Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haydi inşallah tatlımmmm. sen o jeli aldın mı aaaa hadi inşallah martta bizde alırıs o zaman

Son düzenleme:
canım ya :) inş hep beraber yarışırızz bu kezde, sonucuda kucaklarımızda olur inş :) İnş üzülmek yok umutsuzluk yok ,nş bi oğlun olurda, ark.nın kıznı gelin edersniz yine :) birkaç ay küçük olsada bişey olmaz :)
canım ya hepimizin içinde değilmi bebklerimiz, bende arada bi hesaplarım Neyse ama umutluyuz dimi :)
Süpersin valla :) kaçırmıcan bu ay sanki :) ama bu preseed ne ki canım? ben pek bilgili değilim bu konularda sanırım :)
haydi inşallah tatlımmmm. sen o jeli aldın mı aaaa hadi inşallah martta bizde alırıs o zaman

İnşallah Tatlım. Bu ay hırs yaptım iyice. Olmazsa yine devam, yılmak yok tabi, öyle kötü hırs olmaz :)

Canım preseed, hamile kalmayı kolaylaştıran sperm dostu bir kayganlaştırıcı. Spermlerin daha uzun süre yaşayabileceği ortamı sağlıyor içeride. Birliktelikten önce vajinana sıkıp bekliyorsun, sonra ilişkiye giriyorsun. Doktorum olabilir, sakıncası yok dedi. Zaten kuruluk problemi olan kadınlar da kullanıyor bunu. Diğer kayganlaştırıcılardan farkı, spermin yaşayabileceği elverişli koşulları sağlaması. Normalde her ay sağlıklı bir kadının hamile kalma olasılığı %25. Bu ürün, o şansı 3 kat falan arttırıyormuş. Tabi başka sorun yoksa. Pek çok kadın artık tedavi aşamasına geçecekken bununla hamile kalmış, netten bir bak istersen.

Aldım Canım aldım. Hatta ebay sitesinden aldığı bi türlü gelmeyince onu iptal edip amazon dan aldım, ama iptal ettiğim ürün geldi ilk. Diğeri de gelecek. Mecburen ikisini de ödedim. Napalım, işe yarayacaksa... Zaten ikisini toplasan Türkiye'deki fiyatın yarısı etmiyor :) Bebiş gelsin de, umurumda değil para pul valla. İnşallah almana gerek kalmaz hiç

kıslar iyi cumalar olsun inşallah :)

valla canlarım çok sevindim çok enerjik gördüm hepimizi, umutlu mücadeleci.
canlarım hep diyorum benim daha yolum var sizler daha yakınsınız martın 19 unda doktor kontrolüm var :) hep diyorlar ya rahip kendini hazır hissettiği anda olur diye benim zaten sorunlu ama yinede kısmet diyorum. umutsuzluk elbette yok.

ayrıca olurda hepimizi aynı anlarda yada birbirine yakın zamanlarda hamile kalırsak kilo almak konusunda rakip tanımadığımı belirtmek isterim :))))))))))

gelelim hafta sonuna, bugün son iş günüm inşallah :) akşam biraz geç çıkarım, sonra eve gidip yatıcam şu hastalığı atlatamadım sonraısnın programını yapmadım ama aklımda aşk tesadüfleri sever var ama bakalım.

Oooooh dinlen bakalım Kity Hanım :) Ben asıl haftasonu çalışıyorum, dershane öğretmeniyim. Kara kara düşünüyorum şimdiden yarını Filmi gör mutlaka, seveceksin. Enerjimiz bol maşallah da müstakbel sıpalarımız bizi yeterince eğlenceli bulmuyor anlaşılan, bu kadar naz ettiklerine göre :) Kilo konusuna gelince, şu minicik hamilelik dönemimde aldığım kiloları ancak verdim. Ama yenilerini almaya feci halde gönüllüyüm :) Hiç bu kadar hevesli olmamıştım kilo almak için Yarış çetin yani Kendine dikkat et, hastalanmak yasak bize unutmaaa

evet canım aynen öyleee, hastalanmak yokkk bize :) sana kolay gelsin tatlım, allah kolaylıklar versin,
ya ben kürtaj sırasındaki narkozdan mıdır nedir 5 kilo aldım :) ancak 1 kilo verdim ama çalışıyorum. inan benimde gözümde yok kilolar, hep diyorum bebeğim olsun sağlıklıca veririm kiloları bu seferde beraber zayıflama formunda vaktimiz geçer, ay inşallah tatlım ya allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, tez zamanda sağlıcakla gelsin yavrularımız,

kızlar yazılarınızı okudum çıkayorum..sinemaya gideceğiz.ya sonra filmine yarın nasıl film olduğunu yazarım..öpüyorum hepinizi..iyi dersler:)

maşallah bakıyorumda herkes çok umutlu çok güzel birşeyy buu hiçbirzaman umudunuzu yittirmeyin...hastalığın biter bitmez başla çalışmalara bakalım..daha ne 26haftalar göreceksin canım o günlerde gelecek üzülmee bi gün bi bakacaksın bebişin kollarında inşallah

TATLIM, 2 defa düsük sonucu kürtaj olmak durumunda kaldim .1.si 2 aylikti 2.si 3,5 aylikti Asiri yogun calismaktan ve bunyemin hassas olmasindan bu durumlari yasadim.Ama bunyenin toparlamasi icin 6 ay onlem al. 6 aydan sonra insallah hamile kalirsin.Benim boyle oldu su an acele etme cunku cok kan kaybettin ikinci bir düsük yasayabilirsin.Elhamdulillah evlatlarim var.

iyi geceler bayanlar..film güzeldi beğendim tavsiye ederim..byeeeee

slm kızlar..hiç ses seda yok..hafta sonu dolusunuz yani anlaşıln bu, bende tam tersi hafta sonu hep boşum sıkılıorum..birşey sorucam malum hamileyken kilo aldık yani ben aldım:)sizi bilmiyorum sonra da bünye toplansın diye iyi beslendim.15 tatilde de annem iyi baktı sağolsun..ekimden sonra bugüne kadar toplam 5 kilo almışım..iki gündür yediklerime dikkat ediyorum ve elma sirkesi içiyorum..eğer(inşallah)hamile kalırsam bi zararı olur mu..araştırdım ama bulamadım.bilginiz var mı bu konuda?

preseed kullanmak iyi fikir,bakalım önümüzdeki ay olmazsa bende alayım..inşallah gerek kalmaz..

geçmiş olsun canım..kilo almak konusunda sana rakip sayılablirim.hiç üzülme:)

hmmm tamam bunu biliyorum şimdi hatırladım, ama biraz pahalı bi jeldi sanırım ama olsun sonucuna değer :) bu ay olmazsa bende mart YI DENEMELERİ İÇİN ALIRIM ONUNLA BERBER, BİRKAÇ GÜNLÜKTE İZİN alırım olmadı, yumurtlama günlerini koöişin yanında geçirirmo zamanda belki melek gelir ;:)
ya bi de anlayamadığım bişey var, millet ilk denem ayında nasıl hamiş kalıyo ya, bi kuzenim vardı o da hemen hamile kalmış, bi tane daha hamiş kalan var, onunki ise en fazla 2 aylık denemedir.Güya dr banada süper derecede risk verdi, 3. aydayız daha bişey yok.ben bu ay ümitli gibiyim gerçi ama bellide olmaz :9

aaa bu arada bi teyzemde bana şey dedi, hamilemisin diye? niye dedim, hamile gibi bi görüntün var öyle hisseyttim dedi, bilmeme ağız aradı bilmem gerçekti.Artık pazar günü görecğiz sonucu :))
ayyyy inş ya, inş hep aynı zamanlarda hamiş kalırızda göbiş yarıştırırz.Benim 2 kuzenim hamiş, ikisde ekim annesi olacak ve aralarında 1 hafta var.bende hamişsem benlede birinin arası 2 hafta birisi 3 hafta olacak :9 bakalım kısmet nasıl olur :)
kızlar yazılarınızı okudum çıkayorum..sinemaya gideceğiz.ya sonra filmine yarın nasıl film olduğunu yazarım..öpüyorum hepinizi..iyi dersler:)
hangi filme gittin şeker ?

yaa ben 1 kilo bile alamamışım varya, yok arkadaş bende kilo alma özürlüyğm ama sanıtrm hamişken çok şişecem içimde öyle bi his var :))

Canım ben de tam 5 kilo almıştım. Ama 8 gündür diyetteyim. 1,5 kilo falan gitti. Evde pilates yapıyordum zaten hamilelikten önce de. Yine başladım. Süt içiyorum, meyve yiyorum yine. Sadece kalori ve yağ kısıtlaması yapıyorum. Yani işin özü, sadece bana yararlı şeyler yiyorum kalori kısıtlaması yaparak. Elma sirkesinin zararlı olacağını sanmam. Doğal bir şey. Daha önce kullandım. Öyle bir yan etki okuduğumu hatırlamıyorum hiç. Valla tekrar hamile kalırsak bu kşloların üzerine, 1-0 yenik başlıycaz mevzuya :) Çok düşünmüyorum ama hayatımı da sadece bebek yapmaya endekslemek istemiyorum. Daha çok yıkılıyorum başarısızlık durumunda.

Preseedlerime de şimdilik uzaktan bakıyorum, daha yumurtlamadım :) Eşimle de küsüştük dün, çabuk barışsak bari

inş çabuk barışırsınız şekercim :) hazırlıklı bekliyosun yani küslüken bu ay kaçarsa hep beraber üzülürüz sonra :))

inş çabuk barışırsınız şekercim :) hazırlıklı bekliyosun yani küslüken bu ay kaçarsa hep beraber üzülürüz sonra :))

iyi haftlar olsun, bebekli zamanlar olsun inşallah :)

ben yine hasta yattım hafta sonu, evde film izledim malesef.
kilo aldım naptıysam gitmiyor bir türlü , 5 kilo falan bende aldım. :) bende yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum, spora gidiyordum 2 haftadır hastalanınca oda kaldı ama kilo vereceğim o kesin, ayrıca bebek olsunda sonrasında veririz kiloları dert olan bebek :)

yumurtlama günlerinize daha var mı? benim içimde bir his bu sefer kaçırdığıma dair.
şu jelle olan topikleri okudum cidden işe yarıyor gibi görünüyor, _CandaS_ alabiliyorsan al:) ben alsamda fayda etmez ben önce dr'a gidip kendime baktırmalıyım, biliyorsunuz ben sizler kadar sağlıklı değilim hala regl ilaçla oluyorum. o yüzden hiç umudum yok yakın zamanlarda sanmıyorum, ama sizlerden gelecek güzel haberleri 4 gözle bekliyorum,

ayrıca hafta sonu televizyon izliyim dedim way arkadaş hangi dizi hangi kanal hangi filme baktıysam
ya hamile, ya yeni hamile kalmış, ya bebeği düşürüyor, ya doğuruyor hayret ya :) algıda seçicilik mi ne. bende en son cinayet filmi izledim :)))))))))

öptüm hepinizi....

_CandaS_ım önceki yanıtını yeni gördüm. Preseed burada pahalı ama ben ebay sitesinden aldım,45 TL.'ye mal oldu. Hatta gelmesi gecikince başka yerden de sipariş etmiştim, o da bugün yarın gelir, fazla fazla olacak elimde. İşe yararsa, sizlerde de bu ay aksi durum olursa ben kime lazımsa gönderirim. Doğru, bazılarının ilk aydan hemen oluyor ama ben farkettim ki iki aydır yanlış yumurta takibi yapıyormuşum. İlk hamileliğimde ilk denemede kalmıştım, adetten sonraki 20. günde yumurtlama olduğundan hep 20. günde olacak sandım, ona göre çalışma yaptık. Ama bu ay tekrar ovülasyon testine başladım, büyük ihtimal yarın yumurtlama. Yani 17. günde. Takma kafanı hiç, mutlaka bişeyler sebep oluyor. Temizleniyoruz iyice, o hep dedikleri bekleme süresine say

Arkidişim büyük gün gelmişşşşşş hadi hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…