- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.901
başınız sağolsun arkadaşım allah rahmet eylesin kybabana (amin)Hepinize merhaba yeniden. Geçen hafta kayinbabami kaybettik. Kötü günlerden geçiyoruz. Bu aralar babamın da şikayetleri var. Onunla da uğraştık. Pek bakamadim buraya o yüzden.
Zaten süreç adetime denk geldi zaman kaybı olmadi yine de (böyle düşünmeye utanıyorum ama). Geçen ay iki kür denedim sonuç alamadım. 2 adet geçirmiş oldum yani. Yine denemelere devam edeceğiz hayirlisiyla, napalım hayat devam ediyor... Allah sağlık sıhhat versin herkese.
Bende 70 gün sonra adet oldum tarlusal kullanmıştım sonra düzene giriyor canım merak etme.. herkesin bünyesi aynı değil.Kızlar ben hala adet olmadım 71 gün oldu bugün doktora gittim yumurtlama başlamıs dedi progestan verdi kullandım bir hafta içinde adet olursan gel dedi olmassan 2 hafta sonra bebek için görüşürüz dedi. Benim bugün 6. Günüm yani yarın adet olmam gerekiyor bu ilaca göre. Hamilelik ihtimali aklıma bike gelmiyor çünkü hiç belirtim yok ilk gebeliğimde acıyan göğüslerimden anlamıştım mesela şimdi şiş bile değil. Korkuyorm rahim içi yapışıklıktanAma doktorumda öyle bişey olsa rahim duvarın kalınlaşmazdı dedi bilmiyorum kafamda deli sorular benim durumumu yaşayan var mı hiç ???
Allah rahmet eylesin canim.seni goremeyincr meraj ettim
Hepinize merhaba yeniden. Geçen hafta kayinbabami kaybettik. Kötü günlerden geçiyoruz. Bu aralar babamın da şikayetleri var. Onunla da uğraştık. Pek bakamadim buraya o yüzden.
Zaten süreç adetime denk geldi zaman kaybı olmadi yine de (böyle düşünmeye utanıyorum ama). Geçen ay iki kür denedim sonuç alamadım. 2 adet geçirmiş oldum yani. Yine denemelere devam edeceğiz hayirlisiyla, napalım hayat devam ediyor... Allah sağlık sıhhat versin herkese.
Allah rahmet eylesin canim.seni goremeyincr meraj ettim
Amin canım sağol düşünüp sorduğun için. Acısıyla tatlısıyla hayat işte... Senin nasıl gidiyor çalışmalar? Ne alemdesin?wendy sen nasılsın ne yaptın? Ben yumurtlama dönemindeyim galiba, karnım falan ağrıyor. Bir de ovulasyon testinde çift çizgi çıktı. Doktorun verdiği 3aylık deneme süresini de verimli kullanamıyoruz gibime geliyor. İlla ki aşılama gerekecek gibi.
Merhaba canım, öncelikle başınız saolsun.
Ya havalar o kadar sıcak ki, kendi adıma bizde verimli kullanamıyoruz sanırım, benden bu ay da umut yok, sanırım dün ya da öncesi gün yumurtladım ama değerlendirmedik çok sıcak :)
Kışı mı beklicez napıcaz bilmiyorum ki.
KızLar bir şey sorucam 6 sı benm tahmini yumurtlama tarihimdi. 7 si 8 i gögüslerim agrımaya başladı, bu ağrı o an yumurtladığımın göstergesi mi yoksa yumurtlamamın bittiği anlamına mı gelir? Bana yardım edin : )))Merhaba canım, öncelikle başınız saolsun.
Ya havalar o kadar sıcak ki, kendi adıma bizde verimli kullanamıyoruz sanırım, benden bu ay da umut yok, sanırım dün ya da öncesi gün yumurtladım ama değerlendirmedik çok sıcak :)
Kışı mı beklicez napıcaz bilmiyorum ki.
canim benim ilk bebisde oyle olmusdu ama bu son kurtajla sonuclanan gebeligimde akinti disinda hicbir belirti yokdu..umutlandirmak istemem ama gebelik belirtisi olabilir.KızLar bir şey sorucam 6 sı benm tahmini yumurtlama tarihimdi. 7 si 8 i gögüslerim agrımaya başladı, bu ağrı o an yumurtladığımın göstergesi mi yoksa yumurtlamamın bittiği anlamına mı gelir? Bana yardım edin : )))kirgincicekler wendy L lorde
beklemedeyim canim insallah 20agustos test yapicam meraktayimAmin canım sağol düşünüp sorduğun için. Acısıyla tatlısıyla hayat işte... Senin nasıl gidiyor çalışmalar? Ne alemdesin?wendy sen nasılsın ne yaptın? Ben yumurtlama dönemindeyim galiba, karnım falan ağrıyor. Bir de ovulasyon testinde çift çizgi çıktı. Doktorun verdiği 3aylık deneme süresini de verimli kullanamıyoruz gibime geliyor. İlla ki aşılama gerekecek gibi.
Benim hep gögsüm ağrır adet olana kadar. Hamileliğimde de ağrımıştı. O yüzden bu tek belirtiyi de yoramıyorum bir şeye ama İnşallah hamileyimdir canımm.canim benim ilk bebisde oyle olmusdu ama bu son kurtajla sonuclanan gebeligimde akinti disinda hicbir belirti yokdu..umutlandirmak istemem ama gebelik belirtisi olabilir.
KızLar bir şey sorucam 6 sı benm tahmini yumurtlama tarihimdi. 7 si 8 i gögüslerim agrımaya başladı, bu ağrı o an yumurtladığımın göstergesi mi yoksa yumurtlamamın bittiği anlamına mı gelir? Bana yardım edin : )))kirgincicekler wendy L lorde
Ah canım inş : ))Canım hiçbir fikrim yok ama ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetim olmuştu :) inşallah müjdeyi verirsin.
öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sabır versinMerhaba kızlar gecen yazmıştım olu doğumla bebeğimi kaybettim bir ay oldu tam. Ardından kurtaj yaptılar parca kalmasın diye. Dun aradılar aynı hastaneden rahimde yapısıklık olabilir gelmen gerek histeroskopi yapıcaz diye. Kürtajı canlı canlı yaptılar bu işlemdende korkuyorum oyüzden. Basına kurtaj sonrası boyle birşey gelen varmı her kurtajda olurmu boyle şey?
sizede çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin arkadaşımSlm kızlar ben aranızda yenim ama aşağı yukarı hepimizin sorunu aynı ben de 22 ağustos cumartesi günü kanaman geldi 7 haftalık bebeğimi kaybettim hala daha o psikolojiyi üstünden atmış değilim haftaya salı kontrole gitcem bakalım ne diyecek doktor inş bian önce hamile kalabilirsin der
Amin inş :)sizede çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin arkadaşım
Sagol canım allah razı olsun. Daha adet olmadım ama dun yumurtlamam oldu. Sabah o tanıdık agrının üzerine ovulasyon testi yaptım pozitif. Zaten agrıdanda anlamıştım sadece adet olurum diye bekliyordum. Yumurtlama dun olduysa iki hafta sonraya bekliyorum artık adeti dahada olmazsam başka yere giderim o doktorlara hiç güvenmiyorum. Onların ihmalide cok oldu bebeğimin kayıbındaöncelikle çok geçmiş olsun rabbim sabır versin
rahimde yapışıklık muayene etmeden bilinemez birde adet gelmez ise 60 güne kadar o zaman düşünülüyor bu varmı diye
o yüzden dr ve hastaneye güveniyormusun başka bir dr görüş al derim bunun için
Canım birde başka hastanede doğumdan sonra vaginal usg ve muayene oldum başka doktora öyle birşey olsa belli olmazmıydı illa histeroskopimi lazım. Onca kurtaj olan bayan var hiç duymamıştım böyle birşeyiöncelikle çok geçmiş olsun rabbim sabır versin
rahimde yapışıklık muayene etmeden bilinemez birde adet gelmez ise 60 güne kadar o zaman düşünülüyor bu varmı diye
o yüzden dr ve hastaneye güveniyormusun başka bir dr görüş al derim bunun için
Doğum sonrası parça kalmis mi diye kürtaj yaptılar diye yazmissin o zaman Dr için acaba oldum çünkü acaba parça kalmis mi diyerek kurtaj olmaz ya vardır ya yoktur.Canım birde başka hastanede doğumdan sonra vaginal usg ve muayene oldum başka doktora öyle birşey olsa belli olmazmıydı illa histeroskopimi lazım. Onca kurtaj olan bayan var hiç duymamıştım böyle birşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?