- Konu Sahibi aylin_fatih
-
İnşallah Canım, bakalım artık kısmet. Çok geçmiş olsun bu arada. Önümüzdeki aya artık. Benim de daha
yumurtlama günüm gelmedi. Donanımlıyım,testlerim, preseedlerim herşeyim hazır. Bu sefer yakalıyacam eşşek sıpasını :)
canım ya :) inş hep beraber yarışırızz bu kezde, sonucuda kucaklarımızda olur inş :) İnş üzülmek yok umutsuzluk yok ,nş bi oğlun olurda, ark.nın kıznı gelin edersniz yine :) birkaç ay küçük olsada bişey olmaz :)Di mi yaaa, hayali bile süper gerçektenBiz geçen seferkinde santimini milimini yarıştırdık 6-7 haftalık şeyin :) Aynı anda hamile kaldığımız arkadaşım vardı, sizinki şu kadar milim kesin kız, bizimki bu kadar kesin erkek diye diye şakalaştı hep eşim :) Onlarınki gerçekten kız çıktı ama sonunda :) Bizimkini biliyorsunuz zaten Neys canım, benim göbüş yarıştırcek başka arkideşlerim de var şimdik
canım ya hepimizin içinde değilmi bebklerimiz, bende arada bi hesaplarımcicişler ben bu ay yumurtlama dönemini kaçırdım :) canına yandığımın hasta oldumsizlerin nasıl gidiyor çalışmalar, hadi umudumsunuz
bu arada dayanamadım bu sabah baktım nete eğer bebeğim yaşasaymış şu anda 26 haftalık hamileymişim vay beee
Süpersin valla :) kaçırmıcan bu ay sanki :) ama bu preseed ne ki canım? ben pek bilgili değilim bu konularda sanırım :)İnşallah Canım, bakalım artık kısmet. Çok geçmiş olsun bu arada. Önümüzdeki aya artık. Benim de daha
yumurtlama günüm gelmedi. Donanımlıyım,testlerim, preseedlerim herşeyim hazır. Bu sefer yakalıyacam eşşek sıpasını :)
haydi inşallah tatlımmmm. sen o jeli aldın mı aaaa hadi inşallah martta bizde alırıs o zaman
İnşallah Tatlım. Bu ay hırs yaptım iyice. Olmazsa yine devam, yılmak yok tabi, öyle kötü hırs olmaz :)canım ya :) inş hep beraber yarışırızz bu kezde, sonucuda kucaklarımızda olur inş :) İnş üzülmek yok umutsuzluk yok ,nş bi oğlun olurda, ark.nın kıznı gelin edersniz yine :) birkaç ay küçük olsada bişey olmaz :)
Süpersin valla :) kaçırmıcan bu ay sanki :) ama bu preseed ne ki canım? ben pek bilgili değilim bu konularda sanırım :)
haydi inşallah tatlımmmm. sen o jeli aldın mı aaaa hadi inşallah martta bizde alırıs o zaman
kıslar iyi cumalar olsun inşallah :)
valla canlarım çok sevindim çok enerjik gördüm hepimizi, umutlu mücadeleci.
canlarım hep diyorum benim daha yolum var sizler daha yakınsınız martın 19 unda doktor kontrolüm var :) hep diyorlar ya rahip kendini hazır hissettiği anda olur diye benim zaten sorunlu ama yinede kısmet diyorum. umutsuzluk elbette yok.
ayrıca olurda hepimizi aynı anlarda yada birbirine yakın zamanlarda hamile kalırsak kilo almak konusunda rakip tanımadığımı belirtmek isterim :))))))))))
gelelim hafta sonuna, bugün son iş günüm inşallah :) akşam biraz geç çıkarım, sonra eve gidip yatıcam şu hastalığı atlatamadım sonraısnın programını yapmadım ama aklımda aşk tesadüfleri sever var ama bakalım.
Oooooh dinlen bakalım Kity Hanım :) Ben asıl haftasonu çalışıyorum, dershane öğretmeniyim. Kara kara düşünüyorum şimdiden yarınıFilmi gör mutlaka, seveceksin. Enerjimiz bol maşallah da müstakbel sıpalarımız bizi yeterince eğlenceli bulmuyor anlaşılan, bu kadar naz ettiklerine göre :) Kilo konusuna gelince, şu minicik hamilelik dönemimde aldığım kiloları ancak verdim. Ama yenilerini almaya feci halde gönüllüyüm :) Hiç bu kadar hevesli olmamıştım kilo almak için Yarış çetin yani Kendine dikkat et, hastalanmak yasak bize unutmaaa
cicişler ben bu ay yumurtlama dönemini kaçırdım :) canına yandığımın hasta oldumsizlerin nasıl gidiyor çalışmalar, hadi umudumsunuz
bu arada dayanamadım bu sabah baktım nete eğer bebeğim yaşasaymış şu anda 26 haftalık hamileymişim vay beee
TATLIM, 2 defa düsük sonucu kürtaj olmak durumunda kaldim .1.si 2 aylikti 2.si 3,5 aylikti Asiri yogun calismaktan ve bunyemin hassas olmasindan bu durumlari yasadim.Ama bunyenin toparlamasi icin 6 ay onlem al. 6 aydan sonra insallah hamile kalirsin.Benim boyle oldu su an acele etme cunku cok kan kaybettin ikinci bir düsük yasayabilirsin.Elhamdulillah evlatlarim var.arkadaşlar başımdan bir buçuk ay önce kürtaj geçti kürtajdan sonra hamile kalmanın zor olacagını söylüyorllar ama ilk zamanlarda hamile kalma şansımız daha yüksekmiş falan işte her kafadan bir ses aklım karıştı bazen ister istemez karamsarlığa kapılıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim başından böyle bişey geçiripte tekara hamil kalanlar ne kadar süred kaldılar bekliyorum cevaplarınızı
İnşallah Tatlım. Bu ay hırs yaptım iyice. Olmazsa yine devam, yılmak yok tabi, öyle kötü hırs olmaz :)
Canım preseed, hamile kalmayı kolaylaştıran sperm dostu bir kayganlaştırıcı. Spermlerin daha uzun süre yaşayabileceği ortamı sağlıyor içeride. Birliktelikten önce vajinana sıkıp bekliyorsun, sonra ilişkiye giriyorsun. Doktorum olabilir, sakıncası yok dedi. Zaten kuruluk problemi olan kadınlar da kullanıyor bunu. Diğer kayganlaştırıcılardan farkı, spermin yaşayabileceği elverişli koşulları sağlaması. Normalde her ay sağlıklı bir kadının hamile kalma olasılığı %25. Bu ürün, o şansı 3 kat falan arttırıyormuş. Tabi başka sorun yoksa. Pek çok kadın artık tedavi aşamasına geçecekken bununla hamile kalmış, netten bir bak istersen.
kıslar iyi cumalar olsun inşallah :)
canlarım hep diyorum benim daha yolum var sizler daha yakınsınız martın 19 unda doktor kontrolüm var :) hep diyorlar ya rahip kendini hazır hissettiği anda olur diye benim zaten sorunlu ama yinede kısmet diyorum. umutsuzluk elbette yok.
ayrıca olurda hepimizi aynı anlarda yada birbirine yakın zamanlarda hamile kalırsak kilo almak konusunda rakip tanımadığımı belirtmek isterim :))))))))))
gelelim hafta sonuna, bugün son iş günüm inşallah :) akşam biraz geç çıkarım, sonra eve gidip yatıcam şu hastalığı atlatamadım sonraısnın programını yapmadım ama aklımda aşk tesadüfleri sever var ama bakalım.
hmmm tamam bunu biliyorum şimdi hatırladım, ama biraz pahalı bi jeldi sanırım ama olsun sonucuna değer :) bu ay olmazsa bende mart YI DENEMELERİ İÇİN ALIRIM ONUNLA BERBER, BİRKAÇ GÜNLÜKTE İZİN alırım olmadı, yumurtlama günlerini koöişin yanında geçirirmo zamanda belki melek gelir ;:)İnşallah Tatlım. Bu ay hırs yaptım iyice. Olmazsa yine devam, yılmak yok tabi, öyle kötü hırs olmaz :)
Canım preseed, hamile kalmayı kolaylaştıran sperm dostu bir kayganlaştırıcı. Spermlerin daha uzun süre yaşayabileceği ortamı sağlıyor içeride. Birliktelikten önce vajinana sıkıp bekliyorsun, sonra ilişkiye giriyorsun. Doktorum olabilir, sakıncası yok dedi. Zaten kuruluk problemi olan kadınlar da kullanıyor bunu. Diğer kayganlaştırıcılardan farkı, spermin yaşayabileceği elverişli koşulları sağlaması. Normalde her ay sağlıklı bir kadının hamile kalma olasılığı %25. Bu ürün, o şansı 3 kat falan arttırıyormuş. Tabi başka sorun yoksa. Pek çok kadın artık tedavi aşamasına geçecekken bununla hamile kalmış, netten bir bak istersen.
ayyyy inş ya, inş hep aynı zamanlarda hamiş kalırızda göbiş yarıştırırz.Benim 2 kuzenim hamiş, ikisde ekim annesi olacak ve aralarında 1 hafta var.bende hamişsem benlede birinin arası 2 hafta birisi 3 hafta olacak :9 bakalım kısmet nasıl olur :)kıslar iyi cumalar olsun inşallah :)
hangi filme gittin şeker ?kızlar yazılarınızı okudum çıkayorum..sinemaya gideceğiz.ya sonra filmine yarın nasıl film olduğunu yazarım..öpüyorum hepinizi..iyi dersler:)
slm kızlar..hiç ses seda yok..hafta sonu dolusunuz yani anlaşıln bu, bende tam tersi hafta sonu hep boşum sıkılıorum..birşey sorucam malum hamileyken kilo aldık yani ben aldım:)sizi bilmiyorum sonra da bünye toplansın diye iyi beslendim.15 tatilde de annem iyi baktı sağolsun..ekimden sonra bugüne kadar toplam 5 kilo almışım..iki gündür yediklerime dikkat ediyorum ve elma sirkesi içiyorum..eğer(inşallah)hamile kalırsam bi zararı olur mu..araştırdım ama bulamadım.bilginiz var mı bu konuda?
Canım ben de tam 5 kilo almıştım. Ama 8 gündür diyetteyim. 1,5 kilo falan gitti. Evde pilates yapıyordum zaten hamilelikten önce de. Yine başladım. Süt içiyorum, meyve yiyorum yine. Sadece kalori ve yağ kısıtlaması yapıyorum. Yani işin özü, sadece bana yararlı şeyler yiyorum kalori kısıtlaması yaparak. Elma sirkesinin zararlı olacağını sanmam. Doğal bir şey. Daha önce kullandım. Öyle bir yan etki okuduğumu hatırlamıyorum hiç. Valla tekrar hamile kalırsak bu kşloların üzerine, 1-0 yenik başlıycaz mevzuya :) Çok düşünmüyorum ama hayatımı da sadece bebek yapmaya endekslemek istemiyorum. Daha çok yıkılıyorum başarısızlık durumunda.
Preseedlerime de şimdilik uzaktan bakıyorum, daha yumurtlamadım :) Eşimle de küsüştük dün, çabuk barışsak bari
inş çabuk barışırsınız şekercim :) hazırlıklı bekliyosun yani küslüken bu ay kaçarsa hep beraber üzülürüz sonra :))
_CandaS_ım önceki yanıtını yeni gördüm. Preseed burada pahalı ama ben ebay sitesinden aldım,45 TL.'ye mal oldu. Hatta gelmesi gecikince başka yerden de sipariş etmiştim, o da bugün yarın gelir, fazla fazla olacak elimde. İşe yararsa, sizlerde de bu ay aksi durum olursa ben kime lazımsa gönderirim. Doğru, bazılarının ilk aydan hemen oluyor ama ben farkettim ki iki aydır yanlış yumurta takibi yapıyormuşum. İlk hamileliğimde ilk denemede kalmıştım, adetten sonraki 20. günde yumurtlama olduğundan hep 20. günde olacak sandım, ona göre çalışma yaptık. Ama bu ay tekrar ovülasyon testine başladım, büyük ihtimal yarın yumurtlama. Yani 17. günde. Takma kafanı hiç, mutlaka bişeyler sebep oluyor. Temizleniyoruz iyice, o hep dedikleri bekleme süresine say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?