- Konu Sahibi aylin_fatih
-
ben bunu 18. günümde yazmıştım bugün 21. günüm sabah doktordaydım yumurtama baktım henüz 22,5mm olabilmiş bugün çatlayabilir dedi çatlamazsa kist olur dediinşallah çatlar pıhtılaşma testleri yaptırdım sonuçları haftaya çıkacakmış çıkan bir kaç tanesi var onlar da normal değerlerde çıktı simir testim de temiz çıktı hayırlısıyla bir yumurtamı çatlatabilseydim
Offf elimizde olsa da müdahale etsek. Tavuk yumurtası değil ki bunlar, tokuşturup çatlatalım :90: Çok da düşünmüyorum ben artık. Doğaya bıraktım kendimi :)
iyi tatiller canım...bodrum u sel almış götürmüş..bi hasar yoktur umarım..maşallah burda da ne güzel yağıyor..
Aman çok şükür evimiz korunaklı. Yoksa dışarıda fırtına kopuyor :) Nerde tatil... Dershanecilikte asıl iş haftasonuBittim ben yarın bittim Sana iyi tatiller ama, benim için de dinlen
meb in gözünü seveyim:)gerçekten işiniz çok zor (tüm özel sektörede çalışanların)burasıda öyle rüzgar,yağmur,fırtına..
bu arada çalışmalara başladık..nasip artık..ilki doğum günü hediyem olmuştu umarım ikincisi sevgililer günü hediyesi olur...yarabbim duy sesimiiiiiiiiiiii
Benim de tam o aralar belli olur mayanın tutup tutmadığı :) Zaman çabuk geçse ...
inşallah tutar:)
bu arada sarı saçlar güzel olmuş..bi daha boyatamamak dileğiyle:)
canım inş sende güzel haberlerle dönersin.İyi tatiller canım :)kızlar ben memlekete gidiyorum 10 gün yokum..döndüğümde güzel haberlerinizzi alırım inşallah...öptüm hepinizi...
Canım bencede saçların yakışmış inş 9 ay boyunca boyatamazsın duasını bende yapayım :))Çok teşekkürler canım. Değil saç boyatmak, su içme deseler içmem 9 ay :) Kesinlikle uzun bir süre boyatmama dileğiyle
selam kıslar,
ben 1 hafta yoktum nasılsınız.
bende durumlar nanay,, yine regl olamadım, ya bende yapışıklık oluştu herhalde kürtajdan sonra daha öncelerde de yazmıştım kürtajdan sonra regl olamadım ilaçla regl olmuştum. bu ay sonunu bekliyordum en ufak bişi yok regl olamadım yine
Sağol tatlım. Aaaaamiiiinnnn :)Canım bencede saçların yakışmış inş 9 ay boyunca boyatamazsın duasını bende yapayım :))
kızlar ben memlekete gidiyorum 10 gün yokum..döndüğümde güzel haberlerinizzi alırım inşallah...öptüm hepinizi...
canım inş sende güzel haberlerle dönersin.İyi tatiller canım :)
Canım bencede saçların yakışmış inş 9 ay boyunca boyatamazsın duasını bende yapayım :))
Peki senin için ne sıkıntılar yaratabilir bu durum ?
ooh tatilde moral depolayın gelin, tabi bide bebek getirseniz fena olmaz :))Güle güle git, güzel bir tatil yap canım. Ben de gidiyorum haftaya. Bu topik sürprizlere açık gibi :)
rahip yapışıklığı, kürtajdan sonra oluşabilen çok sık görülmeyen bir durummuş, kısırlığa kadar varıyormuş olumsuzluğu,
regl olamıyorum yumurtluyorum ama regl olamıyorum, bebekde olmaz, olsada sağlıklı gelişemediği için sonu yine kötü olabilir gibi, bakalım cuma günü tekrar başka bir dr gideceğim ve onunla devam edeceğim. haberdar ederim.
Ya hiç öyle deme. Ben de deli gibi şişen göğüsler dışında birşey hissetmemiştim hiç. İnşallah en istediğin zamanda olur tabi ama bu aydan vazgeçme hemenooh tatilde moral depolayın gelin, tabi bide bebek getirseniz fena olmaz :))
Benimde dün regl olmam gerekti olmadım, geçen ayda 3 günden sonra oldu.Kesin yine gecikir bi kaç gün sonrada olurum, yani keşke süprizim biri olsam ama hiç ihtimal vermi,yorum çünkü hiç hissetmiyorum bişey :) Neyse inş ocak ayına denk gelecek şekilde hamile kalırım ona daha çok sevinrim hani :)
kürtajdan sonra ilk adetimi 29 gün sonra oldum ve ondan sonra 22. gün yumurtlayabildim:97: bugün 25. günümgeç olgunlaştırabildim yani yumurtamı ama çok şükür çatlayabildi şimdi yumurtlamadan sonra 3. günümdeyim. doktor yumurtamın çok büyüdüğünü döllenebilme açısından pek kaliteli olmayacağını söylemişti. ama bakalım kısmet biz yine de çalıştık o gün yumurtlama anını gördük doktorumla USG den sabah bakmıştık USG ile biz o akşam çalışmadık ertesi sabah çalıştık hani 24 saat durabiliyormuşya yumurta döllenmek için benim yumurta muhtemelen öğleden sonra hatta akşama doğru ancak çatlayabildi. çalışma zamanı konusunda geç kalmamışımdır diye düşünüyorum bakalım bu ay pek ümitli değilim ama yumurtamın çatladığını bile bile de boş geçirmek istemedim
ooh tatilde moral depolayın gelin, tabi bide bebek getirseniz fena olmaz :))
Benimde dün regl olmam gerekti olmadım, geçen ayda 3 günden sonra oldu.Kesin yine gecikir bi kaç gün sonrada olurum, yani keşke süprizim biri olsam ama hiç ihtimal vermi,yorum çünkü hiç hissetmiyorum bişey :) Neyse inş ocak ayına denk gelecek şekilde hamile kalırım ona daha çok sevinrim hani :)
canım inş çabucak hallolurda rahatlarsın ya, haberlerini bekliyorum o zamn.
saol canım inşallah , ilgine teşekkür ederim. ben güzel şeylerin olmasını istiyorum artık hepimiz için.
amin canım inş hepimiz için güzel şeyler olsun
kızlar nasılsınız? varmı değişiklik? benim adetim 2 gün geçti ama umudum yoksa sadece sıradan bi gecikme gibi sanırım.geçen ayda böyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?