- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.881
ovu test burada cok pahali canim 6lira bi tanesi.isdende cikamiyorum yoksa yymurta takibi yaptirirdim.of ben ne yapicam.yarin 1tane daha yapip birakicam artikYa ben hiç kullanmadım, bilmiyorum o yüzden. Bi daha tekrarlasan akşama doğru?
sen korunmuyorsun degil mi?Ya ben hiç kullanmadım, bilmiyorum o yüzden. Bi daha tekrarlasan akşama doğru?
ovu test burada cok pahali canim 6lira bi tanesi.isdende cikamiyorum yoksa yymurta takibi yaptirirdim.of ben ne yapicam.yarin 1tane daha yapip birakicam artik
sen korunmuyorsun degil mi?
son adetin ne zamandi canim?evet oyle yapicam galiba akisina birakayim en.iyisiÇok stres yaptın canım ya, Allah verecekse ovülasyon testine falan bakmaz. Az çok tahmin ediyosun işte gününü, eşin geldiyse değerlendir bu günleri. Stres herşeyin düşmanı. Akışına bırak relax ol bakim azıcık hadi.
Yok canım, bakalım ne olursa artık. Akışına bıraktım, canımız ne istiyorsa öyle davranıyoruz test mest yok :)
son adetin ne zamandi canim?evet oyle yapicam galiba akisina birakayim en.iyisi
Geçmiş olsun, yine olur inşallah üzülme.
benimde 4haftalikdi canim.tekrardan gebelik dusunuyorum Rabbim nasip etsin hepimizd
lekelenmelerim vardi sonra ogrendikki kese gelismiyor 7haftalik olmasi gereriyorken 4haftalikdi.kurtajla aldilar 30mayistaAmin inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin sen neden kürtaj oldun peki ne sorun vardı
wendy benim 26temmuz.neredeyse batlar ayni :)
ovu testini birakdim canim onsuz deneyecegim.artikAA öyle cidden :) inşallah güzel haberler verelim o zaman :)
canım çok geçmiş olsun çok uzun süre olmuş adet olmayalı. ben 49. gün oldum o zaman bile çok gergindim. dr gittiysen korkma ve kendini fazla dinleme oda adeti geciktirir. dr güveniyorsan aklına kötüyü getirme arkadaşımKızlar ben hala adet olmadım 71 gün oldu bugün doktora gittim yumurtlama başlamıs dedi progestan verdi kullandım bir hafta içinde adet olursan gel dedi olmassan 2 hafta sonra bebek için görüşürüz dedi. Benim bugün 6. Günüm yani yarın adet olmam gerekiyor bu ilaca göre. Hamilelik ihtimali aklıma bike gelmiyor çünkü hiç belirtim yok ilk gebeliğimde acıyan göğüslerimden anlamıştım mesela şimdi şiş bile değil. Korkuyorm rahim içi yapışıklıktanAma doktorumda öyle bişey olsa rahim duvarın kalınlaşmazdı dedi bilmiyorum kafamda deli sorular benim durumumu yaşayan var mı hiç ???
en az 1kere adet olmaliydin canim bence doktorunu degistir senKızlar ben hala adet olmadım 71 gün oldu bugün doktora gittim yumurtlama başlamıs dedi progestan verdi kullandım bir hafta içinde adet olursan gel dedi olmassan 2 hafta sonra bebek için görüşürüz dedi. Benim bugün 6. Günüm yani yarın adet olmam gerekiyor bu ilaca göre. Hamilelik ihtimali aklıma bike gelmiyor çünkü hiç belirtim yok ilk gebeliğimde acıyan göğüslerimden anlamıştım mesela şimdi şiş bile değil. Korkuyorm rahim içi yapışıklıktanAma doktorumda öyle bişey olsa rahim duvarın kalınlaşmazdı dedi bilmiyorum kafamda deli sorular benim durumumu yaşayan var mı hiç ???
Adetlerim normaldede düzensizdir ama ne bileyim yok doktoruma cok güveniyorum o hamilelikten şüphe ediyor. Adet olcagım zamanda yumurtlama olmus belki tutar diye adet söktürücü yerine progestan verdi bakalım bu hafta sonu da geçsin de belki bi test yapar öyle giderim tekrar doktora bakalım nasipbak ayni zamanda kurtaj olmusuz 2adet gorduk hepimzi..normal degil bence
Saol arkadasım evet doktoruma cok güveniyorum yılların doktoru ve pco oldugun için bekarkende kendisine gidiyordum. Bu haftayıda bekleyip bi test yapıp giderim nasipsecanım çok geçmiş olsun çok uzun süre olmuş adet olmayalı. ben 49. gün oldum o zaman bile çok gergindim. dr gittiysen korkma ve kendini fazla dinleme oda adeti geciktirir. dr güveniyorsan aklına kötüyü getirme arkadaşım
Hepinize merhaba yeniden. Geçen hafta kayinbabami kaybettik. Kötü günlerden geçiyoruz. Bu aralar babamın da şikayetleri var. Onunla da uğraştık. Pek bakamadim buraya o yüzden.Lorde nerelerde ?hic ugramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?