- Konu Sahibi aylin_fatih
-
Arkidişim büyük gün gelmişşşşşş hadi hayırlısıyla inşallah.
Sağol Canım ama kocam olacak sinir bozucu şahsiyetle küsüştük bizSöyleyemiyorum da yumurtlama bu ay erken diye. Sırf onun için barışmak istermiş gibi. Ya çok da sudan bir sebepten. Offff nasıl bir oyun oynasam da barışsak :) Sırf bu sebepten yumurtlama kaçarsa daha bir ay barışmasak da olur :84:
aaa yaaaa bu seferlik alttan al bacım, sonra alırsın ifadesini. öle oluyor inanki hep sudan bahanelerle kavga büyüyor, valla bilemedim de alttan al alttan
İşlem tamamdır :) Kendileri özür dilediler bugün. Anlaşılan bebek hayallerini tek başıma kurmuyorum :) Ovülasyon testinde bugün de çift çizgi vardı ama ikinci çizgi silikti. Biz yine de çalıştık ya, bakalım artık. Sende ne var ne yok? Keyifler yerinde inşallah?
sevindim canım :)))
aynı canım ya, hastayım hala geçmedi şu grip yatıyorum bol bol evde, 19 Martta dr kontrolü var bakacak ne sıkıntı varmış diye,
hayırlısıyla tutacak inşallah bu ay, gelecek bebeklerimiz. iş yerinden 2 kişi hamile onların hikayelerini dinliyorum öyle geçiyor zaman.
aklımda bulunsun canım, bizde yumurtlama günlerinde en fazla 3 gün beraber olabiliyoruz, eğer birkaç ay daha olmazsa bende alayım madem.iyi haftlar olsun, bebekli zamanlar olsun inşallah :)
ben yine hasta yattım hafta sonu, evde film izledim malesef.
kilo aldım naptıysam gitmiyor bir türlü , 5 kilo falan bende aldım. :) bende yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum, spora gidiyordum 2 haftadır hastalanınca oda kaldı ama kilo vereceğim o kesin, ayrıca bebek olsunda sonrasında veririz kiloları dert olan bebek :)
yumurtlama günlerinize daha var mı? benim içimde bir his bu sefer kaçırdığıma dair.
şu jelle olan topikleri okudum cidden işe yarıyor gibi görünüyor, _CandaS_ alabiliyorsan al:) ben alsamda fayda etmez ben önce dr'a gidip kendime baktırmalıyım, biliyorsunuz ben sizler kadar sağlıklı değilim hala regl ilaçla oluyorum. o yüzden hiç umudum yok yakın zamanlarda sanmıyorum, ama sizlerden gelecek güzel haberleri 4 gözle bekliyorum,
ayrıca hafta sonu televizyon izliyim dedim way arkadaş hangi dizi hangi kanal hangi filme baktıysam
ya hamile, ya yeni hamile kalmış, ya bebeği düşürüyor, ya doğuruyor hayret ya :) algıda seçicilik mi ne. bende en son cinayet filmi izledim :)))))))))
öptüm hepinizi....
hadi bakalım canım inş hayırlısıyla hamiş kalırsın canım, dediğin gibi belkide yanlışlarımızdan yakalayamamışızdır.hadi eller havaya, özellikle bu ay dualar sana :)))_CandaS_ım önceki yanıtını yeni gördüm. Preseed burada pahalı ama ben ebay sitesinden aldım,45 TL.'ye mal oldu. Hatta gelmesi gecikince başka yerden de sipariş etmiştim, o da bugün yarın gelir, fazla fazla olacak elimde. İşe yararsa, sizlerde de bu ay aksi durum olursa ben kime lazımsa gönderirim. Doğru, bazılarının ilk aydan hemen oluyor ama ben farkettim ki iki aydır yanlış yumurta takibi yapıyormuşum. İlk hamileliğimde ilk denemede kalmıştım, adetten sonraki 20. günde yumurtlama olduğundan hep 20. günde olacak sandım, ona göre çalışma yaptık. Ama bu ay tekrar ovülasyon testine başladım, büyük ihtimal yarın yumurtlama. Yani 17. günde. Takma kafanı hiç, mutlaka bişeyler sebep oluyor. Temizleniyoruz iyice, o hep dedikleri bekleme süresine say
ayyy canım ya kıyamamSağol Canım ama kocam olacak sinir bozucu şahsiyetle küsüştük bizSöyleyemiyorum da yumurtlama bu ay erken diye. Sırf onun için barışmak istermiş gibi. Ya çok da sudan bir sebepten. Offff nasıl bir oyun oynasam da barışsak :) Sırf bu sebepten yumurtlama kaçarsa daha bir ay barışmasak da olur :84:
tam da yumurtlama dönemimde grip oldum ilaç içmeyecektim ama ateşim çok yükseldi düşürmek için içmek zorunda kaldım aman olacağına bırakıyorum bu ay da tutmadı gibi geliyor yumurtlamadan sonra progesteron hormonum eskisi gibi güzel yükselmiyor çünkübu ay yumurtlamadan sonra progestan kullanacaktım ama tam yumurtlama olup olmadığını anlayamadan grip oldum ateşim yükseldi yumurtladığımı anlayamadım o yüzden progestanı içmedim ne olur ne olmaz diye :97:
Canım bak gribe doğal ilaç tarifi vereyim sana. Eşim bununla ayağa kalktı. 5 limonun kabuklarını sebze soyucu ile soyuyorsun, 1 çay bardağı bal, 2 fındık büyüklüğünde taze zencefil, 5-6 yaprak nane ile rondodan geçiriyorsun. Sonra o 5 limonun suyu ve 5 su bardağı ılık su ile karıştırıyorsun bal iyice eriyene kadar ve tülbentle süzüyorsun. 1 Litreden fazla çıkıyor bu limonata ve ılık ılık içiyorsun canın istedikçe. Hm lezzetli, hem de doğal grip ilacı. Ben hiç sevmem midemi ilaçlarla doldurmayı. Bu tarz şeyler yapar içerim, bu kış hiç hastalanmadımŞiddetle tavsiye
tam da yumurtlama dönemimde grip oldum ilaç içmeyecektim ama ateşim çok yükseldi düşürmek için içmek zorunda kaldım aman olacağına bırakıyorum bu ay da tutmadı gibi geliyor yumurtlamadan sonra progesteron hormonum eskisi gibi güzel yükselmiyor çünkübu ay yumurtlamadan sonra progestan kullanacaktım ama tam yumurtlama olup olmadığını anlayamadan grip oldum ateşim yükseldi yumurtladığımı anlayamadım o yüzden progestanı içmedim ne olur ne olmaz diye :97:
cezacım sen nasılsın? epeydir denk gelemiyoruz senle :8 çalışmalar nasıl gidiyor?
canım inş güzel haberler veririm, verirsiniz.Hepimize aminnn :)) Ama yok hastalanırsam çok sancılı bi adet olacak kesin..bu arada ilkkez bu ay belirti yaşıyorum ve sanki bişey var gibi hissediyorum bilmiyorum istediğim içinmi yoksa varolduğu için mi bu his? neyse en geç ayın 7 sinde öğrenirim, dilerim ki çift çizgili haberler veririm size, ve sizde aynı şekilde haberlerle gelirsiniz :))
inşallah arkadaşım hemen baktım 7 si pazartesi günü sabırsızlıkla bekliyeceğim. inşallah bir an önce sağlıkla gelir bebiş, bebeişler.
bende iyiyim canım aynen çalışmlara devama ama gelen giden yok :)iyi akşamlar canım..evet çok denk gelemedik bu aralar..çalışmalar iyi gidiyor göreceğiz bakalıım bu ay..sen nasılsın neler yapıyorsun..öpüyorum kendine ii bak
tamam aklımda olsun, bende gitmek istiyodum zaten o filme.candas hangi filme gittiğimi sormuşsun ya sonra filmine gittik..güzeldi beğendim..tavsiye ederim
günaydın kıslarrrrrrrrrrr
hadi gözümüz aydın :))İşlem tamamdır :) Kendileri özür dilediler bugün. Anlaşılan bebek hayallerini tek başıma kurmuyorum :) Ovülasyon testinde bugün de çift çizgi vardı ama ikinci çizgi silikti. Biz yine de çalıştık ya, bakalım artık. Sende ne var ne yok? Keyifler yerinde inşallah?
cicim belli olmaz dur bakalım, bende bana göre yumurtlama oluyor ama sonrasında regl olamıyorum ilaçla oluyorum kürtajdan eser kaldı anlayacağım, 19 martta dr gideceğim iple çekiyorum resmen o günü.
hadi gözümüz aydın :))
canım ya inş hepimiz için güzel bi ay olur bu ay
bişey öğrenmek istiyorum yumurtlama günlerinden sonra neden progestan içiyorsun yani bu sanamı özel yoksa herkes içebilirmi.. nedenini öğrenmek istedimm
progesteron hormonu yumurtlamadan sonra rahimi döllenmiş yumurta için hazırlayan hormon. yani bebeğin tutunmasını sağlıyor bir açıdan. yumurtanın çatladığına emin olduktan sonra 14. gün adet günü oluyorya bu kimisinde 12 günden daha kısa sürüyor işte bu gebe kalmaya engel bir durum doktorlar bu yüsden yumurtanın çatladığına emin olunca çatladıktan 2 gün sonra başlayıp 10 gün boyunca kullanılması için verirler. ben ateşimi ölçüp anlıyorum yumurtamın çatladığını ama tam yumurtlama dönemimde grip oldum ateşim yükseldi yumurtladığımdan emin olamadığım için içmedim progestan. kürtajdan sonra yumurtlamadan sonra progesteron hormonum eskisi gibi yükselemiyor ve luteal fazım yani yumurtlamadan sonraki günlerim tam 14 gün süremiyor. bu yüzden doktorum başlayabiliriz demişti. ben bu ay doktora gitmedim kendim başlayacaktım.:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?