- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #1.921
Aynen oyle. İlk başta eşi dusmesse kurtaj yapıcam dedi sonra eşi düşünce yinede yapalım parca varsa diye anlamadım birşeyDoğum sonrası parça kalmis mi diye kürtaj yaptılar diye yazmissin o zaman Dr için acaba oldum çünkü acaba parça kalmis mi diyerek kurtaj olmaz ya vardır ya yoktur.
Düşük tamamlanmazsa kurtaj oluyor siz doğum yapmışsınız iyi bir ekip bunu sağlıkla tamamlayabilirdi eş kalması ne demek ev doğumu yapildiki eş düşmeden doğum mu biter siz canınızı iyi kurtarmissin canım sadaka dagit derim allah seni sevdiklerine bagislamisAynen oyle. İlk başta eşi dusmesse kurtaj yapıcam dedi sonra eşi düşünce yinede yapalım parca varsa diye anlamadım birşey
Bir nevi ev dogumu oldu zaten. Capa gibi lanet bir hastane görmedim. Düşün iştr kendim cektim cıkardım bebegin kafasını. Erken doğum olduğu için ayaktan geldi 4-5saat sancıdan öldüm gelipte bakmadılar aniden geldi bebek. Psikolojim alt ust ogunden beri. Allaha havale ettim hepsini. Onlar kurtajıda yaptık birşeyler demek için yaptılar. Allah kimseyi düşürmesin oyle adi doktorlaraDüşük tamamlanmazsa kurtaj oluyor siz doğum yapmışsınız iyi bir ekip bunu sağlıkla tamamlayabilirdi eş kalması ne demek ev doğumu yapildiki eş düşmeden doğum mu biter siz canınızı iyi kurtarmissin canım sadaka dagit derim allah seni sevdiklerine bagislamis
Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok üzüldüm yaşadıklarınizaBir nevi ev dogumu oldu zaten. Capa gibi lanet bir hastane görmedim. Düşün iştr kendim cektim cıkardım bebegin kafasını. Erken doğum olduğu için ayaktan geldi 4-5saat sancıdan öldüm gelipte bakmadılar aniden geldi bebek. Psikolojim alt ust ogunden beri. Allaha havale ettim hepsini. Onlar kurtajıda yaptık birşeyler demek için yaptılar. Allah kimseyi düşürmesin oyle adi doktorlara
Allah razı olsun teşekkür ederimRabbim yar ve yardımcınız olsun çok üzüldüm yaşadıklarıniza
Geçmiş olsun arkdşm! Dostumda da kürtajdı çok acı çıkıyordu Sonra biotexcom kliniğe başvurup tüp bebek tedavisini yapıp üçüncü girişimden gebe kaldı. İkizleri doğurdu. Her ikisi de erkekler)Merhaba arkadaşlar bende tam 10.haftaya girmiştim ve bir hevesle mutlulukla gittğim konrtolümde bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ve doktorum birde alattan muayene etti yine yok insanoğlu işte umudumu yitirmedim ve hemen araştırma hastanesi(izmirde oturanlar bilir)tepeciğe gittik ama malesef sonuç aynı bebeğim ölmüş ilaçla düşürmemi sağladılar ve taburcu edilirken doktorum 3 aydan önce hamile kalmamamı söyledi şaşırdım kürtaj olup hemen hamile kalan arkadaşımda var ama yine kararsız kaldım.sizlerin de fikirlerini düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar
gecmis olsun arkadasim.ama daha yeni kurtaj olmussun yumurtaliklari yorma bence.vucut dinlensin birazkızlar cumartesi kürtaj olduğumu söylemiştim acaba her gün değilde bi kaç gün arayla incir kürü içsem yumurtalıklarım daha iyi toparlanırmı incir kürü yumurtalıkları geliştiyor ya oyüzden bilgisi olan var mı?
rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah benimde bugün aşılama sonrası test günüm negatif görmemek için yapmıyorum kırmızı kart yemeyi bekliyorumgunaydin kizlar.regle son 7 gun kaldi.hem umutluyum hemde degilim.ovulasyonu kacirdgimi dusunuyorum..hayirlisi.bekleyip gorucez.belirtilerim var bazi.sabahlari istahsizlik bulanti..ara ara kasiklardaki sanci degisik ruh hali.bide hafif akintim var.bide uyku isteyi..ve yorgunluk.ama bunlar adet onceside oluyor.o yuzden bilemiyorum.20i test yapicam insallah sevinirim
amin canim hepimize asilamadan kac gun gectiki.bence test yap.bak ben bata 7gun kala yapiyorum negatif gorsemde :)rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah benimde bugün aşılama sonrası test günüm negatif görmemek için yapmıyorum kırmızı kart yemeyi bekliyorum
o kadar çok test yaptım ki 5 yıllık süreçte negatif görmek istiyorum. kırmızılar geliyorsa gelsin molped da aldım bekliyorum kendilerini. bugün dr test günü dediği gündeyim 2 ağustosta aşılama yapıldıamin canim hepimize asilamadan kac gun gectiki.bence test yap.bak ben bata 7gun kala yapiyorum negatif gorsemde :)
gunaydin kizlar.regle son 7 gun kaldi.hem umutluyum hemde degilim.ovulasyonu kacirdgimi dusunuyorum..hayirlisi.bekleyip gorucez.belirtilerim var bazi.sabahlari istahsizlik bulanti..ara ara kasiklardaki sanci degisik ruh hali.bide hafif akintim var.bide uyku isteyi..ve yorgunluk.ama bunlar adet onceside oluyor.o yuzden bilemiyorum.20i test yapicam insallah sevinirim
rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah benimde bugün aşılama sonrası test günüm negatif görmemek için yapmıyorum kırmızı kart yemeyi bekliyorum
günaydın kızlar
psikolojik olarakta etkiliyoruz kendimizi ama ben senden umutluyum, inşallah sağlıkla gelsin hep birlikte sevinelim
insallah dedigin gibi olur canim..beklemediyim.sende durumlar nasil
ay stres yapma, istersen senin yerine gelim ben yapim testi, sonucu söylemem sana amainşallah sende sevindir bizi
insallah dedigin gibi olur canim..beklemediyim.sende durumlar nasil
Teşekkür ederim 1 adet gordum 2.adeti göremeden hamile kaldim şükür yatak istirahatleri bitti herşey yolunda ve cuma günü ikili teste gidecegimHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç ay sonunda oldu bu gebelik
D Damlatila91 hayırlı olsun. İnşallah bir sıkıntı olmaz içini ferah tutmalisin. Bak ben hep kötü düşündüm ve hatta acaba boş gebelik mi falan diyordum hiç sorun yokken ve kalp atışını duymaya gittiğimde boş gebelik oldugunu öğrenmiştimO yüzden bu sefer pozitif düşünmeye çalışıyorum. Dinlen, dua et ve olumlu düşün. Sonu güzel olur İnşallah. Allah yardimcin olsun ❤
Canım alttan vaginal ultrason için 1500 gerekiyor eğer karından ultrason yapılacaksa en az 3000 olması gerekiyor degerin keseyi insallah gorursunKızlar ben hamileymişim perşembe günü öğrendim beta hcg 75 idi iki gün sonra yani 12 agustosta 183 bıgün bir daha baktırdım 1532 normalde kese için cuma günü gidecektim ama doktorum bugün cagırdı gittim ve keseyi göremedikyarın tekrar gidicem çok korkuyorum
Vajinal baktı ama göremedi yarın tekrar gitcem dış gebelik olmasında düşüğe razıyımCanım alttan vaginal ultrason için 1500 gerekiyor eğer karından ultrason yapılacaksa en az 3000 olması gerekiyor degerin keseyi insallah gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?