Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hissediyorum, bu ay iki güzel haberimiz var :) Bana bakmayın hiç, yumurtlamam şubat başında

İnş canım inş daha çok haberimiz olur.AMa o 2 kişiden birinin ben olabilme ihtimalin yok bence :)

İnş canım inş daha çok haberimiz olur.AMa o 2 kişiden birinin ben olabilme ihtimalin yok bence :)
Hiiiiç belli olmaz :) Ama şunu biliyorum, buradan duyacağım ilk haber umudumu çok arttıracak. Hiçkimseye söylemem diyorum hamile kalırsam ama burada kesin paylaşırım. Hepimiz birbirimize umut oluruz inşallah.

İnşallah çok bekletmez meleğiniz sizi Haberlerini bekliyorum canımcım.

İlk önce erkek dedi, sonra her ikisi de olabilir dedi Bizi meraklandırmayı seviyor doktor amcamız

Bakalım haftaya Cumartesi kontrole gideceğiz. İnşallah gösterir cinsiyetini; ama nedense içimden kızmış gibi geçiyor benimde.

Gerçi Temmuz annelerinin hepsine yakını erkek annesi olacak ama

günaydın canım..iyi hafta sonları..birşe olmaz tabii kendini bu kadar sıkıntıya sokma..bu aydan sonra belki 9 ay boyatamazsın son fırsatı kaçırma:)

günaydın canım nasılsın?olumsuz konuşmak yok tamam mı?ben size pozitif enerji yayacağım ama fırsat vermiyo şu kanama:)

günaydın canım..iyi hafta sonları..birşe olmaz tabii kendini bu kadar sıkıntıya sokma..bu aydan sonra belki 9 ay boyatamazsın son fırsatı kaçırma:)
Boyatıcam yarın artık. Dediğin gibi belki son şans olur :) Ayyyyy ağzın bal,kaymak yesin ceza'cım :)

Boyatıcam yarın artık. Dediğin gibi belki son şans olur :) Ayyyyy ağzın bal,kaymak yesin ceza'cım :)
Evet boyat arkadaşım boyatacaksan.İnsan düşük yaşayınca ne kadar dikkat ediyor her şeye.Ben oğluma hamileliğimde memuriyetten dolayı dağbaşındaydım ve aklıma ne düşük ne endişeler hiçbir şey gelmezdi,cinsiyetini bile merak etmedim.İstanbula taşındık 6. ayda erkek olduğunu öğrendim.Şimdi düşük yaşayınca diyorum ne kadar safmışım rahatmışım:)Hiç dikkat etmedim kendime..

Canım ben de hamileliğim sırasında ve öncesinde konu ile ilgili gerekli gereksiz herşeyi bildiğimden, sürekli "Acaba dış gebelik mi", "Kese oluştu mu, beta hcg düzenli arttı mı", "ayy 6. haftaya geliyoruz ya kalbi atmazsa"... vs. modunda gezdim. Keşke bıraksaydım kendi haline, sanki düşününce en iyisi oluyo! Sen en iyisini yapmışsın.

büyük ihtimalle boyattın saçlarını o zaman bize sıhhatler olsun demek düşüyor:) güzel düşünelim güzel olsunnnnnnnn herşey hayatımızda..bu arada ilk defa 4 gündür kanamam yok inşallah düzene girer

Hiiiiç belli olmaz :) Ama şunu biliyorum, buradan duyacağım ilk haber umudumu çok arttıracak. Hiçkimseye söylemem diyorum hamile kalırsam ama burada kesin paylaşırım. Hepimiz birbirimize umut oluruz inşallah.
Haklısın canım bellide olmazda işte, öyle geliyo bana.Bende eğer hamile kalırsam sizinle kesinliklle paylaşırım.Burası farklı bi umut mekanı :)
Canım inş.Bakalım neyin olacak.Valla banada senin kızın olacakmış gibi geliyor ama çoğunlukta erkekse bilemiyorum yani :) Gerçi önce sağlıklı olsunda :)
günaydın canım nasılsın?olumsuz konuşmak yok tamam mı?ben size pozitif enerji yayacağım ama fırsat vermiyo şu kanama:)
Canım iyiyim, sen nasılsın ? Ya hala kanama devam he Eminim sıkıcıdır.Canım inş çabucak geçerde hatta bebiş gelirde kanaman öyle geçer ya :)) Sen böylede enrjini yayıyosun şekerim :))
nerelerdesin canım girmiyorsun forumaaa merakta bırakma bizleri

Canım pek giremiyorum, işler çok oluyo bazen de arkadaşlara çok takılıyorum dairede, vakit kalmıyo Bundan somnra daha sık gircem çünkü bende sizi merak ediyorum girmeyincede kopuyorum

Evet boyattım :) Şimdi de gün sayıyorum yumurtlama için :) Sevindim kanamanın bittiğine de. Ancak temizlendi demek.

Haklısın canım bellide olmazda işte, öyle geliyo bana.Bende eğer hamile kalırsam sizinle kesinliklle paylaşırım.Burası farklı bi umut mekanı :)

Öyle yaa. Burası olmasa çatlardım herhalde. Benden iki hafta sonra hamile kalan bir arkadaşım vardı, düşük yapmış o da. Üzüldüm. Bir arkadaşım da kürtaj oldu. Hamilelik fikrinden uzaklaşmak kısmet olmuyor anlayacağın :)

Son düzenleme:

Öyle valla canım, insan istesede hamilelik fikrinden uzaklaşamıyor.Güya biz 2013 te bebek çalışmalrına başlayacktık.Süpriz hamilelik olunca vede kaybedince tekrar istememe sanıyodum.Yani insanın aklında yokken aklına giriyo bebek fikri :) İnş sağlıkla kucağımıza alalımda hepimiz, üstesinden geliriz herşeyin evelallah.

Bu arada saçlarınıda güle güle kullan canım, uğurlu gelsin inş :)

Sağol tatlım, inşallah. Annesini bakımlı görünce gelir belki sıpacık :))

galiba dün yumurtam çatladı bugün ateşim yüksek çıktı çünkü dün 17. günümdü ve 14. günümde 15,5mm lik bir yumurtam vardı önceki gün çalışma oldu dün yoktu bu gece de yapalım da boşa geçmesin yımırtlama günüm değil mi
bu arada ben pıhtılaşma testleri yaptırmak istiyorum dedim doktoruma ama özel sigortam karşlılamadı o testleri yarın ssk nın geçtiği başka bir hastaneye gideceğim belki karşılarsa yapılacak testler:97:

Ohhh canım ne güzel. Darısı başımıza inşallah:86: Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sağol tatlım, inşallah. Annesini bakımlı görünce gelir belki sıpacık :))
belkide :)) inş :)
bencede hiç boşa geçmesin vakitler :) Ancak böyle gelir minikler :))

Aminnnn :)))

ben bunu 18. günümde yazmıştım bugün 21. günüm sabah doktordaydım yumurtama baktım henüz 22,5mm olabilmiş bugün çatlayabilir dedi çatlamazsa kist olur dedi inşallah çatlar pıhtılaşma testleri yaptırdım sonuçları haftaya çıkacakmış çıkan bir kaç tanesi var onlar da normal değerlerde çıktı simir testim de temiz çıktı hayırlısıyla bir yumurtamı çatlatabilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…