın adet olmam gerekiyor bu ilaca göre. Hamilelik ihtimali aklıma bike gelmiyor çünkü hiç belirtim yok ilk gebeliğimde acıyan göğüslerimden anlamıştım mesela şimdi şiş bile değil. Korkuyorm rahim içi yapışıklıktan Ama doktorumda öyle bişey olsa rahim duvarın kalınlaşmazdı dedi bilmiyorum kafamda deli sorular benim durumumu yaşayan var mı hiç ???

canım çok geçmiş olsun çok uzun süre olmuş adet olmayalı. ben 49. gün oldum o zaman bile çok gergindim. dr gittiysen korkma ve kendini fazla dinleme oda adeti geciktirir. dr güveniyorsan aklına kötüyü getirme arkadaşım

en az 1kere adet olmaliydin canim bence doktorunu degistir sen

bak ayni zamanda kurtaj olmusuz 2adet gorduk hepimzi..normal degil bence
Adetlerim normaldede düzensizdir ama ne bileyim yok doktoruma cok güveniyorum o hamilelikten şüphe ediyor. Adet olcagım zamanda yumurtlama olmus belki tutar diye adet söktürücü yerine progestan verdi bakalım bu hafta sonu da geçsin de belki bi test yapar öyle giderim tekrar doktora bakalım nasip

Saol arkadasım evet doktoruma cok güveniyorum yılların doktoru ve pco oldugun için bekarkende kendisine gidiyordum. Bu haftayıda bekleyip bi test yapıp giderim nasipse

Lorde nerelerde ?hic ugramiyor
Hepinize merhaba yeniden. Geçen hafta kayinbabami kaybettik. Kötü günlerden geçiyoruz. Bu aralar babamın da şikayetleri var. Onunla da uğraştık. Pek bakamadim buraya o yüzden.

Zaten süreç adetime denk geldi zaman kaybı olmadi yine de (böyle düşünmeye utanıyorum ama). Geçen ay iki kür denedim sonuç alamadım. 2 adet geçirmiş oldum yani. Yine denemelere devam edeceğiz hayirlisiyla, napalım hayat devam ediyor... Allah sağlık sıhhat versin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…