- Konu Sahibi aylin_fatih
-
inşallah inşallah
Hissediyorum, bu ay iki güzel haberimiz var :) Bana bakmayın hiç, yumurtlamam şubat başında
Hissediyorum, bu ay iki güzel haberimiz var :) Bana bakmayın hiç, yumurtlamam şubat başında
Hiiiiç belli olmaz :) Ama şunu biliyorum, buradan duyacağım ilk haber umudumu çok arttıracak. Hiçkimseye söylemem diyorum hamile kalırsam ama burada kesin paylaşırım. Hepimiz birbirimize umut oluruz inşallah.İnş canım inş daha çok haberimiz olur.AMa o 2 kişiden birinin ben olabilme ihtimalin yok bence :)
Canım bende iyiyim çok şükür, bebek çalışmlarına başladıık artık.Gelmesini bekleyeceğiz bundna sonra.Geldiği zamanda inş senle paylaşacağım :)
Cinsiyetini öğrendin mi meleğinin? Çok iyi bak hem kendine hem bebeğine :))
Ya kızlar fikir danışmak istiyorum. Bu ay denemelere gerçek anlamda başlıyoruz bebek için de, henüz yumurtlama olmadan saçlarımı boyatırsam sorun olur mu ki? Benim doktorum hamileyken de izin vermişti boyatmama ama adetten sonra yumurta oluşumu başlıyor ya, acaba yapısını etkiler mi, ya da abartıyor muyum? Dipler çıktı, hafif hafif beyazlar da var, hamilelik durumu olursa boyatamam da kolay kolay, siz ne dersiniz?
İnş canım inş daha çok haberimiz olur.AMa o 2 kişiden birinin ben olabilme ihtimalin yok bence :)
Boyatıcam yarın artık. Dediğin gibi belki son şans olur :) Ayyyyy ağzın bal,kaymak yesin ceza'cım :)günaydın canım..iyi hafta sonları..birşe olmaz tabii kendini bu kadar sıkıntıya sokma..bu aydan sonra belki 9 ay boyatamazsın son fırsatı kaçırma:)
Evet boyat arkadaşım boyatacaksan.İnsan düşük yaşayınca ne kadar dikkat ediyor her şeye.Ben oğluma hamileliğimde memuriyetten dolayı dağbaşındaydım ve aklıma ne düşük ne endişeler hiçbir şey gelmezdi,cinsiyetini bile merak etmedim.İstanbula taşındık 6. ayda erkek olduğunu öğrendim.Şimdi düşük yaşayınca diyorum ne kadar safmışım rahatmışım:)Hiç dikkat etmedim kendime..Boyatıcam yarın artık. Dediğin gibi belki son şans olur :) Ayyyyy ağzın bal,kaymak yesin ceza'cım :)
Evet boyat arkadaşım boyatacaksan.İnsan düşük yaşayınca ne kadar dikkat ediyor her şeye.Ben oğluma hamileliğimde memuriyetten dolayı dağbaşındaydım ve aklıma ne düşük ne endişeler hiçbir şey gelmezdi,cinsiyetini bile merak etmedim.İstanbula taşındık 6. ayda erkek olduğunu öğrendim.Şimdi düşük yaşayınca diyorum ne kadar safmışım rahatmışım:)Hiç dikkat etmedim kendime..
Boyatıcam yarın artık. Dediğin gibi belki son şans olur :) Ayyyyy ağzın bal,kaymak yesin ceza'cım :)
İnş canım inş daha çok haberimiz olur.AMa o 2 kişiden birinin ben olabilme ihtimalin yok bence :)
Haklısın canım bellide olmazda işte, öyle geliyo bana.Bende eğer hamile kalırsam sizinle kesinliklle paylaşırım.Burası farklı bi umut mekanı :)Hiiiiç belli olmaz :) Ama şunu biliyorum, buradan duyacağım ilk haber umudumu çok arttıracak. Hiçkimseye söylemem diyorum hamile kalırsam ama burada kesin paylaşırım. Hepimiz birbirimize umut oluruz inşallah.
Canım inş.Bakalım neyin olacak.Valla banada senin kızın olacakmış gibi geliyor ama çoğunlukta erkekse bilemiyorum yani :) Gerçi önce sağlıklı olsunda :)
İnşallah çok bekletmez meleğiniz siziHaberlerini bekliyorum canımcım.
İlk önce erkek dedi, sonra her ikisi de olabilir dediBizi meraklandırmayı seviyor doktor amcamız
Bakalım haftaya Cumartesi kontrole gideceğiz. İnşallah gösterir cinsiyetini; ama nedense içimden kızmış gibi geçiyor benimde.
Gerçi Temmuz annelerinin hepsine yakını erkek annesi olacak ama
Canım iyiyim, sen nasılsın ? Ya hala kanama devam hegünaydın canım nasılsın?olumsuz konuşmak yok tamam mı?ben size pozitif enerji yayacağım ama fırsat vermiyo şu kanama:)
nerelerdesin canım girmiyorsun forumaaa merakta bırakma bizleri
büyük ihtimalle boyattın saçlarını o zaman bize sıhhatler olsun demek düşüyor:) güzel düşünelim güzel olsunnnnnnnn herşey hayatımızda..bu arada ilk defa 4 gündür kanamam yok inşallah düzene girer
Haklısın canım bellide olmazda işte, öyle geliyo bana.Bende eğer hamile kalırsam sizinle kesinliklle paylaşırım.Burası farklı bi umut mekanı :)
Evet boyattım :) Şimdi de gün sayıyorum yumurtlama için :) Sevindim kanamanın bittiğine de. Ancak temizlendi demek.
Öyle yaa. Burası olmasa çatlardım herhalde. Benden iki hafta sonra hamile kalan bir arkadaşım vardı, düşük yapmış o da. Üzüldüm. Bir arkadaşım da kürtaj oldu. Hamilelik fikrinden uzaklaşmak kısmet olmuyor anlayacağın :)
Öyle valla canım, insan istesede hamilelik fikrinden uzaklaşamıyor.Güya biz 2013 te bebek çalışmalrına başlayacktık.Süpriz hamilelik olunca vede kaybedince tekrar istememe sanıyodum.Yani insanın aklında yokken aklına giriyo bebek fikri :) İnş sağlıkla kucağımıza alalımda hepimiz, üstesinden geliriz herşeyin evelallah.
Bu arada saçlarınıda güle güle kullan canım, uğurlu gelsin inş :)
galiba dün yumurtam çatladı bugün ateşim yüksek çıktı çünküdün 17. günümdü ve 14. günümde 15,5mm lik bir yumurtam vardı önceki gün çalışma oldu dün yoktu bu gece de yapalım da boşa geçmesin yımırtlama günüm değil mi
bu arada ben pıhtılaşma testleri yaptırmak istiyorum dedim doktoruma ama özel sigortam karşlılamadı o testleri yarın ssk nın geçtiği başka bir hastaneye gideceğim belki karşılarsa yapılacak testler:97:
belkide :)) inş :)Sağol tatlım, inşallah. Annesini bakımlı görünce gelir belki sıpacık :))
bencede hiç boşa geçmesin vakitler :) Ancak böyle gelir minikler :))galiba dün yumurtam çatladı bugün ateşim yüksek çıktı çünküdün 17. günümdü ve 14. günümde 15,5mm lik bir yumurtam vardı önceki gün çalışma oldu dün yoktu bu gece de yapalım da boşa geçmesin yımırtlama günüm değil mi
bu arada ben pıhtılaşma testleri yaptırmak istiyorum dedim doktoruma ama özel sigortam karşlılamadı o testleri yarın ssk nın geçtiği başka bir hastaneye gideceğim belki karşılarsa yapılacak testler:97:
Ohhh canım ne güzel. Darısı başımıza inşallah:86: Güzel haberlerini bekliyoruz.
galiba dün yumurtam çatladı bugün ateşim yüksek çıktı çünküdün 17. günümdü ve 14. günümde 15,5mm lik bir yumurtam vardı önceki gün çalışma oldu dün yoktu bu gece de yapalım da boşa geçmesin yımırtlama günüm değil mi
Ohhh canım ne güzel. Darısı başımıza inşallah:86: Güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?