Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar nasılsınız?

öncelikle geçmiş olsun..kesinlikle katılıyorum sana canım bende bir daha nasip olduğunda annemle dahi herşeyin yolunda gittiğine inanmadan paylaşmak istemiyorum bunun pişmanlığını bende çok yaşadım..

Son düzenleme:
Bir de bilir bilmez yorum yapmazlar mı aman ağır kaldırdın da olmuştur aman araba kullanırken olmuştur,aman bilmem ne!...Sanki biz bayılıyoruz çocuk düşürmeye canımız çıkıyor hareket etmemek için.

beni arayanlar var hala cinsiyet belli oldu mu diye..bende senin durumundayım okulda 3 öğretmenin bebkleri küçük..onlarda sürekli konuşuyorlar bebekler hakkında..bazen içim acıyor,suratım düşüyor ama belli etmemeye çalışıyorum..

aynı kararı eşimle bizde aldık..en az 3 ay kimseye söylemeyelim diye..ama buraya hemen yazarım herhalde :) ya sennn:)

Valla ben bu kez adetim bir hafta gecikince test yapıcam, doktora da kendim gidicem. Eşim benden beter oldu beni üzmemek için saklarken sıkıntısını.Dediğiniz gibi karnım belli olana kadar da kimse bilmeyecek. Bi gelsin de...

aynen ya bende çok erken gitmişim doktora vajinal muayene yüzünden olmuştur bi de o sırada smear testi yapıldı ve bebeğimin kalbi bu yüzden durmuştur bi de bu nasıl oluyorsa 2 senedir görüşmediğim insanlar tarafından bile biliniyor anlayamıyorum insanları

geçmiş olsun canım... bende kesinlikle söyleyemeyeceğim 3 aydan sonra söyleyeceğim.

geçmiş olsun canım... bende kesinlikle söyleyemeyeceğim 3 aydan sonra söyleyeceğim.

yılbaşı günü 3. bebeğimde öldü ve kürtaj oldum bir yıl bu kadar kötü bitebilirdi .. bende eğer bi daha hamile kalırsam hiç kimseye bahsetmeyeceğim artık buna karar verdim

yılbaşı günü 3. bebeğimde öldü ve kürtaj oldum bir yıl bu kadar kötü bitebilirdi .. bende eğer bi daha hamile kalırsam hiç kimseye bahsetmeyeceğim artık buna karar verdim

geçmiş olsun canım, inşallah 2011 çok uğurlu gelir tez zamanda sağlıklı bebeklerimiz olsun.
işin doğrusu bende artık hamile kalmaya bile korkuyorum. bakalım kısmetimizde ne var

geçmiş olsun canım umarım aynı acıları tekrar yaşamazsın...

Felaket tellallığına bayılır insanımız maalesef.Başımıza gelen iyi şeylerde neredeyse lal olurlar ama kötü şeyler de hemen seni bulup konuşurlar.Ben de anlayabilmiş değilim...

Ya kızlar fikir danışmak istiyorum. Bu ay denemelere gerçek anlamda başlıyoruz bebek için de, henüz yumurtlama olmadan saçlarımı boyatırsam sorun olur mu ki? Benim doktorum hamileyken de izin vermişti boyatmama ama adetten sonra yumurta oluşumu başlıyor ya, acaba yapısını etkiler mi, ya da abartıyor muyum? Dipler çıktı, hafif hafif beyazlar da var, hamilelik durumu olursa boyatamam da kolay kolay, siz ne dersiniz?

bence takılma bu kadar normal hayatına devam et

bence takılma bu kadar normal hayatına devam et

Abarttım biliyorum Sanırım hamileliğin sıkıntılarını bile özlemişim Ama yine de benden kaynaklanan bir hata olmasın istiyorum ki bir daha başıma böyle üzücü bir durum gelirse her şeyi doğru yaptığımdan emin olabileyim.

yiyecek içeceklerine dikkat et ama bu senin sağlığın için yapman gereken birşey zaten normalde bunun dışında bebek için özel birşey düşünerek yapma folik asit almak dışında ben yumurtlama zamanlarımdayım korunmuyoruz ama bu ay bir beklentim yok çünkü dün doktora gittim yarın da doktora gideceğim sürekli vajinadan usg ile bakıldığı için içerdeki spermlere müdahale oluyor gibi geliyor bana kürtajdan sonraki ilk yumurtlama dönemi olduğu için herşey normal mi yumurtam gelişebiliyor mu diye gidiyorum kendi merakımı yenmek için bir de smear testim yenilendi haziran başında yapılmıştı en son:97:

Zaten beslenmeme her zaman dikkat ederim. Folik asiti de hiç bırakmadım, dozunu azalttık sadece. Vajinal muayene yaptırmadım ama. En son düşükten sonra bakılmıştı. Benim de düşükten sonra ikinci yumurtlama olacak, adetim yeni bitti. İlk yumurtlama sağlıklı değildi sanki, belirtisi çok azdı. Sigara hiç içmedim hayatımda Allahtan. Ama işte boya falan düşündürüyor. En iyisi bugün boyayıp kurtulayım stresten :)

Canım bende iyiyim çok şükür, bebek çalışmlarına başladıık artık.Gelmesini bekleyeceğiz bundna sonra.Geldiği zamanda inş senle paylaşacağım :)

Cinsiyetini öğrendin mi meleğinin? Çok iyi bak hem kendine hem bebeğine :))
günaydın canım...benim durumum aynı devam ediyo durmak yok kanamaya devam..sen nasılsın?bu arada ev aldık..2 ay içinde hayatımda çok şey değişti..ev uğurlu gelir umarım..öptm kib
Canım inş eviniz uğurlu gelir size.Bu arada evinizde hayırlı uğurlu olsun mutlu sağlıklı günlerde oturun :) Darısıda isteyenlere inş..
aynı kararı eşimle bizde aldık..en az 3 ay kimseye söylemeyelim diye..ama buraya hemen yazarım herhalde :) ya sennn:)
Bizde aynı karara vardık, en az 16, haftaya kadar söylemeyeceğiz.Hep beraber dersimizi almışız :)
Canım bence hiç bi sıkıntı olmaz, korkma boyat saçlarını.Ama hamileyken dikkat et bence...

holey çalışmalar başladı, güzel haberler gelecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…