En kötüsü çevre baskısı..Hamileliğini paylaşırsın bir dert paylaşmazsın ayrı dert.Benim de 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum..40 gün sonra regl gördüm ve rutin kontrolüm için tekrar dr.a gideceğim.Herşeyin hayırlısı diyoruz elbette..Ama bana ders kalan 3 ay geçmeden çevre ile hamileliği paylaşmamak.Sonradan daha büyük hayal kırıklıkları olabiliyor..
Bir de bilir bilmez yorum yapmazlar mı aman ağır kaldırdın da olmuştur aman araba kullanırken olmuştur,aman bilmem ne!...Sanki biz bayılıyoruz çocuk düşürmeye canımız çıkıyor hareket etmemek için.merhaba kızlar nasılsınız?
öncelikle geçmiş olsun..kesinlikle katılıyorum sana canım bende bir daha nasip olduğunda annemle dahi herşeyin yolunda gittiğine inanmadan paylaşmak istemiyorum bunun pişmanlığını bende çok yaşadım..
Sağol tatlım, inşallah. Bu arada çevremdeki herkes hamilelik haberi veriyor, oynatmama az kaldı :) Bir de düşüğü bilmeyenler "e hadi sıra sizde artık" demiyorlar mı... En kısa zamanda daha güzel şeyler paylaşma dileğiyle...
En kötüsü çevre baskısı..Hamileliğini paylaşırsın bir dert paylaşmazsın ayrı dert.Benim de 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum..40 gün sonra regl gördüm ve rutin kontrolüm için tekrar dr.a gideceğim.Herşeyin hayırlısı diyoruz elbette..Ama bana ders kalan 3 ay geçmeden çevre ile hamileliği paylaşmamak.Sonradan daha büyük hayal kırıklıkları olabiliyor..
Bir de bilir bilmez yorum yapmazlar mı aman ağır kaldırdın da olmuştur aman araba kullanırken olmuştur,aman bilmem ne!...Sanki biz bayılıyoruz çocuk düşürmeye canımız çıkıyor hareket etmemek için.
geçmiş olsun canım... bende kesinlikle söyleyemeyeceğim 3 aydan sonra söyleyeceğim.
yılbaşı günü 3. bebeğimde öldü ve kürtaj oldum bir yıl bu kadar kötü bitebilirdi .. bende eğer bi daha hamile kalırsam hiç kimseye bahsetmeyeceğim artık buna karar verdim
yılbaşı günü 3. bebeğimde öldü ve kürtaj oldum bir yıl bu kadar kötü bitebilirdi .. bende eğer bi daha hamile kalırsam hiç kimseye bahsetmeyeceğim artık buna karar verdim
aynen ya bende çok erken gitmişim doktora vajinal muayene yüzünden olmuştur bi de o sırada smear testi yapıldı ve bebeğimin kalbi bu yüzden durmuştur bi de bu nasıl oluyorsa 2 senedir görüşmediğim insanlar tarafından bile biliniyor anlayamıyorum insanları
Ya kızlar fikir danışmak istiyorum. Bu ay denemelere gerçek anlamda başlıyoruz bebek için de, henüz yumurtlama olmadan saçlarımı boyatırsam sorun olur mu ki? Benim doktorum hamileyken de izin vermişti boyatmama ama adetten sonra yumurta oluşumu başlıyor ya, acaba yapısını etkiler mi, ya da abartıyor muyum? Dipler çıktı, hafif hafif beyazlar da var, hamilelik durumu olursa boyatamam da kolay kolay, siz ne dersiniz?
bence takılma bu kadar normal hayatına devam et
Abarttım biliyorumSanırım hamileliğin sıkıntılarını bile özlemişim Ama yine de benden kaynaklanan bir hata olmasın istiyorum ki bir daha başıma böyle üzücü bir durum gelirse her şeyi doğru yaptığımdan emin olabileyim.
yiyecek içeceklerine dikkat et ama bu senin sağlığın için yapman gereken birşey zaten normaldebunun dışında bebek için özel birşey düşünerek yapma folik asit almak dışında ben yumurtlama zamanlarımdayım korunmuyoruz ama bu ay bir beklentim yok çünkü dün doktora gittim yarın da doktora gideceğim sürekli vajinadan usg ile bakıldığı için içerdeki spermlere müdahale oluyor gibi geliyor bana kürtajdan sonraki ilk yumurtlama dönemi olduğu için herşey normal mi yumurtam gelişebiliyor mu diye gidiyorum kendi merakımı yenmek için bir de smear testim yenilendi haziran başında yapılmıştı en son:97:
Canım bende iyiyim çok şükür, bebek çalışmlarına başladıık artık.Gelmesini bekleyeceğiz bundna sonra.Geldiği zamanda inş senle paylaşacağım :)İyiyim hayatım sen nasılsın?
O da iyi canımEn son 29 Aralık'ta gittik, 2'li testimizi yaptırttık. Çok şükür herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar randevumuz var, inşallah herşey yolundadır yine. Amin canım benim çok sağolasın.
İnşallah canım ben hamileyim haberini en kısa sürede duyarım sizlerden. Dualarım sizinle
Canım inş eviniz uğurlu gelir size.Bu arada evinizde hayırlı uğurlu olsun mutlu sağlıklı günlerde oturun :) Darısıda isteyenlere inş..günaydın canım...benim durumum aynı devam ediyo durmak yok kanamaya devam..sen nasılsın?bu arada ev aldık..2 ay içinde hayatımda çok şey değişti..ev uğurlu gelir umarım..öptm kib
Bizde aynı karara vardık, en az 16, haftaya kadar söylemeyeceğiz.Hep beraber dersimizi almışız :)aynı kararı eşimle bizde aldık..en az 3 ay kimseye söylemeyelim diye..ama buraya hemen yazarım herhalde :) ya sennn:)
Canım bence hiç bi sıkıntı olmaz, korkma boyat saçlarını.Ama hamileyken dikkat et bence...Ya kızlar fikir danışmak istiyorum. Bu ay denemelere gerçek anlamda başlıyoruz bebek için de, henüz yumurtlama olmadan saçlarımı boyatırsam sorun olur mu ki? Benim doktorum hamileyken de izin vermişti boyatmama ama adetten sonra yumurta oluşumu başlıyor ya, acaba yapısını etkiler mi, ya da abartıyor muyum? Dipler çıktı, hafif hafif beyazlar da var, hamilelik durumu olursa boyatamam da kolay kolay, siz ne dersiniz?
Canım bende iyiyim çok şükür, bebek çalışmlarına başladıık artık.Gelmesini bekleyeceğiz bundna sonra.Geldiği zamanda inş senle paylaşacağım :)
Cinsiyetini öğrendin mi meleğinin? Çok iyi bak hem kendine hem bebeğine :))
Canım inş eviniz uğurlu gelir size.Bu arada evinizde hayırlı uğurlu olsun mutlu sağlıklı günlerde oturun :) Darısıda isteyenlere inş..
Bizde aynı karara vardık, en az 16, haftaya kadar söylemeyeceğiz.Hep beraber dersimizi almışız :)
Canım bence hiç bi sıkıntı olmaz, korkma boyat saçlarını.Ama hamileyken dikkat et bence...
holey çalışmalar başladı, güzel haberler gelecek inşallah.
holey çalışmalar başladı, güzel haberler gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?