kızlar nerdesiniz ya.....sesiniz soluğunuz çıkmıyor..herkes çalışıyor mu yoksa
senemgy ne yapıyorsun canım?benim için dün itibari ile ilk kez heyecan başladı..neden mi kürtajdan sonra il ay artık benim için..ama stres yapmayacağım(ayın martın 12 si için söz veremem):18::18:
candas sen nerelerdesin uzun süredir gözükmüyorsun?
umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız
canım öyle deme ya, inş hep beraber kapatcaz bu topiği :)) gerçi önemli olan güç olmasında geç olsun sağlıklı olsunda geç gelsin :) ama yinede bekletmesin keretalar :)sizlerede hayırlı kandiller, topikçek :) bende değişiklik var adet oldum pazartesi ama mart ayına kasarım şimdi onda da olmam sonra dr giderim hormon testi falan, bence ben hamile kalana kadar bizim topik kapanır ben sizleri hamileyimden takip ederim gibime geliyor.
kızlar nerdesiniz ya.....sesiniz soluğunuz çıkmıyor..herkes çalışıyor mu yoksa
senemgy ne yapıyorsun canım?benim için dün itibari ile ilk kez heyecan başladı..neden mi kürtajdan sonra il ay artık benim için..ama stres yapmayacağım(ayın martın 12 si için söz veremem):18::18:
candas sen nerelerdesin uzun süredir gözükmüyorsun?
umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız
canım öyle deme ya, inş hep beraber kapatcaz bu topiği :)) gerçi önemli olan güç olmasında geç olsun sağlıklı olsunda geç gelsin :) ama yinede bekletmesin keretalar :)
Canım bende iyyiim çok şükür, kaçtır giriyorum.Size cevap yazcam bişey çıkıyor.
Dün eşimin yanından geldim, hani bizde beraberlik süresi az olduğundan fazla ihtimalde vermedim yine gebelik için.
Ama bu işler hesapla kitapla olmadığı için bellide olmaz :) Ama dünki yolculuğum çok sarsıntılıydı dedim gebelik ihtimali varsa inş kötü etkilemez.
Şimdi 6 martı bekliyorum bakalım :)
Seninde tam olarak beklediğin ay bu ay oluyor sanırım değil mi canım? İnş hemencik bebeklerimiz :)
Senemgy, canım senden ne var ne yok ?
Ya dün Aşk Tesadüfleri Sever'e gittik.Muhteşemdi ya, valla tavsiye ederim mutlaka gidin.Benki duygusuz bir insanım, nasıl duygulandım nasıl hıçkırıklarıma sahip çıkmaya çalıştım anlatamam.Hala etkisindeyim ya....
Ya dün Aşk Tesadüfleri Sever'e gittik.Muhteşemdi ya, valla tavsiye ederim mutlaka gidin.Benki duygusuz bir insanım, nasıl duygulandım nasıl hıçkırıklarıma sahip çıkmaya çalıştım anlatamam.Hala etkisindeyim ya....
kesinlikle git, pişman olmayacağını umuyorum.iyi haftalar olsun arkadaşlar :))))))))))) bende gidim o zaman
bekliyomuş gibi yapmadan :) süpermiş :) inş o da geliyomuş gibi yapmadan gelir :)) sağ gösteri sol vurur inş ama bu ay :)))İyidir Canım, yuvarlanıp gidiyoruz işte :) Yok bende bi değişiklik, yumunrtlama günü bekliyorum, bekliyomuş gibi yapmadan:)
Filme ben de cumartesi günü gittim eşimle. Gerçekten çok güzeldi. Filmin dokusu güzeldi, konusu güzeldi, oyuncular çok içtendi. Ben de kesinlikle herkese tavsiye ederim.
kesinlikle git, pişman olmayacağını umuyorum.
bekliyomuş gibi yapmadan :) süpermiş :) inş o da geliyomuş gibi yapmadan gelir :)) sağ gösteri sol vurur inş ama bu ay :)))
film aklıma geldikçe ağlayasım geliyor, bide Ankaralı olarak izlemek ektra güzeldi :)
Canım bende iyyiim çok şükür, kaçtır giriyorum.Size cevap yazcam bişey çıkıyor.
Dün eşimin yanından geldim, hani bizde beraberlik süresi az olduğundan fazla ihtimalde vermedim yine gebelik için.
Ama bu işler hesapla kitapla olmadığı için bellide olmaz :) Ama dünki yolculuğum çok sarsıntılıydı dedim gebelik ihtimali varsa inş kötü etkilemez.
Şimdi 6 martı bekliyorum bakalım :)
Seninde tam olarak beklediğin ay bu ay oluyor sanırım değil mi canım? İnş hemencik bebeklerimiz :)
İyidir Canım, yuvarlanıp gidiyoruz işte :) Yok bende bi değişiklik, yumunrtlama günü bekliyorum, bekliyomuş gibi yapmadan:)
Filme ben de cumartesi günü gittim eşimle. Gerçekten çok güzeldi. Filmin dokusu güzeldi, konusu güzeldi, oyuncular çok içtendi. Ben de kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Eşim, ben "bugün yumurtlama günü" dediğimde stres oluyormuş. Belli etmeden çalışmaları başlatmalıymışım. Oldu canım! Her şeyi ben yapayım :) Sütleri ben içeyim, balları ben yiyeyim, yumurtlama günlerini ben hesaplayıp, sofrayı kurup "yemek hazır beeeey" diyeyim :) Alem bu adamlar ya :)
Bu arada ben de Bodrum'da yaşayan bir İzmir'li olarak Ankara'da gezmeyi çok istedim :)
ah bu erkekler çok nazik oluyorlarbenim ki de böyle hassas
film de ankara çok güzel anlatılmış..ben 1 sene yaşadım soğuk bir şehir gibi gelmişti..izmir çok daha güzel bir şehir bence..her iki şehir de yaşamış biri olarak söylüyorum
valla doğru dedin, herşeyi bizden beklemesinler canım ne o öyle :)Eşim, ben "bugün yumurtlama günü" dediğimde stres oluyormuş. Belli etmeden çalışmaları başlatmalıymışım. Oldu canım! Her şeyi ben yapayım :) Sütleri ben içeyim, balları ben yiyeyim, yumurtlama günlerini ben hesaplayıp, sofrayı kurup "yemek hazır beeeey" diyeyim :) Alem bu adamlar ya :)
Bu arada ben de Bodrum'da yaşayan bir İzmir'li olarak Ankara'da gezmeyi çok istedim :)
haklısın ya, istediktemn sonra onları engellemiyo hiç bi sarsıntı.Bende ilkinde yine eşimin yanına git gel yapmıştım 2 kez.Ne bilm ağzımız yandı ya yoğurdu iflüyoruz misali oldu şimdi bu :))canım merak etme tutunacak olduktan sonra hiçbirşey dinlemiyo hamile kaldığım ay 14 saat yolculuk yaptım..aşk tesadüfleri sever filmine geçen hafta bizde gittik bende çok beğendim..aşık oldum tekrar..
gelllllllll geeelllllllll gel 6 mart ama yalnız gelme sonra 12 mart gelll gellll geeeeelllllllll ama sende yalnız gelme:)
hakikaten ya :)bizde bu hafta topikcek sosyalleşmişizz:)
aslında haklısın biraz soğuk bi şehir, siyasi.Ama belki alıştığımızdandır Ankara da aşklar bi başkadır (sloganımız :)ah bu erkekler çok nazik oluyorlarbenim ki de böyle hassas
film de ankara çok güzel anlatılmış..ben 1 sene yaşadım soğuk bir şehir gibi gelmişti..izmir çok daha güzel bir şehir bence..her iki şehir de yaşamış biri olarak söylüyorum
İstanbul Aşk, İzmir sevgi, Ankara huzur derdi hocam. Ben üçünü de Bodrum'da buldum. Yazlarını geçin de, kışları ve baharları güzel buraların asıl. Memleketimin her köşesi ayrı güzel, her yeri gezerken ayrı zevk alıyorum da, eşime de hep derim; tatile çıkmanın en güzel yanı, sonunda döneceğin yerin Bodrum olması :)
valla doğru dedin, herşeyi bizden beklemesinler canım ne o öyle :)
Canım gel misafir edelim seni, gezdirelim Ankaramızı :) İnş kısmet olur bi gün aynı şehirde buluşmak (hepinizle )
haklısın ya, istediktemn sonra onları engellemiyo hiç bi sarsıntı.Bende ilkinde yine eşimin yanına git gel yapmıştım 2 kez.Ne bilm ağzımız yandı ya yoğurdu iflüyoruz misali oldu şimdi bu :))
ayyy evet ya 6 mart, 12 mart, vs.. mart hepsi çifter çifter gelsin ya :)) bizde patlatalım sonra :))
hakikaten ya :)
aslında haklısın biraz soğuk bi şehir, siyasi.Ama belki alıştığımızdandır Ankara da aşklar bi başkadır (sloganımız :)
İzmir'de de bambaşkadır eminim :)
Hocan nasılda güzel anlatmış ya, sanki öyle gibi.Hepsinde kısmen bulunduğum vakitlerde banada böyle gelmişti sanki :) Ama önemli olan hepsini beraber bi şehirde, bi yar ile bulabilmek en güzeli.Hep böyle kalması dileğimle inş...
Benimde eşim gelse, bende güzel anacağım ankarayı ama ahh ahhh :)) neyse ya bizimde kavuşma şehrimiz nihayetinde Ankara :)
valla doğru dedin, herşeyi bizden beklemesinler canım ne o öyle :)
Canım gel misafir edelim seni, gezdirelim Ankaramızı :) İnş kısmet olur bi gün aynı şehirde buluşmak (hepinizle )
Hocan nasılda güzel anlatmış ya, sanki öyle gibi.Hepsinde kısmen bulunduğum vakitlerde banada böyle gelmişti sanki :) Ama önemli olan hepsini beraber bi şehirde, bi yar ile bulabilmek en güzeli.Hep böyle kalması dileğimle inş...
Benimde eşim gelse, bende güzel anacağım ankarayı ama ahh ahhh :)) neyse ya bizimde kavuşma şehrimiz nihayetinde Ankara :)
şekerlikler ben hastaydım tüm hafta sonu evde film izledim :))) bende bebek olayını pek takmamaya çalışıyorum gibi yapıyorum ama aklım fikrim o işte, daha doğrusu korkusunda ya olmazsa diye
benim annem ankara doğumluydu, ben 1-2 kere gittim, Bodruma hemen hemen her yaz gidiyoruz.
hepiniz istanbula gelin bende kalın sabaha kadar ooo muhabbet ederiz. olma mı
geçmiş olsun canımcım :) ya hepimizde var işte bu demekk, bende eşime diyorum ki birkaç ay gebelik beklemiyorum o yüzden üzülmem.Ama kırmızı kartı görünce beklentim yok deyip kandırsamda kendimi, hüsranı yaşıyorum :) Neyse ya çok bekletmesinlerde bir iki ay idare ederiz nolcek ki dimi :))şekerlikler ben hastaydım tüm hafta sonu evde film izledim :))) bende bebek olayını pek takmamaya çalışıyorum gibi yapıyorum ama aklım fikrim o işte, daha doğrusu korkusunda ya olmazsa diye
benim annem ankara doğumluydu, ben 1-2 kere gittim, Bodruma hemen hemen her yaz gidiyoruz.
hepiniz istanbula gelin bende kalın sabaha kadar ooo muhabbet ederiz. olma mı
Canım inşallah en kısa zamanda kavuşturur Allah sizi tamamen. Çekilen sıkıntıların hep sebebi var. Herkesin sınavı farklı şu hayatta. Şükürler olsun ki sağlıklıyız, aldığımız nefesi verebiliyoruz rahat rahat. Gerisi kolay :)
Aaaa o zaman ben de Bodrum'a beklerim. Ayyy inşallah yaza buralara gelirsiniz de göbüş yarıştırırız :)
geçmiş olsun canımcım :) ya hepimizde var işte bu demekk, bende eşime diyorum ki birkaç ay gebelik beklemiyorum o yüzden üzülmem.Ama kırmızı kartı görünce beklentim yok deyip kandırsamda kendimi, hüsranı yaşıyorum :) Neyse ya çok bekletmesinlerde bir iki ay idare ederiz nolcek ki dimi :))
Valla olur süper olur :) sabaha kadar yansın dünya o zman :) ne kaynatırız ama :)
Canım ya öyle tabi, herşey sebepli.Sanırım sebebin sonucu bebek olcak, yoksa ben hayatta istemezdim bebek filan :)
Yazında bdrum geliriz bakarız tüm kızlar toplaşıp :) Sende de ayrı bi eğleniriz :)) Artık benim göbiş niye büyük, seninki niye küçük der dururz :)) Hayali bile süper valla
Canım inşallah en kısa zamanda kavuşturur Allah sizi tamamen. Çekilen sıkıntıların hep sebebi var. Herkesin sınavı farklı şu hayatta. Şükürler olsun ki sağlıklıyız, aldığımız nefesi verebiliyoruz rahat rahat. Gerisi kolay :)
Aaaa o zaman ben de Bodrum'a beklerim. Ayyy inşallah yaza buralara gelirsiniz de göbüş yarıştırırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?