Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkidişim büyük gün gelmişşşşşş hadi hayırlısıyla inşallah.

Sağol Canım ama kocam olacak sinir bozucu şahsiyetle küsüştük biz Söyleyemiyorum da yumurtlama bu ay erken diye. Sırf onun için barışmak istermiş gibi. Ya çok da sudan bir sebepten. Offff nasıl bir oyun oynasam da barışsak :) Sırf bu sebepten yumurtlama kaçarsa daha bir ay barışmasak da olur :84:

aaa yaaaa bu seferlik alttan al bacım, sonra alırsın ifadesini. öle oluyor inanki hep sudan bahanelerle kavga büyüyor, valla bilemedim de alttan al alttan

aaa yaaaa bu seferlik alttan al bacım, sonra alırsın ifadesini. öle oluyor inanki hep sudan bahanelerle kavga büyüyor, valla bilemedim de alttan al alttan

İşlem tamamdır :) Kendileri özür dilediler bugün. Anlaşılan bebek hayallerini tek başıma kurmuyorum :) Ovülasyon testinde bugün de çift çizgi vardı ama ikinci çizgi silikti. Biz yine de çalıştık ya, bakalım artık. Sende ne var ne yok? Keyifler yerinde inşallah?

sevindim canım :)))
aynı canım ya, hastayım hala geçmedi şu grip yatıyorum bol bol evde, 19 Martta dr kontrolü var bakacak ne sıkıntı varmış diye,
hayırlısıyla tutacak inşallah bu ay, gelecek bebeklerimiz. iş yerinden 2 kişi hamile onların hikayelerini dinliyorum öyle geçiyor zaman.

Canım bak gribe doğal ilaç tarifi vereyim sana. Eşim bununla ayağa kalktı. 5 limonun kabuklarını sebze soyucu ile soyuyorsun, 1 çay bardağı bal, 2 fındık büyüklüğünde taze zencefil, 5-6 yaprak nane ile rondodan geçiriyorsun. Sonra o 5 limonun suyu ve 5 su bardağı ılık su ile karıştırıyorsun bal iyice eriyene kadar ve tülbentle süzüyorsun. 1 Litreden fazla çıkıyor bu limonata ve ılık ılık içiyorsun canın istedikçe. Hm lezzetli, hem de doğal grip ilacı. Ben hiç sevmem midemi ilaçlarla doldurmayı. Bu tarz şeyler yapar içerim, bu kış hiç hastalanmadım Şiddetle tavsiye

tam da yumurtlama dönemimde grip oldum ilaç içmeyecektim ama ateşim çok yükseldi düşürmek için içmek zorunda kaldım aman olacağına bırakıyorum bu ay da tutmadı gibi geliyor yumurtlamadan sonra progesteron hormonum eskisi gibi güzel yükselmiyor çünkü bu ay yumurtlamadan sonra progestan kullanacaktım ama tam yumurtlama olup olmadığını anlayamadan grip oldum ateşim yükseldi yumurtladığımı anlayamadım o yüzden progestanı içmedim ne olur ne olmaz diye :97:

aklımda bulunsun canım, bizde yumurtlama günlerinde en fazla 3 gün beraber olabiliyoruz, eğer birkaç ay daha olmazsa bende alayım madem.

yani hamilelerin sana denk gelmeside cidden enteresan çekmişsin demekki :9 ama inanki bu aralar bende filmde izlemesemde etrafımda hep hamileleri duydum, istiyoruz ya sanki isyan ettrmek istercesine çekiyoruz demekki :)))
hadi bakalım canım inş hayırlısıyla hamiş kalırsın canım, dediğin gibi belkide yanlışlarımızdan yakalayamamışızdır.hadi eller havaya, özellikle bu ay dualar sana :)))

bu arada ilkkez bu ay belirti yaşıyorum ve sanki bişey var gibi hissediyorum bilmiyorum istediğim içinmi yoksa varolduğu için mi bu his? neyse en geç ayın 7 sinde öğrenirim, dilerim ki çift çizgili haberler veririm size, ve sizde aynı şekilde haberlerle gelirsiniz :))
ayyy canım ya kıyamam kız kaçırmayın bu ayı pisi pisine, bencede alttan al hadi bu aylık, olmadı öbür aya yumurtlama tarihine denk gelmeyecek şekilde küsersin :)))

canım hiç belli olmaz, mucizeleri yaratan yüce Allah, senin mucizenide belkide yaratmıştır.umutsuz olma yeter, ben ilk gebeliğimde hastalıktan ölüyodum ama ona rağmen hamiş kalmışım, ama şimdide kendime çok iyi bakmama rağmen yakalayamadım daha :9 inş hayırlı vakitte ve en tez zamanda bebeişin göbişine konar :)))

cezacım sen nasılsın? epeydir denk gelemiyoruz senle :8 çalışmalar nasıl gidiyor?

valla hepsi var evde yapacağım bende çok teşekkür ederim canım akşam yapayım hemen, eşimde hastaymış. :) allah razı olsun.

bu arada ilkkez bu ay belirti yaşıyorum ve sanki bişey var gibi hissediyorum bilmiyorum istediğim içinmi yoksa varolduğu için mi bu his? neyse en geç ayın 7 sinde öğrenirim, dilerim ki çift çizgili haberler veririm size, ve sizde aynı şekilde haberlerle gelirsiniz :))

inşallah arkadaşım hemen baktım 7 si pazartesi günü sabırsızlıkla bekliyeceğim. inşallah bir an önce sağlıkla gelir bebiş, bebeişler.

cicim belli olmaz dur bakalım, bende bana göre yumurtlama oluyor ama sonrasında regl olamıyorum ilaçla oluyorum kürtajdan eser kaldı anlayacağım, 19 martta dr gideceğim iple çekiyorum resmen o günü.

bişey öğrenmek istiyorum yumurtlama günlerinden sonra neden progestan içiyorsun yani bu sanamı özel yoksa herkes içebilirmi.. nedenini öğrenmek istedimm

cezacım sen nasılsın? epeydir denk gelemiyoruz senle :8 çalışmalar nasıl gidiyor?

iyi akşamlar canım..evet çok denk gelemedik bu aralar..çalışmalar iyi gidiyor göreceğiz bakalıım bu ay..sen nasılsın neler yapıyorsun..öpüyorum kendine ii bak

candas hangi filme gittiğimi sormuşsun ya sonra filmine gittik..güzeldi beğendim..tavsiye ederim

canım inş güzel haberler veririm, verirsiniz.Hepimize aminnn :)) Ama yok hastalanırsam çok sancılı bi adet olacak kesin..
iyi akşamlar canım..evet çok denk gelemedik bu aralar..çalışmalar iyi gidiyor göreceğiz bakalıım bu ay..sen nasılsın neler yapıyorsun..öpüyorum kendine ii bak
bende iyiyim canım aynen çalışmlara devama ama gelen giden yok :)
candas hangi filme gittiğimi sormuşsun ya sonra filmine gittik..güzeldi beğendim..tavsiye ederim
tamam aklımda olsun, bende gitmek istiyodum zaten o filme.
günaydın kıslarrrrrrrrrrr

günaydın canım, nasılsın?

hadi gözümüz aydın :))
cicim belli olmaz dur bakalım, bende bana göre yumurtlama oluyor ama sonrasında regl olamıyorum ilaçla oluyorum kürtajdan eser kaldı anlayacağım, 19 martta dr gideceğim iple çekiyorum resmen o günü.

canım ya inş hepimiz için güzel bi ay olur bu ay

hadi gözümüz aydın :))

canım ya inş hepimiz için güzel bi ay olur bu ay

inşalllah tatlım ne bilim bu ay sizlerden umutluyum :)
bu arada ben iyiyim sanki gribim geçti ama tetikteyim, sende iyisin son 5 gün,
ya olmazsada üzülmek umutsuzluk yok, devam :)
öpüyorum.

bişey öğrenmek istiyorum yumurtlama günlerinden sonra neden progestan içiyorsun yani bu sanamı özel yoksa herkes içebilirmi.. nedenini öğrenmek istedimm

progesteron hormonu yumurtlamadan sonra rahimi döllenmiş yumurta için hazırlayan hormon. yani bebeğin tutunmasını sağlıyor bir açıdan. yumurtanın çatladığına emin olduktan sonra 14. gün adet günü oluyorya bu kimisinde 12 günden daha kısa sürüyor işte bu gebe kalmaya engel bir durum doktorlar bu yüsden yumurtanın çatladığına emin olunca çatladıktan 2 gün sonra başlayıp 10 gün boyunca kullanılması için verirler. ben ateşimi ölçüp anlıyorum yumurtamın çatladığını ama tam yumurtlama dönemimde grip oldum ateşim yükseldi yumurtladığımdan emin olamadığım için içmedim progestan. kürtajdan sonra yumurtlamadan sonra progesteron hormonum eskisi gibi yükselemiyor ve luteal fazım yani yumurtlamadan sonraki günlerim tam 14 gün süremiyor. bu yüzden doktorum başlayabiliriz demişti. ben bu ay doktora gitmedim kendim başlayacaktım.:97:

arkadaşım geçmiş olsun neler neler öğrendim way be, yumurtlama ile vucüt sıcaklığı ateş ölçmek falan nasıl şeyler onlar ay ben hiç bilmiyormuşum.
bende kürtajdan sonra regl olamıyorum ancak ilaçla olabiliyorum, 19 da dr gitcem bakalım neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…